Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale

Anonim

E masani ona foia e tagatanuu uma faafitauli ma ao i le masani masani - latou te valaauliaina le lokaina. I luga o le Aai, o lenei filifiliga e le masani ona maua, o lea e aoga lea tagata o fale e faʻatau atu nisi o metotia faigofie mo paipa.

Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_1

Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale

Ata: Bosch.

I atunuʻu atunuʻu, o loʻo tutupu mai ai fafo atu nofoaga e mafua mai i gaioiga le talafeagai ma fesoʻotaʻi ma mea sese i le fuafuaina ma fausia. I le tulaga mulimuli, e le aunoa i poloka poloka ma fuafua tele le soifua o tagata e ona fale. O le metotia o le aveeseina o se poloka i le fale ua filifilia e fuafua i ona mafuaʻaga ma le lavelave. O le vai malulu i le paipa e mafai ona taumafai e liliuina vai manava. O gaʻo gaʻo, o le gaʻo o paipa o le atunuʻu e taʻitaʻia e ala i vaipanoa o aiga. E sili le saogalemu le faʻaogaina o na mea, pe a ulufale atu i le vai, fausia se foma, '' '' '' '' '' '' '' 'O loʻo iai ni ituaiga o paipa i luga o paipa "," ma isi). Manatua o vailaʻau e mafai ona afaina ma paipa ma microflora o le seʻe o faʻafitauli nofoaga.

Ma ni ao laiti, lanu faʻamalosi poʻo ni vailaʻau faʻapitoa ("Mole", "Tyret", "Pothhana") e mafai ona suia i le Storgar Systac, ona liligi ai se ipu vai ma alu ese afa itula. Ae peitaʻi, afai e ofuina paipa, e mumusu e faʻaaoga ai oloa maualuluga. E tau ai ao, e sili atu le fiafia le faʻaaogaina o se paʻu uaea. Tau mo uaea eseese mai le 100 rubles. e oo atu i le 20 afe rubles. Mo le faʻaaogaina o le fale, faʻatau se uaea ma le lapoa o le 10-12 mm ma le umi o le sili atu ma le 20 m. O na cables o le a tau le 1-2 e afe. Ina ua maeʻa faʻamamaina o le seʻe o le seʻe o le vai, faʻaaoga le vailaʻau oona e talafeagai mo lau ituaiga paipa. O lea e mafai ona e aveese le siama ma le le fiafia o le manogi.

Ivan hrpunov

Faapitoa tomai faapitoa o le kamupani "kash taiverky dvor"

O le lautele o le masini lautele o lona uiga o le faʻamamaina o le faʻaaogaina o le pamu o le calble, o le umi o le steel spring ma le 'au. E na ona matou faʻaogaina, ae o le faiga lava ia e faʻaleaga. E sili atu le faigofie i le faʻaiʻuga o le faʻaituau ma se fanafana fana (mana o le kin, kwik-minin, "cormocyst"). E ia te i latou le uaeia ma le ulu talitonu, o le ua vaivai ma e le o le pamu o loʻo faʻaaoga ai le auto-gaosiga. E mafai foʻi ona latou lelei ma e aunoa ma palapala, faamamaina uma nofoaga i totonu e masani ona aliaʻe.

Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale

Le amataga ma se fana fana. Ata: rungid.

  • Faʻafefea ona faʻamama le potumoe i le faletaele: Aveesea ma le puipuia auala

Ia o le sosolo lelei, e fautuaina sooi (faʻataʻitaʻiga, tasi lava i le tausaga) e fufulu ai le pito i totonu o paipa ma le faʻaleagaina. O masini fufuluina masini mo lenei, ma i le atunuʻu, o ni tagata faʻapitoa mo le maualuga o le aiga o loʻo mamafa o latou ie puipui. O le suavai o loʻo i lalo o le mamafa o le vai o loʻo tipi ese mai le iner i totonu o tupe faʻaalu o soʻo se amataga o soʻo se amataga, o loʻo faʻamamaina.

Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale

Paipa faamamaina ma vai vai apa. Ata: KRTACHER.

Afai e tu mai le poloka i fafo atu o vaʻa, aua mo le aveeseina, e mafai, o le a manaʻomia tagata faʻapitoa masini, ma se faataʻitaʻiga, o se masini talimalo poʻo se faʻataʻitaʻiga. Faʻatau e sea mea faigaluega mo le tagata lava ia e faʻaogaina e tatau ona fautuaina. Taugofie faʻaaogaina auaunaga o le polofesa.

  • Faʻafefea ona faʻamama le magoto i le umukuka: 6 metotia ma fautuaga i le puipuiga

4 tulafono o le manaia o le sami

  1. Mo le sooupu o le sooupu o le otaota, e tatau ona e faʻaogaina paipa ma le lapoa o le itiiti ifo i le 50 mm, aʻo le faʻailo o le 1 o le paipa i le 1 o le paipa umi
  2. Mo le ogatotonu o le siʻitia ma le sipela mai fafo i le pito i fafo, o le paipa e tatau ona avea ma lapoa o le itiiti ifo i le 100 mm, ma le malivi mo le 2 cm mo mita taʻitasi.
  3. Mo le faigofie o le tausiga i luga o le timu ma latalata i le liu o le suavai o totonu o le saito i totonu, e manaʻomia le ofuvae.
  4. O paipa i fafo atu e itu pe tusa o le 30 cm i luga aʻe o le maualuga o le eleele misa, e mafai ma sili atu, peitaʻi ona faʻauʻuina i le pale uafu lelei.

Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_7
Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_8
Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_9
Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_10
Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_11
Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_12

Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_13

I totonu o se atunuʻu fale mo le faʻamamaina o seoli, e aoga le maua o se amataga ma se fana fana. Ata: rungid.

Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_14

Maualuga le mamafa o le fufuluina o le K 5 premium atoa le pulea. Ata: KRTACHER.

Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_15

Mamaina paipa (e le naʻo le otaota, ae o alavaituuau foi) ma le fesoasoani a se maualuga-mamafa o le aiga solo solo i se mea faʻapitoa. Ata: KRTACHER.

Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_16

Ua fetuutuunai uaea mo le faamamaina. Ata: Obi.

Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_17

Ie laumei. Ata: Obi.

Faʻafefea ona Aveesea le Pipe Zoom i le fale 11702_18

Seti mo le faʻamamaina paipa o loʻo i ai, 10 m. Ata: Leroy Merlin

  • Faʻafefea ona nana paipa i le faleuila: 8 auala faigofie

Faitau atili