Matur flvaor

Anonim

A o le taimi o le galuega, o totonu o se tamaʻi fale, na fuafuaina e talimalo, ua suia o ia ua avea ma matua sili ona lelei - ua fetuu, faʻatumuina i aitema "ma le talaʻaga".

Matur flvaor 11813_1

O ulugalii na sosoʻo mai i le suiga i le nofoaga tumau - mai le taulaga i le "nuu i tua" - o loʻo malamalama lelei ma ina ua maeʻa le suʻega o le vaega o le nuu. O fale lanu o laufanua ma fale fatufatu fale o loʻo siʻomia ai le vaʻaia vaʻaia, na fuafuaina le tusiata ma le fausiaina o se fale fou. O puipui nofofua-pati, i lalo o le lua-nonoa taualuga o le faleata, na tonu ai na tonu ai na tonu ai na filifilia e fausia mai le pou muku; Le Faavae mo le fale na faia ai se monolithic ipu.

Matur flvaor

Ata: Manatu o lou fale

Lautele ma maualuga sosaiete i totonu, masani atoatoa mea lelei, nila ma lapoa lapoa ma lautele stucco "faaseseina" viewer, lelei faateleina le avanoa

I le tulaga o le fale o se faʻataʻamilomilo o se faʻaseʻe ma le papaʻu, ae o le lautele o le tagata i le pito i luma. Alas, o le ata ma le spatal fofo ua i ai le faaletonu. E tusa ai ma le mamanu, boris dayriev, o ai na amata galue i totonu, i le faaiuga o le fausiaina, ma le maualuga o le potu e sili atu ona matagofie (ma le maualuga o le potu e sili ona manaia (ua leva foi i le aofia ai o le ilight avanoa i faletusi ma ausilali voluma). Ina ia tuleia ma le sili ona maʻea puipui ma fetuʻunaʻi le fua, na faʻateleina ai le maualuga o faitotoʻa (ioe, e aunoa ma le le talitonu i le auala i totonu o puipui). E le gata i lea, ma le fesoasoani a "maso" mea teuteu teuteu e faʻavae i luga o puipui, o le taupulega o le faʻaupufai e tutusa ai o ni vaega tutusa.

Faauma mea

A o le i fiafia i Boris, o DOIISV, na nofoia e le au ona sa latou amatalia le faʻatinoina o le vaega o loʻo i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i potu uma o se gatete malosi mo le faʻataʻavaleina o le vai mafanafana o le fola (ma le ethylene glycol o se malulau i lalo o le maa na faia i lalo o le maa. Ae ui i lea, o le tagata faipule e le masani ona tusia e le masani masani i le tagata Rusia o le foloa o le tagata i le aotelega ata. Ia "aveese mai" mai le laau, na filifili e faʻaaoga le vali. Ae o le pa o le palu na faia ai le maofa le fiafia. O foliga talafeagai ai maaliliina mea uma e le o fetaui i lona laufanua, ma ua palapala, le malamalama. Sa pei o ni ata valivali e faʻaaoga ai lanu o lanu.

E tatau lava ona taʻua ai o le faʻaaliga vaaia o le ekalesia, e fesoʻotaʻi vavalalata ma isi galuega, ma e tatau foi ona latou faʻataunuʻuina foi tagata faʻatau ma mea eseese. O le mea moni o le tagata e ona e le fiafia i ai le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga, ma lanu o lanu ma ituaiga. Peitai, o le siosiomaga na faʻataʻuina i se isi auala - E tatau ia te oe e le faʻatagaina ni uiga taua i nei onaposo, ile Rusia Aʻoga. MORRIS & CO, lomia e le Artail ata o le gaosi oloa, na fesoasoani i le fofo mulimuli. I le lavelave o le lanu ma le mea teuteu, o le tapoleni na mulimuli ane na maeʻa na maeʻa na faia e coins na faia e le piilima paʻu i le potu malolo. Na toe faia foi le talimalo a le DECEPATES i isi nofoaga, suia na o le poto poʻo le ituaiga o mea ua maeʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potu-umukuka mo le ata faʻaalu o le kaseti na faʻaaogaina le pepa puipui i totonu o le sela, ma vali - samasama.

O le Classile oloa fesoasoani toe suia le siosiomaga o le pule a Rusia. O le tagata mamanu e fausia se tuʻufaʻatasiga ma se pa ma "turkish cuuka", nofo ma velvet

O le isi elemene na avea ma magalafu. Muamua, i lona tulaga na fuafuaina le ogaumu-burzhuyka, o le lapoa ma le mana o lena mea manino e le i uma ona foliga mai o le potu malolo. O tau o faʻatulagaga o se mutia atoa ma le paketi faamaonia, e iai le tagata tusia o loʻo tusiai i le faʻatulagaina o le loto. O le faletalimalo o le auvae o loʻo i totonu o le ogaumu i le vaega o le vevela o le vevela-malo, o le mea na luluina ai le talenia o le plarl ciractic, foliga tutusa. O le afi mumu e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le afi matala, o loʻo iai ni tino puʻe - puipui ma le oneone.

Filifilia o se Hostess

Sa sili ona e fiafia i ai le Discress Devices Purple lanu sa faʻaaoga i le tini o se tamaʻi kapeneta. O le faiga o tusi o loʻo valiina i ai, ona o le sefeina o le Space tuu i tafatafa o le faʻamalama, faʻapea foʻi ma le teuteu o le utupoto, O sina mea e sili ona pipiina o loʻo faʻaogaina ai le pa ma le au lamepa, nila, nila, decor mea. O se faatusatusaga o lona lima o le samasama lea, i le mea na vali ai kaestons. I le auala e aofia ai le sofa i totonu o le ofisa e aofia ai le suiga, ma o lea, pe a manaʻomia, o le potu e mafai ona faʻatinoina galuega a le potu fiafia.

Afai e manaʻomia, o 'au a le aofaʻi o le a mafai ona faia se kamupani tele o kamupani - o loʻo faʻatautaia le laulau' ai, pe faʻapefea ona mafai ona faʻamalieina e oʻo atu i le sefulu tagata.

Faatasi ai ma le faʻatulagaina o potu o le umukuka, lea e tasi lava le fuafuaga o le vaega o totoe o nofoaga, o se tamaʻi vaega i le taualuga tele, - na tatau ona ou alu i luga. Ou te leʻi manaʻo e mamanuina se faasologa o le umukuka, o lea na ma maualuga, tomumu lava meaʻai a le kapeneta, lea e fausia ai fale uma o le aiga. Na iai foi le nofoaga mo tagata e ana le pusa tipi o le uaina. O le niko i luga o le Expractorctor decorates le ata, o le togafiti ma le metotia o le faʻatinoina o le faia o le mea o faʻamanatu mai e zoldovsky vali. O le vaega 'eseʻese o loʻo tuʻu latalata i le faʻamalama. I le taimi pogisa, e faʻamalamalamaina ai le lua o loʻo tu i luga o le laulau, faʻaliliuina Sophes ma se tuuaiga o chandelier. Lautele, ae papaʻu "na mafiafia" Na faia e le SIKER "le SIFE e tusa ma aʻu ata, faafeagai o se ovan sporformer sporformer ma le tele o le semi-vevesi. Mai iinei o loʻo i ai se ata mataʻina o le atoa vaega.

Boris damiev

Le tusitala o le poloketi

O le sili ona manino Cassions fetuunai le avanoa i nofoaga susu, tulaga le maualuga o le maualuga o le maualuga o le couthed i le lautele lautele

Matur flvaor

A o faagasolo le mamanu o fale ma fale faatonutonu. Laina fou na nana i tua atu o lautele upu upu ese; O isi mea faʻaopoopo masini na tuʻuina i luga o le stacous

Matur flvaor

O se faʻata lapoa ma le faʻailoga o le fatu o le fatu e atagia ai le malamalama poʻo le le malamalama o le moli, liliu le magagana mai se isi mea vevela i totonu

Matur flvaor

O le lautele o loʻo i ai i le va o le umukuka o le umukuka ma le potu malolo e le i tapunia faitotoʻa, o lea o le avanoa e foliga mai e tafe mai le tasi potu i le isi potu

Matur flvaor

O lea e le pei o le totonu o le faʻataʻitaʻiga, sa faʻatumuina i e pele i le sitaili ma auiliiliga

Matur flvaor

Mafaufauga o le samasama o le pine timber na fesoasoani i le kilogot inffing

Matur flvaor

Matur flvaor

Igoa o Galuega Aofai o Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Faailoga ni Axes e tusa ai ma le poloketi, loyout, atinae, malologa ma toefaafou le fusi seti 143 450.
Oneone lapisi masini i lalo o le faavae seti 23 400.
Masini o Monolithic faʻamalosi sima sima spub faʻavae ma viscous faʻamalosi faʻamalosia meshorchics starectiks ma masini gaosi seti 140 400.
Faʻalauiloa o le faʻavae o le faʻavae polystyrene seti 46 900.
Faatosinaina faavae faavae seti 11 700.
Isi Galuega seti 18 300.
Atoa 334 050.
Apalai mea i luga o le vaega
Oneone mo galuega fausiaina seti 128 700.
Forrem fofo, fetaui lelei seti 236,000
Polystyrene Fom (200 MM) seti 81 900.
Suavai Membrane seti 29 250.
Isi mea seti 23 900.
Atoa 499 650.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Fausia Fale Mai le Glue Pa seti 436 050.
Avetaavale taualuga fetuutuunai taualuga seti 160 900.
Faapipiiina faamalama ma poloka poloka seti 190,000
Isi Galuega seti 39 350.
Atoa 826 200.
Apalai mea i luga o le vaega
Manaia taimi o le taimi 160 × 180 mm seti 711 450.
Parposoplation ata, minerale fulufulu (250 mm), vili le membrane membrane, fetuutuunai seti 473 550.
Palasitika Windows ma le lua-potu lua-glazed Windows, Doors faia e okaina e tusa ma ata tusia seti 570,000
Isi mea seti 87 750.
Atoa 1 842 750.
Inisinia faiga
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti 69 900.
Faapipiiina o le vevela system seti 116 900.
Taofia galuega seti 139 200.
Atoa 324 900.
Apalai mea i luga o le vaega
Meafaigaluega ma mea mo eletise eletise ma faapipiiina o le moli auala seti 92 350.
Meafaigaluega ma mea mo le muinaina o le vai sapalai ma le suʻi swoage (lelei, filiga lelei) seti 504 050.
Seti o meafaigaluega ma mea mo le mutiaina o le vevela o le system (kesi bouler, vai mafanafana ma le ethylene glycol o se cullant, laupapa fana) seti 375 500.
Atoa 971 900.
Faauma galuega
Masini fola mai le prcelain connedwware, puipui o le puipui laupapa, faapipiiina o fagota, faapipii pepa puipui, ata ma isi galuega seti 370 300.
Atoa 370 300.
Apalai mea i luga o le vaega
Vali, puipui puipui na faia e tusa ai ma le ata tusia, procemin coungware, websper, rash baks, isi meafaigaluega seti 589 700.
Atoa 589 700.
Atoa 5 809 450.

Faitau atili