Tangeraudi o le fiafia

Anonim

O le Project Expess: O le faʻaaloalo i totonu o le "faaluaina" e talafeagai mo le ola faʻatasi ma se ulugalii pe tasi le tagata. Tele le faʻaaogaina o le lanu, mea masani ma teuteuga o fofo: o se paleni paleni o elemene ma onapo nei.

Tangeraudi o le fiafia 11802_1

O le poloketi toe faaleleia na atiae mo le ogatotonu ulugalii ulugalii ma tamaiti eseese o ola, o le a le taimi e taunuu ai i le faaiuga o le vaiaso. O lona uiga, sa taua le tuʻufaʻatasia o le Cozy StationMntalts mo faʻafesoʻotaʻiga o tagata o lou aiga. E molia foi e le tagata e ana le ola i le sami ma le itu i saute o le sami. O tusitala o le poloketi na filifilia e atagia ai a latou mea e fiafia i ai i totonu o le ata, faʻaaogaina le lanu uiga o le mediaterranean o le Mediererranean ma le Azure, lea na faʻaleagaina. O le resitalaina o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o elemene o le masani a Amerika Sicial Style ma Wormporary. Toeitiiti lava o pa puipui i totonu o le fale mautotogi, naʻo suiga laiti o loʻo taliaina. Ma, ina ua uma le amataga ole vaegaau ole auala ole a faʻateleina ai le nofoaga aoga ole kapeneta mo fafo atu o fafo. O le a faʻalauteleina le leoleo ona o le potu malolo o le potu malolo; I luga o le teritori o le muamua o le a faʻapipiʻiina se masini fufulu ina ia aua neʻi e faʻavaivaia le avanoa o le faletaele. I le taimi lava e tasi, o le fuaitau i tagata lautele o faʻasalalauga, e taua tele le poʻo le a se mea e tumau tamaiti ma uo i le po o uo. O le kapoti mo lavalava o le a fausia i totonu o se mea e te faʻafeagai ai le faletaele, o le potumoe o le a mafai ona saoloto mai luga o meaafale. I le avea ai o se ofu o fafo i le vaega o le malolo ma momoe, o le tamaʻi Kerisimasi o le Kerisimasi faʻaaogaina ma kapeta o le a tuʻuina ina ia mafai ona e savali ai e le aunoa I le toe vaega o nofoaga, o le laualuga e fesoʻotaʻi e le melah cheamoric pou.

Tangeraudi o le fiafia

Potu malolo

Mo le tagata Faleiliina masini i luga o le tasi o puipui o le sui sone, ua fuafuaina e fai se pusa mai le GLC, ma le fana na faia i itu uma e lua e aveese ai fata ma mea faigaluega. O se fofo e le masani ai o le pule o le a faʻatumuina le avanoa o le "Taulaina" e le moni o le Tangiine o Laʻau i Pots.

O le faʻataea o le tino e taulaʻi i le faʻafaigofie filifiliga o ana asoa, o le a faʻamamafaina ai le mogafa o loʻo ui ai i fale mautotogi uma. O le suiga o le faʻafanua o le a avea o se galuega chandelier i le faiga o le fuga o lotsus la fugalaʻau. TwAd Clisidine-Ola-O le 'olo vaʻaia o le a tuʻufaʻatasia o le taofiofi o le taofiofia o pepa puipui i lalo o le puipui.

Umukuka

O le tuʻaiga a le Hidcn Undercomn na faia i le HDF ua mamanuina e teu ai vailaʻau ma le faʻaaogaina o se galuega tele mo le kuka. "Pale masani" Faʻamaeʻaina o meafale moʻomoa, ma puipui puipui le amoina le paʻepaʻe o laupepa o laupepa o pa, o le taualuga ma le talieleele. O le '' eseʻese vaega o le a vaʻaia lelei ona o se laʻau matagofie o le utupoto ma lapoʻa nofoa i le agaga Amerika, ma le liligiina o le fiafia ma le faʻaʻotifu o loʻo fiafia. O se paga o le muamua Changeeliers ma Lampshots mai Beads o le a fausia se moli malu i le afiafi.

Potumoe

Kapeneta mo le teuina o moega moe moe, avanoa i le va o latou o le a tapunia se moega malu o le ulu. O le potu o le a teuteuina se pepa mai le faʻata ma le faʻata ma se moli i le ituaiga o le mea faitino. O le tuʻufaʻatasiga o le agamalu blush ma begee tynes ​​o le a faʻatulagaina i tafaoga.

Ala karitoti

O faitotoʻa a le aufaifa o loʻo faʻaaogaina e se ata masani ma teuteuina i faʻata ma o se mea teuteu o le a faia ai se taufaasese o le potu i luma o le potu.

Faletaele

Player - lanumoana lanumeamata fafie i luga o le ufiufi o puipui ma foe susu susu o le a le toe gaosia le malosi o le orthin, o le foloa o le ie puipui. O ia paleti o le a fausia ai se siosiomaga o le malolo i le Metitirani Coast. E leai ni auiliiliga faʻaopoopo i totonu o le faletaele; O le hardhasin faʻapipiʻi i luga o le "Air" Framework o le a faamamafaina le ea o le potu.

Sanosel

O le potu e aulelei: O le pito i lalo o le pa puipui o loʻo ufiufi i luga o le paepae laupapa, o le pito i luga - ala i luga o le Igilisi ma se fualaʻau. Ole avanoa i le ulufale atu i fonotaga a le vai o le a lilo i mea o loo i luga o le puipui.

Tangeraudi o le fiafia

Potu malolo

Tangeraudi o le fiafia

Potu malolo

Tangeraudi o le fiafia

Umukuka

Tangeraudi o le fiafia

Umukuka

Tangeraudi o le fiafia

Potumoe

Tangeraudi o le fiafia

Ala karitoti

Tangeraudi o le fiafia

Faletaele

Tangeraudi o le fiafia

Sanosel

Tangeraudi o le fiafia

Vaega o le Vaega (Tagata Faigaluega a le Tusitala i le Maliega) 222 000 ndu
Galuega Fale Faigaluega 720,000 rubles.
Fatu mea (mo galuega tusia) 372 000 000.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Umukuka, potumoe Parquet (Oak), Plass Firetion 127 650.
Faletaele Manhattan ma Boston Tile (Fap) 5.7 M ² 42 300.
Isi potu Melah tile pito i luga cer 26.6 M ² 135 660.
Puipui
Faletaele Fap Tile, Golden Lily Cards (Morris & CO) 92 285.
Umukuka Tile metatro Pale (COVICA), Bianco 3.6 ' 11 700.
Le mea atoa Benjamin Moore vali, Gyptum Eaves 91 500
New Khmer Wallpaper (Jim Thompson) 15 gaoi. 135,000
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)

Le mea atoa Ulufale Atu Osta, o le Window potu Stella (Iunite) 5 fasi. 300,000
Faiva
Faletaele faletaele Ravak mago, villeroy & boch tootoo, devon & devon mago, taele, mumū, vevela, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi o le papeta 9 PCs. 186 376.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Madrid Soket ma Suia (FedE) 35 pcs. 110,000
Malamalama
Le mea atoa Lamepa Currey & Kamupani, Ralph Larennn, Sorchow, fausia-i Novotech, Marjorie Skiras mamanuina 21 PCs. 785,000
Meafale: Insior Insice, nila (aofia ai masani masani masani)
Umukuka Umukuka "Maria", o le countert o Medz maa 842,000
Chare birmdada (echishlz) 6 PCs. 207 900.
Tiop laulau ca 'venier (caniero) 1 PC. 115,000
Potu malolo Tatala Vitio MedicI (Bernhardt), sofa, port 3 PCs. 259,000
Taʻuina le Taʻitaʻi Trimet (Bernhardt) 1 PC. 72,000
Ravine Carpet (Calvin Klein) 1 PC. 94,000
Potumoe Shippege Black (Fendi Casa), Mafuga 2 PCs. 258 500.
Bliss kapeta (momemei) 1 PC. 98,000
Le mea atoa Fausia-i Kapeneta, fata (e okaina) 746,000
Aofai (Faʻateʻaina le galuega o le 'aufaʻatau ma ata tusia) 4 709 871.

Faitau atili