Fale o le lotoifale o le aufaasālalau

Anonim

E moni na e faalogo i le fuaitau "Smartm Home"? O se tulaga faaonapo nei e ofo atu i fale pamu, ae toʻatele tagata e manatu o le tele o tau o mea. E leo mea uma.

Fale o le lotoifale o le aufaasālalau 11708_1

Fale o le lotoifale o le aufaasālalau 11708_2
Fale o le lotoifale o le aufaasālalau 11708_3
Fale o le lotoifale o le aufaasālalau 11708_4
Fale o le lotoifale o le aufaasālalau 11708_5
Fale o le lotoifale o le aufaasālalau 11708_6

Fale o le lotoifale o le aufaasālalau 11708_7

Fale o le lotoifale o le aufaasālalau 11708_8

Fale o le lotoifale o le aufaasālalau 11708_9

Fale o le lotoifale o le aufaasālalau 11708_10

Fale o le lotoifale o le aufaasālalau 11708_11

Fale o le lotoifale o le aufaasālalau

Ina ia mafai ona faʻaauu i lau fale ma le talafeagai "atamai", o le a tatou manaʻomia se sili atu atamamai masini. Na matou taofi lau filifiliga i luga o le TV nemole o le NVIDIA Shippue TV 2017 Over, o loʻo iai ni avanoa lelei i le fale e tasi, ma o loʻo mafai foi ona faʻatulaga i le fale . E le gata i lea, o le muaʻi manatu o loʻo fetaui ma faia i totonu o vaega puʻeʻomata, lea o loʻo o loʻo o faʻatali i totonu.

Faia o le TV Smart

Mo se mea e sili ona matagofie i le fale mautotogi e te le manaʻomia le faʻaopopoina o le aoga. Nai lo le faʻatauina o se satelite e maua ai le tagata satelite poʻo TV Huner, e sili le faʻatau atu o le talita mai NVIDIA Siata 2017, e mafai ai ona faʻamalieina toetoe lava o soʻo se manaʻoga. E le afaina, lagolagoina lau LCD TV Smart TV galuega pe leai. Faatasi ai ma le fesoasoani a le aufaasālalau Player NvIDIA Talipupuni 2017, o lenei filifiliga o le a aliali mai pe o le a sili atu i foliga fou.

O le faʻataʻitaʻiga lagolago se tele tele o le tipiina o talosaga i foliga o le "Addicica", IuDOGO, WIVI, o loʻo feagai ma le 15 o loʻo feagai ma le 15 o loʻo fetuunai ai Google. Ma o le lagolago mo le youtube talosaga talosaga o le a le o vave ai matamata i vitio i totonu o le lautele o le 360 ​​°. O le ala lea, afai na e faʻalogo i le Google Chromecaccaccacc tagata faʻasalalau, ona matou faanatinati atu lea e faʻamautinoa ai - o le talita e tutusa lava le sao.

O le i ai o se malosi malosi ma fesoʻotaʻiga hdmi 2.0B faʻatagaina le faamafanafanaga e taʻalo ai ata tifaga i le faʻaiuga o le 4K i le sekone. E i ai foʻi le lagolago mo le faʻalauteleina o le Dynamic HDR, lea na mafai ai ona e aumaia le ata i le vitio i le sili ona masani ma faʻatuatuaina. Ma afai e te faʻafesoʻotaʻia se taʻavale i fafo atu o ata i ai, ona le faʻataʻapeʻapeina foʻi le faʻatulagaina o ata vitio (faʻataʻitaʻiga, pei o ia otherc).

Fale o le lotoifale o le aufaasālalau

Taaalo ma sefe le avanoa

Afai e iai sau tamaʻi fale ma oe taua, e mautinoa lava e te le manaʻo e faʻatau se komipiuta manaia tele pe faʻaalu ni mea leaga i le Mini-filifiliga. I lea tulaga, NVIDIA talitane 2017 ua toe talafeagai ona ua le mafai. Masalo e le gata i le taʻaloga komepiuta, ae o taʻaloga faʻa-Games Faʻafeiloaʻi faʻatasi ai ma le poto telefoni ma pou, e sili ona fiafia e taʻalo ma ua matutua.

O le faletusi o taʻaloga i le lotoifale e aofia ai e le gata i le faitau afe o mea e mafai ona maua i luga o le upega tafailagi Google Play, ae o le mea taua e tatau ona tausi i le fale maualuga -Faʻatasi komipiuta. "Toutcher 3", Hillman Utification ma e sili atu i le 100 lauiloa PC taʻaloga ua avanoa nei i luga o le tele o le tele o le tele o le fale. Na faʻapea foi ma le prev Pruix, o le tele o Tape Lapad o loʻo aofia ai, lea e mafai ona taua o se tasi o sili sili ona lelei ile maketi e aunoa ma le soona fai. Tafao ma le taʻaloga e sili atu le sili atu nai lo le susunuina o ou tamatamailima e uiga i le vevela o le telefoni.

I latou na liliu lo latou fale i le moni-tekonolosi parataiso ma ituaiga uma o faʻamafanafanaga ma taʻaloga pcs, e iai foʻi se uiga e faʻatauvaʻa ai le televise. le komepiuta.

Fale o le lotoifale o le aufaasālalau

Pulea isi masini i le fale leo

E leai se nofo i le fale atamai e aunoa ma leo faapalepale, ma le nid viital 2017 muamua e maua ai le avanoa. O le aufaasālalau Player ua uma ona saunia mo le lagolago o le leo o le leo o Google e mafai ona talanoa i se masini faaleotele i le PD ma le geyMade. I le pa'ū o lenei tausaga, o foliga mai o NVIlia nofoaga uaeale uamea ua fuafuaina, e mafai ona tuu uma i totonu o le fale e ala i le fesoʻotaʻi i le outlet. O le mea lea, faʻaaogaina o faʻatonuga leo e mafai ona e fesoʻotaʻi ai ma masini faʻafetaui uma i totonu o le fale, tusa lava pe o loʻo iai le taʻaloga a se isi potu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le TV avrefix i lau talosaga o le a mafai ona liliu i luga o le moli, galue i se fusi ma auvae lima hue papa. Na fia faalogo i musika? Tuʻu le faʻatonuga - ma o le ata o le a faʻalauiloaina lau peleue e sili ona e fiafia i ai i luga o se laina uaealenu. Ma fegalegaleai ma le google dast torsum, e mafai ona fai le masini e mafanafana pe tuu le potu.

O le a le tau i fafo atu o le faamalama? E fia ni togi o le auala auala? Faʻafefea ona oʻo i le itu saʻo o le taulaga? I luga o nei talosaga uma, o le a faʻaalia ai faʻamatalaga manino i luga o le masini e fesoʻotaʻi ai. E tusa ai ma faʻamatalaga mai le gaosi oloa, o le aufaasālalau taʻalo o le a mulimuli mai e mafai ona fesoʻotaʻi i le sili atu nai lo le 200 couroctive mo fale. Ua e fiafia i ai? I lea tulaga, matou te fautuaina oe e maua le talita a Nvorina i le NIVIDIA Store e aunoa ma ni tupe faatafafa ma ma le faamaoniga aloaia.

Faitau atili