Meaalofa ma le aia tatau o manatua

Anonim

O le faʻatauga lea o loʻo faʻaliliu e le foaʻi o le auai i le auai i le mea totino e leai se tau, ua manatu o se tasi o le sili sili ona sili ma faigata-tumau. O tulafono tau le soifua maloloina, puipuia aia tatau male aia i feuiaiga, ma le tolu itu, maua ai le malosi e faaleaogaina le meaalofa pe iloa le foai le aoga.

Meaalofa ma le aia tatau o manatua 11817_1

O le mea masani, o le potu o le fale mautotogi o se tasi itu o loʻo feagai, na o le manaʻo o le e ona le tagata e manaʻomia e tuʻuina atu le mea totino, ae o le foaʻiina o le meaalofa.

Meaalofa ma le aia tatau o manatua

Tuu iai le mafai

O le Tulafono matua faʻamalosi tino i nisi tulaga o le foaʻi e le mafai. Muamua, o le matua poʻo le leoleo (sui e le agavaa) e le o le agavaa e tuʻuina atu se fale i le sili atu i le 14 tausaga pe le mafai ona avea ma tagata lautele. 575 o le Actor Coderation). Lona lua, o se tagata faigaluega o le leoleo ma le puipuiga o le faletua, o se faʻalapotopotoga aoga, o se sosaiete faafomaʻi e leai se aia e ave ai se tagata o loʻo i luga o le tagata o Rusia). 575 o le Asland code). Lona tolu, o le setete poʻo tagata faigaluega o le setete poʻo tagata faigaluega o tagata e faʻasaina e maua ai se fale mautotogi o se totogi mo le tautua poʻo le galuega e faia (Vaega 3 o le Assonition Code o le Corie Corgiations). Afai o nei manaʻoga ua solia, o le feuiaiga e faʻaleaogaina, o le a mafua ai le toe faʻafoʻi o meatotino o loʻo iai i le foaʻi.

Meatotino o loʻo i ai i mea e masani ai o le mea totino e mafai ona avea o se meaalofa ma le faʻatagaga a tagata e ona tagata uma. O le foaʻi o loʻo i ai le aia tatau e faʻatagaina ai le sui e faʻaiʻu ai se konekarate o foaʻiga a oe, ae o le malosi o le Loia e le aoga pe a maeʻa le faʻamatalaga o le loia.

Ina ua maua le falelaau i lalo o le konekarate foai, O tagata o loʻo nonofo naʻo le faamasinoga e ala ile faamasinoga. Afai e iai le pule a le Pule fou, o le a ave e le Faamasinoga i le itu. O le a tulaʻi mai faigata pe a fai o tamaiti talavou e leai se isi fale ua lesitala i totonu o le fale mautotogi

Faiga faitulafono

Lau pele maliliega, e tusa ai ma faatufugaga. 574 o le Civil Code of the Crous Rusia ua tuufaatasia i se faigofie tusitusi. O le tulafono lava e tasi e faʻatatau i feuiʻese mai ai oloa. Ia faaeteete: i le meaalofa o le vaega o le fale mautotogi, e tatau ona faʻamaonia le tusi faʻamatalaga. I le tulaga o le le tausisia o le pepa, o loʻo manatu le konekarate, o lona uiga, e maua ai mea totino "i upu" e le mafai. E le manaʻomia le resitalaina o le Konekarate o le Konekarate, ae faʻaletulafonoina le faʻaliliuina o aia tatau i le fale taʻitasi mai le tasi tagata e manaʻomia i le isi e manaʻomia. Faʻamatalaga e uiga i le tagata fou e mafai ona siʻitia i le matagaluega o le Setete o Rosarestra, ae le o le tele o le ogatotonu o le setete tautua.

O le mea moni, e leai lava ni malumalu tutusa, ae o nisi elemene e manaʻomia mo pepa uma: tuʻuaʻi le nofoaga ma taimi maeʻa le feuiaiga; Faamatalaga e uiga i le unoritul ma le silafia (F. I. O. O. OKONE O LE VAIVAI, ONTERSE tuatusi i le nofoaga o nofo ai, tusifolau faamatalaga); Faʻamatalaga e uiga i le mataupu o le Konekarate (tuatusi, foloa, Tara, numera o potu i le fale mautotogi); O se faʻailoga o le faʻaliliuina o le taimi o mea totino (e le o lona uiga o le fale mautotogi ua siʻitia i le maliu o le foaʻi, talu ai o se tulaga faapena e mafai ona faʻaleaogaina le gaioiga o le konekarate).

Mo le Tulafono Resitala o le Faʻatulagaina o le Faʻaliliina o aia tumaoti aia tatau, o pepa nei o le a manaʻomia: Siata Confec; Faailoa mai kata pepa Jolon; mauaina o totogi o tiute; Cabastral tusifolau o le fale mautotogi (pe a na le foliga mai na te le o sau i le Auaunaga Saienisi).

O le foaʻiina o maliega e faigofie ona mamanuina, e le manaʻomia faʻamalosi faʻailoga ma tau faʻaopopo. I se faʻaopopoga, o le meatotino na vave alu i le valaʻau - e le manaʻomia le faʻatali mo le setete resitalaina o le faʻaliliuina o le umiaina o le umiaina (i le va o le faʻatau). Ma, o le feagaiga sainia o le a amanaia e aoga, tusa lava pe maliu le Donon.

Peitaʻi, o le foaʻiina o tupe faʻatagaina ona mafai ai ona alo ese mai faʻatonuga mo galuega faʻatino i le faʻaesea o meatotinofaitino, ma o lea ua mafai ona faʻaaogaina mo le pepelo. Mo se faataʻitaʻiga, afai e manaʻo le tagata e tatau ona faalauiloa le tulafono pe a faʻatau atu le vaega o fale mautotogi, e manaʻomia le tuʻuina atu o isi tagata e ona, e tusa ma pepa, ioe). Ae faʻapena foʻi le faʻamasinoga e fesoasoani ai ia i latou na filifili e faʻatau se kulupu i se auala talafeagai, ae faʻafetaui i le teteʻe mai Co-onat.

E tatau ona maitauina o le foaʻiina o le 'apamemea e le faatuaoia, o lona uiga, o le DAATOR e le agavaa e faʻatagaina meatotino a le lafoina. O lona uiga o le fale mautotogi, fai atu, mo le folafolaga e ave se aiga matutua i tifaga.

O le foaʻi o le fale mautotogi e tutusa ma le mauaina o tupema, ma o lea la o le tagata fou e tatau ona totogi se lafoga o 13% o le mea totino. E le aoga lenei aiaiga i le faʻaaliga o le fale mautotogi ma aiga vavalalata, pei o tamaiti, matua, matua matutua ma tamamatua

Meaalofa ma le aia tatau o manatua

Mafuaaga mo se feeseeseaiga

Le pele Maliega e mafai ona luitauina pe a iai faʻavae e masalosalo ai: I lona tulaga (usitaʻia le faʻatulagaina tulafono i mamanu); le agavaʻa poʻo le faʻatagaina agavaʻa o le foaʻi, faʻapea foi ma le iloa o le aofaʻi o mea ua tutupu; Le manatu o itu a itu a itu e lafo ai le meatotino o loʻo i luga o se tulaga faʻalelalolagi. Mafaufau i faavae uma e tele auiliiliga.

O le foaʻiina o le maliega e mafai ona faʻatagaina e faaiuina pe afai o le tau o le meaalofa e le sili atu i le 3 afe rotabs. O le mea lea, o le foaʻiina konekarate tatau ona teuteuina tusitusiga. Afai o lona fomu ma le faʻatonuga o le saini (Mataupu 168 o le Civil Code of the Civin Federeations) o loʻo solia (o le faʻatauga e le faʻamauina ai, e le saʻo). I totonu o lenei tulaga, o le fale mautotogi o loo pule pea i le tagata foai.

O le vaega lea o faʻavae o faʻavae mo le luʻiina o le feuiaiga a le foaʻi. E mafai ona tusia le feagaiga:

Afai e pepelo ma se tasi o le au o le meatotino e aunoa ma le faʻatagaga a isi tagata e ana (faʻataʻitaʻiga, e leʻi tusia e le tane, faʻamaonia e le faʻamasinoga a le tama a le tamaititi lona toʻalua o le tama.

sainia se laititi (i lalo ole 18);

O le auai o le feuiaiga o le feuiaiga e amanaia pe le o le malamalama i le uiga o ana gaioiga (mo se faʻataʻitaʻiga, sa i ai i le tulaga o le ava malosi poʻo vailaʻau faʻasaina). I luga o lea matata, o auupega o meaalofa na maeʻa ona o tagata matutua e mafai ona luʻiina;

Na faaiu ai se sui o le foaʻiina e le sui, o le ituaiga o loʻo le maitauina (o le mea o fanua o loʻo le faʻaigoaina poʻo le faʻaumaina o le eletise o loia). E taua tele mo le mataʻina e iloa ai o le foaʻi e leʻi faʻatagaina ona faia se maliega, ae na ave se meaalofa. A leai sa iai sona sese, ma e le mafai ona luʻiina le konekalaʻi.

O le isi vaega o malae mo luitau e popole ai i le faʻaiuga o le konekarate. Muamua o mea uma, o le foaʻi e mafai ona faʻataʻitaʻia poʻo le mafaufau pe a latou ufiufi le faʻatau. I lea tulaga, ua tele ina le malamalama le foaʻi i le aano o le feuiaiga, e sese ona o le tausaga poʻo le tulaga o le soifua maloloina. E mafai foʻi ona oʻo le maliliega o loʻo i lalo ole malosi ole malosiaga, faʻamalosi tino, sipelagai ma le faʻaseseina (e manaʻomia le tuʻuina atu o faʻamaoniga, tagata o lona aiga, o aiga e latalata ia te ia).

I se faʻaopopoga, o le foaʻi (pe fiafia i le tolu itulagi) ono tosina ai le feagaiga pe a le popole le tagata fou. O taga a le mea na tupu e tatau ona faʻailoa manino ai se uiga o se meaalofa, faʻapea foi ma le taufaamataʻu o se fale mautotogi (faʻataʻitaʻiga, luko o meatotino, mama aʻiaʻi o inisinia fesootaiga).

Mulimuli ane, afai e maliu le tagata e ona, le tagata e pule o loʻo manaʻomia e toe faafoi mai le mea totino (ae le tuʻuina atu i le suli na maliliu). Peitaʻi, o lenei manaʻoga e naʻo le tulafono na tuʻuina atu e ala i Tuutuuga o le Konekarate, A Leai se mafuaʻaga e le manaʻomia le faʻafeagai o le umiaina o le umiaina o le umiaina o ia.

Meaalofa ma le aia tatau o manatua

Uma i le faamasinoga

O le tagata fiafia (e aofia ai le le auai i le feuiaiga) mafai ona luiina le konekarate o le fale mautotogi i le faamasinoga. O le amuia i le Faamasinoga, e manaʻomia le faia o se tagi lea e tatau ona toe mafaufau ai le iʻuga o le konekarate o foaʻi, o faʻamatalaga o le faʻamaoniga o pepa e tatau ona toe siakiina. E le gata ile kopi o se pepa faʻamaonia e faʻamaonia ai le igoa o le tagata talosaga (tusifolau), ae o kopi foi o le konekarate, pepa mo se fale mautotogi, pe a O le tata poʻo le itu na faamaumauina ai feuiaiga na i lalo o le aafiaga o mea leaga, faʻaaliga fetufaʻaiga ma faʻamatalaga i totonu o leoleo, o le oti o le oti, o loʻo alofagia, ma isi E mafai ona tuʻuina atu le tutoʻatasi poʻo le tagata e tepa i le fesoasoani a loia tomai.

E tatau ona tuʻuina atu se talosaga i le tagata auai o se tagata faʻatau. A maeʻa ona suʻesuʻeina le faʻamatalaga o mea, e tusa ai ma iʻuga lea na aloaia e le konekarate pe, e le tutusa, le malosi, e iai le malosi faʻale-tulafono. I le tulaga muamua, o le a toe alu atu le falelaau faʻatasi i le pule o le foaʻi, ae o le a molia i le gaioiga e toe taui ai le alalaga uma o loo faaaluina i le vaitau o le tagata.

O vaega a le vaega o le feuila e mafai ona faʻaleaogaina le foaʻiina o le konekarate mo le 3 tausaga mai le amataga o lona gaioiga. Afai o le mea e fai mai ai lona itu, o le upu e 10 tausaga mai le taimi na amata ai e le itu tagi e uiga i le faaliliuina o aia tatau. Afai o le faʻatauga o loʻo faia i lalo o le faʻamalosi o sauaga poʻo le faʻamataʻu, o le tagata tagi e i ai le 1 tausaga e iloa ai le le aoga

Taimi nei pe fusifusia?

Faatusatusa le konekarate o foaʻi ma le loto, o le mea lena o loʻo iai foʻi ma le mea moni o le tasi itu (vaʻai laulau).

O lea, o le Feagaiga e iai le aoga i le foai maliega naʻo tulaga faʻalilolilo. Afai e laititi le suʻega e manaʻo ai le suʻega e sui ai le filifiliga, e leʻi manaʻomia ona logoina suli. Peitaʻi, o le tau o le faʻatinoga o meatotino mo suli e sili atu lo mamao ia te suli, e ese mai, e le o puipuia lelei i latou i le tulafono, ma le lua.

Isi Talafaasolopito

Afai mo nisi mafuaʻaga e te le o faamalieina i le filifiliga o le fale mautotogi, pe maeʻa foi le faʻatau ma le faʻatau atu o le mea, poʻo le ata lea o le mea, e iai le faʻataʻitaʻiga. E mafai ona faʻafoʻi le fale mautotogi i se pule fou, na mauaina ae le gata (pe le o le tele), ae mo se faʻataʻitaʻiga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soʻo se auaunaga, soo se auaunaga. O loʻo matou talanoa e uiga i le Heebruard maliega (totogi). I se tulaga faapea, o le e mauaina le mau o le totogi o le tagata totogi tupe a le meatotino, ma sa ia faia ia tupe maua i taimi uma, o oloa, etc, etc, ma isi mea) tagata muamua. Ua saunia tulafono mo ni tuutuuga e fai ma ituaiga o inisiua mo le X-ray. Muamua, tusa lava pe afai o le totogifuapauina, o le totogi totogi vave ona avea ma e ona le meatotino, lafoai (o le faʻatau atu, fesuiaiga) e mafai ona sili atu. Lona lua, o le mauaina o le lisi o loʻo i ai le aia tatau e faʻamuta ai le konekarate pe a fai o le tagata totogi pe a fai o tuutuuga o le olaga-olaga o le olaga e masani ona faʻatupuina le tele o totogi pe faaleleia mea ola). Lona tolu, tusa lava pe faʻatoʻa faʻaliliuina le meatotino i le tagata totogi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se mafuaʻaga o se faʻalavelave faʻalenatura, e le o agavaʻa o le totogiina o le fesoasoani faʻalenatura.

Lafo O le a
Sini o le Foaliega po o le Feagaiga Na o le mea totino e avanoa

I le taimi o le foai

E mafai ona faʻailoa le mea totino o le a aliali mai i le tagata suʻesuʻe i le lumanaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, tupe maua i le faʻatulagaina)
Le taimi o le fesiitaiga o meatotino i le meatotino I le taimi o le faʻaiuga o le konekarate Ina ua mavae le maliu o le molimau. Ma i luga nei, o le suʻega e nafa ma le anotusi o ana meatotino, totogi mo lafoga ma isi mea.
Mata e mafai ona lafoai le vaega o le meatotino? Ma tofi, ma e faia atoa le meaalofa. Uma le mafai ona avea ma le poto (aitalafu, tautua, ma isi, etc.) o loʻo feoai i le tagata fou ma le meatotino. E mafai ona e mauaina se meaalofa i le fale mautotogi, ma i le avega e aitalafu ai i luga o totogi aoga mo ni tausaga
E mafai ona e suia le tagata muamua e ona se meaalofa / asiasi mai? O le faʻamutaina o le konekarate e mafai naʻo

I tulaga tulaga ese (mo se faataitaiga,

Afai o le fiafia e faia solitulafono

e faasino i le tagata foai)

Taiala E Mafai Ona Suia,

Aua le logoina o lona suli

Saolotoga o le lafoaia o meatotino O le mauaina o meatotino e mafai ona lafoai i latou i o latou totogi, e aunoa ma le amanaia o le aia tatau i le foaʻi poʻo le suʻega (seʻi vagana ai se isi mea na tuʻuina mai e le konekarate)
Lafoga o le atunuu 2 afe rubles. (setete mo le faamauina o le fesiitaiga o le umiaina);

500. Mo le notazed ID o le feuiaiga

Nofoaga mo le suʻega - 100 rubles.

Mo le pepa tusia tusi faamaonia. E totogi e le Reretrint se totogi o le 300 rubles.

Mo le tatalaina o le teutusi ma le faalauiloa o le feagaiga,

faʻapea foi ma lafoga (suli o le uluaʻi tulaga,

faʻapea foʻi ma uso ma tuafafine moni - 0.3%

mai i le tau o tupe tofi; Isi

Reretriers - 0.6%). Ma le laisene setete

Mo le lesitala o le umiaina

Malosiaga e finau Mafai ona luʻiina i le tele o mataupu ua fuafuaina e le tulafono Faʻatulagaina Mata o loʻo lisiina i le Tulafono (faʻataʻitaʻiga, o tagata o le aiga e le atoatoa
E mafai ona avatu / valaʻau le mea totino i se laʻititi? Leai ni tapulaa O gaioiga uma i le ulufale atu i le tofi o le laititi e tatau ona faia

Lona sui sui. Afai mulimuli

o le a le faʻataunuʻuina lenei tiute, ona le mafai lea e le le atoatoa o lona tofi

Faitau atili