Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese

Anonim

Afai e te manaʻo e faʻamanatu le atunuʻu felelei i se taimi vave, ma o tupe mo le fausiaina o le fale e le tele, e aoga le faʻaaogaina o le faʻavasegaina o tekinolosi. O le a faʻaititia le tau o le tagata faigaluega ma taumafaina o taugata taugofie, faʻapea foi ma le ausiaina o le maualuga vevela faʻalavelave e mafai ona puleaina puipui

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_1

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese

Ata: "Trem-Pro"

Soʻo se fausaga o loʻo fausiaina, pa o le tuʻufaʻatasiga o mea malosi (fata ma fusi) ma le fusifusi) ma malamalama mea lelei ma lelei fale vevela e mafai ona faʻailoa i le vaega o faʻavaʻa o meatotino. O loʻo iai foi ni poloka vaifanoa ma koluma faʻataʻitaʻi, ma le 'afa-puaa, ma mai le sauniuni-faia sipi-ave sipili. Peitaʻi, e masani ona faʻaigoa o fale Kanata ituaiga fale - ma se tufuga laupapa, o ona sela ua tumu i le tui i totonu o le fausiaina, ona tapunia i le paʻu paʻu. Na tusia i puipui o le ata lenei ma o le a talanoaina i le tusitusiga.

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese

Ata: Legion-Media

Tulaga lelei o tekonolosi faaonaō faaonapo nei

Faavasega tekonolosi e tele uma. E faʻatagaina oe e fai e aunoa ma se auala malosi ma le tele o tagata faigaluega: arniade o le lua tagata, e mafai lava ona tupu i lalo o le taualuga ma saunia se fale o le 150 mo le teuteuga. O se taua taua i luga o le faʻaaogaina o piliki ma pou o le certrazite-sima o le tamaʻi mamafa o puipui: E mafai ona sefe i luga o le faʻavae e ala i le filifilia, o le ranjal ralesbas. Afai e te faʻatusatusaina le fale o Kanata Kanata ma le aoina mai le fale gaosi vaega, o le muamua o le taugofie (1 M2, e faʻaaoga i ai le faʻapipiʻiina o le 20000-2900 rub, ma le faavaa - 2200 rubles). Ae ui i lea, i le faataʻitaʻiga, o mea uma e le o le malamalama.

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese

Faʻavae Part Design: 1, 2 - Mrwall pepa; 3 - Vaopar Barrier ata; 4 - Minera vao; 5 - VebilctI MBBRANE; 6 - faʻataʻitaʻiga o se pa poʻo le poloka feaveaʻi

E lauiloa i fale talimalo, fausia le 20-30 tausaga talu ai, i le tele o mea, ma e le mafai ona nonofo ai i le taumalulu. E le gata i lea, i se taimi puʻupuʻu, o le tele o nei fausaga e matua faʻatuina ma gatete. E le o le mataupu o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, peitaʻi i le faʻatamaʻi o le tagata fai mea e faʻaaoga ai. Talipupuni ma le mafiafia o le le sili atu i le 100 mm e sili na tumu i se moli tioata vevela, ma i le sili ona leaga - fasi mea o le fomu. O vaega elemene o pa puipui sa fanaua e fao, ae le o le mafaufau i le va, aua o le tiuma e tapunia ai. Ia, a o le masini, o le masini, ma le SPADORISS MA VAPAZOVER Maeʻa atoa i luga o le pupuu i le taimi puʻupuʻu.

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese

Fua o Part Design: 1 - Laugatasi pepa; 2 - Vaofisazoiner; 3, 5 - O Iakopo; 4 - Minera vao; 6 - Sa 'au solofanua uʻamea; 7 - vinyl sivine

Talu mai lena taimi, o le tulaga o le fausiaina o se aganuu i totonu o lo matou atunuu, ua matua iloga auiliili, atiaʻe i luga o le tulaga o le tagata Kanata. Ae ui i lea, i faʻatonuga ma faʻatonuga e tele faʻatusatusa ma mea pogisa o faʻamatalaga taua taʻitasi o loʻo faʻamatala mai i lona lava auala. I se faʻaopopoga, o tagata faʻatau, saili e faʻasaoina, fai a latou lava fetuunaiga i le faʻaaogaina o tekonolosi - ma konekarate matematika e aunoa ma ni tetee o loʻo afaina ai ni fofo. Aloese mai mea sese o le a fesoasoani i le malamalama i le aotelega o mataupu faavae o "galuega" a le Tau Faaloaiga o Paʻu ma pesani ai o lana pepa. Pe mafai ona e alu Se isi auala.

I le lotogatasi o faʻavaʻa puipui, muamua o le gauai uma atu i le saogalemu o fale o le mea totino ma le faigofie o le faʻapipiʻiina. Matou te fautuaina le faʻaaogaina o mea fou "moli moli scandik". O le pito e tasi o papatusi afi, ina ia faigofie lea ona faʻapipiʻi la latou afifi, ma o le aofaʻi o otaota ua faʻaofi i le va o fata ma malamalama. Faatasi ai ma lenei faʻapipiʻi, o le faʻailoga e le taua, o lea e aoga ai ona faia na o oe i lou lava taimi. A o le mafiafia o le vevela o le vevela o loʻo i luga o le vaega, e faʻalagolago i le aʻea o tulaga ma fausaga mea o puipui. Fuafua i lenei tulaga faʻatatau i mataupu faʻapitoa o le a fesoasoani i se luga o le lugalanfolator ae atiaʻe e le Drickwood Revision Centies Socianesis ma folasia

Natatalia Pakhomov

Popwol Degreent Engineer mamanuina

Faaputuga ma lipine (c) faʻavae o le loloto maualalo o le a tautua ai ia le itiiti ifo ma le 50 tausaga, ma e ono manaʻomia e le laupapa le toe faʻaleleia muamua.

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_6
Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_7
Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_8

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_9

Faapipii faaputuga. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_10

Faasologa Fouga. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_11

Laupapa laupapa. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Vaega o le fausiaina o se atigipusa o se fale (

Mafaufau i vaega taua mai le taimi o le matau o le fausiaina o mataupu ma faʻataʻitaʻiga.

    Fonotaga o le Aamosa

O Teu Tekonolosi o loʻo maua ai le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le nofoaga ma fata fatu. E manatu o le muamua i luga o le ipu, faapipii poʻo le faʻavaʻa o le faʻavae e fausia e le um i luga o le fola muamua o le fola muamua ma fola vae. Le isi, i luga o lenei '' upega tafaʻilagi, o faʻavaʻa puipui o puipui o le uluaʻi fola o seleseleina i se tulaga faʻalilolilo, o loʻo faʻaliliuina ma faʻapipiʻi i le pito i luga. Ina ua sau le laina o le faʻavaivaia o le faʻavaivaia, ona sosoo ai lea ma le laʻei o le ata o le falealuga. O le Koluse vaega ma le laasaga o vaega elemene o loʻo filifilia, e faʻavae i luga o le puipuia avega ma le mafiafia o le uati. E masani ona faʻaaogaina laupapa 40 × 150 mm ma 50 × 200 mm pa.

I se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatonuga ma le faʻavae o le faʻapotopotoga e mafai ona eseʻese. Sei tatou fai pe a fai e le lava lima ma e leai ni masini e sii ai le totoina ma faʻasaʻoina le taimi uma o pa puipui, o le mamanu na faia vave ai le 2-4 m. ma le susu o le susu o le le lelei o le tagata

E leai se "solitulafono" ma o le mauga i le tulaga i se tulaga saʻo, o le fata i tua o le fata, i luga o le pito i lalo osofaʻiga faʻapipiʻi i le faʻavae. E moni, o le saʻo o le Fono Aoao o le a faaitiitia (fesuisuiai i le tele o sela o le a sili atu le 10 mm), ma tau o taimi o le a faʻateleina ai.

O se mea sese sese e tatau ona manatu o le fausiaina o se faʻavaʻa o le faʻanatura fafie ma e aunoa ma le faʻataʻitaʻia o jorizontal jumpers ("alavai"). Tele faʻafitauli faʻamataʻu le maualuga maualuga o le faʻaaogaina o fata (60 cm), faʻapea foʻi ma le sese filifiliga o faʻamaumauga, pei o le faʻaaogaina o le le laugatasi pusa ma fao.

    Faapipiiina o matagi

Puipuia le puipui o le a palu ma le faʻatafunaina o le faʻalavelave o tafe o le ea e fausia i le mafiafia o le mamanu, fesoasoani i ni mea totoʻa. Latou te tu i luga o le itu i fafo o le faʻavaʻa, fetaomi 25-40 × 40 mm ma le kolosi vaega o le kolosi vaega o le 25-40 ×, o loʻo faʻamaumau ai le lau. O fusi o loʻo potopoto i le tafailagi, amata i le pito i lalo, ma le liliega o le 10 cm. Faatasi ai ma se mamanu, e mautinoa le faʻamalosia o le faʻalumaina (faʻafetai i le va i lalo o le consup i lalo le ogalaau).

Afai o le pa e aoina mai le panels ua uma ona ufiufi i PCP, e tuu i luga o papatusi. I le tulaga lea, e manaʻomia le faafoliga o le felauaiga o le felauaiga. Mea ma le SPARS Permerampuble Comecible i lalo ifo o le 0.05 MG / (M ● ● ● ● ● Pa). O ata tifaga ua faʻalavelavea ma vai SPA o loʻo tuʻuina mai le fausaga faʻapipiʻi, ma ua faʻateʻa ai le au faʻapalepale.

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_12
Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_13
Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_14
Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_15
Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_16
Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_17
Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_18
Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_19

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_20

Mo faʻatupega i fafo o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, le susu-le-tetee i ailaloa le tele o chips, e sili atu le taugofie nai lo Plywood. Ata: Legion-Media

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_21

I le avea ai o se tulafono, o puipui poʻo o latou fasi vaega o loʻo aoina i se tulaga faʻaoʻo i luga o le sipela, ona faʻapipiʻi lea i autafa. O lenei metotia e sili atu le faafaigofieina e le faapipiiina o le faavaa. Ata: Fale lanumeamata

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_22

O nisi taimi ina ia sefe ai mea, e musu tagata faʻatau e alu ese ai le lau i fafo, faʻatapulaʻa i le tipiina. O lenei tali e mafai ona faʻatagaina, e ui i lea, o le tino o le a manaʻomia e faʻamalosia ai le piniki. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_23

O le faʻavasegaina o le aʻoga o le a faigofie ona faʻaaoga e faʻaaoga ai faʻamau faaonapo nei - pipini faʻapitoa ma papatusi. Ole taua ole faʻagaioiga o mea faigaluega a le 'eleʻele, mo se faataʻitaʻiga, o se mea fou a Tistom. Ata: "Kanata Mzba"

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_24

Ina ia puipuia le fibror stulation mai le susu, ua faʻamalosia i se faʻamai ma le faʻamaapeina o loʻo i fafo atu, ma mai totonu - o le vaprar parrier. Ata: Dörken.

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_25

FOBRO sima Horcime Panels e sili atu le umi nai lo laupapa laupapa ma vinyel sivine. O le maeʻa ai o le le-mautu, ua mafai ona faataʻitaʻi i le laʻau, piliki ma maa, ae o lona togi e matua afaina ai. Ata: Ulufale.

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_26

E masani lava o le poloketi e maua ai le tutusa o le filifilia o fafo ma totonu o puipui, e ui lava e sili le faʻaaogaina o le Ople mo vaega, ae o mea taufaʻago. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Pa Afioga: Faʻafefea ona 'alofia mea sese sese 11781_27

PVC SIDE mafai ona e maua se foliga manaia e aunoa ma le maualuga tau. O le averesi tautua olaga o le mea e o le 25-35 tausaga. Ata: Gitten.

    Taufaaituga fale i fafo

O le ie na faʻapipiʻi i le tino o le auala mai le itu auala na faʻamaonia mo le malosi o puipui, e lipoti ai le pusa o le fale vaʻavaʻaiga ma tautua o se isi faʻalavelave mo le matagi. O le pito i fafo o le ufiufi, pei o se tulafono, fai a latou Osp-3 papatusi ma le mafiafia o le 10-15 mm. O i latou o fao fao pe faʻaseʻe i le 250-200 mm i le umi o le 150-200 mm. O papatusi e tatau ona tuʻuina atu i se tulaga ese mai le pito a le itiiti ifo ma le 20 mm, ma i le va oi latou e tatau ona tuʻua avanoa o taui ma le lautele o le 5 mm; Ina ia faateleina le matagofie o le puipui, latou o loʻo sipiina e foa poʻo le sami laititi.

Nai lo le OSS, e mafai ona faʻaogaina potu matagi na faia i le orfffen distructives ma polymer o le paletila (i lenei tulaga, o le a faʻateleina ai le malosi ma le afi o le afi. Faasee. E tusa ma le tekonolosi tu ma tekonolosi, o le ogaumu auili e tumu i papatusi sasaʻoloa mai mea faʻatau pe asoa. O le aso, i fafo atu o tauvaga a le aufaitai mai le fale minerale. E taua tele i le taimi e le aumaia ai e le mea le solomuli i le taimi, o lea pe a filifilia e aoga le fesili ai pe o le tagata gaosi oloa na faia faamoemoega talafeagai. Ma ua e mafaufau i le Parry Permeperactictics Paratio - e tatau ona le itiiti ifo 0.3 MG (M ● H ● H ● H).

I le ogatotonu o Rusia o Lusia, o le manaʻomia o le mafiafia o minerale fulufulu fulufulu o le 200 mm, ma o le "auivi" o fale o le 50 × 15 mm o loʻo sapalaiina naʻo le oka ma e tusa ai ma faʻavae o kapoka mita tau sili atu nai lo tapulaʻa. I lea tulaga, ua faʻamoemoe i latou i ni tagata se-puleʻoaʻomia, o lona uiga, latou te tuʻuina atu i luga o le itu i fafo o le faʻavaʻa (o le mea faʻaopopo o le vaega onstyren .

O le ofu vevela o polystyne ua i lalo ifo o le maualalo o fulufulu mamoe, ma o nisi tagata e tausisi pea i le faʻaaogaina o lea mea e pei o le vaega autu. O le iʻuga e masani lava ona aliali mai: O laupepa suamalie e matua faigata tele ona tipiina ina ia faʻamalosi tino i le va o le faʻavaʻa o vaega. O le mamanu o le a tumau pea le gaogao o le a avea ma faatau malulu.

A o le Eco-faauo, o le a fai atu i le au talosaga apalai o le au talosaga (na o se auala sili ona lelei (-25% sili atu taugata o le taeao i le taimi o le galuega.

Mo le teuteuga i fafo o le faʻavaʻa o le fale, e mafai ona e faʻaaogaina tele le tele o gata arpades, ae e taua le filifilia o se faʻapitoa o le faʻauma ma foliga o le puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻatagaina e le tulaga o le tulaga, ae le tuʻu saʻo i Oblans laau, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le suavai mai le susu. O le leoa, mo le faʻataʻitaʻiga, coro-conces, e le mafai ona faʻauigaina ai le sipai, e le mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le laupapa i luga o le paʻu uamea ma le fusiua. Mo le faʻapipiʻi fua o le spilter stad, maseite ma acrylic tuufaatasiga tatau ona faʻaaogaina, lea e faʻaoga i le PCP poʻo le EPPS ma se pali o le polyrid na faʻamalosia latou.

Timofey telne

Ulu o le mamanu ma le tekonolosi matagaluega a le kamupani "Trem-Pro"

Faapipiiina o le vapsozailation

O le sili sili ona faʻamamaina o ata tifaga e faia i le lua vaega o polythylene poʻo le polypropylene ma faʻamalosia ma le fibthetic i le fibthetic fula; E tumau i latou ma atamamai, ma e faigata tele ona faʻaleagaina pe a faʻapipiʻiina. O le auvae o le ata o loʻo masani ai i le faʻavaʻa na amata mai i le pito i luga o puipui ma saunia se vaega o le vaitusi o le 10 cm. O le mea na tu ai i totonu Faapipiiina.

Osserve mai totonu

O mea i totonu e fautuaina le faia o mea e lua o le susu o le susu o le susu, faʻafefeteina le avanoa ma le tele o le avanoa o le 30 MM, e manaʻomia mo le lalaga.

  • O le a le muamua fale tekonolosi i le fale ma o le a lona foliga

Tagata autu fili

E faigata ona susu le fili autu o le fua lea, ae le o le sauā, ae na i ai i totonu o le ea. I le taumalulu, na mafai ai e se sologa tafe agai i le auala e mafai ona faia i le taumalulu i totonu o le pa. I le taimi lava e tasi, o le paga o le potu o loʻo ulagia i le utu, a o agaʻi atu le pa i le pito i fafo o loʻo fevaʻaiaina ma liliu i totonu o le vai. O le iʻuga, o le onosaʻi ua latou te molia ai, o lona falelauasiga e faʻatupuina ai le faʻamasinoga, o lona uiga o le pulou o le pulou na siʻitia. O le sumoea i totonu o puipui o loʻo lamatia ai ma sili atu faʻafitauli - o le faʻaletonu o le microclith i le fale, le faʻaumatiaga o le faʻavaʻa ma le tipiina. Le mafai ona fesoasoani i le faamaʻilalo o papupuni arpaor, o le manaʻoga tele o le faʻamaoni ma le faʻaauauina o le vaega. Ae e ui i se agavaa e maea ai le avanoa mai le faʻamamaina o le tui: i le taimi o timuga ma le matagi, e mafai ona vai, i lalo o le matagi i fafo atu. O le mea lea, e manaʻomia ona e aveina le mea e te faʻamamaina ai, tago i le ventiplation gaponi i lalo o le paʻu fafo poʻo le puipui teuteu.

Masani sese i le fausiaina o pa puipui

  1. Faʻaputuputu o le faʻaputuga famisami fafie ma faʻaaoga le saoasaoa e le mafai ona ofi.
  2. Sese filifiliga o vaega ma sitepu o vaega o elemene, le lava numera o fesoʻotaʻiga i le va o latou.
  3. Faʻaoga o le tuʻufaʻatasia o le polystyreen o Papatusi o Papatusi. E le mafai ona saʻo le saʻo mo le tele o le lapoʻa o le skeleton sela, o le mafuaʻaga lea o le malulu o alalaupapa ua fausia.
  4. Teena i le verter ventraing vap. O le iʻuga, ua goto le itupa, ua maʻi le puipui o loʻo teuina meatotino ma faaumatia vave.
  5. O le taoto i le mafiafia o puipui i fafo. O le iʻuga, na solia le faʻamaoni o le Paropara ma le soʻoga o le puipui puipui.

  • Nofoaga Fale: O le a le mea e mafai ma e le mafai ona sefe i le taimi o le fausiaina

3 foliga o le skeleton fale microclite

    Le mafai ona vave mafanafana

O le fale, o puipui o ia e aofia ai ma le faʻamaliega, e mafai e se tasi ona faʻamafanafana vave, e talafeagai pe a e faʻaaluina le faʻaiuga o le atunuʻu i le atunuʻu. E le gata i lea, faʻatusatusa atu i maa ma log (laupapa), o se fale e tele lava mai le suiga e ala i le leai o se mea e fai ai le faʻaʻaisa.

    O le ono tupu o le faʻafuaseʻi o le avanoa o le ea vevela

O isi, o le pine e iai le itu i tua: ia faʻatumauina le vevela vevela i totonu o potu faigata. Talu ai o le pa puipui e leai se vevela-faʻaputuputu agavaʻa (faletalimalo inertia), e manaʻomia le tuʻufaʻatasia ma le tau o le magafagafa poʻo le mauaina o le tau o otometi metotia.

    Le lavelave o le ea fesuiaiga faalapotopotoga

I le fale faʻavaʻa, e faigata ai le tau ma se siʻitia o le ea malulu ma le faamalieina o le carbon dioxide. O le mea moni o le mea lena a faʻafesoʻotaʻi atu i le faʻamalama matala, o le potu o loʻo vave foʻi i fafo, ma e oʻo i le auala o le auala e vevela ai i le umi o le sami. . Atuatuvale faafitauli na foia i auala eseese. O le filifiliga sili o le faʻapipiʻiina o se auala i ona po nei ma le vevela toe faaleleia. Afai o lenei filifiliga e le mafai, o le vevela o le ea, vai mafanafana fola, faʻapea foʻi ma le sooupu mafanafana o le a fesoasoani ia alatoto e faʻateleina ai le faʻamafanafanaga o le fale.

  • Siaki: faʻafefea ona fatuina se mea manaia microculite i le atunuʻu fale

Faitau atili