Lalolagi o Faita Umia

Anonim

Aso Sa, e faʻalogo tagata uma i le initaneti a mea, ae le o tagata uma e faʻaaogaina, pe faʻapefea ona faʻaaoga ma o le a le aoga o le a mafai ona aveʻese mai lenei mea. Tatou taumafai e faamatala i faiga masani.

Lalolagi o Faita Umia 11782_1

Lalolagi o Faita Umia

Ata: TP-sootaga

I totonu o potu oona nei e tele moli ma mea faigaluega o aiga. Ia siaki uma o lenei eletise ma eletise eletise e faigata tele. O loʻo tatou faʻataʻitaʻia le fale mautotogi, na matou aʻoaʻo ai oe e vaʻavaʻaia le avea ma faʻailoga manatu, ma le tuua o le fale, ma le aluese, e tusa ma masini na mafai ona tape.

Ua le mafai ona foia le mafai ona taofia le faʻatonutonuina o le pule o le uaea E mafai ona e faʻatautaia ni mea faigaluega eletise e le gata mai le moega ae leʻi moe, ae o le mamao e faʻaaoga ai le telefoni mai soʻo se mea o loʻo iai le initaneti. Ia aisea e tatau ai:

  1. E pulea le tapuni. O le ua aofia ai iron ua galo i luga o le faiga o le laupapa ua leva ona avea o se faataoto i totonu o ato, ae le faʻaititia le faʻamataʻu ma le fefe o lenei mea-mea e lelei ai tatou. E fia taimi, alu e galue pe o se malaga mamao, na matou toe foi i le fale e siaki le 'uʻamea tutusa, poʻo le mama, o le tele o tagata o le mafaufau, ma o taumafaiga a le mafaufau, ma o taumafaiga a le mafaufau, ma o taumafaiga a le mafaufau, ma o taumafaiga a le mafaufau loloto Le aoga iinei. O le metotia fou faʻatagaina, o loʻo tilotilo i le Smartphone Screen, ia mautinoa o loʻo tape le masini poʻo le faʻamalosiina o latou. Ma mapusaga ma le mapusaga!
  2. E sefe ai le eletise. O le galuega e tasi o le mamao fesuiaiga ma tape e fesoasoani e faʻaititia ai le tau eletise, aua o le mea lea e aoga, ua taoto i le moega, tape le moli i le umukuka pe i le moli i le umukuka pe i le moli i le umukuka pe i le moli i le umukuka pe i le moli i le umukuka po o le moli i le umukuka pe i le moli i le umukuka pe i le moli i le umukuka po o le moli i le umukuka pe i le moli i le umukuka po o le moli. Pe faʻamalieina le Pooler O le ponaivi ina ia mafanafana i le vai i le vaitaimi o le vaitau o le manaʻomia.
  3. Mo le muamua-fesuiai. O le alu i le fale malulu i le tau malulu, Steam, ona 'ai lea o' aʻai, ae le o fealuaʻi i le palanikeke. Ia, e leai lava se mea o lenei mea e leai se mea pe a fai o le telefoni ma e i ai le initaneti faʻailoilo. Ma o lona alu i le tafaoga, e le toe manaʻomia e fesili i tuaoi o loʻo aofia ai le suavai - o le a e faia le faʻatino talafeagai oe lava, ma afe o krismestas mai le fale.
  4. Ia mautinoa le saogalemu o fale. O masini moli masini faʻatautaia e se fale o loʻo faʻatautaia Wipe-Afi ina ia o le leai o latou tutoʻatasi, e tusa ma se faʻasologa faʻapitoa. O le aofia ai o le malamalama, leitio poʻo le televise o le a faʻatupu ai le faʻailoga o loʻo i ai se tasi i le fale. O lenei tamai togafiti na toetoe lava fefe fefe i le fale gaoi fale mautotogi.
  5. Mo le mataituina o tamaiti, avanoa i le fale. I luga o se uaealesi fesoʻotaʻiga, e mafai ona e mauaina vitio ma leo leo mai le papupuni ata o loʻo agaʻi atu i le otometi faiga. O masini o ona po nei o lenei ituaiga o loʻo i ai le poto masani ma mafai ona fafaga le faʻailoga i le Smartphone ma imeli pe a iloa le gaioiga. E le gata i lea, i le taimi lava e tasi e mafai ona e talanoa ma aiga poʻo fagafao mamao: O le NC450 IP Mea pueata mai le TP-Links, i totonu o isi mea, e lua alavai.
  6. E fausia ai le malulu ma aso malolo i le fale. Afai e te manaʻo e te le fiafia malo, fai se aso malolo, o se mea alofa poʻo se malologa, o mea uma e te manaʻomia o se telefoni ma le poto faʻapitoa. Ma le isi, e mafai ona e masani lava ona mafaia ona moe pe mumu ese le malamalama i se taimi umi, pe ala i le vave o le faamalama.

Lalolagi o Faita Umia

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le tusi talosaga, o se faigofie menu o le a aliali mai i luga o le mata e pulea ai fale faigaluega. Ata: TP-sootaga

Ma o lenei vaai ile WI-Fi-pulea faiga i luga o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Mo sui o le taliaina o le leitio le-le-leitio faailoilo amata ona opoina i masini - matagi workrobes, fufulu ma ipu. O lea e mafai ai ona faʻaaoga le aoga o le fou uaeateki tekinolosi, e tatau ona faʻafouina le vaomatua atoa o mea faigaluega a le aiga? E leo mea uma! O galuega faʻavae o loʻo avanoa e le Smaway Wi-Fi-Rosettetes TP-sootaga, lea ua na ona faʻapipiʻiina i au masani masani.

Tatou fai mai, faʻaaogaina le Smart HS100 Socket, e mafai ona e liliu ese ma fafo (aofia ai ma polokalame faʻapitoa) o mea sili ona lelei na ufitia e le kamupani faʻafoe. O le Smart Authlet Hs110 o le ituaiga tutusa, e tasi, pe mafai ona mataituina le pule o le taumafaina, o lona uiga, i le taimi nei o gaioiga o gaioiga ma le eletise. Faʻatulagaina o faʻamaumauga o le a fesoasoani ia te oe e faʻaola tele i au tupe faʻaalu i le lumanaʻi.

Lalolagi o Faita Umia

O le Smar Systeket HS100 O le a faʻatagaina oe e faʻatautaia ni masini fesootai i soo se mea o loʻo i ai se initaneti faʻaaogaina le kasa feaveaʻi i luga o lau telefoni. Ma le HS110 faʻataʻitaʻiga, i le male, o le a fesoasoani e pulea le tele o le taumafaina. Ata: TP-sootaga

E pulea ai le meaaoga i se mamao, ua lava le faʻapipiʻi o ni sologa i le masani ai, seti le kasa faʻaaoga i le telefoni (e lagolagoina ma faʻatulaga o le fesoʻotaʻiga i le faʻaopopoina o soʻoga, ma le Android). O lenei ua lava le faʻaalu o lou tamatamai lima i luga o le ala Smartphone (ma le masini faʻapitoa o le a avea ma faʻamalosi poʻo le faʻatagaina. Matau o masini o loʻo "faʻalogo" naʻo lau router: o le lamatiaga o le ulufale mai fafo ua toesea atoa.

Lalolagi o Faita Umia

SMARD Chad Wi-Fi LaMmp LB130 ma Diynamic Fufuna o le pupula ma le vevela o le malamalama e faʻataʻitaʻi le moli masani. Ata: TP-sootaga

O le le masani ai malamalama o le faʻatautaia o agavaʻa o loʻo maua ai le poto o le WI-Fi Wimp ma LB130 Vaefa o le moli, mafai ona suia e le gata i le moli (1000 k) Sefe e oʻo atu i le 80% eletise pe a faʻatusatusa i le masani o le adndecent amp.

O se moli atamai e na ona ofi i totonu o se masani pulufana, ma e fesoʻotaʻi i le tutusa Wi-FIC Netw Network o se Smart Wi-Fi-Froet. E mafai foi ona e faia le faʻatulagaina o nofoaga, o au lamepa o le a mafai ona totogi ma susu i soo se lanu e tusa ai ma lou manaʻo, ma le lafoga o le a mafai ona ala i luga o le taeao.

Lalolagi o Faita Umia

O le laina faataamilo wi-fi ht camera ma se Po Faalogo NC450 o loʻo maua ai le 360 ​​° Vaʻai i le va o loʻo vaʻaia i le 150 ° / 40 °). Ata: TP-sootaga

O le faʻatonutonuina ma le matauina o le a maua ai se ao a le ao o le aso o le aso pupuʻu ma le po o le mea pueata nc450, lea e mafai ona tuʻuina i luga o le laulau, puipui poʻo luga o le totonugalemu. O le ata o le fanua o le 360 ​​° ° ° i le 150 ° i luga o le 150 ° i luga o le po o le a mafai ona vaʻai i mea e lua i le va o le 8 mita.

Poʻo fea lava oe o loʻo i ai - tatala le TPANDERA AOFAI MA LE MAUA SE FAʻAPITOA MA LE HDQ. Ma o le fausia-i le leo leo o le a tausia le maualuga le "mama" e lua sui. E te le mafai ona vaʻai ma faʻalogo i le mea o loʻo tupu i totonu o le fale, ae e talanoa foʻi i ou aiga.

O le mea moni, ina ia mafai ai ona faʻateleina le galuega e le faʻatagaina o le fale wi-fi network, e te manaʻomia se sili sili ona lelei o le masani ai - o se ala o faasalalauga i le fale, ae e le gata mo oe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata muamua-vasega a le tagata taʻalo c3150 o le a fesoasoani e ausia ai le sili atu saoasaoa ma le aofaʻi o faʻamatalaga o le faʻaliliuina atu o le 3150 MHZ.

Vitio (Nitroqam ™ tekonolosi ma filo e fa e mafai ai ona lafoina nisi faʻamatalaga i le 25% nai lo le taimi e mafai ai ona faʻatali le taimi o le MUCE. E mafai ona faʻapipiʻi le router i luga o le puipui, o loʻo iai se mamanuina ma faigofie o le a uia i totonu o soʻo se fale poʻo le fale.

Lalolagi o Faita Umia

Archer c3150 routers ma le aofaʻi o faʻamaumauga o le lafoina o le totogi i le 3150 MBPS. Ata: TP-sootaga

O le aoga tele o le Wi-Fi-Pule i luma o faiga faʻaleaganuʻu o le "fale o le ata" i le leai o se uaea-pa puipui, e le faʻamalosia ai le fale talimalo. O le isi faʻaopopoina o le leai o ni tupe faʻaopoopo, vagana ai mo le taimi nei o loʻo i ai nei - mo le fesoʻotaʻi i le Initaneti.

Lalolagi o Faita Umia

Faʻalauiloaina seʻia oʻo ia Setema 17, 2017: Online Dist 15% i luga o le Oldorado works i luga o oloa Smart ma TS100, NC250, NC450.

Faitau atili