Faʻafefea ona suia le faʻasologa o le fanua o le fanua

Anonim

A faʻapea o le aofaʻi i le faʻasilasilaga o le lafoga i luga o se tauagafau o le tupua na foliga mai ia te oe malosi malosi, e ono mafai i totonu o le faʻauiga o taua, sa talia ai i le uiga o le masani ai. O le a se mea e mafai ona faia pe a fai e te le malie i le faʻataʻitaʻi o le fale o le fale?

Faʻafefea ona suia le faʻasologa o le fanua o le fanua 11821_1

Faʻafefea ona suia le faʻasologa o le fanua o le fanua

Ata: ARBASEVISVEW / FETTOGE.com

O le tausaga talu ai, e tusa ma le 90 afe O talosaga na taunuu i le Matagaluega o Force Forces of Moscow eria. Lua lona lua o mea na mafai ona faʻamalieina pe a maeʻa le apili a le au ona o le Vaega o Faipule. I isi mataupu, e manaʻomia le faʻaoga i le Komisi Faapitoa poʻo le Faʻamasinoga.

CADASTAL togi

O le tau talafeagai o le nofoaga o se perenime tau faʻavae o se faʻaiuga lea o le Itumalo o le Lalolagi, ia e amanaia lona nofoaga ma faʻavasega

Mai le tulaga o le vaʻaiga i se tagata faigaluega faʻapitoa, o le aoga taua o le lautele o le tau o le tau o le upega tafailagi ma e tusa ma le alatele o mea tau faʻatau. I le faʻataʻitaʻi, o le tau aoga e masani ona faʻaitiitia faʻatusatusa

Ma se maketi, talu ai a aoga, ona foliga lea o le fanua. E tusa ai ma tagata atamamai, e matua faigata lava ona faʻatau atu se togafiti mo le aofaʻi e tutusa ma lona aoga taua. Ae na o le polbie. O le tau aoga o le faʻavae lea mo le fuafuaina o lafoga fanua, totogi ma totogifuapauina mo le faʻaaogaina o se taupulepulega, o le tau o le resurchase, faʻapea foi i le setete o fale, fale ma fausaga).

O le tulaga taua o le nofoaga e mafai ona siakiina i luga o le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o le faʻafanua o loʻo taʻua ai i le tuatusi faʻatasi o Rosrestra. Ina ia mafai ona maua se tali, i le sailiga pa o le faʻafanua e tatau ona e ulufale ai i le numera o le nofoaga poʻo le geographic consclaick (pe a fai e te le manatuaina le numera)

Faamatalaga e uiga i le taua o le mea o le mea o loʻo aofia ai i le setete o loʻo i ai i le nofoaga o fanua (aofia ai ma se aso patino, faʻapea foi ma le aso o le resitala ma le aso o le fuafuaina o le tau), e mafai ona maua fua o le tau ituaiga o faʻamatalaga o loʻo faʻasino i le galuega faʻamaonia o aʻoaʻoga o aʻoga. Mo lenei faʻamoemoe, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi atu o le lala o le fcp rosarestra brany i luga o le mataupu o le tagata Rusia.

O loʻo fuafuaina le taua o le tau i ni auala e lua:

  1. I le taimi o le State RADastrastctaveltics poʻo le faʻagasologa o le cAadastralt o le mea e fai ai le mea totino (poʻo le teugatupe e suia i le mea mulimuli). Toe faaleleia le ala ma maua faamatalaga
  2. O le tagata faʻatau o le galuega e mafai i le pulega o Rosarestra i le mataupu o le Hussian Federation. O nei faʻamatalaga o le a manaʻomia pe a fai o le pule o le 'upega tafaʻilagi manaʻo e saili tulaga lelei mo le toe faʻafouina o le aoga.

Mafuaaga mo le Toe Iloiloga

Faʻapotopoto ma le tuputupu aʻe o le taua o le tau o le tautalaga (lea na atili matauina pe a maeʻa ona toe faʻaopoopo le aofaʻi o lafoga 2013) faʻapea foi le totogi o le fanua o le fanua. O le mea lea, sa i ai le manaʻoga e toe faʻaleleia o taunuʻuga ma faʻamatala le taua taua, o le aofaʻi mulimuli o le fuafuaina, lea e faʻavae i luga o le suʻega mataala.

O nisi fuainumera (i le faʻataʻitaʻiga a le Moscow Region)

Lafoga o lafoga (seti ese ese mo mataupu taʻitasi o le Rusia Federations) e le tatau ona sili atu i le 0.3% o le faʻafitauli o le tamaoaiga (faʻafafeʻau, o le faʻatoʻaga o le tagata O le fale o le fale (aofia ai ma le numera o le fanua o loʻo iai poʻo le 'au o le inisinia o loʻo i ai i le fale ma feeʻila), e pei ona faʻatau ma le sini o fale fale). E tusa ai ma isi nofoaga, o le fua faatatau o le lafoga o le 1.5%.

E tuʻufaʻatasia faʻamasinoga i totonu, e mafai loa e tagata taʻitoʻatasi ona faʻafesoʻotaʻia le Faamasinoga, ae faʻalapotopotoga tumaoti tagata ile taunuʻuga o tau o loʻo tupu ma le teritori pulega o Rosarestra.

Afai e te le mautinoa o le a e pasia Oketopa 1 (aso, pe a fai le lafoga Laiti ua faamautu mai i totonu o le lisiti, a leai se tulafono o le a faʻatuaʻi. I le faʻatasiga a le Komisi poʻo le Faʻamasinoga e filifili le mataupu i lou fiafia i ai, o le a amanaia le ova o le a faʻamanatuina le taimi nei. I le taimi, e le tele niʻau o loʻo i ai faʻafitauli o itulagi, lea o finauga faʻapena i le fanua o meatotino, ia vave tali i faʻasalalauga mai ia Oketopa ia Kolisi.

O mafuaʻaga o le manatu mo le apili a le tagata faʻatagaina tulaga e mafai ona tautua: o le le faʻatagaina o le faʻamatalaga e uiga i le lauʻeleʻele, i luga o le faʻavae na fuafuaina; Fuafuaina o totogifuapauina poʻo tau o le nofoaga e faʻavae i luga o lana tau maketi, e ui i le mea moni o le aoga o le taua ua uma ona faʻavaeina ma sa maualalo ifo nai lo le maketi.

Ina ia maua le mafuaʻaga mo le toe iloiloina o faʻaiuga o le cudastrantsion, o le pule o le nofoaga e agavaa e apalai i le talosaga mo le faʻamatalaga o le aoga poʻo le faʻatautaia o galuega poʻo pulega o Rosarestra i le mataupu o le Rusia Federation. O le tagata faʻatau o le galuega poʻo se tino e faʻaosofia ai le tele o le suʻesuʻega o le setete o le setete e tuʻuina atu i le tagata talosaga ma faʻamaumauga talafeagai i totonu o le aso o le talosaga.

Afai e te manaʻo e faʻaititia le aofaʻi o le lafoga (i le taimi lava e tasi, e faʻaaoga saʻo e le ituaiga o fanua), o le lipoti a se tagata tutoʻatasi o le a manaʻomia. O le galuega o lenei tagata faʻapitoa e mai le 30 i le 50 afe o Rubles, o lea o loʻo ia te aʻu o loʻo iai le tasi togalaʻau

Iloiloga o le talosaga

E ui lava i le mea moni o le talosaga apili i le Komisi mo le manatuaina o le feeseeseaiga i le iʻuga o le faʻauigaina o Rosarance o tagata e ona fanua - o tagata taʻitoʻatasi e le manaʻomia, e aoga i ai.

Muamua uma, e manaʻomia le tapenaina o se talosaga i le Komisi, lea ua faia i mataupu taʻitasi o le Federation Rusia. Ia faʻaeteete: O faʻaiuga o le fuafuaina o le taua o le taua o le taimi nei e naʻo le faʻataʻitaʻiga seia oʻo i le isi iloiloga, ae leai se tasi i le 5 tausaga pe a uma ona faia i le setete o fanua o loʻo faia i le Malo.

O le faʻamatalaga e faʻaalia ai: Faʻamatalaga o talosaga a le tagata talosaga; Uiga o le finauga o mea totino (cadasant numera, tuatusi); O le mafuaʻaga mo le lafoina o se talosaga (o aia tatau na solia ai) ma mafuaʻaga mo le toe lagolagoina o le faʻalavelave; Lisi o pepa faʻapipiʻi.

E le faia le talosaga pe a leai ni pepa talafeagai, poo le faʻafaigaluegaina o lona gauaʻi, poo le lautele o le tau o loʻo malulu, sa faʻamautu ile aofaʻi o maketi.

Afai e faia le tusi talosaga, e mafai ona faia se fonotaga a le Komisi i totonu o le masina e tasi, le aso lea e tatau ona e faʻatinoina muamua ina ia mafai ona e auai i ai. I le fitu vaitaimi mai le aso na teu ai le faʻamatalaga, ua faʻailoa e le Komisi e uiga i le apili ese o le tino o le lotoifale, i lona teritori o loʻo i ai se mafuaʻaga o le fale totino, faʻapea foi ma le e ona le fanua.

Mo faamatalaga e talafeagai mo le Galuega a le Komisi, o lona Taitaifono le aia tatau e apalai ai i le faatinoina o galuega e uiga ile faauigaina o tupe, faaiuga ma (poo) e iloiloina ai le lipoti.

Filifiliga Komisi

A faʻapea o se faʻamatalaga o se faʻavae o le lafoina, o le le talitonuina o faʻamatalaga e uiga i le mea totino e faʻaaogaina i le fuafuaina o lona aoga taua o loʻo faʻaalia, e iai faʻamaumauga o le komisi i le fanua toe iloiloga o iʻuga o le cAadastrant iloiloga (pe a fai o uiga o le 'upega tafaʻilagi e le saʻo).

Afai o le faʻavae mo le lafoina o se talosaga mo le toe iloiloga o le CADAstrast of the Creat (faʻatusatusa i le CADASALNT) O le aoga faʻatauga o le RADASCATE aofaiga o lana maketi faʻatau pe teena le talosaga (faʻalagolago i le faiga mo le galuega).

E agavaa le fono a le Komisi pe a fai e tusa ma le afa o ona tagata. O le faiga o faiga e tatau ona i ai ile taualumaga mo le fausiaina ma galuega a le Komisi.

I totonu o le lima aso talu ona filifilia, na lipoti atu e le Komisi ona talosaga (pe a fai e le o iai le lotoifale i le fonotaga), lea e maua ai le lalolagi i le lotoifale. A faʻapea ona fai se faaiuga e faʻaleleia atili le leaga, O le Komisi esete malosi ai lea ile Treritori pulega o le Rosasteri ma le Gadastlem o le mataupu. O faʻaiʻuga a le Komisi e mafai ona luʻiina i le faʻamasinoga.

Afai o le aofaʻi o lafoga e tele naua, ia mautinoa o loʻo iai le nofoaga ma le nofoaga o le lalolagi e faʻaalia lelei i le fanua tusi. Ina ia mafai ona toe faʻaaogaina le tele o mea e sili ona vave, e mafai ona tuʻua se faitioga i le portal o le Matagaluega o meatotino ma fanua o fanua

Faamasinoga Faasino

E mafai ona togafitia le faamasinoga e toe suia le taua o le nofoaga poʻo le luʻiina o faʻaiuga poʻo gaioiga (le faʻaaogaina (le faʻaaogaina) o le Komisi. O le taualumaga mo le iloiloina o le talosaga o le a faʻalagolago i tagata. Faʻalauiloa i ai. I soo se tulaga, o se faʻamatalaga faʻamatalaga o le a manaʻomia.

O le tagi e tatau ona faʻaalia:

  • Le igoa o le Faamasinoga lea na tuʻuina mai ai le tusi talosaga;
  • O loʻo iai le faʻamaumauga a le itu tagi (nofoaga o nofo pe nofo, nofo, aso ma le nofoaga o fanau, faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga - numera telefoni, imeli tuatusi) poʻo lona sui;
  • O le igoa o le faʻalapotopotoga ua tali mai, le nofoaga o lona nofoaga, numera telefoni, imeli tuatusi (pe a iloa);
  • Faamatalaga Po o le Amio, saolotoga ma aiaiga le agavaa o le tagata na talosaga i le faamasinoga, po o isi tagata, i luga o mafuaaga e aafia ai lo latou solia,
  • Ua atili ai e malo ma finauga le mea e manaʻomia ai le manaʻoga faʻapitoa;
  • faʻamatalaga e uiga i le faʻafesoʻotaʻia o le Komisi ma le taunuʻuga o lana iloiloga (pe afai o se apili o se apili na faʻauluina);
  • Lisi o pepa faʻapipiʻi i le tusi talosaga.

Mo le faʻavaeina o le tau taua i le aofaʻi o talimalo o maketi, o le Setete o le Malo poʻo le pulega a le setete, lea na faamaonia ai ni faʻaiuga o le Crocal Registration, Cadastred I le tulaga o le luʻiina o iʻuga o iloiloga faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma le faʻailoaina o faʻamatalaga e le mafaitaulia e uiga i le lauʻeleʻele, ua tuʻuina atu foi le pule i le faʻaaogaina o le CADAST.. I le mataupu o filifiliga faigata, gaioiga (faʻaaogaina) o talimalo a le Komisi, o tali na o le Komisi ma le vavaeeseina o le soa ia faia.

O se faʻamatalaga faʻamatalaga o se toe iloiloga i luga o le toe teuteuga o crastrant taua o loʻo tuʻuina atu i le Faamasinoga i le nofoaga o le tagata faʻatau o le galuega poʻo le setete o loʻo fuafuaina le aoga. O le taimi o le tagi o le 5 tausaga mai le aso o le talosaga i le setete o le setete o le mea na tupu poʻo le 3 masina mai le aso o faʻaiuga-faia e le Komisi.

E avea o se tulafono lautele, e tatau i le Faamasinoga ona iloiloina se faʻamatalaga tautaʻiga i luga o le iloiloga o le iloiloga taua mo le 2 masina, ma le suʻesuʻega a le Komisi.

I le tulaga muamua, pe a manatunatu i le tulaga, e tatau ona tutoʻatasi le itu saʻo ile le mafai ona faʻamaoniaina o faʻamatalaga e uiga i le vaega o fanua na fuafuaina e pei o le CAbastral. Sauni mo le tele o tupe faʻaalu, ona o le faʻamaonia o lau faʻamalosi, o le a e manaʻomia se lipoti i le tau o le meatotino, saunia e se aʻoaʻoga tutoʻatasi.

Afai e faia e le Faamasinoga se filifiliga lelei, ona faʻapea lea o le mea taua fou (ile aso o le lafoina o se tagi) o loʻo atagia i le gaioiga o le faʻaiuga. O ana faʻamatalaga e faʻaaogaina mai ia Ianuari 1 kalena tausaga, lea na tuʻuina atu ai le faʻamatalaga, ae le o le taimi muamua o le talosaga i le setete o le CADAstrast o le CADAS

  • Faʻafefea ona maua se tusi folau o le CADASTAL o se fanua o le fanua: Laʻasaga / Laʻasaga Taualumaga

Lisi o pepa

Mo le apili i le Komisi, i le faaopoopo atu i le talosaga, o tusitusiga nei o le a manaʻomia:
  • tusipasi o le taua o le taua o le fanua palota;
  • o se kopi vili o le ulutala poʻo le tuʻuina atu o le tuʻuga pepa i luga o le upega tafailagi;
  • Afai o le tusi talosaga o loʻo tuʻuina atu i luga o le faʻavae o le le saogalemu o faʻamaumauga - pepa faʻamaonia le sese o faʻamatalaga i luga o fanua faʻaaogaina i le fuafuaina o lona aoga;
  • Afai o le faʻavae o le faʻavaeina o le maketi o le maketi o le mea faitino - o le lipoti o le maketi o le maketi o le lalolagi i le pepa ma le faʻaeletonikaina o le mea e tasi );
  • I mataupu na faatuina e le faalapotopotoga faatagaina, o loʻo faʻatonuina ai le suʻesuʻega gaioiga, o se taumafaiga lelei manatu i le lipoti o le faʻasolitulafono o le maketi o le maketi. (O le iʻuga e tatau ona saunia e se tagata poto poʻo ni tagata poto o le tagata lava ia-faʻatonutonu faʻalapotopotoga o tagata suʻesuʻe, o se sui o se faʻataʻitaʻiga o loʻo tuufaatasia.)

A faʻafesoʻotaʻi le Faamasinoga, i le faʻaopopoga i pepa o loʻo i luga, e manaʻomia:

  • Faasilasilaga e uiga i le ata i isi tagata auai
  • I le tulaga o loʻo iai, kopi o faamatalaga faʻafoe faʻafoega ma pepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i poʻo se kopi o le talosaga ma pepa aloaia i le numera o pulega faufautua ma pati ma mafaufau mafaufau loloto;
  • Le faaiuga a le Komisi (pe a iai);
  • Mauaina o le totogiina o le setete tiute.

Faʻavaʻa o le aofaʻi o lafoga o fanua fuafua i le nofoaga o le faʻatoʻaga faitotoʻa (i le faʻataʻitaʻiga a le Moscow Region)

Mamao mai le taulaga, km Maketi maketi o le tasi o le lalagaina o fanua, olo. O le aofaʻi o lafoga (ma le palu o le sefulu hectare), faʻapaʻi.
Tusa o le 15 300-500 afe 10-15 afe

Tusa i le 15 (e

Sisifo

Faatonu)

Mai le 1.5 miliona Mai le 45 afe
Newscow
Tusa ma le 50 100-150 afe 4-6 afe
51-100 20-70 afe 1-3 afe.

Faitau atili