Spopy umukuka mamanu: Faʻafefea ona vaʻaia le avanoa

    Anonim

    O se pepa umukuka i luga ole umukuka (fale mautotogi) e tatau ona faʻasaʻoina i le tulaga vaaia.

    Spopy umukuka mamanu: Faʻafefea ona vaʻaia le avanoa 11700_1

    I le teuteuga faʻaaogaina mea e faʻaaoga ai ma le lanu faʻaalia: taʻele i lalo o le piliki ma le matua. Latou te tosina mai le mafaufau, faalavelaveina le "tagata vaai" mai le le manuia le faatulagaina o le potu. O laupapa i luga o le taualuga e pei lava o le pito i lalo o le umukuka, ma foliga siliva ma faʻataʻamilomilo, lea e suia ai foʻi vaʻaiga i le lautele.

    I lalo o le taualuga autu, ua nana le uaina, o luga o luga o limisires faʻapipiʻi i luga o le taualuga - ituaiga ma pupuni. E sui atili le faʻatonuga ma le malosi o le pito i tua, e tatau ona e paʻi atu i lou lima.

    E mafai ona saogalemu le paʻi atu i le taʻavale - O le moli moli e leʻi vevela. E leʻi faia e le tagata mamanu le galuega e ofi atu i se tulaga. O le manaʻo mo le faʻamafanafanaga, o le fealofani ma tagata taʻitoʻatasi na fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga masani ma mo le Faʻasalaga o Scandinavia, ma mo le Lē o le Atinaʻe o Alamanuia.

    O le Selelam Coller Loggia o loʻo tuʻuina mai e le poloketi. Na muamua faʻapipiʻi i le umukuka, ma faʻafetai loa i lenei potu na oʻo lava i le potu sili atu le mama ma lautele.

    O iʻa ua filifilia o se ituaiga vai, meaʻai, sui. I le pito i lalo o loʻo i ai se saini: "O pai pusi o loʻo maua i vai vai," e ui lava o le Pepa Laupapa e le o le pike, ae salmon. I se tasi taeao, na ma savavali i luga o le va ma le iʻa, ae latou te leʻi maua se mea faitino. Ma fai mai loʻu atalii e fai mai o loʻo matou sese e fagota ma pikes i le samasama o le vai! O lenei o lenei ata e sili atu mo aʻu nai lo naʻo se iʻa - O aʻu o le faʻaʻaisa i le taimi e le toe foʻi mai. Mo le taualuga, na ou faatauina ai paluga siliva, na vavaeina, aulelei, pipili ma ufiufi i va eseese ina ia mafai ai ona ausia le aafiaga o le vaauo lafi. Na fesili uma le fesili a tagata uma: o le a le mea o le a e tapunia ai laupapa? Na ou tali o se tuufaatasiga lea ua ou faia.

    Artemy Saranin

    Tufuga

    Spopy umukuka mamanu: Faʻafefea ona vaʻaia le avanoa 11700_2
    Spopy umukuka mamanu: Faʻafefea ona vaʻaia le avanoa 11700_3
    Spopy umukuka mamanu: Faʻafefea ona vaʻaia le avanoa 11700_4

    Spopy umukuka mamanu: Faʻafefea ona vaʻaia le avanoa 11700_5

    Ata: Artemy Saranin

    Spopy umukuka mamanu: Faʻafefea ona vaʻaia le avanoa 11700_6

    Ata: Artemy Saranin

    Spopy umukuka mamanu: Faʻafefea ona vaʻaia le avanoa 11700_7

    Ata: Artemy Saranin

    Fuafuaga o le fola

    Spopy umukuka mamanu: Faʻafefea ona vaʻaia le avanoa

    1. Sporigorator 2. SOKER 3. Pusa o le Peal 4. Galue Tulaga 5. Tausi vaega

    Faitau atili