Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics

Anonim

O le poloketi a le poloketi: O le fale mautotogi ma fua fua o loʻo i ai i luga o le foloa o le fogafale. FAAPITOA O VAAI - THELERING tulaga maualuga, o loʻo aʻafia pea, fausia se malumalu fou ma faʻatulaga le Kapeneta. E tofu le tagata ma le aiga o le a tuʻuina atu i luga o le potu ma faʻavasega se faʻafitauli tatala i le aluga o le nofoaga malolo.

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_1

Rubrib "mamanuina poloketi" tali tusi o tagata faitau

Mai tusi na oʻo mai i le faatonu, na matou filifilia le uluaʻi poloketi e tolu pito sili ona manaia na suia i le tulaga o tagata faigaluega o loʻo faatinoina le aufaitau. O isi poloketi e mafai ona vaʻaia iinei ma le iinei.

O le aiga Morozov mai Krasnogorsk Aid i le Ofisa Faʻatonu mo Fesoasoani Faʻapitoa. O la latou fale ua leva ona faʻatalitali i totonu o se fale fou e fa-fale gaosi i le LCD "aiga-aiga-club e le ofi". O le faʻamatalaga o le fale mautotogi o luga o le fogafale i luga, i lalo o le taualuga, i le lotoa, ma o faʻamalama uma e faia i le taualuga. Mai le faʻatulagaina o le lagolago i le fale mautotogi na o le koluma i le ogatotonu lea o loʻo faʻavae ai le taualuga. O le maualuga o le taualuga i le pito i lalo o le taualuga o le 1.4 m, ma i le pito i luga 4.8 mita. O le fale o loʻo siomia ai le laititi o le vaomatua. Na latou talanoaina ma le tuputupu aʻe le avanoa o se suiga i le tulaga o le mauaina o se fale mautotogi. A maeʻa mea uma, pe a o le faʻatulagaina o le alatele e tatau ai ona manatua Vaitaimi.

I totonu o le aiga e lua le eseese tamaititi - latou te alualu i luma, ma manaʻomia uma e tagata se isi potu eseese. Ma o tagata uma o le aiga e fia faʻaputuputu i le potu 'ola. O le isi faʻamoemoe o le mamanuina o se tamaʻi kapeneta, lea, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻaaogaina o se potu malo, faʻapea foi ma le faletaele lona lua.

O le tusitala o le poloketi na ia tali atu ai popo a le aiga i le aofaʻi o nofoaga, ae ono o pou uʻamea i luga o le taualuga, sa le lava lea e foia ai galuega. O lea, o le tele o faamalama i luga ifo o le moega o le a faaali i totonu o le potumoe, ma i tamaiti - i luga o le tamai faamalama. I se faʻaopopoga, o le tele o laʻititi faamalama i totonu o le potu malolo, kamuta ma le faletaele o le a faʻaopoopoina. Ina ua fuafuaina le lona lua o le itu, na maua e le tagata mamanu le na o le pau lea o le nofoaga e mafai ai i le sitepu, ina ia e feoaʻi solo i le sitepu, atoa ai foi i le fola muamua. I le vaega autu, o le a manogi ma le sili atu mo le kapeneta ma se nofoa malu ma se jumper, o se tamai umukuka ma se laulau faataamilo, ma luga o le shirganiva ma le faaputuga poloka o loo nana i tua o faitotoʻa o le laulau ma le TV ma le au fanafana. I se vaega tumaʻoti, o le a e faia se potu moe a le tama ma se potu laʻei ma lua tamaiti, faʻapea foi ma le potu faʻasoa.

Fuafuaina o Mafaufauga

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o scandinavia

Faamalamalamaga o le 1 ma le fola 2: 1. Hall-auala - 5 m 2 / 2. umukuka - 12 m 2 / 3. Ola potu - 19 m / 4. matua potumoe - 12 m 2 / 5. ofu ma potumoe - 2.5 m 2/6 . a Tamaiti - 9 m 2 / 7. a Tamaiti - 8 m 2 / 8. faletaele - 5.5 m 2 / 9. faletaele - 1.5 m 2 / 10. Teuina potu - 1 m 2 / 11. faʻasitepu - 3.5 m 2 / 12. Kapeneta-Guest - 7.5 m 2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Eria - 86.5 M2

Claring maualuga - 1.4-4.8 m

Vaaiga i le malo. Potu malolo

Le potu malolo tatala le a avea le kernel o le fale, faatasi ai ma le avanoa i le faʻasitepu ma a staircase tau atu i le lona lua se lua, lea sa latou faatulaga le tofi. I tua o faitotoʻa i lalo o le faasitepu o le a faʻapipiʻi ai le tamba ma le TV. I se faʻaopopoga, e aofia ai le fuaitau i le umukuka i le potu 'ai ma se laulau lapotopoto. O le interiors o le fale o le a auai i se tini aluna pupula (facades kapeneta, faamalama faavaa, fola) ma papae vali susu.

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics

Nofofua mai le lona lua tier

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics

E mafai ona faʻafaigaluegaina skarates ma le ivutiutiga, o le a tuʻufaʻatasia ma le lanu lanu, faʻapena foʻi ma le siʻosiʻomaga ma le siosiomaga masani. Le aluga o taimi, o le laau o loo aofia ai le mau puipui, ma ona kapeta green picturesque le a avea ma vaega o le totonu.

Potu o le umukuka

O le pito i luga kapeneta o le umukuka le a toe fai le skates taualuga, ua faapea, o le avanoa o le a avea atili e faaaogaina i le maualuga. E matua le fetaui lelei o le kapeneta i lalo o le malamalama o le beech vene. O le a fausia le pusaaisa i se ata faʻapitoa o loʻo fausia ai ni nai mea manogi. I le tasi itu, o le a latou faʻatulagaina le leoleo mo ipu, ma mai le alatele - mo mea.

Terace

I luga o le terace e mafai ona e alu pei o le potu malolo ma mai le potumoe. O le a faaleleia ai le insolation o potu: faamalama ma o le a faatulaga faitotoa i le puipui enclosing. O le fola o le a siitia e faʻatulaga ai le suavai.

Fanau

I potu puʻupuʻu, e talafeagai mea uma: moega, kesi, vaʻalele kapeti ma e oʻo lava i taʻaloga tulimanu. O tamaiti uma ua tuʻuina i le tasi ki, ma sina tamaʻi laʻititi i le ata o le pepa puipui: i le potu e tasi i luga o laau o fetu, i le lua - o le lua - o le Pears - E i ai le va o nofoaga e maua mai i le faitotoʻa faalilolilo e ala i le kapoti lea o loʻo alu tamaiti e talaʻi tasi. Ina ia faateleina le insolation, modules faaopoopo o le a faaopoopo atu i le faamalama oi ai nei - o le a sili atu ona vaaia i le vaomatua e ala i latou, ma sili atu ona latou talafeagai e faaaoga i latou pe a tauaveina.

Potumoe

O le filifiliga o meafale o lē tulaga faatonuina: ae le o le laulau e tasi tafatafa o le moega latalata i le moega, o se pusa o ofuvae ma se laulau o loo faapipii.

Falefaafiafia

Le taitaia staircase i le se lua lona lua, afai o le ofisa o loo i le taimi e tasi, i le potu malo se taimi e tasi. I lalo o faasitepu mai le ala savali, o se fale o le aiga o Niche o le a saunia. Laʻasaga o le sitepu o le a faia mai le oak, aʻi ma fata - mai le uamea.

Vaega

I lalo o le pito i lalo o le lua o le a avea ma auala auala ma le faletaele. O le maualuga o le taualuga o le sili atu i le 2,200 MM, e lava mo potu ausila. E le gata i lea, pe a oso mai nei nofoaga i totonu o le potu malolo ma o le a lagonaina le umukuka o le a eseese eseesega o le maualuga ma le lagona o le totonu e tumu i le ea.

Faletaele

O le a lelei le potu o le a fiafia ai le potu i le faamalama fou i le taualuga. O puipui o loʻo suʻeina i papaʻe paepae, o se vaega o puipui - paliʻi o le faʻamaligiina o le susu ma le paʻepaʻe ua paʻu.

O le a le mapusaga o le a fetaui ma le malu ona o le faʻaaogaina o le paepae-lanumeamata gamut, faʻapea foi ma laʻau i totonu o le fale mautotogi ma i le siosiomaga

Sanosel

I le faʻaauauina o le autu "moli" faʻapea foi ma le tuʻuina atu o le potu o foliga o se potu malolo, naʻo le "susu" vaega o puipui o loʻo pipii ma le fualaʻau ese.

Malosiaga o le poloketi Vaivaiga o le poloketi
O le tulaga maualuga o le potu ua faʻaaogaina lelei, ua faʻatulaga le potu malo i le pito sili ona maualuga o le fale mautotogi. Mo le faʻatulagaina o le feʻena o le teʻa, ua foʻia le tagata atiaʻe.
Lua tamaiti ma le potumoe ua faʻatulaga ma lata mai le potu o loʻo faia. O le tele o numera o isi faamalama e maua ai le poloketi.
Faletaele tumaoti ma faletaele.
E tele nofoaga mo le teuina.
O le umukuka ei ai le tele o galuega mo kuka ma teuina.
O loʻo iai le faʻafitauli o loʻo tatala ai.

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_5
Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_6
Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_7
Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_8
Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_9
Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_10
Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_11
Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_12
Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_13
Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_14
Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_15

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_16

Potu malolo

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_17

Potu o le umukuka

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_18

Potu o le umukuka

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_19

Terace

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_20

Fanau

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_21

Fanau

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_22

Potumoe

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_23

Falefaafiafia

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_24

Vaega

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_25

Faletaele

Fale mautotogi ma se lalagaina i le agaga o Scandinaviavian Aythetics 11772_26

Sanosel

Poloketi vaega 345 000 ndu.
Galuega Fale Faigaluega 1 300 0000 olo.
Fatu mea (mo galuega tusia) 650,000 rubles.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Le mea atoa Tile Vave, Hofparket laupapa, Paganth 97 M ² 323,000
Puipui
Umukuka, faletaele Ceramic tile sive chramica 160,000
Isi potu Vali le tamaititi Greene, Washpaper Cole & Alo 95,000
Taua
Le mea atoa Acrylic valiina tamaiti Greening 30 L. 36,000
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)

Le mea atoa Ulufale, totonu i lalo o le vali - Union 10 fasi. 346,000
Faiva
Faletaele Faleuila, faapipiiina - john Delilifton 4 mea. 35,000
Shell Lafun ma IKEA, Grohe Partments 4 mea. 32 000
VITER taele, taele. Kingsette, faamafanafana solo 3 PCs. 115,000
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Tamoʻe ma paket - Sedna (schneader) 95 PCS. 133,000
Malamalama
Le mea atoa Centsvert, Worcepment, IKA, COSMO moli 40 PCs. 372,000
Meafale, Insissi i totonu (aofia ai ma agafesootai)
Le mea atoa Nofoa, fale mautotogi, sitepu, kapeneta (e okaina) 870 000
Umukuka Umukuka ikea, custorttop corian 530,000
Laulau, nofoa - Cosmo, Shelte, Seewasher 117 500.
Potu malolo Sofa Ikea, pupuga, Longdegn Hadench, Carchaur 5 fasi. 235,000
Potumoe Moega, nofoa, fatafata, faʻata - IKA, laulau 6 PCs. 145,000
Fanau Moega, laulau, nofoa - IKEA, HELVET, kapeneta 190,000
Kapeneta Sofa, cuvol iska, nofoa, laulau, laulau 5 fasi. 89 300.
Aofai (Faʻateʻaina le galuega o le 'aufaʻatau ma ata tusia) 3 693 800.

Faitau atili