Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga

Anonim

Tagata e faaaogāina o tagata faʻatau, ulugalii talavou ma se tamaititi, na faʻaalia i latou i filifiliga filifilia mo le sui tauva ma se talosaga e mamanuina ma embers nofoaga e mafai ai.

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_1

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_2
Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_3
Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_4
Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_5
Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_6
Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_7

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_8

O le lanu efuefu na paʻu ai paʻu uliuli o le paʻu o paʻu paʻu. O le piliki puipui ma le "sima" Plaster i le TV sone e faʻamaeʻaina ai le tauvaga saua. O le nofoaga o le televise mata e talia e le tele-fua, tuu i lalo o le sima pimlon comlonging inisinia fesootaiga

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_9

Ina ia soloia le ogaoga o sima, puipui, latalata po o fea o i luga o meaafale ua tu i luga o le fanua o le vaomatua. Na maua ai le atoatoa o le pito i luma mo se vaega vaivai o le kofe ma le susu, sunny-samasama aluga, tutusa ma le arpor

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_10

Muamua cylindrical Island cylindrical faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i le ogatotonu o le umukuka - okeni faʻaopopo faʻaopopo pou

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_11

Pei o le TV Sow, o se Niche ma le fata, o loʻo lata ane le vaega o le moli ma le malamalama, vavaeʻese e le procovement i tua. I le afiafi, faʻafetai i le pito i tua, o lenei potu potu o le a avea ma sili atu le pizy, e tatau ona fesoʻotaʻi ma potopotoga umi aiga

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_12

O anafea, peʻa saili mo se nofoaga mo le taʻaloga o le laʻei, e tu mai se filifiliga i le va o le ala savali, o le alatele ma le potumoe, malo i le potu aʻoga. I mea uma, e masani lava i totonu o le potumoe e masani ona latou laei ma sui lavalava.

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_13

I soo se siosiomaga, o mea e le masani ai mai le leai se ao e tasi le aoina o le a fetaui lelei. Pau lava le tulaga - mo latou e manaʻomia le iai o se siosiomaga lelei, lea o loʻo i totonu, mafaufau i fafo atu o se nofoaga.

O le iʻuga, na fautuaina e le tagata mamanuina e taofi le filifiliga o se vaega o le sili atu nai lo le 100 ². O le lelei o le fale o loʻo o le tele ma leai se tali, o loʻo iai le faʻavaeina o se avanoa avanoa, lea na faʻafiafiaina ai se ulugalii talavou. O le fale mautotogi vaevaeina i ni vaega se lua o le tasi carrier pa. O loʻo i totonu o loʻo aofia ai le tatalaina o elemene o le fale mamanu: sima o loʻo faʻaaogaina ni koluma (i le va o le umukuka ma se nofoaga e tasi e tosoina ma le le mautonu.

Toe fausia

Lua mea fai faʻamamafa i le va o le lautele lautele, e aofia ai ma le tulaga lelei o Cuishine ma se motu tele, o se laulau tele-umi, ma se nofoaga uma e tumau i ai. E ala i le tuʻufaʻatasia o le potu malolo ma le potu o le kamutati, sa latou mauaina fua ai le tafe avanoa, e iloga lava e pou, o loʻo vaʻaia lava le taimi vaʻaia o le potu.

Tusa lava ma le polokalame masani, a o loʻo noatia tamaiti i le vaega tumaoti o le fale tumaʻoti, i lenei tulaga na latou filifili ai i se isi faiga. E leʻi vaʻaia e le tamaititi, o lona potu e leʻi sauni mamao ese mai i aso a le malo o tagata, o loʻo filifilia se nofoaga i lena vaega o le fale o le fale.

Muamua, i le faitotoʻa i le fale mautotogi, e lua potu sa faʻaaogaina. I le tuʻufaʻatasia o latou, maua se faletaele atoatoa ma se fotō ma se seti atoa ma se seti atoa o le plumbing. O loʻo tuʻuina atu i lalo o le Vaega o le Tamaoaiga i foliga o se pusa nei, o loʻo faia ai le masini faimea, o le tane vai, ato ato.

I totonu o le sone tumaʻoti, o le pa puipui o loʻo iai le puipui, o matua potumoe o matua ma le avanoa i se potu faʻafefete, lea na vaeluaina e le tioata ma tioata matutua na faʻaaututoaina. I le faʻaopopo atu i le potu e manaia ai le potu potu, o le fauina-interrobe mo le alartherwear i le ala vasega ma le taʻavale pepe. I le itu taumatau o le ulufale atu i le fale mautotogi na tu se osofaʻiga o le sami, lea e mafai ai ona faʻaauauina le faletaele ma le taʻele i le potu malolo o matua.

O le matafaioi a le autu lanu lanu i totonu o lenei totonu o loʻo taʻalo i puipui, faʻamaʻi "moss-ufiufi". I luga o le Summer Chinelogy o StatTacal laufanua - Phytosnes - Aua le manaʻomia tausiga faapitoa, ae e faʻalauteleina le mata, taui mo le leai o se fesoʻotaʻiga umi Ua valaauina foi Fiteasena e faamaluluina le "faigata" teuteu o le potu potu malolo. O lenei suiga ofoofogia na faʻaalia ai le paʻu o le ogatotonu o le fale mautotogi. I lana suʻesuʻega, na matou mauaina ni fua o loʻo ufiufi ai le lua o itu e lua e ala i poloka o sipi - cellolar sima, o loʻo sili ona lelei ai le vevela. O le sailia tonu o le mea tonu na pasi ai le armature, tipiina i fafo, ina ua maua se iugafono, i le "Free" vaega o le talaʻaga paʻepaʻe, o loʻo faʻaaogaina ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le vali ma le ata vali E faigofie le tausiaina o mea: i nisi taimi, o fagu. I ni nini i totonu o ni mea na tuu ai "VinnitsA" mo le faalava teufaaloaʻi o fagu.

Ksenia esseeva

Le tusitala o le poloketi

Lipea

I totonu o le fale atoa na e tosoina. E leʻi suia e le Windows Windows, talu ai o loʻo latou lelei le lelei, faʻapipiʻi na o le fou faamalama fou ma suia ai le susu. O le potumoe ma le potu malolo ua faʻaaogaina i luga o le vaeluaina. Ma ia mautinoa le pa o le ea i potu taʻitasi, togi na tuu - fetuunai o loʻo faʻapipiʻiina nofoaga o taumafa. I totonu o le auala, o lenei tau o tau e fausia ai se matagofie microclite i totonu o le fale mautotogi.

O vaega fou uma (potumoe, fanau, faletaele o matua) siitia mai le susu-teena diswall digwall i luga o le faavaa o uamea oloa. O nofoaga faapipiiina i pa o le umukuka kapeteni, telestaist, o loʻo teu ai o le manu feʻai, o vaevaega na faʻamalosia e paliʻau. I tua o le umukuka puipui o loʻo i ai se lipine lifi, o lea na ou faʻaaogaina ai le faʻaliliuina o le mafaufau.

I totonu o le sone o le TV i le potu malolo o loo i ai le fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga, na vaʻaia foʻi ma le HCL-laupepa. Pe a ia filifilia mea ua maeʻa faʻamaeʻaina, sa ofo mai le mamanu e tuʻu le faaputuga sima sima i le potu malolo, ma pasi atu ma ufiufi i le matua faʻafiafia. I le ala savali, o le umukuka ma le potu moe o loʻo uuina o se pulupulu o se pamu o le paluga, faaoo i totonu e 120 mm ma faʻailoga i le paʻepaʻe.

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga

O le potu o le Snow-White o le Snow-White. Glossy Meafale "Faʻateʻa" i le avanoa e aunoa ma le faʻapipiʻiina

Fausaga

O totonu o loʻo fausia i luga o le faʻatafunaina o le tuʻufaʻatasia o lanu ma foliga, e teteʻe i luga o le pogisa i le malamalama. O le malulu o puipui, sa paleni lava tamai togafiti a le Kapeneta meafale ma faitotoa o le Kapeti "i luga o le fola," Fafie ". Faʻamatalaga tatau - Laʻau sima, ofu mafanafana, paʻu piliki uliuli - aumai le laina o le lauʻeleʻele i totonu; O lenei aafiaga e faamalosia ai le lanu lanu.

I le fausaga o lenei fale mautotogi, o koluma na taʻalo i le matafaioi a le au faʻatau upu upu, e faʻateʻa na le mafai. O lona uiga, na latou avatu ia i latou le tulaga faigata o le autu o vaega o vaega o se vaega o le filifilia ata manatu. E le gata i latou na saunia se mung, Air ma le Malamalamagia Vaega o le Avanoa i luga o le sone, ae faʻapipiʻi foi le faʻaaliga i totonu.

O le tagata mamanuina e leʻi teuteuina lo latou sima, pei o se vaega o le faalava ma puipui. O le avanoa o le lautele o le sone sa vaevaeina i le umukuka (ma paʻepaʻe paepae ma paʻepaʻe puipui) ma faʻafiafiaga nofoaga ma le puipui o le piliki). Ile afa lautele, latou te leʻi faʻamalosi e alu e aunoa ma le teuteuina atoa o le taualuga o le taualuga - O le sima o le a foliga malosi. O ofu paʻepaʻe mai le umukuka na agaʻi atu i le alatele. Ina ia lagolago le uliuli elemene (tioata fofo o tekonolosi, nofoaga i luga o le totonugalemu, nofoa) ma toe totoina se ata paepae, o le tulimanu o puipui ma le pulctils.

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_15
Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_16
Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_17
Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_18

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_19

Na filifilia: Ia iʻu le taumafanafana e nofotupu i se tamaʻi tamaiti. Malamalama lanu ese mai le fola i luga o le fola i se tasi o puipui, e lua puipui na paʻepaʻe ma le lanu efuefu, ma Juali Green na suia i totonu o le totonu

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_20

I le faʻaopopo atu i lavalava, i le potu ofu e faigofie ona teu moega ma isi mea.

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_21

I le faletaele latalata i le potumoe o matua, na latou faʻaaogaina ai se faʻamalosiʻau o le turquotise linquose bint. Ma o se talaaga - popcelain contware i lalo o sima. I le itu o le pito i luga o le tile faailoga le kibbon

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_22

O le faletaele lona lua o loʻo fausia i luga o le eseesega: Black Glossy Tile ma Porcelain Countware ma le vaega o laʻau. I tua atu o le tioata tioata faitotoʻa - o se sipai faʻafefeteina ma se styrall

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu o le fausiaina o lanu eseese ma foliga 11711_23

Designer: Knonia Eliseeva

Matamata i luga

Faitau atili