Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina

Anonim

Matou te taʻu poʻo le a le eseesega i le va o faʻailoga ma matou fautua atu ia te oe pe a filifilia.

Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina 11704_1

Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina

Kesi ponaivi o le tamaoaiga ma faigofie ona faagaoioia. Latou te faʻapipiʻiina i fale ma se tamaʻi nofoaga, ma i totonu o fale tele-faleoloa. O le faʻamafanafana o fale tetele o se galuega faigata. E faigata i mataupu i le mea e le manaʻo ai tagata e ona le ositaulagaina mita mita e faʻatulaga ai se isi potu - boair potu. E le lava le mana o mea tau le pa puipui. Aemaise pe a faʻaaoga e saunia ai le vai vevela. Ua faʻatagaina le fafo o fafo ona o loʻo tuʻuina atu i le potu o le poler, tuʻu ese mai isi potu. E iai isi matata faʻapitoa e manaʻomia ona amanaia ina ia mafai ai ona filifili le kesi kesi ponaivi mo le mafanafana i le fale.

Filifili le kesi kesi ma faapipii tulafono

O le a le ituaiga e sili atu

Faamatalaga fautuaina

O le a le mea sili e filifili ai mo le gva system

Vevesi faafitauli ma fofo

Saogalemu faapipiiina

Fuafuaina o masini

E tusa ai ma le mamanu o le masini e lua ituaiga.

Faasafaina

O mea faigaluega o loʻo aofia ai le tasi vevela e leai se vevela, e manaʻomia le afi ma le eletise.

Faagavalo atu

Malosiaga Boilers e tolu vevela vevela. E mafai ona latou fefiloi vai malulu ma vevela. O le iʻuga o le faʻaaliga, o le faʻagasologa o le faʻamalosi o loʻo i lalo o loʻo i ai le aoga aoga e iloga.

Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina 11704_3

O le a le mea e tosina atu ai pe a filifilia se kesi kesi

Lelei ma le tulaga o le mafanafana

Faʻamolemole ia maitau pe faʻafefea ona faʻamafanafana le masini vai ma le a le leo na gaosia e mea faigaluega i le taimi o faʻagaioiga.

Tamaoaiga

Masalo o e ana tagata e ana le fale e manaʻomia e faʻaititia ai le tau o masina ma le tausiga o le fale. O le mea lea, matou te fautuaina e vaʻai totoʻa i taga o mea e faʻasoasoaina ai mea faigaluega i le tamaoaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻamamaina i mala ua faʻapipiʻi, o le a faʻaaogaina le toe faʻafouina mai le vevela o le tino. O lona vevela e tatau ona i lalo ifo o le 55 ° C - a leai o le a leai se mea e manaʻomia. Ole mea lea, o mea faigaluega e naʻo le maualalo o le vevela o loʻo i lalo ole vevela, ma i le masani ai 90/70 o loʻo vaʻaia naʻo le 3-5%.

Mo le faʻamamaina, vevela o le vevela o le faʻaleleia o le mamanu o le acid o loʻo tatau ona faʻaaoga. Condnate o loʻo i ai le acids ma isi faʻafitauli o le vailaau. O lenei fofo vevela ua afaina i le uamea luga. Tele taimi masani palasitika, staneless steel po o le alumini alloy ma silicoon.

Le maualuga le malosi o le malosi pe a faʻaaogaina le vevela o le faʻailoga o le:

  • I le taimi o le faʻatulagaina o le kesi masani e 11%;
  • Paʻu kesi (Propane-ū - 9%;
  • o le suauu afi - 6%.

Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina 11704_4

Le mautinoa o meafaigaluega

Ia mautinoa e taʻu mai ai mea o loʻo iai o vaega autu ma o le a le latou tulaga faʻapitoa mai le tagata gaosi oloa.

Aua o le faʻatuatuaina o le manulauti, o le otometi faʻapipiʻi foi, e fetaui lelei ma le lagolagoina o le faʻatulagaina o auala, o le vevela o le manava manava, vai i le itu tau o le galuega.

Siosiomaga

Iloilo pe faʻafefea ona eco faauo, afai e te popole i le ecogy o lou fale ma e iloa le taua o le siosiomaga puipuia.

Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina 11704_5

Faigofie Montaja

E faamalosia le gaosi oloa e tausi ai le faʻapipiʻi e le mafua ai faigata.

A faʻapipiʻi poʻo le suia o le masini, o le ae manaʻomia le malilie i se lisi lisi o pepa. A suia se faʻafitauli tutusa, faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le faamaopoopo ma le tautuaina o le polokalama e le tatau ona tulaʻi mai. I le tulaga o lona faʻaleleia, faʻapitoa fuafuaina o le a manaʻomia.

E mafai ona suia metotia o loʻo suia i se faʻataʻitaʻiga i onapo nei ma le laititi tau, talu ai o le hydraulic ma kesi fesoʻotaʻiga e tutusa ma nofoaga. Masalo o le a manaʻomia le sui o le pese. I se tulaga lautele, o le ata o chimneys i tulaga uma e lua e le eseese tele. E i ai foliga. I le tulaga muamua, o mea e tatau ona iai se puipuiga. E sili meafaigaluega i mea faigaluega, ae e sili atu le tamaoaiga.

Faamolemole o le pulega

Pulea eletise e tatau ona faigofie, malamalama ma le mafua ai faigata mai le tagata faaaoga.

Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina 11704_6

Faʻafefea ona filifilia se kesi po o se fale e faʻavae i luga o uiga?

O le filifiliga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafuaina muamua i le mana manaʻomia. Tele tagata gaosi faʻaaoga le fausia o le tele o vevela vevela ma vai vevela. I le Wat-vettation masini, o le poletir e laiti. O le voluma o le tane e masani ona i ai le 30-40 lita. I le atoa masini, o loʻo iai le tele o le 150-100 lita.

E tatau ona e filifili i le taumafaina o le vai. Faapilua-matagaluega faʻataʻitaʻiga, le pei o se tasi-fesootaiga, ua matua lautele. O le tasi-fesoʻotaʻiga e mafai foi ona faʻaaogaina mo gvo, ae pe a iai o loʻo i ai se bieir bioler, e mafai ona faʻatauina ese.

O otometi o nei luga o fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻaalia tele ai le faʻatautaia o fesoʻotaʻiga meafaigaluega, aofia ai ma mea mamao. E mafai e le eletise ona faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia masini i le tele o faiga e aofia ai le faʻavae ma le tele o fesoasoani fesoasoani. Otometi e mafai ona faʻatonutonuina i le fa o le paʻu o ni tiʻetiʻe ma lua feutagaiga o le vevela vevela o le vai motu.

Mo fetuʻutuʻuga mamao, e mafai ona e faʻaogaina le pa puipui, pei o le nusipepa a le electronication o lologa-TC100 (Burteous) poʻo le Dietmac). Fesootaiga ma le Pule Faatonu o loo tupu i le maualalo-voltage cared sootaga. O loʻo faia pea fesoʻotaʻiga o loʻo faia i luga o le Wi-Fi Net Network. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona faʻaogaina le fale i se wi-fi rocker. Le tomai i polokalame polokalame o loʻo fuafua i le taimi o le aso ma aso o le vaiaso, ia faʻasaʻo le galuega o nisi vaega o faiga. O polokalame tutusa e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se laupepa komepiuta poʻo le sili ona makapine ma faʻatautaia uma masini fale e ala i le initaneti.

Mo nofoaga e masani ai ona iai tagata, o le leo maualalo leo e taua pe a galue. Mo ia ituaiga tusitusiga, e fautuaina e filifili mea faigaluega faavaivaia i mea maualalo peninacnucts. Latou te maua ai le pisa itiiti ifo nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, o se peo po o se ofu po o le polosi o le po o le faʻamafanafanaga i aso uma.

Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina 11704_7

O le a le mea e fai ma le faamalumaluga

Faamaloluina e mafai ona iai se aʻafiaga faʻaleaga e le gata i le vevela vevela, ae i totonu foi o le totonu o le taʻaloga paipa. O le mea lea, o le a suia ai le convection boler i luga o le agamalu o le a tatau ona toe faia le geminey, lea e faʻatino mai mea faʻapitoa. O tekinolosi faʻaonapone e mafai ai ona e saoasaoa tele i luga ma faʻaititia le faʻagasologa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se lima fetuʻu na tuʻuina i totonu o le pese, lea o loʻo faia ai le gaioiga o le ea vevela ma faʻamaʻaʻaina.

I le faʻaaogaina o nei mea faigaluega, o le finauga lea o se finauga e le atoatoa le fetaui ma le faʻaleleia o simulati o laupepa. O le mea moni, e leai. E galue lelei i se malulu vevela i lalo ole 55 ° C.

Tusa lava i faiga faʻavasegaina, e mamao lava mai le tele o le vevela o le taufaʻamataʻu. A malulu le tautoulu aso i fafo atu o le faamalama ma le muamua froves, o le collant mafai ona malu i 55 ° C. E sili le mafanafana i le frost i 90 ° C, ae ua le mafai ona faia le faamautu i lenei mataupu. E oʻo lava i lalo o nei tulaga, faʻaputuputuina metotia e sili atu le aoga nai lo le masani e 1-3%.

O le aofaʻi o le paʻu i lalo o le susu ua fuafuaina e le faʻatulagaina o 0.14 kg i le 1 kw / h. O le mea lea, o le masini ma le malosi o le 24 kw e maua ai le 40 lita i le maualalo vevela. O le faʻaaogaina o le susu i le pusapau, o loʻo iai ni vailaʻau malosi, o le a talafeagai ona gaosia ma le vai. O le fua faatatau lelei o le 25: 1, ae faapena foi 10: 1 e talia. Afai o le septic tane poʻo le mana e maualuga, faʻaituau o le faʻaiuga o le fofo e tatau ai. Mo lenei, o le agavaʻa ma le maamora o loʻo faʻaaogaina ma le mafai o le 5 i le 40 kg. Faʻamanatu le Mamalu Mamalu Mereble i ni nai masina. O masini o ni ituaiga e lua: ma se pamu e faʻaosofia ai le mamafa e siitia ai le vaifofoina o le fofo i totonu o le sowge system, ma e aunoa ma se pamu. O le tuufaatasiga ua suia i tagata lava ia.

Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina 11704_8

Saogalemu faapipiiina ma taotoga

Faʻaopopo i le faʻagasologa o le filifilia o se kesi kesi mo le taʻele o se fale tumaʻoti, e tatau ona saunia mo lona saogalemu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina mea faʻapipiʻi

O le faapipiiina nofoaga e faatonutonuina e Tulafono ma Tulafono. E le galue le poleri i le fale o loʻo i luga o le fale ma uliuli, ona, e tusa ai ma tapulaʻa tutusa, moli masani ma se faʻamalama ma se vaega o le 0.5 M2 e manaʻomia. E tusa ai ma tulaga afi, e manaʻomia mo se isi potu ma se vaega atoa o le itiiti ifo 6 M2. O le maualuga o le maualuga e tatau ona le itiiti ifo nai lo le 2.5 m. O le mamao i le va o le puipui o le fale ma le puipui e tatau ona le itiiti ifo i le 20 cm.

E le faʻatagaina ona fai se faitotoʻa ma le lautele i lalo ifo o le 80 cm. O le masini e faʻamautinoa ai le lelei o le ventping o loʻo faʻapipiʻiina le mamao (o se tulafono, e le sili atu nai lo 2-3 m).

O le taualuga e tatau ona vaʻaia o mea le lelei. O nei mea e mafai ona i luga o pepa a le Asbestos poʻo le Plaster e faʻavae i luga o le Gyptum paluga.

O loʻo tautau le masini o loʻo tautau i luga o se puipui ma le faʻamalu puipui e aunoa ma faʻamalama ma faitotoʻa. O le papupuni e manaʻomia, aua o le mamafa o le meafaigaluega o le tele o le tele o sefulu o kilokalama. Afai o le mamanu o loʻo faia o le sima, e sili atu le filifilia o tueli tutusa mo faʻamau (mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻafeiloaʻi sima). I le mea e tupu o le mafiafia o le kamuta puipui e le lava, e mafai ona e fautuaina se taula fusi pe ala i le faapipiiina. Ma pe a fai o le itu i totonu o loʻo tuʻuina mai i totonu o le detewall, e sili le le lamatia ma filifili se faʻataʻitaʻiga mo le fola.

Mo le ATMspherc Burner, e tatau ona e faia ni pupuni. A faʻaaoga i ai, e manaʻomia ni avanoa faʻapitoa faʻapitoa. O la latou vaega o le vaega o le vaega e tatau ona itiiti ifo nai lo le 50 cm2 mo se mea faigaluega ma se tulaga o 23 kw ma le 100 cm2 ma le gafatia o le 35-50 kisi.

Mo le fola o le fola e te manaʻomia se faʻavae e le o se paʻu. E mafai ona avea o se nofoaga sima poʻo se podium mai faʻatasiga o papatusi. O le podium e sili atu le talafeagai, talu ai o le a faʻaaogaina i le ea o le ea, e itiiti le pefu ua paʻu. I le tulaga lea, ua fai le masini i le mamao i le itiiti ifo i le 100 mm mai le puipui.

Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina 11704_9

Mafai ona ou faʻapipiʻi i le umukuka

O le umukuka e manaʻomia se vaega malosi. E sili atu le mea e tatau ona tautau i le mamao e mafai ai mai le ipu, aemaise pe a fai o se faʻataʻitaʻiga ma se siosiomaga. Na te faʻaaluina le ea ea saʻo mai le potu ma e manaʻomia tele o le gaʻo ma soʻo mea e leaga ai i le metotia o le a le paʻu i ai.

Ua faatagaina e opoina le boeir

E faasaina ona fusifuta vevela meafaigaluega i meafale mafanafana. E le mafai ona teuteuina i laupapa ma talita mai mea gafatia. Ina ia mautinoa e filifili pe faapefea ona filifili se kesi kesi mo le fale, oe tatau ona e filifili i ona foliga. E tatau ona avea o ia ma mea faitino o le totonu. Tagata gaosi oloa totogi le tele o le gauai atu i lenei itu. E i ai faʻataʻitaʻiga ma se vaega pito i luma na faia o le shock-teteʻe tioata o paʻepaʻe pe uliuli.

Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina 11704_10

  • Kesi kesi mo fale mautotogi mo fale ma fale: talitonuina ma le lelei le taua

Faitau atili