O le a le mea o i lalo o le afa

Anonim

Soʻo se vave tuʻusaʻo poʻo le taimi mulimuli ane o le a oʻo i le mea taua, ona tatau lea ona suia. Ae o le le tatau ona i ai le faavae tuai, ona o le taimi lava e tasi e le mafai ona foliga mai, o le a toe amata amata toe faaleleia. Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le faʻavae o le fola?

O le a le mea o i lalo o le afa 11810_1

O le galuega taulima a le tulaga o le maualuga, e nafa ma le toto faʻasaga i le avanoa lea, ma o fale o loʻo faia i luga o le tagata faʻatau ai le mauga.

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Knauf.

A toe faʻaleleia "lua", e masani ona toe fausia pe toe fausia le ata tusia. I le taimi muamua, e faigofie lava lenei galuega, aua e leai se mea i le maketi, ma le tele o kamupani na ofoina saunia saunia saunia talafeagai faia. Ae ui i lea, o nisi taimi e tupu ai lava ile faʻalavelave ile tulaga ole ova, mamafa galuega, o le maualuga o le tufuga, o faʻailoga o le tufuga ma isi mea. Ae ma isi, ae e te leʻi amataina galuega, e manaʻomia le mauaina o se faʻatagaina mai fale o le ata tifaga e sui le fola. Ma o le Maota Maualuga, o le faigata tele ona toe faaleleia le toe faaleleia.

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: "Fale Mama"

O le tele o fale tuai e i ai le tele o le laupapa, talita poo fasi parquet

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Legion-Media

A toe faʻaleleia, oona le fola ua aveʻesea ma le lala, o le masoa fou fola ma faʻataʻitaʻi, faʻataʻitaʻiga, aoga faʻapitoa poʻo le kolisi laupapa

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Legion-Media

Lats e itiiti ifo le tumau nai lo le sima-oneone naliina, ae o le laupapa faʻavae e itiiti ifo nai lo mamafa o mamafa, e faʻatuina atu vave ma faigofie ona toe faʻaleleia atili

Masani ona sese pe a toe faaleleia le fola

  1. Taumafai e sosoʻo i luga o le maualuga o mea manifinifi vaega (Plywood 4 mm mafiafia, alalata, cardboard, ma isi. O le po o le a mafai ona nana na o sina taimi puupuu.
  2. Le le talitonuina lag o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavae, o le faʻaaogaina o laina femalagaaʻi mai mea puʻupuʻu.
  3. Le faʻaaogaina le faʻaogaina o mea suvai faʻaliliuina, pei o le tofa i luga o le agse ma le onosaʻi o le pocythyne ata e ono faʻalavelaveina ai le susu mai le faʻasao o le isumu.
  4. Liligi le susu susu i totonu o se fale ma se dilapided i luga o le maualuga pe leai foi se faʻamaʻi o le hydiac.
  5. Faatoloto i fafo o le ofutino i fafo atu o le le-le-le-le-le-le-oneone fusi. Afai e tatau ona maeʻa le toe faʻaleleia i se taimi puʻupuʻu, mago le maualuga o le taimi - Veleane o le 6000 (Veber .vetole), extc)

I le "stalninky"

I fale fale o le 1930s. O le tumutumu e tele lava laupapa laupapa (mai le pa o le 150 × 200 mm pe sili atu). O fale puipui e faʻatulaga ai le ata ata o le ata (mai le itu o le potu pito i lalo, e faʻapipiʻiina i luga o Durankka) I Booms e, malaga atu i le mea e sili atu ai, i totonu o laupapa ma le mafiafia o le 40 mm, tautua ile faavae mo le lelei. I le taimi taua-tausaga, o le pito sili ona faʻamalosia pito i luga o le vaega T-puʻeina masani masani, ma o papatusi o malamalama, o loʻo nofoia Papatusi mai le Faʻavae.

A maua le fola fou i le fale ma le ummum i luga o le ummum ma le umumu, e manaʻomia le faia o se vave iloiloga. O lenei galuega e agavaa e faʻatino ai faʻalapotopotoga fausia e iai se laisene e puipuia ai le aganuu measina ma / poʻo le tusi pasi o le ulufale o le SRO. I le faaiuga o le suʻega, e manaʻomia ona e faia se faʻaiuga o le mea e mafai ai ona tuʻuina atu le faʻaaogaina o le vaega o le a faʻaaogaina le vaega o le faʻaaogaina (pe le saʻolotoga, ma faʻailoa foi metotia o toe fausiaina. I le tele o mataupu o loʻo i ai, Faʻasalaina e faʻalautele le 'au na faʻasaina; E le gata i lea, o fale e faʻatatau i le faʻaaogaina o le afi matala, malosi malosi ma le soona faʻateleina o le motoso e manaʻomia. Faʻataʻitaʻiga, mafaufau i se tasi o loʻo mafai ai ona fofoina e fofo.

Liliu le fola, aveese le oneone, slag ma gasket vaega. Ona toe faʻasalalau lea i le tele o le kisumonu le mea e mafua ai ona toe liliu uma paisina mai itu e tolu. E fetaui lelei ma le faʻaaogaina o le tumau ma le tumau oloa faʻavae i luga o le tioata cholester ma suia bitsumen ("shorpelist TPPP", o le CAKICESS) . O siteki o fusi e faataʻitaʻiina e le mastic po o le (mo le PVC) e una i le ea vevela. O paʻu o loʻo lafoina papatusi i aʻa obarale, e pei o le malamalama malamalama, "Bussistic batts" (rockwol "(" Saints-Got-Goldings mai 80 M O le vevela-foliga o mea e tatau ona ufiufi i se vaega o le auvai-mafai ona osofaʻiga, lea e sili ona osofaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, "opton-(" optonki "), etc.

Fou lags mafai ona faia o le matutu o le pito i luga o pou ma le kolosi vaega o 50 × 70 mm ma sili atu; O oloa a Almininum o le a tau ai se faʻatonuga o le tele sili ona taugata (mai le 260 rubles mo le 1 itu. M), ae o le a faʻaitiitia ai le fola. Lats o loʻo faasee ma le laʻasaga e le sili atu nai lo le 500 MM, o loʻo tuʻufaʻatasia o le faʻailo-faʻaluaina - o potu palasitika e talafeagai mo lenei faʻamoemoe.

Afai o loʻo fuafua e faʻaaogaina se laumua, Britiket laupapa, o se fasi paʻu o le maʻi poʻo le taʻele o se laga o fafo ma le mafiafia o le 16 mm mai le mafiafia o susu le palu. I le taimi lava e tasi, i le ala o le faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le permimeter, e alagatatau ai le tuʻuina atu o avanoa o le 4-6 mm.

Fola i lalo o le kapeta po o linoleum e tatau ona faatinoina mai le susu-teena paso chipboard (vave deck ma ana faaemu); Lats i lenei mataupu e masani ona masani - ma le sitepu o le sili atu nai lo le 400 mm, ma le kiliaina o le potu o le potu o loʻo faʻateleina i le 10 mm, polyrethhane).

O le laupapa tele ma le mafiafia o le 35 MM e mafai ona faʻasaʻo saʻo i luga o le pags, tele le sefeina o le masini fola.

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Brozex Group, Saint-Gobain Weiber, Dooth, Knauf

Fola ogatasi ma se manifinifi vaega o se saoasaoa maualuga e manaʻomia tomai faʻapitoa. Faʻamamaina Mamao mo le faʻavae o loʻo faʻatagaina ai oe e ausia le maualuga maualuga sima e oʻo lava i le tusi lesona

Ina ia aloese mai feeseeseaiga ma tuaoi, e manaʻomia le uma o le fausaga o le fola o le fola-faʻamalosiʻau

Toe fai le fusiua.

I totonu o le fale mautotogi na faʻatauina i le maketi o fale lua, i lalo o le fola e mafai ona iloa e se sima na faia i le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia. E masani lava, o lona tulaga e sili atu le manaʻo e manaʻo ai pe o loʻo iai se faʻaipoipoga faʻaipoipoga. Aveese le mamafa o fuafuaga e faigata ma taugata, aemaise pe a fai e faamalosia e le grid. E tatau ona e faʻasaʻo ni faʻaletonu. O loʻo faʻalautele paʻu, ona latou faʻamalosia lea ma le polymetric poʻo le sima lipine. I nofoaga o ni nai mea ogaoga, o le fao e tatau ona faʻamalosia e mogalapi tipolo. Afai o le pa o le sima o loʻo i tua atu o le fola (lea e tupu ma le sese mago), o pu o loʻo faʻatinoina ma tui i le tupe toe faʻaleleia. O le sili atu le laki i le plaque mo le sima fola, pei o le vetoit 4100 (weiber.vetot) po o le "tafailagi"), poʻo le manifinifi ")

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Saint-Gobain Weber

Ina ia mafai ona faʻapipiʻiina le mea taua, o le paluga, o le paluga o loʻo tufatufaina luga o luga (a), lisi i luga o le tulafono (b) ma le malulu (b). E faʻatagaina ona faʻaalia uaea i totonu o le faomea puipui, faʻapea foʻi ma le uʻamea uʻamea ma positimer.

I le "Khrushchevka"

I le piliki, pati ma poloka fale e lima-tala na fausia i le faaiuga o le 1950 - o le afa muamua o le 1960, e masani lava ona opela i le oneone atoa. O le autu autu o le fola keke e vaevaeina e Rubbroid po o le pegamine.

A maeʻa ona foia le faavae tuai, e mafai ona teuina le faʻapipiʻi e ala i mea toto, tapa faʻailoga fou ma sasaa le avanoa i le 4-6 db). O tali tagi o le e tatau ona faʻapipiʻi taga i le sima o le faletalimalo, o le a faʻavaivaia ai le ova.

O le isi (lauiloa) lomiga o le toe fausiaina o le masini matutu o le mea matutu, mo se faʻataʻitaʻiga o atoa gaioiga o le Kamupani o KEPESS ( pe faia mai le GVl o vaega faʻapitoa o elemene), faʻapea foi ma le fola ma faʻamau mea. O le tulaga maualalo mafiafia o se tasi o le emo e 40 mm. O le mamanu atoatoa o le aveeseina o le pisapisao leo (o le mauaina i le lava leo-faʻaaogaina gafatia o le overlap o le a le itiiti ifo i le 18 db), laititi o mamafa i le tau (mai le 1500 p2) M2 ave i totonu o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi). Faʻamago mago e mafai ona avea ma faʻavae mo le tele o ofutino, tuusaunoaga o se lapoʻa laupapa ma se fasi maʻi.

O le semi-mamago e leai se malosi e leai se malosi nai lo le susu, ae tamoʻe faʻalua i le vave, e ese mai, pe a le o se mea e totoe ai o lisi i le taimi nei

Mama mama

Ma le le mautonu le le mautonu, o le manaʻomia o le mafiafia o le fao e ono sili atu i le 40 mm. I lea tulaga, o le auala sima faʻaaoga. O le sili ona mafai ona gafatia o le conramzite sima, e le faigata ona sauni i luga o le nofoaga o loʻo faʻaogaina ai le poto masani eletise. O le tau o le 1 M 2 Cerramzite-sipuni e laga ma le mafiafia o le 50 MM o 500-700 rubles. O le Monolith mai le faʻamaeʻaina o le faʻafefiloi ma se moli moli (mo se faʻataʻitaʻiga, o le sela vai) o le a taugata 2-25 taimi taugata.

O Feram sima e toetoe lava o le tasi ma le afa minute faigofie, ae faigata tele le fofo mo i latou ona sauniuni i luga o le mea, ae o loʻo manaʻomia vaega faʻapitoa. E faigofie atu le faʻaaogaina o le matutu ma le polysstyrene o le isumu. O nei sima ia mafai ona taliaina vave ma toeititi e le solomuli.

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Saint-Gobain Weber

O le faʻaiuga mulimuli e manaʻomia vave, aua o le aoga o le suavai tali e le sili atu i le 2 itula. O lea, e manaʻomia le saunia lelei o le galuega (a) ma le faʻapipiʻi o le maualuga Sacons (b). O le tali e sili ona salalau luga luga (b), ae o loʻo i ai le "fesoasoani" o le rakel scraper ma aveese le ea faʻaputuga ma se sclale fana. O le faʻamaeaina vaega o le a mago mai le lua i le fitu aso

I le 1970-90 fale fale

I fale o fale o fola (9-17), na fausia mai le amataga o le 1970, o le suauʻu o loʻo aoina mai le taamilosaga o le 220 mm o le 220 mm. O le sima o loʻo lolofiina e mafai ona lolovaia, ae masani ona fausia se packer packer ma faʻapipiʻi saʻo le linoleum, naʻo le sosolo o le tulaga ese i le maualuga eseesega i le maualuga eseesega.

I le tele o fale iloga o loʻo i le faʻamalieina tulaga, o lea e mafai ona faʻatagaina e faʻatulaga se susu susu susu o le fola. Peitai o siteki o papatusi e le o faamauina i mea uma, i se isi itu, o le sima o loo vaaia lelei leo, e talafeagai le faia o se masini "o le hyutdo "Ma o latou faafiafiaga e talafeagai.

Afai o le maualuga maualuga o le maualuga o le tulaga o le 20 mm (o lona uiga, o le manaʻomia mafiafia o le tulaga vaega o le 40 mm pe itiiti) e mafai ona faia mai le coungac fofo e aunoa ma le faʻamalosia o le sima. I potu susu, o le a le taofia ai le faʻaopopoina o se faʻaopoopoga o le hydrophobic faʻaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga cc 92 (cererit) poʻo le ("SISI" INSIS "INSI).

Faatasi ai ma le mafiafia o le mafiafia o le toso sili atu nai lo le 40 mm sima sima (fai mai, clamzich sima, o le sili o le i lalo ifo o le oneone-sima.

Faatasi ai ma le susu talu ai nei, o le ua taʻua o le semi-nonoa o fefiloi na faia o se paluga-syments-oneone fofo ma le faʻaaogaina polypropylene. E vave ona latou faigata ma le malosi, ae e sili atu le faigata ona faʻamalieina le mafiafia ma viscous paluʻai, ina ia e sili atu i le mafiafia (e pei o le dantot 5000 (veter. ) poʻo le cn 68 (o le nuu), pe olo le laualuga ma se masini faʻapitoa.

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: "Dnt"

A faʻapipiʻiina o le pags, e manaʻomia ai e sili atu le lelei. Mo lenei faʻamoemoe, ituaiga seti uʻamea ua faʻaaogaina, faʻapea foi ma le lagolago lagolago - palasitika

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: "Dnt"

Sili atu le talitonuina uamea lagolago

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: "Dnt"

O le tele o ofu taua o aso nei ua tuu i luga o se faavae mautu e le faigata ona fausia ma le fesoasoani i le mafiafia o le plywood

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: "Dnt"

Sheetworks

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: vave deck

Nai lo le Plywood, Mossore-Forcered chipport thedness mai 16 mm - kished

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: vave deck

Lulu o itu ua leva o papatusi, o loʻo sapalaiina foi ma ni togalaʻau ma kersts, e tatau ona i ai i le lagolago (lag)

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: vave deck

Chippobboard e aunoa ma le taina

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Knauf.

A faʻapipiʻiina le mamago mago, o le Knauf e muamua salalau atu i le Polymer Tipi ma faataamilosaga i puipui o le pito i luga o le pa ma puipui

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Knauf.

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Knauf.

Ina ua uma lena, o le Chebabted Clay Ceive o le moe

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Knauf.

O le ulutala iliili ma moli uila ma se tulafono umi ma se tulaga o le pa

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Knauf.

I luga o le Backfution, o le faavae mautu mai le laiti-faʻatulagaina knauf superlists poʻo le faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Knauf.

O le tausuaga ua faʻataʻitaʻia e le mastic ma tuʻu ese le tuʻufaʻatasiga o Knauf-Fituen Gw

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: "SoundGor"

Lelei, pe a faʻapipiʻi lag, faʻamau i totonu o le paʻu "e tatau ona faʻaaogaina, e taofi le faʻasalalauina o gatete, ma e tatau ona i ai le leo-faʻaputuputu mea i le va o le lagsi

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: "SoundGor"

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: "SoundGor"

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: "Maxfot"

Minerale fulufulu tino

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: "Coord"

Mullayer panels

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Texa.

Ua suia

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Parqutch tau taugata taugata ona o le taimi-taimi-slanging styling. Taitasi tagi e tatau ona faʻapipiʻi i Plywood

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: "Fale Mama"

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

E sili le faʻaaogaina o le MS Polymmer-faʻavae faʻavae. Ma o le laualuga ua liliu faalua

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Legion-Media

Luga o le laualuga ma suauu faapitoa

O le a le mea o i lalo o le afa

Ata: Kährs.

Lamolemole ma le tumau faʻavae - o le tulaga autu o foliga foliga ma le umi auaunaga olaga o le fola e ufitia

Ituaiga o faavae O le 'au laupapa (lags + Plywood poʻo le laupapa) Aoina o le tafe (clay iliili + gvlv po o cpp) Susu susu
Maualuga le malosi Maualuga, masani sili atu nai lo 20 mpa Maualalo, itiiti ifo i le 20 mpa Feololo pe maualuga, ae na o le talafeagai o le talosaga o le gafa vaega
Le mautonu Faʻamalieina (faʻaititia aafiaga o le sili atu nai lo le 10 db) pe a faʻaaoga le gatete-deveding conteners ma styling i le va o le ans o le leo Lelei (sili atu nai lo le 15 DB) tusa lava ma le itiiti ifo mafiafia o le 40 mm Faʻamalieina poʻo le lelei pe a faʻaaoga le gabrasi-faʻalelei e suia
Vevela faasee Faʻamalieina pe a faʻatumuina le avanoa i le va o basalt cotton Faʻamalieina (ma le mafiafia o le 50-60 mm) poʻo le lelei (sili atu nai lo 80 mm) Leaga
O le le gaoia o le isumu Maualalo. E le fautuaina le apalai i potu susu. O se tulafono, pe a uma le "lologa" e tatau ona suia le faavae Maualalo. Le mafai ona faʻaaogaina i potu susu Maualuga
Auaunaga Ola 15-25 20-30 Sili atu i le 50.
Tau (e aofia ai le faʻapipiʻiina o galuega), olo. / M2 Mai le 1800. Mai le 650. Mai le 1100.

Faitau atili