Faapitoa faasitepu mo fale laiti

Anonim

O fale e lua o fale e lua-fale ma fale mautotogi e masani ona fetaui ma le sitepu i le avanoa latalata. Faʻafefea ona faʻaititia le faʻaititia o le aniccaccacact Mati e aunoa ma le liliu o le tulaʻi mai ma le fiafia e aʻe i luga o gaioiga.

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_1

Filifili le ituaiga ma le faʻatulagaina o le sitepu (savaliga poʻo le fao, faʻatasi ma pe leai), e sili atu le fausiaina o le fale. Ina ua maeʻa le fausiaina o vaega ma overlaps, ave se feʻau faigofie i le va o fola ma ulufale i le sitepu i totonu o le a sili ona faigata.

O le faʻaogaina o le faaupuga o le faasitepu i luga o le fuafuaga e mafai ona fesuiaʻiga i tulaga sili ona lautele, ae o le a le faʻavaivai i le lautele o le savaliga, o le gaioiga o le a matua le mautonu.

Faapitoa faasitepu mo fale laiti

Ata: O le Vaega

Spiral faasitepu e mafanafana, fetaui lelei ma le matagofie, ae ui i lea, e naʻo le faʻatonuina, ma e masani lava o le faʻapotopotoga e faia i luga o le fale o le komiti

Le tikeri o le maualuga

E tele auala e sefe ai le avanoa i le taimi o le fausiaina o se tulaga masani i luga o le tuputupu ae po o le mala. O nisi oi latou na faʻatagaina e faʻaitiitia le tau o le fausaga. Peitaʻi, e le mafai ona maua se feʻau faigofie i le sapalai atu i le suʻesuʻega.

Faapitoa faasitepu mo fale laiti

Ata: Ventatot.

E mafai ona e faʻaogaina i le faʻalauteleina o le tuufaatasi ma liliu e faʻaaoga i le savaliga ia Mati. Ae afai o le iʻuga o le le faʻaaogaina o le fuaina ma le le faʻamaoni, o le muamua pe mulimuli laasaga o le a sili atu le maualuga pe maualalo le mea o le a le saogalemu

O le siʻitia o le vevesi o le tulaʻi mai i le 45 ° ma sili atu (o le masani ai e manatu o le 30-40 °)

Mai se manatu faʻapitoa, o lenei tulaga e le faʻatusa i lenei tulaga, faʻapena foi, o le avega i uta uta ua faʻaititia (ma o lea e mafai ona faia ma le numera o le paʻu. Ae o le ata o le savaliga e fuafua lava ile uunaiga o Mati (o lona uiga, o le loloto ma le maualuga o sitepu); Afai o le tau muamua e itiiti ifo nai lo le 27 cm, ma o le lona lua o le a sili atu i le 18 cm, ona faigata ai lea ona aʻe i luga o le faasitepu, ma e ono tupu mai ai.

Ina ia sefe ai le avanoa, e le manaʻomia le faʻateleina o le uila afi. Oe mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻavasega se potu teu e i lalo o le potu teuina mo le teuina o mea tau tausaga poʻo ni taʻaloga taʻaloga

O le mea moni, e le mafai ona e suʻiina o le siʻitia o tagata, faʻaaoga le ata laʻasaga i le tuufaatasiga ma le anti-sliting tating. E ui i lea, o ia togafiti e matua faapea lava i le hybrid o se sitepu o le faletaalo ma se fale puipui. E ui lava o togafiti uma o le au mamanu, e tumau lava le le mautonu i tagata matutua.

Digengonsil fanua fanua

O le mafanafana sili o le mautinoa pe a o le fua faatatau o le pipii ma le timu i luga o le 300 × 150 i le 280 × 170 mm. O le maualuga o le faʻaaogaina o le tele o le ata faʻapipiʻi o 270 × 200 mm. A o le masini o Matit Mati, e manaʻomia le faʻaaogaina o aiaiga o le le-faʻapitoa foliga, lea e faia ai i le tulaga saʻo (i le itu taumatau, ona ia faʻateleina ai. O le sili ona lelei o le tulaga o le 90 cm, ma le mamao i le va o fata e tusa ma le 15 cm. Le lautele o le pendrail e tatau ona 5-75 mm; E manaʻomia le faʻamuamua e aunoa ma Alualu i luga o Antral Sogy (lamolemole Bends) ma O LE FAʻAFITAULI.

Faʻaititia le faʻaipoipoga lautele i le 60-80 cm (nai lo le 90-110 cm)

O le malo manumalo i lenei mataupu e laiti, ma o le a faasolosolo ona faaitiitia

O le sitepu ma le tasi-itu o le a mafua ai le vevesi (aemaise lava pe afai e te maua se aiga tele ma e te manaʻo e maua ni malo), ma o loʻo avanoa i luga o le paleni ma le faʻamalama.

Masini tamoe laasaga

O le teena o le sitepu pe a liliu le Mati e mafai ai ona e avatua le 1-2 m2 i le fogafale muamua ma lona lua (luga o lenei itu e sili ona lelei o, e aunoa ma le ogaoga o le faʻaleagaina o le faigofie o le tulaʻi aʻe ma le tupuaga. Moni, Activecle ma Oversars e gaosia tele lava e faʻatonu ai pe a uma ona aveese ni fua, e le gata i lea, faʻapena faʻataʻitaʻiga o le 10-30% sili atu taugata (aemaise ona o le sili atu faʻafitauli o le a o le tele o mea e sili atu).

Faapitoa faasitepu mo fale laiti

Ata: Ventatot.

I le lauiloa faʻataʻitaʻiga i aso nei i luga o Steel Coresours ma faʻamau maumaututu - o le BIts o le siʻitia o tagata o loʻo lamatia, pei o le tulafono

Faatau pe okaina?

O le taimi nei, seti vaega mo le faasitepu - lagolago i luga, o Palainasini, e tele lava sipelated i le fausiaina o hyllimarce, e i ai rigs ma se masani masani ai (e tusa o le 35 °). O le fale o le fale e aunoa ma le faigata tele i le paʻu o le paʻu, meafale fao ma janery glue o le a aoina tuʻusaʻo le seleselega poʻo le mamanuina ma isi vaega.

A o le fale gaosi faasitepu, latou te masani ona tuuina atu e okaina (faʻatau se seti mai le gaosi oloa (o se laki tele). A faatauina se oloa i totonu o le aiga, o le aofaʻi muamua o le 5-50%, ma le vaitau o faʻatali o le 15-45 aso; Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻaulu mai o le faʻaulufale, o le a tatau ona e totogia le 50-100% muamua o le tau ma faʻatali seʻia oʻo i le 3 masina. I le vaitaimi lava lea e tasi pe vave tele i le Jonenery Rechosholdesholdeshold, o se tasi o galuega masani po o le ata o lou tagata mamanuina, tutusa foliga ma faia o mea tutusa .

Faʻaaogaina se modular rotary clora

O ia avanoa e aoina mai vaega o le z-foliga foliga, lea pe a faʻapipiʻi le tasi i le isi ma faʻasaʻoina le fao. Modules e mafai ona feoaʻi ma fetuunai le tasi i le isi ma fetuunai le maualuga o sitepu i le laina o le 20-40 mm e ala i le faʻapipiʻiina.

Mamafa o tagata, faʻafetai ia e faigofie ona faʻatulaga se tele o le Mati e aunoa ma se tulaga ma fetuunai le sitepu i le tele o le potu. O ia fausaga e faʻatau atu i le ituaiga o seti mulimuli, ma vaega toetoe lava le manaʻomia le fetaui lelei i luga ole nofoaga; O lo latou tau e amata mai 80 afe rubles.

Mauaina elemene o faasitepu (o alato, boosters, faamafanafana, lagolago pou, ma isi mea) ua faʻatagaina ona toe faʻaleleia o le utupoto

Papa i luga o le spiral

Faʻavasega faasitepu e nofo ai le avanoa, ia i ai se mea talafeagai i le maualuga (masani le sili atu nai lo le 17 cm) ma e faigofie ona fetuutuunai i le faʻasologa o le potu ma le maualuga o le potu ma le maualuga o le ofe. O faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatonuina i se tagata aʻoga o le aʻoga poʻo le faʻatau i le ituaiga o se pusa o fale gaosi fale ma faʻaputuputu latou lava, o le a sefe ai tupe ma taimi. Pay parry o mea uma o loʻo tuʻuina atu o oloa e pei o le "la matou sitepu", alfacan, dolle, oman, oman.

Faapitoa faasitepu mo fale laiti

Ata: Asini.

Lelei Puleaina

A faʻataunuʻuina se fale gaosi fale gaosi oloa, e manaʻomia le faʻatamaʻi ai, aʻo le tele o tagata e faʻaavanoaina i le faʻaipoipoga. E mafai ona e suʻesuʻeina le oloa i le lelei o le 'ai o fafie faʻaaoga. O LE A LE ATUA ma TAMA, O LE A LE MAFAI ONA E LE MAFAI, MA O LE SAINI MA LE POTO - PLOT MA LE O LE TAʻITAʻITAU E LE MAFAI ONA (E LE MAFAI ONA FAʻAFAIGALUEGA: E masani lava ona malamalama i ai. Afai o le le faʻalumaina o laʻau na faʻaaogaina, o faʻamatalaga o le a amata ona amata ona gau ma burw. Ma le leaga o le leo o le mafuaʻaga o le faʻailoga. Alas, e tuliloaina tutoatasi le susuga o laupapa ma le lelei o le faʻapipiʻi e faigata, o le a e suʻesuʻeina le taumafaiga ma ia mautinoa o loʻo faia ai e le kamupani ai iloiloga ma ia mautinoa e faʻatinoina e le kamupani.

O sitepu o le sikulupa e tuu i luga o le pou tutotonu o le polar, vavaeeseina o moega o moega, ma o latou mea lona lua e tuʻufaʻatasia e le falemaʻi. O le mea mulimuli e tu ma le tuʻuga i le tuʻuga o le galuega o le faʻavae o le voluma. I oloa faʻalealea, ae le o falemaʻi, E faʻaaogaina e le VITA TETETER poʻo le faʻaiʻuga o le laʻasaga i luga o le puipui (ma se vaega o le tulimanu).

I le gaosiga o vaega faʻataʻitaʻiga, poletile stamining steel ma faia vaega o le lotoa o loʻo faʻaaogaina lautele, i le auala o se tulaga o le mullalayer, o loʻo fausia ma le faʻamalu.

O le maualuga o le spirral starcase e mafai ona suia ona o le numera o sitepu - e naʻo le taua le matauina o ituaiga eseese o le tele o faʻailoga mai le taulaga.

O le tau o le 'aʻai o loʻo avea ma cooker o le cooky tamaoaiga, mai le 45 afe o rubles, Europa gaosiga - 60-180 afe. O mea masani oloa o oloa e mai le 120 afe rubles.

Starcase i le fale

Afai e i totonu o fale tetele o loʻo faʻaaogaina i potu aoga, e fautuaina ai le mauaina o se auala talafeagai e tupu ai, mo se faʻataʻitaʻiga, Fakro poʻo oman. O se ata tutusa e aofia ai le gagau pe faʻaseʻe vaega ma ua aveese mo hermonic vevela-faʻataʻamilomilo hatch, o le a suli i le taualuga. Ina ia faʻaleagaina le ata faʻataʻitaʻi, naʻo nai sekone o le a manaʻomia: Ua lava e tatala ai le fofo i le fesoasoani a le laʻasaga faʻapitoa. E taua le faasitepu i le lalaga mai le 18 afe afe.

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_6
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_7
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_8
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_9
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_10
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_11
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_12
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_13
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_14
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_15
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_16
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_17
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_18
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_19
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_20
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_21
Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_22

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_23

O loʻo agaʻi atu i fafo e faʻafaigofie le siiina o le siʻitia i se taua tele o Mati, ae o le mea autu - o le sitepu e toetoe lava o se mea lelei, ma e foliga mai e sili atu le avanoa.

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_24

Faʻataʻitaʻiga i luga o Steel Corastides ma faʻapipiʻi moli - lupe

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_25

Faʻataʻitaʻiga i luga o Steel Corastides ma faʻapipiʻi moli - lupe

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_26

Spaces Skings e mafai ona ausia faʻaaogaina le puipui puipui ma le fanauina o mata mai le tele o tioata

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_27

Faʻataʻitaʻiga i luga o Steel Corastides ma faʻapipiʻi moli - lupe

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_28

O le utupoto o faasitepu, o lena, o faleʻie ma boosters, o tagata gaosi o le atunuʻu e faia tele o glue laupapa

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_29

O kamupani mai fafo e sili ona faʻaaogaina o uʻamea oloa

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_30

Utu mai le fafie laupapa

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_31

Faʻafanua faafanua ma le suia o le 90 ° ma o le spacious tulaga e sili ona talafeagai, ae e tele naua avanoa.

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_32

Liliu le 180 ° i le tuʻufaʻatasia ma tagata overtvers faʻatagaina oe e sefe i le 30% o le vaega poʻo le siʻitia o le maualuga o le siʻi o le siʻitia o le siʻi o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o le savaliga o Mati. E moni, o le teuga o le avanoa e faʻamaonia ai i latou lava, pe a mafai ona e mafai ona ulufale manuia i le sitepu i le faʻatulagaga o le potu

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_33

O le sitepu i luga o le ogatotonu modular e faigofie ona felauaiga ma aoina. Ma le isi, e mafai ona e faʻatulaga se taimi o Mati

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_34

Liliu le savaliga e mafai ona ave le foliga o le aporale

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_35

E le lava le mea e maua mai ai e le tagata atamamai, o lea ua faʻamalosia e le mamanu i le pa puipui e faʻapipiʻi i le puipui

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_36

A le o falemaʻi o loʻo i ai i le pito i lalo o racks o le pa

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_37

O le faasitepu o totoa e faaauupegaina i le tautotogo-utaina auala e faafaigofie ai ona gagau.

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_38

O le tulaga maualalo e mafai ona faʻatagaina o le sikuluka e fai i le 100 cm, ae o le gaioiga ua na o se sili atu e sili atu nai lo le 120 cm

Faapitoa faasitepu mo fale laiti 11756_39

O le uta autu i le fao fauina o le fausiaina o le ogatotonu lagolago pou

Faitau atili