Aotelega i totonu o lanu masani

Anonim

Project foliga: Aofiaina i totonu o le mama geometric foliga ma lanu masani. O le poloketi e tumu i mea ese.

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_1

Aotelega i totonu o lanu masani

Matou te manatu e mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o le potu e tolu o le potu e tolu i totonu o fale o le masani ai o le faʻasologa o le GMS-2001 (GMS - 1). O fale 9 ma le 17 fola. I totonu o meafaiva e mafai ona maitauina o nofoaga filifilia mo le faʻavasega ma le auai o ramps. O fafo atu puipui i fafo - Faʻateʻaina le tolu-vaega panels (sima o le sima o le sima) ma le mafiafia o le 340 mm. O puipui i totonu (Escarm, Inscarm, o loʻo i totonu, o le faʻauluuluga ma le Transvert O nei mamanu o loʻo faʻatapulaʻaina le avanoa o le toe fausia i totonu o fale mautotogi. Faʻaopopo fola - 250 mm Tyck Faʻamalosia fuaiupu sima. O potu potu uma. E i ai le potu pogisa (pantry). O le tele o le le lava o le fuafuaina o se auala vaapiapi.

Na fautuaina e tusitala, o tagata e ona le potu e tolu-potu o le a avea ma aiga ma le toalua o tamaiti o le tamaititi aoga laititi. O le tele o puipui o loʻo afua mai, naʻo le laititi le toe faʻaleleia e mafai. O suiga o le a aʻafia ai le potu malolo - O lona avanoa e faʻalautele i le soona faʻatuatuaina o le potu vavaeina le potu mai le alalaupapa. O le faletaele o le a faʻateleina faʻateleina ona o le alatele. Ma i le potu tele i lea itu, o le a faamamafaina atu i se vasega pepe, ma faamatuuina se potu lautele. O lea, o le faʻafitauli o le le mauaina o nofoaga teu mo le atoa aiga o le a foʻia.

O potu leoleoga o le a faʻateʻaina i le maualuga o le fausia-i lamepa. Ma i le potu malolo - o le a tuʻuina atu i le laʻititi maualalo mata, faʻamamafaina le faʻatagata faʻailoga o le potu.

O mea tau meafale e oʻo mai i totonu o le faʻauiga o le maʻi o le atunuʻu o le totonu. O le fale mautotogi na foia i le toʻafilemu o lanu faʻalenatura, o loʻo tuʻuina atu i le vasega pepe - o le a tuʻuina atu i pastel i luga o le paʻepaʻe o le potu.

A o mea, e faʻaaogaina e le potu malolo foliga matagofie ma uliuli fafie, velt sili atu, lanu enaena enaena, maamora. O le potumoe e i ai i le potu i le aluga o se puipui o se puipui o le pa, teuteuina i papa panels i le laupapa. I tamaiti o le fuafuaina o meafale i luga o papaʻe lanu uumi ma ma le tele o nofoaga faʻaalu. O le tamaititi e lua-tulaga o tolopoina ua aveʻesea i totonu o le kapoti, lea e mafai ona vave suia ai totonu. O le faʻaititia o le ata o le umukuka meaafale o le a faʻamamafaina le leai o ni auupega i luga o le metotia.

Malosiaga o le poloketi

Vaivaiga o le poloketi

+ O sina vaega tele o le faʻafouina galuega.

- O le kesi a tamaiti e tu mamao mai le faamalama, lea e manaʻomia ai le faʻaopopoina o le moli.

+ Ona o le ala ua ma fale teu fale, o le a mafai na faalauteleina le potu malolo.

- O le nofoaga o tamaiti e faaitiitia tele ona o le ofu lelei.

+ O se leoleo leoleo ua faia ma tele avanoa teuina.

- O le umukuka na tapunia le manogi o le laʻei laʻei, na te faʻailoaina le malu o le potu.

+ O le umukuka tetele i luma, o loo i ai tulimanu. - O le potu malolo ua avea ma potu pasi.

+ Fufulu masini faʻapipiʻi i totonu o le faletaele i lalo o le laulau pito i luga.

- nofoaafi saogalemu e liligiina i le ogatotonu o le taele.

+ Mo se aiga tele o tagata e toafa, e lua o le faletaele atoa ma se seti atoa o le plumbing.

POTU MALOLO

Lua pa puipui o potu malolo, leai se totogi mai meafale, ona faia i le itu o pa ma laau. Mo le eseesega, o le laualuga latalata mai ia i latou (mo le sofa) tuueseeseina e le sili atu 3D-pnels o Anthaclow lanu, lea e maua ai le potu faaopoopo. O le TV o le a ofi i totonu o le mamanu e aofia ai se umi pito i luga o le chable shabs ma maualuga o le kapeta, o faitotoʻa o loʻo ufitia i le matagofie i le lumanaʻi. O le loloto o le atoa mamanu o le 40 cm.

Fanau

O meaafale mama e aofia ai le tele o teuina o faiga i le taualuga ma le nicho mo se taupulega-ti-tier-foliga, tausia se foliga mama. O puipui, pei o le taualuga o le potu, ua teuteuina i lanu e lua: malamalama lanumoana ma le-lanumeamata-lanumeamata, lea e le fausiaina faatusa. Faasaga i lenei talaaga, naʻo le kiona-paʻepaʻe meafale e faʻamatalaina malosi.

Umukuka

I le umukuka e sili atu ai ni lanu masani-lanu-lanumeamata, lanu enaena ma enaena. O se kapeti o le moa o le o le a toe fafagaina le potu o le a toe fafagaina ai le potu, nonoa i totonu o se tasi meafale lelei ma puipui. O le tamai ata o le ata i le tipima mai le pogisa Veneer na faʻamaeʻaina le vaega 'ai ma fetaui i le lautele o le siosiomaga o totonu.

Potumoe

O loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o le a le tagata o le Decorator Decorator: Ua maeʻa le puipui i le paʻu o paʻu o panels ma apamemea faʻapipiʻi i le va o latou. O loʻo iai pea le South Court o le uaina i totonu o le moli o lamepa, i le faasalaga o laulau a potu a le Kapela i autafa o le Kapela. O puipui ma le taualuga o le potu o le a tataina i le eneosvoisol papatusi mo nisi mea e sili atu le migao. Faasagata ai i le pito o le malamalama puipui ma le itupa, faʻapea foi ma le uliuli tamai, o le totonu tusi lima fealofani, mapuea.

Faletaele

O le taʻele i le mapusaga - o le taua tele o le faʻamamafa o loʻo i totonu o paketeve, laina ma le procelain manifinifi. Ua maeʻa ona tuʻuina manuia le masini fufulu i lalo o le laulau ma natia i tua o le faitotoʻa o le Kapeneta. O le mea e faʻatumu ai le taʻele o loʻo i luga o le ogatotonu o le vai.

Sanosel

O faletaele e faia i lanu enaena enaena, o le autū o loʻo faia i luga o laupapa ma maʻa. Toomaga Poodlalain tusi ona o le moli fatuina se faigata faigata i luga o le puipui.

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_3
Aotelega i totonu o lanu masani 11715_4
Aotelega i totonu o lanu masani 11715_5
Aotelega i totonu o lanu masani 11715_6
Aotelega i totonu o lanu masani 11715_7
Aotelega i totonu o lanu masani 11715_8
Aotelega i totonu o lanu masani 11715_9
Aotelega i totonu o lanu masani 11715_10
Aotelega i totonu o lanu masani 11715_11
Aotelega i totonu o lanu masani 11715_12

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_13

Potu malolo

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_14

Potu malolo

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_15

Fanau

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_16

Umukuka

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_17

Umukuka

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_18

Faletaele

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_19

Faletaele

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_20

Sanosel

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_21

Potumoe

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_22

Potumoe

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Aotelega i totonu o lanu masani 11715_23

Designer: Alexey Streyuk

Decorator: Nasiba Boymatova

Designer: Christina Borodulina

Matamata i luga

Faitau atili