O le a tatou faanatinati

Anonim

I le faletaele, e masani ona manaʻomia le nana o le ventiplation auala o loʻo i lalo o le taualuga ma pu poʻo le seti o limliares. Faatasi ai ma nei galuega, o se sitiseni poʻo le taofia o le talanoaga tuʻufaʻatasia o le a avea ma se tulaga lelei. O a mea ma vaega e filifili ai ma faʻafefea ona taofia mea sese pe a faʻapipiʻi?

O le a tatou faanatinati 11808_1

I le mataupu faavae, o le taualuga i totonu o le faletaele e mafai ona o gatasi i se fofo: faʻapitoa pepa ma sui i totonu o le faʻasologa o le heady ma tuʻusaʻo i le maketi ma vai susu. Ae afai o le pito i luga e mamao mai le lelei (faʻataʻitaʻiga, e i ai se taua taua), o lenei auala e umi umi ma leai se aoga, aua e tatau ona apalai ni nai fofo.

O le a tatou faanatinati

Ata: O le Aloalin-Ala o Faasalalauga

Oso i luga ma malolo i luga o puipui o le mamanu ua le maua ai lenei vailaau. I se faʻaopopoga, o le lona lua e mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se maualuga (ma se faasinomaga i le 0.5 m), lea e mafai ai ona e nanaina mimigi ma paipa. Ole taimi lea ole a tatou talanoa ai e uiga i tulaga tau fale ma laupepa ma puipui, papala ma auala nei e uiga ile vaevaa e uiga i le vaelolololau.

O le a tatou faanatinati

Ata: Saint-Gobain Gyproc

Mai le valu

O le pito i lalo o le sitepu o le sitaili o se tapolo na faʻapipiʻi saʻo i le pito i luga. E mafai ona faia o le laupapa affills antispic po o pa poʻo pa o le Stelk Kalval Gilvalized. O le tulaga masani o le auala o le 600 mm, ae i nisi tulaga (pe a faʻaaogaina ni fetuʻutuʻunaʻi ma faʻapipiʻi o moli mamafa) e tatau ona faʻaititia i le 300 mm.

O le a tatou faanatinati

Ata: Knauf.

E tatau ona faia ni vaega o le fausiaina o vaega

Tuʻu i lalo o le taualuga i le sili atu ma le 70 mm o le a fesoasoani i le uʻamea pupuna, lea e aofia ai se nofoaga o loʻo feosofi i luga o le pa, ma o latou ma isi ma isi mea o loʻo faia mai i p-ata ata ). Ae i faletaele a Vaalele, i le mea e sili atu ai le lautele o le maualuga 2.5 M, o le tino lea o le a le mafai ona taofia ai le tele o le faamasinoga. Lenei, faʻamalosia vaega e manaʻomia mai faʻailoga e lua o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi maʻa o ulufafo mai fafo; O le isi auala o le faʻaaogaina o le faʻaleagaina o le faʻaleagaina.

Ma o le malaia, ma o le faavaa e mautinoa sa faia - pe a fai lenei mea, e i ai lamatiaga, o loʻo i ai se lamatiaga o le a minoi le tulaga o le vaalele.

Ose mafutaga e tutusa ma le malosi ma le umi auaunaga olaga, ae o le filifiliga o le aufaafofoga e tutusa lava foi lona taua.

e fai lava si mafai ona susu-e tetee plasterboard ma pepa matutu-alava o le onosaia o le tau vevela o le faletaele ma faatagaina i se mataupu o itula e faaogatusa atoatoa o le taualuga. E ui i lea, o nei mea e iai le tau tele. O le lautele lautele o le laupepa o le 1200 mm, o lona uiga e aunoa ma le a aunoa ma wunictions e le faia. E tusa lava pe e te faaaogaina le paluga faamaoniga-susu mo le faamauina o le mavetevete, o loo i ai le avanoa o le faapapaina ma le afaina o le putty, ona, faatasi ai ma moisturizes ma faamagoina, suia le GLC ma GWL le fua.

O le a tatou faanatinati

Ata: Unis

I le tapenaina o le Plankboabboabum i lalo o atavali, pinene priceers ma faaumaina-gonk-gonking papatusi ua faaaogaina

O le a tatou faanatinati

Ata: Knauf.

Mo le faʻamau o faʻailoga i le va o laupepa, palu e talafeagai i luga o se faʻasologa

O le a tatou faanatinati

Ata: Saint-Gobain Weber

Taofia-faavae le paluga

Panels e faʻavae i luga o le pito i luga o le polystyrene o loʻo i le faʻamalosia faʻamalosi e le o le fuafuaina i le susu mata, ae o lo latou lautele o le 600 mm, o lea o le a sili atu ona tele o latou soʻoga. Ma e ui lava o avanoa e mafai ona faʻamaufaʻailogaina ma se lipine faʻapitoa, ae o le a tatau ai ona faʻapipiʻi le laualuga i luga o papatusi mautu o papatusi ma le mafiafia o le 2 mm, sosoʻo ai ma le 2 mm, sosoʻo ai ma le 2 mm, sosoʻo ai ma le 2 mm, sosoʻo ai ma le 2 mm, sosoʻo ai ma le 2 mm, sosoʻo ai ma le 2 mm, sosoʻo ai ma le 2 mm, sosoʻo ai ma le 2 mm, sosoʻo ai ma le 2 mm, sosoʻo ma le ofi. Ma e le gata i lea, o le fuaitau ma se mafiafia o le 10 MM, na faaaogaina mo le taualuga, eseese i feeseeseaiga; Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le laualuga i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ma le atavali, o le a manaʻomia e faʻaitiitia ai le paʻu o lamatiaga.

O ipu tioata coin e taugofie ma le susu tetee, ae o le lelei o oloa o tagata gaosi eseese ua mamao ese. E le mafai ona faʻatau ni laupepa e aunoa ma le faʻailogaina - e masani ona latou manogi.

Conces papatusi Aquanenel Univergal (Knauf) Aua le suia le tele i lalo o le malosi o le susu (ma o lea, o le a le aliali mai o le a tupu i soo. O le gaosi oloa e faʻatumuina i latou atoatoa faʻamalamalamaina kelu mo ila, splock ma pristar, faʻatagaina tele le faʻaitiitia o le aʻafiaga o le fausiaina. O le Mauga o Papatusi (o lo latou lautele o le 900 mm, umi 1200 mm, mafiafia 6 ma le 8 mm) e le faigata nai lo Hccur.

O le a tatou faanatinati

Ata: "Faatuu"

O elemene autu o le alloniutu o le taualuga autu: 1 - Prepings; 2 - Poloaiga; 3 - Saitotogi P-ata ata; 4 - Afai e taua (100 mm poʻo le sili atu) e manaʻomia; o le faʻavae o le laualuga ua mautu ma fetuʻutuʻunaʻi faʻamalolo

E tatau ona amanaia le mea mo le valivaliina mea i luga o le tulaga, e manaʻomia le faʻaaogaina o ni vaega faʻapitoa, - ese foi, o le tele o faʻaputuga o le a ogatusa o le private.

O le taualuga o le susu-faʻamaoniga pepa o loʻo faʻaalu i totonu o puipui ma faʻapipiʻi o mea e fai ai ni mea faigaluega, uili pe mai i le pvc panels - i soo se taimi

Faʻavae o le faʻapipiʻiina o le taualuga mai le g clac i totonu o se tamai potu

O le a tatou faanatinati

Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Muamua aoina o le-igoa o le tagata-lagolago le lagolagoina (a). E aofia ai le p-foliga faʻamatalaga ma sopoia ("paa") (b) ma faʻalagolago i luga o puipui (o faʻafitauli e le faʻaaogaina). Ua faʻapipiʻi le faʻavaʻa i le pepa mea (B); I le taimi lava e tasi, o le leo o fao e le tatau ona sili atu ile 300 mm

"Palecker" ua faaleaogaina

E mafai ona e faʻamamaina le taualuga ma palasitika poʻo uʻamea potu i totonu o le aso e tasi, ma o loʻo galue i galuega, pefu ma palapala e le mafai ona tupu.

O le palasitika panels e eseese lautele (i le va o le 100-300 mm), umi (1.5-3 m) ma le mafiafia (8-12 mm). O le tenisi o fugalaʻau o loʻo faʻaalia i luga o le maketi a Rusia, e aofia ai ma le faʻataʻitaʻiga uamea faʻapipiʻi (lua-lanu), o le papala, faʻapea foi ma le pa o le paʻoa. I totonu o le au gaosi oloa o PVC panels tatau ona igoa i Vonta, "B Presest", "S parst", "Cronoplast"; O le tau o mea e maualalo - i le laina o le 200-500 rubles. mo le 1 m2. Ina ua filifilia, e tatau ona e gauai atu i le mafiafia o puipui o le vaega: Afai o le ivi e vaaia i lumemen, e i ai au mea leaga.

O loʻo faʻapipiʻiina le laupapa i le laupapa laupapa i le leoleoina o le leoleo o le leoleo (faʻaaogaina o se fau fale) poʻo le tusi e faigofie ona faʻagaioia i le scridsd). Faʻatulagaina o loʻo nana i totonu o le 'olo o le' olo, ma o le adrections i puipui o loʻo teuteuina i le Portacinacial Cortation (faʻailoilo

O le taualuga o le a tautua mo tausaga e tele, e faigofie ona fufulu, ma pe a talafeagai (mo se faʻataʻitaʻiga, e sui ai: I le taimi atoa o loʻo faʻaalu mo se itula-lua. O le autu o le mea o le mea - i le taimi o le susunuina o mea oona oona. I se faʻaopopoga, o le laupapa faʻaputuputu pamu eletise ma tosina le pefu, ae i totonu o le faletaele o lenei filo, e toetoe lava faʻaleagaina.

O le Alminirum Rim o loʻo sapalaiina e masani ona tuʻuina atu i le faiga o le saunia-faia seti (ma le taʻiala ma le sili ona fiafia i ai o faʻamatalaga) mo le bactives ontekhkab, × 1.. Afai o le tele o le faletaele e ese mai le tulaga, o faʻamatalaga e mafai ona faʻatauina ese.

O le tulaga o lenei ituaiga e gaosia i lalo o le Cial, Geipel, Luxalan Brands, Albes, etc. O lo latou tau amata mai 1100 rubles. mo le 1 m2. O le isumu na faia mai le Alumini (e iai ni oloa uamea i luga o le maketi, ae latou te le fetaui mo le faletaele), o lo latou mafiafia o le 0.) o le gm, ma le utu ua aapa atu 4 m. O nisi kamupani e maua Reiki le umi o le umi e mafai ai, e mafai ai ona faʻaititia ai mea leaga.

Lanuvage Gamma o le WimeMinum Civelings e lautele tele: Latou ua afaina ma pisia i le tele o ata tifaga, ma auala e mafai ona lanu, ma le malamalama o le tino. I le faʻaopopo atu i le lautele vaega autu, o se vaapiapi (20-30 mm) o loʻo tuʻuina atu ai le mm) Sui o nofoa masani ma vaapiapi, lea faʻatagaina le mamanu o manoa, e mafai ona faʻateleina le aotelega o le aotelega.

O le Alpinilo Teritol Elmail E leai se meamata, e matua tauemu lava ma foliga manaia. I se faʻaopopoga, o faʻailoga e faigofie ona aveese mai fusi e faʻatautaia ai se toe teuteuga o fesoʻotaʻiga ua taoto i le taimi o le vaega o le prescress. Masalo o mea leaga o mea o mea e maualalo le le mautonu ma faʻaalia i le faʻavaeina o tagata. Reiki ma le avanoa e manaʻomia ai le faʻaeteete mafutaga i le taimi o felauaiga ma faʻapipiʻi, e sili atu ona popolega o le seti maeʻa, aua o vaega faʻaavanoa e masani ona le maua.

Leaga fungis

E i ai mataupu pe a maeʻa le faʻalumaina o le taualuga tuai, o tagata e ona le fale mautotogi na tatalaina se faʻaaliga le mautonu: O na mea na nana i luga o le mafiafia o le uliuli. Ina ia aloese mai se isi osofaʻiga ma sefe se siosiomaga maloloina i le faletaele, e manaʻomia e mautinoa ai le ventiplation o le maualuga o le avanoa, ma o le pu o loʻo mafai ona fesoʻotaʻi i le venthah.

O le ea ea o le ea o loʻo tuʻuina atu i se tamai grid, o loʻo tuu i le auala e mafai ai mai le pulou, microperphoration i totonu o le panels poʻo le kisia o puipui poʻo le cornoisi lipine poʻo cornose desillege. I se faʻaopopoga, o se vaega o vali ma se antiseptic tatau ona faʻaaogaina i luga o le faʻavae.

Mo le faʻapipiʻiina o moli faʻaonapo nei ma moli moli uila, e manaʻomia le "siitia" o le "o le" o le sili atu o le saʻo o le 52-700 mm

Le vaega autu o le faʻapipiʻiina o le tipiina o le taualuga

O le a tatou faanatinati

Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Muamua, sa matou saunia vaega o le lagolagoina o faʻamatalaga o le umi umi (a). O le Trim tuai (faʻapipiʻi i le pito i luga o le PVC Panel) e le o le tuai, ma alu ese mai ma alu i totonu o pu o le solo i le 70 mm (B). Taulai atu i le faʻailoga na mafua mai i le maualuga, faʻapipiʻiina manoa (b). Manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o moli, fausia ma palasitika mamao lima. Faʻapipiʻi i puipui o P-ata o mea taua (g), na tele ai le aisi o latou fautuaga e mautinoa ai le tuʻufaʻatasia i tulimanu (e). Oti ma faapipiiina o vaega o le oges (e, g), pe a uma ona faia i totonu o nofoaafi mo lamepa mo lamepa. Sa ou faapipiiina moli tusi. O avanoa i le va o le srameme desiglieili ma le puipui na oloina ma paʻepaʻe paʻu o le sami (k)

O le a tatou faanatinati

Ata: Saint-Gobain Gyproc

O le a tatou faanatinati

Ata: Saint-Gobain Gyproc

O le a tatou faanatinati

Ata: Knauf.

O le a tatou faanatinati

Ata: "Fale faatulagaga"

O le taualuga o le suia o le lautele o le tele ma vaapiapi o le mafaufau e tosina mai ai le mafaufau ma faamalosia le totonu

O le a tatou faanatinati

Ata: Legion-Media

Ua mafai ona faʻapipiʻi ni ata i potu i potu o soʻo se eria, i luga o le maualuga o le maualuga, i se laina faʻapipiʻi pe o le vaalele

O le a tatou faanatinati

Ata: Decort

E mafai ona e faʻatauina le lalaga o le tutusa lanu pei o alatoto (a), pe filifili se lua-lanu filifiliga (B)

O le a tatou faanatinati

Ata: "Fale faatulagaga"

O le tuʻufaʻatasiga o lanu e le gata i le tuʻuina atu o le sili atu o le faʻapolopolo o le tino, ae o ia lava zohamer o le potu - tatou fai atu, fausia se ata vaʻaia o le taʻele. I lea tulaga, faʻasoasoaga o faʻasoasoaina o vaega taua e mafai ona faʻaaogaina.

O le a tatou faanatinati

Ata: "Fale faatulagaga"

Laina elemene

O le a tatou faanatinati

Ata: ISA CITALL

I le potu Toso, o le tipiina o le maaleale oona e tumau i le ata booby borader. Faamalama malifa le mautonu ma faʻateʻaina ma faʻapitoa pvc panels

O le a tatou faanatinati

Ata: "Albes"

E masani lava, o alavai ma laupapa e faʻapitoa tutusa ma papeta i puipui, ae mafai ona faʻamatalaina uma i foliga o se geomory mamanu. E moni, i le tulaga lona lua, o le tau o le fausaga o le a 1.5-2 taimi maualuga - ona o le faʻaopoopoina o le taimi iloiloga o galuega ma le numera o otaota

O le a tatou faanatinati

Ata: "Tmt Group"

O le a tatou faanatinati

Ata: Legion-Media

Taliga

Miscuses faamoemoe
Fale pepa i luga o le laupepa Suia le itu mo le faʻamaligiina / faʻamago, lea e oʻo atu i foliga o filo-foliga mai i totonu o fata Tau maualalo, avanoa e pei o mea,

O lea vaega

Mo le maualuga

Polymer-faavae fausia pepa Faʻavaʻa maualuga o le tau, o le fiafia, e manaʻomia le taimi-o le lafoina o le lua sitepu toso o le laualuga atoa. O le faʻaliliuga o le faʻamamaina, malamalama mama, luga o luga o loʻo faʻamalosia ai, faʻateleina le faʻaleagaina
Fausia pepa i luga o le sima Matou te manaʻomia se patlacky, mo le valivali e manaʻomia e le Pylch-Frestration Copinations Mossare tetee, malosi, tumau
Palasitika

Rake ma panels

Pastic eletise eletise faʻaputuputuina, aua le masani ai i soʻo se isi mea O le lelei tele o le susu o le ea, avanoa, lautele lanu palette, o le ono mafai ona tipiina i totonu o le atigi laupapa
Alumini

Reiki

Tulaga maualuga tau, le faamalieina o le tetee atu i le masini leaga O le lelei tele o le susu o le ea, o lanu lautele lanu, e faigofie ai foliga, faigofie ona aveese le asiasiga o fesoʻotaʻiga

Faitau atili