Vevela e uiga i le faasao

Anonim

Afai e te puʻeina le fale o le atunuʻu ma le fesoasoani a le magalafu ma se afi afi, e mafai ona sefeina le eletise ma fai e aunoa ma taugata bauler masini. Peitaʻi, e na o potu o loʻo vevela pe a oʻo mai le afi mumū. O le a le faʻasoa o le mafanafana o le lumanaʻi O le po na ou te le tatau ona alu i luga ma teena le afi?

Vevela e uiga i le faasao 11815_1

Aso Nei o Afipoleina ma Manua malaitu o loʻo lelei ma le tamaoaiga o mea lelei: latou te maua ai le vevela o le 2-2.5 taimi taugofie nai lo le vevela mai le eletise eletise

Vevela e uiga i le faasao

Ata: Iolui.

Tele faʻavasegaina e faʻaoʻo atu i se galuega o le mu le susunuina, ae tasi laupapa laupapa e masani lava ona o le 3-4 h (o le tuusaunoaga o kesi-gaosi o lotoa tele). O le taimi lava na alu ai le afi, amata loa ona malu le uʻamea. O le iʻuga, o Zyabko o le po, ma i le meaʻai o le 'aiga o le a e tatau ona alu i lalo i le mafanafana o pala. Sei o tatou talanoa e uiga i le faʻaleleia, faʻafetai pe o le a maua ai le afi ma le afi le vevela o le tomai.

Vevela e uiga i le faasao

Ata: hoxter.

Faʻasaʻa le faʻafitauli o le faʻamafanafana Dacha, e ala i le faʻatauina o se pusa afi ma le boliger, o le a manaʻomia e faʻapipiʻi ai le vai vevela vevela vevela.

Vevela e uiga i le faasao

Ata: Schmid.

E sili atu le faigofie pe a fai o le faʻaeʻeina o le vevela faʻaputuputu elemene

O le a fesoasoani le maa

O le tele o le fulafulimaina o loʻo feagai ma lea o le malosi o le malamalama, ma o lenei mea e toetoe lava a le faʻaputuputu vevela. Ae ui i lea, e mafai ona e okaina se pusa faauma i le natura o le tau o le tau o le faʻatauga poʻo le taco chlorite, lea e maualuga le vevela vevela, e tusa ma le ila o le ogaumu). O ia oloa ua i ai i le tele o kamupani "Tehnolit", "Slet Stone" - T ", ma isi mea na e mauaina ai se taimi lelei ua lafoina le seti, o le tau o le mea o le a 90-40 le afe o rubles. Fuafua i luga o fua ma mamanu mamanu. Ia o le vevela ua lava mo le po, o le mafiafia o le sitaili sima e tatau ona le itiiti ifo ma le 60 mm, ma o le pito i luga o 100 mm.

O le isi filifiliga o le sailia o se kuka, o le a gagau mo le ogaumu o le pamu o le piliki po o chamotte poloka. I lea tulaga, i le va o uʻamea puipui ma maa masoa, e manaʻomia le tuʻua o se avanoa e uiga i le 10 mm, o loʻo tauia mo le vevela o le masini. O le tali o le galuega o loʻo saunia mai le chamotp Chamotte Clay ma le faʻaopopoina o le 10% sima.

Ae o le pusa pilita, e oʻo lava i totonu o lagona loloto, e le mafai ona faʻatonutonuina le totonu - E manaʻomia mo le faʻauma, pei o le ogaumu. Tau mo ato mafolafola amata mai le 500 rubles. Mo le 1 M2, i luga o le pusa (faʻataʻitaʻiga) - mai le 4 afe rubles mo le 1 M2. O le muamua e faʻatumauina ma le vevela-puipuia le kulimi ("supercohol", "Teracotta", ma isi. O fafie ua faʻapipiʻiina faʻaopoopo i le uaea i le faʻagasologa o le gasolo. I se faʻaopopoga, o le vevela o le faʻaputuputu o le palu e mafai ona pa i ai e le natura maa (e sili - o le onwing Tankcagute, ae o le masani ai oneone e talafeagai) pe teuteu piliki.

Ae paga lea, o le fale gaosi gaoi-fana e le mafai ona manuia ma piliki. O mea uma e uiga i le le mautonu o le tino, e le gata i lea, o sea masini e masani ona faʻapipiʻiina e aunoa ma le faʻavae: O le maualuga e ono faʻamutaina ai le faʻaopoopoga faaopoopo. E tumau lava le faʻapipiʻi o le vevela o le faʻaputuputu o le vaega ma se vaega o le 2-5 m2 latalata i le Agete Press. O lenei galuega e faigofie ona faia e oʻo i se fale laupapa: o pulumu (pa, faʻamafanafana laupapa) i totonu o le vevela (Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le omea o le kiki O le paʻu poʻo le natura maa o loʻo faʻapipiʻiina i ai le 30 mm.

Vevela e uiga i le faasao

Ata: Tausia.

Sewberry mamanu o loʻo pulea ma le faʻatonutonuina ma, e le pei o Swivel Damper, e le mafai ona faʻauʻuina i se uaea taʻavale

Tapuni le po

O se vaega taua o le vevela faʻaputuputu e le tauvaga i totonu o tino i le po o le a ala mai o le taʻalo i le chimney. Ina ia faʻaititia le vevela leiloa, i le pito o le ogaumu o loʻo manaʻomia e tapunia ai le ea i totonu o le ea. E le gata i lea, e le afaina le faʻaaogaina o le chimney ma se alatoto o alatoto. Peitaʻi, o le mea mulimuli e leai se auala e tatau ona faʻaalu atoa ai le asu o le asu - a leai e iai se lamatiaga e filifili ai le kasa o le kapoki monoxide monoxide monoxide gas. I le tulaga, sa taia ai le ulaula i totonu o le ogaumu, e tatau ona tuʻuina atu le toʻalua faalavelave faʻalavelave i totonu o le etp.

Faapolopolo maa

O le pito i luga o le afi afi ua vevela le malosi, o lea e fautuaina ai le tuʻuina atu o le sili onamea faʻapipiʻi faʻamaumauga pepa faʻamaumauga na faia mai le lafoina o le uʻamea poʻo le chamot. O loʻo gaosia mo ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo ata, ae e tele lava mea e maua ai; O ia oloa e fai ma sui o le Wolfshelyer Supy Shovey, Schmid, Brunner, efulen, e le gata i le tumutumu o le ogaumu (pe a fai o le folasaga talafeagai mo latou). Peitaʻi, o le mea e iloa e mafai pe a fai o le aano o le vevela o Agralator e tele lava (mai le 80 kg), - suʻesuʻe le tusi folau o le ogaumu ma ia mautinoa o le a tafia ai le avega.

E le gata i lea, o loʻo iai faʻailoga faʻapitoa mo le Chamot, lea e taofi i le vaega muamua o le taʻaloga ma le fesoasoani a le faʻasologa. Ma le romotop ma "Wolfshyer Sporveque" O loʻo maua ai le ulaula ulaula O le anoanoaʻi o ia fola o le fola pupuʻu mai le 120 i le 250 kilomita, ma e mafai ona faʻaleleia le maualuga o le chimney ma / pe faavaivaia i luga o lona pito i luga.

O le maa o loʻo aliali mai e mafai ai ona teu le vevela i le 24 itula, ae o le tele e sili atu nai lo le 150 king, ma le magalemu e manaʻomia ai le faʻavae

O le au atamamai ma uamea le vevela faʻaputuputu modules e mafai ona faigofie ona maua - mai le 12 afe o rubles, ma o le 'au ulaula faʻapopole o le a tau le itiiti ifo i le 60 afe rubles.

O le faigofie ma le taugofie (ae le o le lelei tele) tali o le faʻaputuputu lea o le muamua 2-3 m chilis mai sanuisi, o loʻo faʻatumuina ai le vanimonimo. Afai o le ogaumu poʻo le ogaumu-maʻelega e leʻi fuafuaina mo le taua tele mo luga, e faigofie ai ona inu se chimney i luga o le puipui uamea.

Vevela e uiga i le faasao 11815_6
Vevela e uiga i le faasao 11815_7
Vevela e uiga i le faasao 11815_8
Vevela e uiga i le faasao 11815_9

Vevela e uiga i le faasao 11815_10

Faasaga i se maa

Vevela e uiga i le faasao 11815_11

Faasaga i se maa

Vevela e uiga i le faasao 11815_12

Massina Dead iron Iron le ogaumu e sili ona talafeagai mo le patipati

Vevela e uiga i le faasao 11815_13

E mafai foi ona faʻaoʻo i totonu o ata uʻamea i

Faitau atili