Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi

Anonim

O se tasi o le masani masani masani i tausaga talu ai ma le faʻatulagaina o faletaele o le taʻele o le taʻele e leai se pallet. Ma afai ma se pallele, e matua manifinifi o le a e le taʻua le pallelet. O le a le lauiloa o le taʻele o le taʻele lea, o a aoga e manaʻomia ona mafai ona faia pe a le o faʻaaogaina vaega ma mea mo a latou faʻapipiʻi? Ma pe faʻafefea ona ausia le sili ona iʻuga?

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_1

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi

Ata: roca.

Sei o tatou fesili ifo ia te oe lava: Aisea e sili atu ai le vai i le pallet? I Europa, o le taʻele o le taʻele ma le lamolemole fola o loʻo maua ai le faʻateleina o le lauiloa, faʻauʻu tuai. Ma e iai mafuaaga lelei mo lenei.

Muamua, o le vai taele ma se fola o le fola esega vave, faigofie ona mama ma le fiafia.

Lona lua, o loʻo nofo i totonu o le fale mo tamaiti, o tagata matutua poʻo tagata e le atoatoa o le a le tatau ona sitepu atu i le itu maualuga o le paneta. E leai se mea na tupu, o le ua folasia ma se folasaga o le faʻavae o le "papupuni o le" papupuni o le lalolagi e atiaʻe i le lalolagi atoa, o loʻo faʻafaigofieina tagata e faʻaaogaina e tagata uma.

Lona tolu, e mafai ona filifili le tele ma le faʻatulagaina o le taʻele o le taʻele. E tusa lava po o le a le tele o le filifiliga o pallets ma taʻele fale, e faʻatapulaʻa ai le faigamalaga o manatunatuga. O se folasaga o loʻo mafai ai ona e faʻatino se manatu faʻapitoa. Peitaʻi, ona o le faʻapipiʻiina o tioata spovevise faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le fola, e manaʻomia le fofoina o le tele o faʻafitauli, o le autu o le suavai tino ma le fesoasoani (ape (auala) . E uiga ia latou faʻapipiʻi ma talanoa.

  • Faʻafefea ona fesoʻotaʻi i le fale mautotogi nai lo le taʻele: o se faʻamatalaga auiliili i le toe faʻafouina

Filifili le alavai alavai

E aoina le vai mai le taʻele o le sone ma aveese i totonu o le sexge system faʻaaogaina fafo pe faʻapipiʻi i le puipui, lattice ma fata. Sei o tatou nonofo i luga o matata o latou faʻaaogaina ma faʻapipiʻi.

Fusi

O le laupapa pito sili ona faigofie o le laga o se puʻupuʻu faiga, ave o oloa ma faʻatonutonu latou i totonu o le olo. O le apefai e aofia ai se vaega o le vaega i le ituaiga o le funnel, o le siphon, o se matata o le suega i le fogafale, ma le tiʻetiʻe (luga o le tolu-tagata. Mailei Bandwidth e uiga i le 0.5-0.8 l / s. Faapipiiina maualuga o le 85-120 mm. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taʻele o le ata o le moli moli (keberit) faʻasologa o loʻo i ai o le 80 × 80 mm. I lalo o le ie puipui o loʻo i lalo o se taʻitaʻi ua aveʻese mai ai se taʻitaʻi tuai, e mafua ai ona faʻaleagaina le motusia i le hydraulic ma paipa. E faigofie ona aveʻesea mo le faʻamamaina ma faʻapipiʻi i tua.

Alavai ala (auala)

O le mea moni, o le apefai e tasi, na o se nofoaga le aoina vai tetele e aofia ai se refrigera faatafafā lē tutusa sili atu le vateatea (uamea po o palasitika), siphon ma grilles. Channel Bandwidth 0.85-1.2 L / S. O le tele o le vai o loʻo aoina o tala o loʻo iai le umi o le umi i le laina o le 700-1500 mm (ma le 100 mm faʻaopopo), e le masani ai. O le mea lea, o isi tagata gaosi, pei o le CHAIY, vieoga, faʻatagaina le umi fetuʻunaʻi i le faʻapipiʻi nofoaga. E i ai auala mo le faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le vai taele, mo se faʻaaogaina faʻapipiʻi, i luga o le tuaoi o le fola ma pa, pe a le o alavai, pe a le i totonu o le fola. Faʻataʻitaʻiga - Uniplex inisinia module (kenera). O loʻo mafai ona faʻapipiʻi auala o le taʻele o le taʻele e faʻapipiʻi uma i le puipui ma i le ogatotonu o le vai taele. E mafai ona latou umi le 300 i le 1300 mm, ma e mafai ona tipiina i le taimi o faʻapipiʻi e tusa ai ma le tele o le taʻele o le taʻele. Fafo, na o se teuteuga o le steanless steels steel deceaves o loʻo vaaia, o loʻo tuʻufaʻatasia ma se faʻauma i aso nei.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi

Showers i le fola e fetaui i le itiiti ifo i le itiiti ifo - fausia i totonu o le fola ultrathin pallet conway conway

Matou te siiina le fola

Le siitia o le tulaga o le fola i le maualuga e manaomia, e tele lava ina faaaoga o se sima screed, o le mafiafia o lea e faalagolago i luga o le faiga alavai, faapea foi mai le avega galuega aupito maualuga i luga o le fesiliaʻi. O se taua taua: sima Mortar e le tatau ona sasaa vave i luga o le fogafale atoa o le fola o le faletaele. I luga o le tulaga o le taotoga o le potu, i luga o le tele o le utuni uila, o se atigipusa o laupapa ma o le a sasaina mai fafo.

I totonu o le atigipusa, o le siphoon o le apefai e faʻapipiʻiina ma fesoʻotaʻi ma se suʻisuʻi o le suʻisuʻi - o se paipa ma le lapoa o le 50 mm. Mo paipa, e taua le soloia ma le malifa o le 1-2%. Ina ua uma ona faagaeetia ai le sima, ua aveesea le pusa, ma le screed ua sasaa i totonu o le sone taele, ae i le taimi nei e le o matua faalava, ae o le tausia o le malifa i le apefai po o le auala ua tuuaia. Ina ia oʻo atu tafega o le vai agai i le apefaiti, e tatau ona 1-2%. A faʻapea o loʻo iai le pu o loʻo i totonu o le ogatotonu o le vaega o le taʻele o le sone, e fautuaina e saunia se faʻaituau mai itu uma e fa. O loʻo i le puipui o le apefai poʻo le taʻele auala, e mafai ai ona e faatapulaʻaina i tatou lava i le faʻapotopotoga o le tulaga o le tulaga o loʻo i totonu o le vaalele e tasi.

O le manaʻoga autu mo le faʻatulagaina o le vai o le taʻele i se moli lamolemole o le atoaga o le potu. O se faiga o le ta puipui ma paipa e tau ai le vai i totonu o le afi, e tatau ona i lalo ifo o le fola. O lea, faʻatasi ai ma le masini o se vai taele, o le fola o le faletaele o le a oso aʻe i le averesi o le 100 mm. Lelei, pe a faia le faʻaiuga i luga o le fausiaina o le vai o le fale tumaʻoti, ina ia mafai ai ona toso le ata o le vaipuna. Atonu o faʻalavelave faʻapitoa, atonu e le o tuʻuina atu i na nofoaga fou i na fou nofoaga fou, lea na maua ai e le galuega fou o fesoʻotaʻiga i totonu o le suʻesuʻega. I totonu o fale mautotogi, aemaise i totonu o potu taʻitasi fale o mea tuai, faʻalauiloa le maualuga o le fola e masani ona manaʻomia. Peitaʻi, o fofo ua uma ona atiaʻe mo le masini o le taʻele ma le fola mafolafola, lea e faʻaititia ai le manaʻomia o le maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Geberit Blackline Compon Changnels ma Abdders e avanoa i le lua tele. O lea, mo le tulaga o le faʻatulagaina o le masini faʻapotopotoga o le 50 mm, o le mafiafia o le scred e tatau ona le itiiti ifo o le 90 mm. O le isi lalolagi Europa o le 30 mm o le vai koluma, o le a le maualuga o le fusi e 65 mm. Ae maitau le faaitiitia o le mafiafia o le fasi, e tatau ona e ositaulagaina le taua o le pule.

Sergey Kozhevnikov

Faailoga Faalauaiki Cispaerit.

Suafa fola fola ma puipui

Ae le i uma le faʻamaeaina o le fola, o le laualuga o le tiʻetiʻe e tatau ona hydrozing. O lenei faʻafitauli e manaʻomia e le ati ai le susu, e leʻi tafe ifo i lalo ma e le taʻitaʻiina i le foloina o le finus. E manaʻomia foʻi le tamai vai i luga o puipui o loʻo latalata i le vai taele. E tele filifiliga faaola. Fufulu mea e oso ai i luga, pei o le vaipuna, ua faataatia i puipui puipui i luga o puipui, ma soʻo se soʻotaga, o fesoʻotaʻiga i luga o paipa ma le faʻataʻavaleina. A aotelega, o lenei tekonolosi ua tele ni faʻatapulaʻa faʻatapulaʻa e faʻatatau i le saogalemu o afi.

O le suavai o suavai ma mastics o le saogalemu ma faigofie. Hydish, latou te faia se pamu o le heamec culletic i luga o le fola. Peitaʻi, e faʻapitoa lava ona faʻaaoga le mea e faigata tele. E sili atu ni mea taugata ma saogalemu ona tuʻufaʻatasia le lelei o le faʻapogisaina ma le talafeagai le susu. I le taimi lava lea, o fasi pepa polymer o loʻo faʻapipiʻi i luga o le fola ma se mimilo o le 100-150 mm ma le pa i le 150-200 mm, ma le vai taele - i le vai taele - i le vai taele - i le vai taele. O faʻailo o loʻo faʻailogaina lelei i le faʻapipiʻiina. Mo le faʻatuatuaina, o loʻo tuu le vai i ni vaega se lua. I tulaga uma lava, e taua le matauina o le malosi i le alu o le fola o le fola ma na nofoaga na pasia ai le hydro.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi

Faʻatupuina alavai alavai mama e le faigata: e manaʻomia le siʻiina o le laupepa o le tab, fufulu le auala o le salfate koy koy kolo. Ata: Tece, Geberit

E manaʻomia le amanaia e le gata i le bandwidth o le apefai (taele fata), ae o le fua o le bandwidth ma le taumafaina o le vai o le saʻolotoga. Faʻapea foi ma ni auvae assage, e masani lava ona aofia ai le taimi saʻo. O loʻo i ai foʻi le faʻalagolago i le va o le maualuga o le sipama ma lona bandwidth. I le avea ai o se tulafono, "mafolafola" faiga e fetaui lelei e tusa lava i se manifinifi manifinifi e itiiti le aoga nai lo faʻataʻitaʻiga ma sili atu sikafuina uiga lelei. Superfluus siphons (67-70 mm) i ai le bandwidth o le 0.4-0.5 l / s. Tulaga faʻataʻitaʻiga (100 mm) sili atu le aoga - 0.7-1-1 _ S, o le mea lea, mafai ona 1,5-3 taimi sili atu vai. Afai o le bandwidth o le siphon ua misi, o le numera o fata o nisi taimi e faaluaina. O le bandwidth e fuafuaina le lapoa o le swer upzzle (aveeseina). I se faʻaopopoga, o le faʻatinoga o le tino e aʻafia ai le fuloʻaga o le teuteuga o le teuteuga o faʻamama ma le mamanu e faʻaofi i totonu o le auala.

Sergey Vitredko

O le tagata faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa viega i Rusia

O loʻo matou tuʻuina atu le faʻamaufaʻailoga

Mo le fola i totonu o le faletaele, e fautuaina le faʻaaogaina o le faaputuga ma le mafiafia o le sili atu 8-10 mm. E tatau ona punitia i luga o se faaputuga vaega o le faʻapipiʻiina o faʻavae mai le 4 i le 9 mm. O le tulafono lautele o le tele tele o le tele o le faaputuga, e tatau ona i ai le mafiafia o le kulimi. E aoga foi le filifilia o se faaputuga i le anti-sling pating. E mafai foi ona e faʻaaogaina ni lapoʻa taugata mai le maʻa ma mea faʻalenatura (popcemin panio), o le, pei o se tulafono, e sili ona manifinifi (mai 3-4 mm). Ae ui i lea, o lenei filifiliga faʻaiʻu e tatau ona amanaia i le tulaga o le filifilia o le faʻataʻitaʻiga o le tani ta puipui, e pei ona masani ona fetuutuunai ai le vaega o le mailei.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_6
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_7
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_8
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_9
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_10
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_11
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_12
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_13
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_14

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_15

O le lelei ituaiga vai taele e fetaui ma se isi itu i totonu, aua o lenei elemene e leai se tele fua o mamanu. Ata: Viga.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_16

Squaro pallet. Ata: duuvvive.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_17

Squaro pallet. Ata: duuvvive.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_18

Maaleato pallets. Ata: Villeroy & Boch

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_19

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_20

O le pito sili ona lelei o le taʻele pito i luga o le vaega o loʻo i ai le maualuga o le bandwidth. Ata: Viga.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_21

O le system faʻapipiʻi i le 65 mm mafiafia naliina, faʻalua a o ulaula vai, nai lo le taimi le mafiafia o le 90 mm vis (0.4 l / s vs.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_22

E manaʻomia le savali i le filifiliga o vaega e nafa - o se faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o le taʻele o meaʻai. Ata: Geberit.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_23

Showers i le fola atoatoa fetaui lelei i le laititi. Ata: Geberit.

Felelei se vai taele

O le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina o le taʻele pa. E manaʻomia e vavae ese le vaega o le susu mai le matutu o le potu ma puipuia le faletaele o le vanimonimo mai soʻo se mea. E le gata i lea, o le meafaigaluega lelei lea mo le zonging faletaele avanoa.

Mataupu Faavae o le Faamauina

Stainless steel decoveraves o le sili sili ona taugofie lomiga o le pu vai. E mafai ona i ai se ituaiga o le alavai ile isumu. E masani lava, o le mea faʻaaloalu o loʻo feagai ma mea ua maeʻa (mo faʻataʻitaʻiga, o le taligaka poʻo le laupapa), o loʻo ufiufi lava naʻo le manifinifi. O lenei mafuaaga na faia e le Aco, Claberit, Cossel, Tyce, ving vieoga. O loʻo iai tapa mai le maʻa masani: vai tafe i le va o le fola ma le maʻa faʻapipiʻi, e toetoe lava a le mafai ona iloa lelei.

  • Faʻafefea ona fai le taʻele o le taʻele e aunoa ma se pallet: auiliili faʻatonuga

Vaega o le mauga o le taele fata

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_25
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_26
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_27
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_28
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_29
Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_30

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_31

Fuafua le umi o le talaaga o le taʻele fata mo le faʻapipiʻiina i le pa i le va o le 30 ma le 120 cm, teuteu i le fesoasoani a le procksaw ma le scout le iuga o le talaaga. Ata: Viga.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_32

Fuafua le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga mai 90 i le 165 mm ma seti le siphon i lalo o le tino, ae o le taʻele fata mo le faʻapipiʻi tulaga. Ata: Viga.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_33

Aveese le puipuia o mea faʻapipiʻi ma se fuli ma faʻaaoga le vaega muamua o le suavai o suavai i luga o le puipui o le puipui ma fola. Ata: Viga.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_34

Faʻaaoga le vaega lona lua o le suavai vai. Ata: Viga.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_35

Fai le faʻatasia o pa puipui (ma se faʻamalama tapuni pe leai foi). Ata: Viga.

Taʻele sone e aunoa ma le pallet: e le gata i le manaia, ae fetaui lelei foʻi 11732_36

Faapipii le lattice, faʻapipiʻi le lagolago, plaug faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi masini teuteu. Ata: Viga.

Tusi mai

Afai o le masini ua fuafuaina i totonu o le faletaele o le eletise eletise mafanafana o fola, o le scred o loʻo tuʻuina atu i tulaga e lua. Muamua, i le tumutumu o le vevela-filave o Papatusi na tutumau le tau tele o le ata o le na saisai, lea e togafitia ai le au faasoesa. O le faʻamafanafana o le uafu e faʻapipiʻi i lalo o le pito i lalo o le laga ma ua tumu i le pito i luga manifinifi.

  • Auala e Filifili ai se Taeao o le Taeao: Faigata

Faitau atili