Tulafono mo le faʻatulagaina o le umukuka

Anonim

I ou luma, o se Fuafuaga o gaioiga, lea e fautua e mulimuli ai, ina ia leai se tali i feeseeseaiga, maua ai le sili ona lelei umukuka.

Tulafono mo le faʻatulagaina o le umukuka 11752_1

Tulafono mo le faʻatulagaina o le umukuka

Ata: Legion-Media

Sitepu tasi

E manaʻomia le faatuina o manaʻoga mo le lumanaʻi umukuka: Faʻamaonia le tuʻufaʻatasiga ma fuafua le nofoaga o le ulutala ma le 'eseʻese vaega o mea e tatau ai Faiga o le mamanu ma lanu fofoa o meafale, ma iloilo foi tupe alu.

Laasaga lua

Lava fua o nofoaga (uma manaʻomia tapulaʻa o loʻo tuʻuina atu i luga o le fetuutuunai). FAAMATALAGA: Iʻuga e tatau ona manatu tutusa, faʻatagata. E ui i lea, o faʻamaumauga na mauaina o le a iloiloina i le muamua-mamanuina o le ulu ma o le a fesoasoani pe tusa o le faʻatatau i ana oloa gaosiga.

Fautuaina le gaoi o eletise eletise, sckets, sui

Tulafono mo le faʻatulagaina o le umukuka

1 - Suiga feololo; 2 - saito le paipa mo le fesoʻotaʻi o se mea e oso ai i venetiouti; 3 - Suiga mo laume; 4 - O le a mo le fufulu ipu; 5 - Faʻamavaeina i le sologaina; 6 - Vaega o suʻesuʻega; 7 - Oka mo le heppeka; 8 - O le sapati mo le masini fufulu; 9 - poletits mo masini eletise; 10 - O le a mo le masini eletise eletise; 11 - Saketi ona o le ogaumu; 12 - Suia mo lamepa; 13 - Fale mo le pusaaisa; 14-2 laket mo le microwave; 15 - manava malosi; 16 - Sockuts mo fesoʻotaʻiga lamepa

Laasaga Tolu

Tulafono mo le faʻatulagaina o le umukuka

Mea e manaʻomia: 1 - mamao mai le tasi puipui i le isi i le eleele tulaga; 2 - o le mamao mai le tasi pa i le isi i le laulau pito i luga; 3 - o le mamao va o pa puipui i le lokaina loka ma malutaga; 4: Malie mai le afi i le totonugalemu; 5 - O le mamao mai le fola i le ventipelation vali; 6: Le Matge, o le a iai ai le kapeta gaʻo; 7 - Faapipiiina tulaga o le laulau i luga; 8 - O le maa maualuga na maua ai le faʻavae; 9 - mamao mai le fola i le faamalama; 10 - mamao mai le tulimanu o le potu i le faamalama po o faamalama; 11 - mamao mai le tulimanu o le potu i le kesi paipa

Faʻatupuina manaʻoga ma ina ua maeʻa le faia o fua, asiasi i le vaega o le tasi pe sili atu tagata gaosi o umukuka poʻo (ina ia sefe ai le taimi e ala i le imeli. O tagata mamanuina o le a fesoasoani e filifili le ituaiga mamanu, lanu, lanu, mea ma le fausia (faʻatulagaina ma vaega) aso taua. O poloketi e foliga mai ua vaavaai mai lava, lea e mafai ai ona talisapaia manino le musumusuga ma ua e talafeagai ai le fofo fuafuaina. E le gata i lea, 2d ata ma le 3D faʻataʻitaʻiga o loʻo o faʻatasi ma le ala fuafua mo le fuafuaina o tupe alu.

Laa fa

I le filifilia o se gaosi oloa ma se poloketi ua saunia e ana tagata mamanu, aua neʻi galo e maua ni fautuaga mo le tuʻuga o nicks ma le fausiaina o mea mo le nofoaga o paipa paipa (mo fufuluina, fufulu ipu ma fufulu masini) ma faʻafesoʻotaʻi le duct (mo le tele). O lenei faʻamatalaga o le a manaʻomia teisi i se taimi mulimuli ane - fesili ma faʻasao o le a tulaʻi mai i le faʻagaioiga o le faʻaleleia o fale. I le maeʻa ai o mea uma o loʻo faʻamaeʻaina (puipui puipui ma taualuga, fola) ua toe siakiina, siaki le tagata gaosi tagata gaosi ma valaaulia le fua. Mauaina fua, faʻapea foʻi i le faʻauma i luga uma o faʻaiuga ma faʻaiuga na talanoaina, o le a iloiloina "faʻasino".

Lima

Asiasi i le gaosi oloa o umukuka, faʻauma le ata o le headset (na iu lava o le faʻamatala o lona ata, tulaga ma galuega o vaega, o mea e faʻatali ai. Ioe, o le taimi o le gaosiga o se mea tele o se mea tele o le umi o le umi - e oo i le 60 aso pisinisi. Ae naʻo ia na mafai ona 'aloese mai ni faʻafitauli faigata, a, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le talafeagai le kapeti o loʻo i ai i totonu o le tulaga o loʻo i ai i le totonugalemu o le' upega tafaʻilagi. Le potu, ae le o le saunia tatau.

Tagata e faaaogāina auaunaga e masani ona iloa lelei mea uma e aʻafia ai le sitaili ma le faaputuga o le umukuka o le taeao, pei o le "Sinat" i le tapenaina o nofoaga. Sa matou atiaeina faʻamatalaga auiliili e faatatau i mea o loʻo iai i papa, tuʻutuʻuga nofoaga, pili ma le faʻamamaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o puipui fou e manaʻomia ona faia mai mea tumau (piliki, sima) ma le mafiafia o le itiiti ifo ma le 100 mm. I se faʻaopopoga, o le faʻaseʻe i luga e tatau ona lamolemole ma teu, o tulimanu o le 90 °. Afai e le o maitauina nei tuutuuga, o le Kapeneta pito i luga, fale puipui, o le fea pito, e foliga mai o le a ulagia le leaga. Ma nisi sili ona taua. Ole taimi ole faʻamumu ai, toe lelei galuega e tatau ona maeʻa, ole plumeti e manaʻomia tele e faʻatulaga i le kapeneta i lalo o le magoto. "Fale o loʻo faʻapipiʻi toetoe lava a latalata i le puipui, e le mafai ona i ai ni eletise eletise ma le tumama ma tumama.

Alexander Kuricanov

Faatonu o le Kamupani "o le umukuka malie"

Faitau atili