I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa

Anonim

Faʻaaogaina Faʻaaogaina o Faʻataʻaloga ma Onosai o le Talaaga o le Malo ma Honardions, o le Ulugalii faʻaipoipo e le gata na avea ma tagata e talafeagai ma le fale.

I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa 11820_1

I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa

Ata: Manatu o lou fale. Ina ia o le fale o le pine laupapa o le a le faʻateʻaina atoa i le laufanua o loʻo siʻosiʻomaga, i fafo atu o ona puipui na ufiufi i le faʻaputuga o le pogisa

Tagata e i le lumanaʻi - o se ulugalii le faʻaipoipo - tufatufa se fale lata ane mai se lauiloa simi redrt. O toʻalua e le i ai lea o se naunautaiga e le mafai ona faia le taʻaloga sili ona saogalemu, ae faʻapea foi ma le tasi foi ma le mauaina o mea totino na mauaina, e leʻi manaʻo. O le lelei tele o le Barustade Cottage o le nofoaga - o le pito o le vaomatua vaomatua. A leai, o le fale-tala-tala mai le pa agavale i le manaʻo e sili atu (potu pogisa o se tamai nofoaga ma le tele o laʻau.

I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa

Lagolago ma le sili atu o auala o le faʻamalosia o le faʻatulagaina o le Ventais o loʻo faataatia i totonu

O le au talimalo na faia se taimi muamua. E tusa ma a latou fuafuaga, o le falematua lea e tatau ona taofia ai se tulaga faʻavae, o le koluma aoga - i le tuʻufua, ma le saoasaoa mai le fausiaina o le manino ma sauni mo le fausiaina fou.

I le nofoaga lava e tasi, e ui lava o ia e faʻaopopo le vaega lea e tasi (le tele o le 'upega tafaʻilagi o le 30 eka, lea e mafai ai ona faʻaleleia atili le "nofoaga o fale i le fuafuaina ma inisinia ituaiga manatu. I le taimi lava e tasi, e tatau ona aofia ma lua tutusa fale ma le faataalagia le "poloka", o se tasi na faamoemoe i ai mo tagata puupuu o le 'au, lona lua e lisiina. O le "alalaupapa" i le va o latou e tatau ona avea ma se faletaavale i totonu mo le lua taavale.

I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa

Efuefu ma sukalati lanu o sukalati i soa, faʻapea foi ma tamai povi ma le fuamoa

O le faʻatinoina o le manatu o le sulai faʻavae na tuʻuina atu i tekonolosi masani, o ia, na vaʻavaʻaia, na totogi ai auaunaga a le kamupani laupapa). Mo le amataga o loʻo taliaina le tagata talafeagai "seti" o nofoaga. O lea la, I le faʻaopopo atu i le umukuka i le tele o potu, o le potu autū o le potu fiafia, na tuʻuina atu i le potu e tasi ma le potu e tasi le itu o le-itula (maualuga 1. o le maualuga o le potu. .

O sui o sui o loʻo iai ni tamaʻi - mo se faʻataʻitaʻiga, o le umukuka e naʻo 7.5 m2. Ae talu ai latou te le maua i totonu o le totonuga o vaega ma o loʻo taulaʻi atu sone i tafatafa o le magalafu, ona leai lea o le lagona o le leai o se avanoa. Ma le isi, o le malamalama lona lua o loo saunia i totonu o le potu ola, e faapena foi saofaga foi i le tele o le vaega o le sui.

I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa

O se faʻaopopoina o le faʻaopopoina o le sui sone ma o le maʻa autu o le aufaitau o le a ulu atu i laupapa laupapa

O puipui i fafo o le "poloka" na aoina mai le pa ma le koluse vaega o 220 × 230 mm. O se mafiafia mafiafia mafiafia ua mamanuina ina ia mautinoa ai le vevela o le fale (e aunoa ma le faʻaopopoina o le vaʻa) e le gata i le ea, ae faapea foi i le taumalulu. I mea uma, sa i le taimi lea o le tausaga lea e sili ona teuteuina le lua, totogi poloka. Vaega i totonu na fausia i le faʻavaʻa o tekinolosi.

"Skeleton" mo mamanu taitasi na faia mai le pa ma le koluse vaega o le 100 × 50 mm. Ona faʻatumuina lea i le faʻavasegaina o papala (lua vaega o aʻa minerale o le masani o le tapulaʻa (mm mafiafia) ma i itu uma e lua na fai ma faʻataʻitaʻiga o le pa o le arr 220 × 20 mm. I le auala, i le Rusia faiga o fale laupapa-fale mo le paʻu i totonu, o le osofaʻiga na faʻaaogaina e le faʻataʻitaʻiga o le mole o le ata o nofoaga. Lenei, o se mea aoga aoga na faʻataʻitaʻia ai le fiafia i le tutusa o le va o fafo ma vaisu i uta.

I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa

Nofoaga (Wooden) Vaega o Translucent Forcemary o loʻo ufitia i le faʻaliliu varnish, ma le pito i fafo (olmininum) e valivali ai i le efuefu o le efuefu

A o le faʻavae, mo fale ma pa moli laupapa mulivae, o le faʻavae e faʻavae i luga o boronovill ua lelei. Ae i lenei tulaga na latou teena ai. O le mea moni o le fale na fausia i le itu i sisifo o Lapland, lea na maualuga tele le avanoa o le frasty efuefu. Fetaui lelei i le tele o le fausiaina ma sili atu le gafataulimaina o tamai faaputuga a le mafai ona e feagai ma se avega mamana mo se taimi umi, ma i le taimi o le fale, o le fale na te mimilo.

I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa

O le maualuga o le taualuga e laititi, ma toetoe lava o potu uma ua faʻamalamalamaina e ala i auala o loʻo aofia ai lumepored. O le tuusaunoaga e faia mo le lona lua moli lipine. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se leoleoga i luga o se faʻamalologa umi o loʻo tuʻuina i luga aʻe o le laulau 'ai. O le isi taliaina na faʻaaogaina i le malo - o le a faʻamalamalamaina ai le "tulafono"

O se faavae mo le fale, o le sili atu le talitonuina monolithic spab na faʻaaogaina, o loʻo taofia mai lalo ifo. O Le Faavae o lenei ituaiga o loʻo iai faʻamatalaga saʻo, ma e talafeagai e tuu le inisinia fesootaiga i ai, ma e faia ai pamu a laumela, vave ma sili atu le saʻo.

I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa

O puipui i totonu e fausia i le faʻavaʻa o tekinolosi, o loʻo natia uma ua lilo. Na o le uaea o loʻo totoe o oloa o loʻo totoe i totonu o loʻo i totonu o le totonu o loʻo i totonu - switches, vai mafanafana ma vai fola

Faiga o le vevela sapalai

O le fofo o le tele o inisinia e leʻi mafua ai faʻafitauli - o le fausiaina nofoaga e latalata i le afioʻaga, ina ia i ai le avanoa e fesoʻotaʻi ai i le taimi nei o loʻo i ai nei fesoʻotaʻiga. Ae na setiina le polokalame vaaia. E faʻavae i luga o le fale pamu o le vailaʻau "o le vai" vai ". O meafaigaluega lenei o le gear fua faatatau i le tolu-o-fausiaina faiga o le autasi vevela.

I le uluaʻi umi tapunia, o loʻo aoina maualalo-vevela vevela mai le eleele, faʻaputuputu le leai o se suavai (Antiereze). I le tulaga vevela, e pa'ū i le pito i luma o le pito i luma o le umi - o le pamu vevela. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le malosi o le fale gaosi nono mai le siosiomaga ulufale atu i le lona tolu, o felelei gaioiga - vai mafanafana fola. Mo le pamu, naʻo le eletise eletise e manaʻomia, aʻo le tagolima tagata uma e fiu e 3.5 kw o le vevela.

I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa

O puipui o le nana ua ufitia i spruce panels, faasaolotoina le uluai moli malamalama i le tele o tausaga. Ina ua maeʻa faʻapipiʻiina, o le mea na ufitia i le puipuiga malu

Mamanuina o nofoaga

Ua teuteuina tagata na faia le tuluiga o nofoaga. Ae peitai, "i luga o pepa" Ua maeʻa ona tuʻuina uma meaafale - mo se faataʻitaʻiga, na i ai i lona fesoasoani, o nofoaga masani o sone na faʻasoaina: o le umukuka, o se potu malolo ma se potu malolo ma o se potu 'ai ma potu malolo. O le galuega o loʻo galue ai e faʻaalia foi le ituaiga o fola ma le puipui puipui, na atiae moli uila. O tagata na ona sa nonofo e tusi ia mataupu ma mea na latalata i le sitaila, lanu, ituiga ma mafaufauga a le tupe.

Afai tatou te talanoa e uiga i le sitaili, ona latou taua ai lea i uiga o aso nei i totonu o le Scandponia i faʻamatalaga faʻafuaseʻi, pe a aunoa ma le pupula leo. Ma le isi, o tagata e ana le faleatasia e taumafai e mauaina ni ata faigofie, i isi upu "e faʻavavau", sofa ma le ola o latou foafoa. o le lotu (pei o, mo se faataitaiga, o le lamto Secto de osto o Octo o Octo Ling Pop).

Fuafuaga o le fola

I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa

Faʻasalalau Faʻamalamalamaga: 1. 2 M² 2 M² 2. AE HEVEL 2.7 ME 3. MUMER 5 MO 4. OLOKEH SPAND: O LE HOTO MUAMUA 2 ² 9. Fabriction 4 M² 10. O le Fale o le Fale 1.4 M² 52 O LE NO 12. Sauna i le Worth Wolth Real 4 M «

Fuafua o le fogafale lona lua

I le pito: totonu o se fale e tasi-faleoloa mai le pa

O le faʻaiuga o le fogafale lona lua: 1. Guest Studio 27.4 M² 2. Oka le faʻamalosi .... 22 ²

Faamatalaga faʻatekinisi

O le aofaʻi o le fale o le 128 ² faʻamolemole (e le aofia ai potu o le taumafanafana ma faletaavale)

Mamanu

Fale i le ituaiga: Booden Brous

Faavae: Faʻamalosia sitaili sitaili, faʻapipiʻi vai mafanafana - faʻamafanafana membrane, faʻamalosi - polystyrene foma (mafiafia 200 mm)

Oti puipui: o se taimi taimi o le taimi 220 × 230 mm, dedoraor decoration - lanu vale

Puipui i totonu: faʻavaomalo, fafo - faʻataʻitaʻiga o laupapa

Taualuga: Siva, mautu le fola mai le laupapa laupapa laupapa, stam parter ata, hebous-fafie-fibratust - chapoging membraest

Windows: Far Winicipality Klas1

Dors: Kaskipu (ulufale), tosoina BUU (potu malolo)

Toe Lagolagoina o le olaga

Suavai: tutotonu

Rawerage: Tutotonu

Malosiaga sapalai: municipal network

Heeting: Goothermal vevela pamu Nibe, vai mafanafana Paulo

Ventailation: sapalai-vaivai

Polokalama Faaopoopo: Fafie Afi Soulplace, eletise eletise

O le teuteuga o totonu

Pam: vai o le pito i lalo o le pamu, chramic tile (taele), sporuce panels (o Kanana)

Fola: Parqutt laupapa, Taleraic pale

Tausiga: Loong (Pine), o le le mauaina

Vai-faavae le mautinoa

Meafale: Aillon Kaluste, Nivalan Latino

Moli: ciriitti, secto mamanu

O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le tau o le ola ai i le fale ma se vaega atoa o le 128 'ia e tutusa ma le *

Igoa o Galuega numera Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega

Faailoga Axes e tusa ai ma le poloketi, loyout, atinae, malologa ma toega o le eleele

seti

96 350.

Oneone lapisi masini i lalo o le faavae

seti

11 800.

Masini o Monolithic faʻamalosi sima sima spub faʻavae ma viscous faʻamalosia ata

seti

106 100 100.

Faʻalauiloa o le faʻavae o le faʻavae polystyrene

seti

31 450.

Faatosinaina faavae faavae

seti

19 650.

Isi Galuega

seti

13 300.
Atoa

278 650.

Apalai mea i luga o le vaega

Oneone mo galuega fausiaina

seti

17 700.

Forrem fofo, fetaui lelei

seti

224,000

Polystyrene

seti

74 350.

Suavai Membrane

seti

29 450.

Isi mea

seti

17 300.
Atoa

362 800.

Pa, o vaega, overlap, taualuga

Fausia se pa mai se pa, bioprotection

seti

356 700.

O le masini o le faʻaputuga o le taualuga o le bitsumen tiles (o le masini o le steam ma le susu, o le suauʻu vevela, bitminius tileti)

seti

221 050.

Faapipiiina faamalama ma poloka poloka

seti

93 200

Isi Galuega

seti

33 550.

Atoa

704 500.

Apalai mea i luga o le vaega

O le polofesa Bar, le faia o le vaega

seti

535 050.

VAPORIZOVERS A TA NA PUEINA O LE OLAGA O LE FOLAFOLAGA O LE FANAU EKOVIVIL, Storeprooting membrane, bitsumen tipictal

seti

253 700.

KLS1 Winter Windows, Kaskipuu Dears ma tosoina puru (potu malolo)

seti

397 Sefulu.

Isi mea

seti

59 300.

Atoa

1 245 150.

Inisinia faiga

O le Storm faʻapipiʻi galuega

seti

74 800.

Faapipiiina o le vevela ma le ventipelation system

seti

388 300.

Taofia galuega

seti

94 650.

Atoa

557 750.

Apalai mea i luga o le vaega

Mea mo eletise eletise ma faʻapipiʻiina o le moli uila

seti

100 250.

Meafaigaluega ma Mea mo Faʻapipiʻiina o le Suavai Seace ma le Sweage System

seti

186 650.

Se seti o meafaigaluega ma mea mo le faʻapipiʻiina o le vevela ma le ventiplation system (geothermal homptul pamu le pamu, vai mafanafana, laupapa fanaina

seti

1 188 050.

Atoa

1 474 950.

Faauma galuega

Masini fola o le fale, fagota o cladding, vali ma isi galuega

seti

4.7 200
Atoa

4.7 200

Apalai mea i luga o le vaega

Confesellials le mautonu, cerearamic tale, civerqut laupapa, isi apaau

seti

400 650.

Atoa

400 650.

Atoa

5 301 650.

* O le fuafuaina o loʻo faia e aunoa ma le teuina o le ea, felauaiga ma isi tupe alu, faʻapea foi ma polofiti a le kamupani.

Faitau atili