Auala e Filifiliina ai se Nofoaga Fesootai mo le Faitauina

Anonim

Na aliali mai le Cocautives Fade le Maota na aliali mai i le maketi a Rusia talu ai nei, pe tusa ma le 20 tausaga talu ai. I le taimi lea, sa mafai ona ia ave lona Niche ma ia avea ma taʻutaʻua i tagata o fale tumaoti, nofoaga ma sui eseese. Sa matou filifili e saili - aisea.

Auala e Filifiliina ai se Nofoaga Fesootai mo le Faitauina 11794_1

Auala e Filifiliina ai se Nofoaga Fesootai mo le Faitauina

  • Faʻafefea ona Faʻaiuga o se Purcastruclic Hoodide maa i luga o sima, piliki ma paʻu puipui

O le lauiloa o le tala o le maʻa o loʻo faʻamatalaina muamua i le lautele o fesoʻotaʻiga i se tau maualalo o le tau - pe a e faʻatusatusaina i le maʻa masani poʻo le clipker piliki. Tusa o le averesi, o le eseesega i le tau o 1.5 - 2 taimi. E tusa ai ma ni faʻailoga faʻapitoa, o le mea lea o le frost-teteʻe feagai ma mea e mafai ona suia ai le faigata o le taumalulu taumalulu ma le vevela vevela. E le faigofie ona susunuina, o le siosiomaga saogalemu ma tumau pea.

Faʻapefea Ona Filifilia Ai se Tulaga Maualuga Faʻapao Atu ma le Mea e Vaʻai Atu i Pe A Faʻataunuuina? Mo tali na matou liliu i poto masani.

Auala e Filifiliina ai se Nofoaga Fesootai mo le Faitauina

  1. Muamua o tagata uma, ua ou vaai lelei i le foliga o le maa. O loʻo iloga i luga o oloa maualuga e le auiliiliga o mea, e tatau ona faʻaosooso ma le faʻaeteete e aunoa ma le popole. I le faʻaopopoina o le lelei o galuega, o le lelei o mea e taua o lona uiga o le sili-tulaga sili ona sili-faʻailoga pepa ua faʻaaogaina i le gaosiga, lafoina uma o le faʻasologa o le natura.
  2. E le tatau ona le faia ni pu i luga o oloa, e matua faaitiitia le malosi ma o se faaipoipoga.
  3. Siaki le maʻa maa ma ia mautinoa o le elemene e solomuli ai e le gata i luga, ae faʻapea foi i le lautele. E taua i le tulaga o le chola poʻo le faʻaaogaina o le lanu o le masona na faʻaauau lamolemole.
  4. Afai e mafai ona faʻauigaina faailoga i fafo atu o le maualuga o le maʻa-lelei, ona e tatau lea ona e siakiina faʻamatalaga faʻapitoa mai le gaosi oloa. Talosaga Tusi Faamaonia o le tausisia ma le iʻuga o manatu o tagata atamamai. Afai e te filifilia se maʻa teuteu o loʻo feagai ma le faʻalavelave, muamua o oe lava, ia mafaufau i ai uma, i le faʻailoga taua e pei o le malulu o le teteʻe ma le susu. O le maualuga-lelei o mea e sili ona maualuga e iai le faʻailoga o le frast tetee f1300 ma le w20 vai o le tino.

O le pule o le atunuʻu fale vladislav faʻasoa se tala ma matou e uiga i le auala na faia ai lona fale ma se maʻa.

"Na ou faatauina loʻu fale i le 2012. Fuafuaina faapitoa le mea o loʻo faʻavae i luga o le faʻavae mo le sili atu i le 3 tausaga, ae leʻi maua se teuteuga mai fafo poʻo totonu. O foliga o se lanu efuefu ma leai se lanu, ae fuafuaina lava leo ma masani ai.

Auala e Filifiliina ai se Nofoaga Fesootai mo le Faitauina

Mo le faʻaleleia o le foliga o le fale ma faʻaopopoina sone aoga, na ou faia ata o le faapaologa, togafitiga ma verandas, lea na maeʻa ona maeʻa e le tusi tusiata. O loʻo avea ma se isi ituaiga o le atunuʻu o le atunuʻu i le neooclassical sitaili.

O le kamupani na faia, o le konekarate mo le mamanuina ma le masini o feeega, fautuaina e faaaoga ai se maa malosi o le feagai ai mea. O le oloa a le kamupani. Paepae papae. Ua leva ona latou galulue ma faʻamaonia o le latou maa i luga o le maketi o se tasi o sili sili ona lelei. Mulimuli ane, na ou talitonu sili atu ma le tasi.

O le tausaga muamua o le toe faaleleia

Mo pa ma paipa, na ou filifilia se maʻa foliga o loʻo faʻataʻitaʻiina se piliki, mo le faʻavae - o se maʻa lapoa; Mo autafa ma le nofoaga i luma o le faletaavale - pa puipui.

Auala e Filifiliina ai se Nofoaga Fesootai mo le Faitauina

Le tausaga lona lua o le toe faaleleia

Na ou faʻaaogaina le maʻa o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o le pito i luga o vaega teuteu o loʻo faia o le pa na faia i le pili tuai. O latou auʻaiga mo ni ie ma se tala na matua faʻamanuiaina lava i le tuai fofo o le lime (a o le lelei o le fusi o le sili atu o le sili ona lelei).

Auala e Filifiliina ai se Nofoaga Fesootai mo le Faitauina

TONE LONA TOE FOLAFOLAGA

O le masini o ala, faasitepu ma taofi puipui i le vaega atoa mai le pa puipui ma le saoasaoa maa ma tuaoi o le tagata gaosi tagata. O le mea moni, o sauniuniga faifai pea na faia i luma o le ala masini - o le sami-oneone alu atu rolud roto ma le faamalosia o se tamai uamea grid.

Auala e Filifiliina ai se Nofoaga Fesootai mo le Faitauina

I le taimi na aliaʻe ai mai le fesili i luga o le faitotoʻa i le Cellar, o le fesili o le filifiliga ma le kamupani ua le toe faʻatusa.

Ou te leʻi salamo lava, na ou faʻaaogaina se maʻa e feagai ma laʻu galuega, filifili se mea lelei gaosi. E taua le faʻaopopoina o oloa autu, na mafai ona faʻatauina uma mea o loʻo iai i le taimi e tasi: Gelu, PICER, tipitipi, o loʻo tiʻetiʻe, hydroptobic I le auala, na faʻamaonia ai e le faʻapipiʻiina o le fefiloi ma anufe o le gaosiga o papaʻe papaʻe e leai ni faʻaupuga i luga o le maketi.

O le tele o le tele o le faʻavae o le maʻa e mafai ai ona e faʻamalositino le mafaufau atoatoa ma i le taimi lava e tasi o le lanu lanu o le maualuga fesuiaiga. E mafai ona e filifilia se paolo e faʻavae i luga o au mea e te manaʻo ai ma le fomaʻi.

O mea e faigata tele pe a faʻagaioia, e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻi. E i ai le taulaga. Mo le 3 tausaga o faʻagaioiga, leai se mea ua faʻamamaina o loʻo i ai ni faʻailoga o le mataʻutia poʻo le Deperimation. "

Auala e Filifiliina ai se Nofoaga Fesootai mo le Faitauina

Tele fautuaga mai le vladislav:

  1. Gauai faapitoa i le Sauniuniga o le Faavae. I le tele o taimi, e le lelei le sauniaina o mea (mativa vai, e le mafai ona oʻo atu ai i le faʻaipoipoga pe le o le talafeagai lelei o se fofo sili ona taugata.
  2. Mafaufau i le tele o papaʻe papaʻe o se faʻavae masani. Tele oloa e mafai ona faʻaaoga i seisi auala ma muamua.
  3. Alu i le Le nofoaga o le kamupani Ma faamasani i le oloa lisi o oloa, photomememeina o Gallery ma le tau o oloa.
  4. Aua neʻi e paie e alu i le potu faʻafoliga ma vaʻai le paolo o le maa patino. O ata i luga o le Initaneti atonu e le tuʻuina atu le faʻaaliga saʻo.
  5. Oloa o oloa muamua. I le taumafanafana, i le vaitau, o le vaitaimi mo le Faamoemoe o oloa e ono sili atu i le 3-4 vaiaso. Mamafa palu ma mea faʻapipiʻi e masani ona maua.
  6. Mo le faʻapipiʻi, ave naʻo tagata faigaluega.

Faitau atili