Tulaga Finnish

Anonim

Lenei aso, o le Suthh-Head Ogana tauva ma le manuia i se vai taele. O le mafai ona faamafanafanaina ai ma lamatia le vaa manogi e sili ona talisapaia e tagata o le i Matu, ma e mafai e faatotoga ai se aia tatau puupuu nofoa ave vaalele i le fale. Ae peitai, e tuuina atu le fautuaina mai e tagata tomai faapitoa o le vevela ma le pulega sūsū e le faigofie ...

Tulaga Finnish 11816_1

O le ea o le ea, ua vaivai le ea i le 45-60 ° i, e sili atu le maanunu vai, ae ala i se sulugatiti, fufulu le "faaipoipoga" O le susu susu e oʻo atu i le 90%, o le tele o vai paʻu i luga o le fola. O lea la, e masani lava ona folau atu ai se fale ese i lalo o le taele.

Tulaga Finnish

Ata: Legion-Media

A o le Myho-Head Sauni, o le vevela o le ea e manatu o le masani i le 90-110 ° C ma aiga susu (-15%. E manaʻomia le faʻatinoina o se malosi o le ea fou. Faʻafefea ona Faʻataunuuina nei aiaiga?

Tulaga Finnish

Ata: Harvia.

O le tele o potu faaonaponei o loʻo fuafuaina ma se pule eletise, o le mea tonu lea e saʻo le vevela i le sana, ma i luma o le evaporator - ma le malosi o le lautele

Tulaga Finnish

Ata: Jachzzi.

Tulaga Finnish

Ata: Helo.

Manaia tele le auvaʻa, e mafai ona taofiofi le mafanafana i luga o auala

Vevela. Faʻavave le vevela o le Oana ma tausia se maualuga vevela i totonu o le a le mafai pe a e le faʻaʻalotoina puipui. Faʻavasega - minerale wol slabs ma le mafiafia o le 50-100 mm - ma i totonu o puipui o le potu poʻo le va o raminim ma nofoaga) ua tapunia e ala i le alminis o le au papupuni papupuni ma e mafaufau loloto, e atagia mai ai le vevela vevela i totonu o le ausa. Faatasi ai ma lenei mamanu, o le mana e mafai ona mafanafana mo 1-2 itula.

E taua tele le pikiina o le malosi o le malosi o le ogaumu - laupapa po o le eletise. Mo le 1 m3 o le paga voluma, 0.7-1 ki o le Humarmal Management of the Unit e manaʻomia. (Manatua: E tusa ma tulaga faatonuina mo le fale mautotogi, o le a le tele o potu Steam e tatau ona le itiiti ifo ma le 8 M3, ma le maualuga maualuga le malosi o le eletise eletise o le 15 kw.)

O le mafanafana i le Nana tele e faʻalagolago lava i le ogaumu faʻavae. Fai mai, fafie laupapa ma se tamai maa o le vevela o le vevela o le potu i le taimi na o le taimi na o le taimi ma fatuina malosi fua, le lelei iloa e le tagata ma e le lelei mo le soifua maloloina. I se vaega, o le faʻafetauiina o le togafiti fesoasoani e faʻasaʻo ai le tulaga, ae o le sili ona "saʻo" vevela e maua ai ogaumu ma le tele 6 kg i le 1 kw o le paoa ua tataina.

E mafai ona faʻapipiʻi le eletise eletise i totonu o le fale e aunoa ma le chimney. E le gata i lea, latou te faʻatagaina oe e polokalame i le faʻaaogaina o le taimi (o loʻo i ai le avanoa e paʻu ai i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, vave ona toe foʻi mai i le faʻaseʻe.

E tusa ai ma tulaga faʻaletonu, o le taualuga nai lo le ogavae o le ogaumu e tatau ona puipuia e le vevela vevela talipupuni.

Puleaina le siosiomaga i totonu o le Sauna o le a fesoasoani fuaina o mea fai mea fai mea faigaluega - o le thermometer ma se hygrometer. o loo i ai i latou i le puipui o le uiga i le 120 cm mai le fola o le fale, e leai se atili nai lo le 1.5 m mai le ogaumu

Pulea i le le fiafia. E le tatau ona faatau mai mo se sauna ogaumu ma se tane: pe a vai pupuna, o le a faateleina vave le sūsū, ma le ea o le a amata moni lava e mu ai le paʻu. E le aoga i le maa tele vai i le vai - e mafai ona matua lē lelei le aafiaga o le a evaporation maai o le susu i se potu vavalalata. O le laititi o le armatic ulugalii e le faigata ona maua mai le faʻapitoa o salu, o lala ma le ricourning i se fofo o le suauu taua masani. Ma e mafai ona faʻatau se ogaumu ma se masini faʻapitoa e taʻitaʻia ai le vai i luga o maa vevela. Ae peitai, o le autu "gaosia" o evaporation susu i le sauna o le tagata o ia lava, ona o le taimi o le taualumaga o le malosi o le afuafu tetele oo 30 g / min. Vaevae le faatumulia le ea ma mautinoa ai le taunuʻu o le okesene ua fuafuaina i le faiga ea.

Ventraing. E leai ni tulaga manino mo faʻatupu fale, ae, tatou fai atu ai, o le sili atu faʻamatalaga a Harvia tuʻuina atu se mamao o le ea. I le tele o 'au o saunas Finnish, a lautele (50-100 mm) avanoa o loo aiaia i lalo o le faitotoa, ma o le alatoto fāʻasu ma se lapoa o le 100 mm loo faaaofia i le taualuga.

E i ai isi filifiliga mo le faʻatulagaina o fesuiaiga o le ea. Mo se faataitaiga, o lenei: i le pito i lalo o le puipui i tafatafa o le ogaumu, e tiʻetiʻe a alatoto teuina, ma i le faafeagai tulimanu o le potu o le fola, loo faaaofia se masini fāʻasu eletise, lea e aveesea ai ea susu malulu mai le potu ausa i le pito i lalo.

O le lautele o le tuuina atu ma le auala fāʻasu i le sauna e itiiti ifo i lo le 12 m3 tatau ona 100 mm (faatasi ai ma ea faalenatura). Ma le voluma o Steam potu 12-24 M3, o le orticenical cross-vaega ua siitia i le 1.5 pe tusa o le 2 taimi.

I le aai, e tusa ma le tulaga faatonuina, e tatau ona saunia le auala fāʻasu ma si tetele ma taugata (mai le 8 afe rubles.) Alatoto Mu. A o afuala intake ma ea fāʻasu, ua latou taua 500 rubles. O le manaʻomia e tatau ona faia e fetuunai masini fetuʻunaʻi ma laina laupapa: O le uamea i le oona ua vevela tele, ma e le mafai ona ootia.

Tulaga Finnish 11816_6
Tulaga Finnish 11816_7
Tulaga Finnish 11816_8
Tulaga Finnish 11816_9
Tulaga Finnish 11816_10
Tulaga Finnish 11816_11
Tulaga Finnish 11816_12
Tulaga Finnish 11816_13

Tulaga Finnish 11816_14

Tulaga Finnish 11816_15

O maʻa e le o feoaʻi i le lautele pe tuʻuina atu le vai ma tamai vaega

Tulaga Finnish 11816_16

Tulaga Finnish 11816_17

E manaʻomia le mataituina o le molimau o le thermometer ma le hygrometer

Tulaga Finnish 11816_18

Hygrometer

Tulaga Finnish 11816_19

Mea e valavala e le sauna e le tatau ona tuueseeseina e reslins ma mea leaga ma vevela i latou lava. O se tasi o sili sili ona lelei filifiliga - Kanata kedar

Tulaga Finnish 11816_20

Tulaga Finnish 11816_21

Faitau atili