Faʻafefea ona puipuia Suwald Castle

Anonim

O le tulafono, o le faitotoa ulufale o loʻo tuʻuina atu i se pea loka - cylinder ma sulden. O le cylinder (e masani ona tuu i lalo) minime ma ola mama ma malamalama atamai o le autoopsy. Subwald (o se tulafono, o le pito i luga) e iloga i le tumau i le umi ma le tele, ma le faʻaopopoina o le faʻaaloalo, e le gata i lea, e sili ona maualuga le numera.

Faʻafefea ona puipuia Suwald Castle 11792_1

O le Sinaldald Castle e faia ai le puipuiga malu puipuia, ae ina ia mafai ona ia fou le tagata osofaʻia, e alagatatau ona puipuia i lalo o le tagata faʻalogologo ma isi au gaoi. E tele ituaiga o masini e valaauina e fesoasoani ai i le loka. O le fea e fiafia iai?

1 Sliding PAD (CISA loka)

Faʻafefea ona puipuia Suwald Castle

O le aano o le puipuiga o loʻo i le faʻapipiʻiina o le maualuga o le faalilolilo o le faalilolilo o le faalilolilo, faitauina o le code mai le malologa o le ki. O le pad o loʻo faʻaalu e faʻaaogaina ai le faolu uumi i luga o le upega tafailagi ma le loka mataupu. Ata: Cuisa.

O le metotia faʻataga oe e faia e aunoa ma ni ki faʻaopopo ma puipuia i le tele o metotia o le mafaufau o le mafaufau, ae ui i lea, e taugata (mai le 9 afe o le taga malosi o le samala pe saeia le taga malosi o le samala pe saeia le taga malosi o le samala po o le sasaina ai le pulu.

2 papatusi mai Manganese po o isi ofutau

Faʻafefea ona puipuia Suwald Castle

Puipuiga e nonoa i le 'olo o le' olo ma natia i tua o le cen steel pepa. E le mafai e le tagata na oso le iloa e uiga i lona i ai ma e leai se tomai e aveese ai. Ata: Totex.

O le ipu o loʻo faʻalavelave i le loka auiliiliga ma faʻateleina le ki o le kinchole mo le faʻafefeteina e se meafaigaluega faʻapitoa, e pei o le piilima. O lona tau e laʻititi tele (mai le 4 afe o Rubles), ae o le puipuiga e fesoasoani tele i le hacking, toetoe a aunoa ma le puipuia o le kapolation e tatalaina (mea faigaluega). Mafai ona faʻapipiʻi i luga o soʻo se sulvad Castle.

3 natiaina faalagolago i luga o le keyhole

Faʻafefea ona puipuia Suwald Castle

O le ie puipui e faia i le faʻamaliega uamea poʻo se faʻapitoa faʻapitoa ma natia i tua o le uth o le upega tafailagi o le upega tafailagi ma e pulea e se loka lona lua, mo se faʻataʻitaʻiga o loseni. I le taimi lava lea e tasi, pe a faʻalavelaveina le kalone, o le loka loka o le a faʻagaioia: O le gaoi o le a le mafai ona aveese le puipuiga. Ata: Neman

O le masini e naunau ma le atoatoa puipuia i auala eseese o le hacking ma matala, ma tau e le sili atu nai lo le 4.5 afe. E i ai foʻi le tasi faʻaopoopo: O le pule o le fale mautotogi e loka le faitotoʻa i le faitotoʻa uma i le maota uma. O le mea leaga tele o le tagata faʻalagolago tele o le aufaʻatasi o loʻo maualalo o gaioiga: O se mea mai fafo i le Cylinder, o le a poloka atoa le faitotoʻa o faʻalavelave. O lea, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia ma le auala lona tolu. E mafai ona faʻapipiʻi le tele o oudles, ae le o kamupani faitotoʻa uma saunia se auaunaga.

  • Suia o le loka i luga o le ulufale faitotoa: aoga aoga mo nofoaga eseese

4 Aneti-Vandal Cuttun ma Magnetic ki

Faʻafefea ona puipuia Suwald Castle

O le masini e faʻapipiʻi i le pito i fafo o le taʻele o le tapoleni ma fao poʻo fao. Pei o se tulafono, o le faʻatautaia lea e le masani ai maneta "papar", ae e i ai foi isi filifiliga alualu i luma mo se ki faʻaliliuga. Ata: Neman

O le anti-vinel compian o le a taofia le loka e faʻaleagaina ai le loka ma ia faʻafesoʻotaʻi ma le auvai. Na te le tu i luma o le mea faigaluega, ae aveese lemu lemu. Le tau o le masini - mai le 4 afe rubles. A o le Filifiliga, e tatau ona e gauai atu i le numera o mea faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi mataupu ma le malosi o fusi. Mafai ona faʻapipiʻi i luga o soʻo se loka.

  • 6 auala e puipuia ai le fale mautotogi mai le hacking a o e malolo i le atunuu

Faitau atili