Ceramic collage

Anonim

Ina ia mafai ona filifilia lelei se tamile pale, e taua le iloa o fea ituaiga o mea e ofoina atu fefaatauaiga o fefaatauaiga, ma amanaia foliga o le faaaogaina o le fola o le fola.

Ceramic collage 11804_1

O lapisi i fafo atu o fafo o loʻo i ai i luga o le afi i fafo atu nai lo se puipui, ma o le mea lea e tatau ona tetee i aʻafiaga umi o agelu. Oneone, palapala, vailaʻau na faʻafeiloaʻi i totonu o le fale i le matafaga o seevae auala, e sili le malosi gaioiga ile fola o loʻo lofituina i faiga puleiga, pei o se isi mea. O lenei vala e tatau ona iloiloina pe a filifilia se taina o se taina mo le alatele ma ala savali. O tagata sili ona atamamai tagata faʻatau o le a fiafia e iloa lena mea mo le ofuina o le teteʻe (e tusa ma le suʻega o le aʻoga), o le taʻele ua vaevaeina i lima vaega. O elemene o le pei-I le vaega o loʻo faʻaaogaina i nofoaga e leai se pefu mai le pefu, lea latou te oi ai i se seevae vaivai pe leai, faleuila, faleuila, faleuila, ma isi, Poi-II Vaega Tiles e talafeagai mo nofoaga ma sina sili atu feololo le malosi, ma le tuusaunoa o umukuka, auala faafilemu O le Pai-IIID Group Cerraccs lagona sili i luga o le fola o le paleni, faasitepu, auala ma Cirdiders seevae o lo oi ai i nofoaga faitele. Iloaina le tikeri o le teteʻe atu i le masini avega, e mafai ona e filifilia se fale i fafo mo nofoaga eseese poʻo le fale.

Ceramic collage

Ata: o tagata o loo teʻa.

O palepatu uma o ofu o ofutino e toe fuatai, vaivai, ma le tumama, aua le mumuina i le la, ma o latou fufulu i aso uma e le mafua ai le faigata. Lua sili le le talafeagai le le talafeagai o Ceramracs - o le aga masani ma le siosiomaga faauo - avea o se ki i le soifua maloloina microlite i totonu o le fale. I le ala, o le vevela o fola o loʻo faʻapipiʻiina ma ceraramic tiles o taimi uma 3-4 ° C i lalo ifo o le ea vevela. I le taumafanafana, e manaia tele i le savali ma le fola malu, ma i le tau malulu, faʻaopoopo atili o le eleele ma le mafanafana-tino fiafia o le a fesoasoani ia sili atu ona lelei. O le tau o le 1 M² o le fola Tiles Ruiles mai le 250 i le 2500 orbras, o le tau o le faʻapitoa fetuunai o le 6 afe o rubles.

E masani lava, o le CEMAROMS e faʻatau ma aoina mai fafo mai fafo ma teuteu elemene na faia i le tele o lapoʻa ma tasi lanu lanu. Faʻatasi ai ma le lautele, e i ai le aoina o le puipui ma fola laupapa mo le laualuga o le tutusa ituaiga. Ae 'aua neʻi e taʻua i le faʻaosoosoga e tuʻu ai le parkā i luga o le fola, ae o loʻo agaʻi i luga o le omea i le omea. Maeu le fesoʻotaʻiga o le koleni filifilia o le a tumau mo le tele o tausaga.

5 Fautuaga i luga o le filifiliga o Ceramic Tiles mo le fola

  1. Fuafua le nofoaga o faʻagaioiga o le Tile: O totonu o le fale poʻo le auala o le fale (e aofia ai potu ma fale e le mafai ona nonofo i nofoaga uma). Faʻavae i luga o lenei tapulaʻa, faʻalogo i le fāʻai le faʻaolaina o faiga masani. Manatua o eleelea palu-mamana o loʻo faatino ai le tele o mea e tutupu i totonu o le fale ma le le sala e mafai ona faʻaaogaina i totonu, ma o latou na fuafua mo le fale i totonu e le mafai ona faʻaaogaina i le auala.
  2. Fuafua se aofaʻiga muamua o fafie, tuʻuina atu i le aofaʻi o le faʻasologa o le pati, mea faigaluega (seami e aunoa ma le lautele) ma ata o le sitaili, faʻapea foi ma le faʻasoa (10-15%). Fesili atu, pe mafai ea ona toe faafoi uma aitema i le faleoloa.
  3. Faasalaga le tele o laupapa i luga o le fola. Afai, mai le maualuga o le tuputupu aʻe o tagata i o latou soae o le a matauina, suega, manatu, togi ma nofoaga, faʻalogo poʻo isi faʻailoga e feagai ai ma isi mea.
  4. Ia mautinoa o le pusa ma le foloa o le foloa corramic coles o loʻo iai o se vae vae i luga o le uliuli talaaga.
  5. Siaki pe o afifi uma e tutusa i luga o afifi uma ma se laupapa faʻapipiʻi o tusitusiga, leo, vasega, caliber. O nei faʻamatalaga faʻamaonia le igoa o elemene ma mafai ona manaʻomia e faʻatau mea pe a manaʻomia.

Ceramic collage

Ata: Ceanit.

Ceramic collage

Ata: Ceanit.

Ceramic collage

Ata: Ceanit.

Ceramic collage

Ata: Ceanit.

I luga o potu faleoloa, o le tasi o ituaiga o ofisa o le taʻutinoga ma le upu "Porcelain Conesware" - O mea e tumau, faʻaleagaina,

Mai le tele o le fola o fola o loʻo gaosia. I fafo atu o Lusia, e leai se vaega ma le aoina e masani ona aofia ai elemene faia e isi tekinolosi. O le mea lea, e leai se mea e ofo ai i le taimi nei i le faʻavaʻa o le tutusa faʻasologa o le taʻele o le taʻele o le manifinifi o le puipui.

Ceramic collage

Ata: Azuliberber

Ceramic collage

Ata: Tala o Ceramica

Ceramic collage

Ata: Gracia Curamica

Ceramic collage

Ata: Ceanit.

Sima

O le faʻataʻitaʻiga o le Chitrac "sima" o le a avea ma lauiloa tele fale. O le taʻele o loʻo i lalo o le sima o loʻo vaʻai i le lotoa i luga o le lotoa. I le taimi lava e tasi, o lona foliga iloga o loʻo i luga o le Aneti-Sligy Hoteries ma o lea e talafeagai ai i potu potu, faletaele ma umukuka, e le mafai ona fuli pe a paʻu. O le filifiliga sili ona lelei mo alavai ma auala o se ceramoric pale ma se homogenous fausaga i luga o le loloto. O loʻo i ai le manaʻoga ona o le teteʻe atu i le tele o avega.

Ceramic collage

Ata: Atlas Concorde

O totonu o le Monochrome efuefu o le pamu o le a foliga mai e le foliga mai o le pogisa ona o le lanu pa, meaafale ma le teuteuga elemene

Ceramic collage

Ata: Marazzi.

Ceramic collage

Ata: Atlas Concorde

Ceramic collage

Ata: Kerama Marazzi

Tele o le faasologa o chitrac "mo le fola o Kerama Marazzi faʻaopopo i talaʻaga o talaʻaga e aofia ai laasaga, Rourter, PRUBERS (PRUBES (ARBERS / MUMA)

Ceramic collage

Ata: Suia

Hexanonol tiles - o se tasi o le masani fesuiaiga o charamics

Ceramic collage

Ata: Kerama Marazzi

Ceramic collage

Ata: Ceanit.

I fafo o le taʻele mai le mato aoina (cianit) (508 rubles / m²)

O le filifiliga o le ceramic faaputuga e faʻatonutonuina ai manifinifi ma aoga manatu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le laʻititi o le amoc elemene mai le 1.5 × 1.5 cm e sili ona lelei mo le maeʻa o luga o le lavelave. Le tele o tumutumu o le 10 × 10 poʻo le 15 × 15 cm e faigofie ona faʻatulaga e aunoa ma le faʻamalosiʻau ma isi fola o fola, faletaele. Square ma ni vaega masani o fetuutuunai tele: 20 × 20, 30 × 30, 45 × 1, 30 × sili ona lauiloa, e pei ona talafeagai mo le toetoe lava o isi fale. Tele-faʻatulagaina ceramcs mai le 50 × 100, 60 × 120 i le 100 × 3000 cm faʻaititia le numera o sooga, fausia se lagona vaaia o le papala o le laina o le laina. Peitaʻi, e faʻamatalaina le faʻaaogaina i fale o loʻo tatalaina mea, pe a manaʻomia, ia mautinoa o loʻo foliga mai le fanua o le fola.

Guzel isydavletova

Faatonu o le Marketing Gk Unitle

Fafie

Natura fafie lafu - e le o le sili ona aoga filifiliga mo faletaele ma le 'inoʻino. Afai e tatau ona ona o le tagata ofisa mamanu, e tatau ona suia le fafie e le laupapa faʻataʻitaʻi, o loʻo faʻataʻitaʻiga eseese ituaiga: mai le tele ok i fafo atu o fafo. O le faaletulafono o elemene e masani lava ona latou faia le uiga masani o mea masani, ae e tutusa foʻi ma le maualuga o le potu faatafafa. O le Tiles o le tele o aoina o le tele e tutusa lava ma le palu poʻo laupapa, ma le ata o lo latou masony e mafai ona tutusa ma le "Rustic" laupapa ".

I totonu o le taʻele o loʻo siminite o le laupapa laupapa, o le asthetics o "fafie" faʻamalieina ma le manuia faʻatasi ma le tumau o cheardotics

Ceramic collage

Ata: Tala o Ceramica

Mostac pale tofo i taimi faʻataʻitaʻi o le tapetto (depeta chramica) (760 Rullas / M²)

Ceramic collage

Ata: Tala o Ceramica

Brigingina aoina (faʻatatau CeraraticA) - Cirqut's Board 15 × 60 cm i Ceramic Design (1180 Rubi. / M

Ceramic collage

Ata: Vitra.

O le sili sili ona aoga e pei o le modular parquet - o se tasi o ata tifaga o laupapa laupapa. E foliga mai o loʻo latou aofia ai ni vaega o laʻau, o nisi taimi ma le faʻaopopoina o maa

Ceramic collage

Ata: Vitra.

Ceramic collage

Ata: Tala o Ceramica

Ceramic collage

Ata: Ceanit.

Ceramic collage

Ata: Tala o Ceramica

Ceramic collage

Ata: Villeroy & Boch

Ceramic collage

Ata: Atlas Concorde

Faʻasaʻo ma Wavy "Boards" e talafeagai mo le trim i le sitaili o le atunuʻu

Ceramic collage

Ata: okete.

Se papa

O le manatu e maua le tutusa tutusa ma le mafai ona avea o se pule o faaputuga i maa faalenatura - Mermora, Gramora, Tuafa, maatu. O nisi ituaiga o totonuga o ia o loʻo feagai ai ma le le mautonu o le tele o le maʻa masani. Peitaʻi, o le gaosia o aʻafiaga i le pale teteʻe i aʻafiaga o agelu. O lea, o loʻo tatalaina e le vai moa i luga, ma suauʻu e mafai ona mafua ai le fausiaina o mea. O le ai ai lea o faʻafitauli pe a uma ona taoto e faʻagaioia le foloa o le fola ma se faʻapitoa faʻapitoa ma faʻa-taimi lata mai.

O le faʻasaʻoina o lapisi ma mea e faʻamalosia ai le o le a faʻamalosia le faʻamaoni o le "maa" o le fola

Ceramic collage

Ata: Gracia Curamica

Tuliza Tules (Gracia CuraticA) - o se fefiloi o maa, laupapa ma uamea (574 Rullas / M ²)

Ceramic collage

Ata: O Centaca.

Polesi i le faʻata o le faʻata i luga o le maualuga o chramic o le faʻailoga o le le faʻailogaina mai i le natura provitype

Ceramic collage

Ata: Gracia Curamica

O le pule o taleti taʻitasi e ese mai le ata ma suiga o ata, faʻapea foi foi ma le fasi natura mai maa faʻalenatura, e mafua mai i le tipiina o maa papa

Ceramic collage

Ata: Gracia Curamica

Ceramic collage

Ata: Gracia Curamica

Ceramic collage

Ata: Tala o Ceramica

Ceramic collage

Ata: Tala o Ceramica

Ceramic collage

Ata: Vitra.

Ceramic collage

Ata: Villeroy & Boch

Teuteuga

O le faʻatulagaga, tele, lanu, ata ma le ata o le ceramora o loʻo aʻafia ai le manatu o le laina o le laina i luga. O le mea lea, pe a uma le faʻaumaina o poloketi, manatu i le tuʻuinataiga o nofoaga ma lona faʻamatuʻuina atu, o le nofoaga o le faia o meafale, faʻapea foi ma le faʻapipiʻi o paletient. I lea tulaga, o le nifo ma le eleele o le eleele e mafai ona faia tomai faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafetai i le matematika i luga o le sima o le sima o le siʻosiʻomaga, o le sipuni tele o le a avea ma le magumague ma le taimi lava e tasi.

Ceramic collage

Ata: Realonda.

O le asthetics o le fola mai le fola mai le pito i le ponaivi lanu lanu e mafai ona faatatauina lava pe a uma ona taoto. Ia mautinoa e faitau le tagata gaosi oloa ma vaʻai pe faʻafefea ona vaʻai se tasi o le a vaʻai i luga o luga.

Ceramic collage

Ata: Zahna Fliesen

Ceramic collage

Ata: Gracia Curamica

Ceramic collage

Ata: Gracia Curamica

Ceramic collage

Ata: Ceanit.

Ceramic collage

Ata: Ceramicas Mimis

Ceramic collage

Ata: Audsteker.

Cratrac fola ma kapeta teuteu e matagofie, ofoofogia ma aoga

E ui i le mea moni o le taʻele o le taʻele o le tele o ituaiga, o le masani ai o le kenera o loʻo i ai pea le sikuea ma tafatafa. Peitaʻi o lea lava ni o nei faʻafitauli faigofie, e mafai ona e faʻatuina mea ola ese o loʻo faʻaogaina o le tuʻufaʻatasiga o lanu, ituaiga ma le tele o filifiliga o totoe. O le sili ona lauiloa o le saʻo, ma le faʻalauiloaina o le ⅓ poʻo le ½ elemene. O le sili atu le faigata - diagonal, pe a tu o vae o lo o i ai i se tulimanu o le 45 ° c i le puipui. Muamua tuufaatasiga o loʻo tuʻuina atu le fola o le vaega o mea faigata, e tutusa ma le ata o se fasi parquet: Kerisimasi laʻau, check, etc. O le uiga o le taua o le aso oristhetics e sili atu le tele o le lautele, o le le mautonu i le tuʻufaʻatasia ma lanu malamalama ma lanu malamalama o chimoc elemene mai le fola i puipui i luga o puipui.

Julia cunonova

Fuafua Ceramica Macleting faatonu

Vaeluaina Upu

Ceramic collage

Taavale mo le foloa, e tele le tetee atu i le lagi (a). Tao mo puipui, talafeagai mo le itu taumatau (B). Le feteʻenaʻiga o le susu susu o le fola laupapa (b). E tusa ai ma lona maoaʻe, o loʻo vaevaeina i le mea o loʻo vaevaeina i le mea e 1 o le ofe, ma le 4 - o le sili atu le maseʻeseʻe, sili ona lelei mo potu susu

Faitau atili