E masani ona iai

Anonim

Pe a filifilia se sitaili o le saara fale gaosi, o se faaitiitia o se taiala mo se mamanu. I le natura o le Trep Spidy, Harsh Strassts e seasea maua: O le manatu o le taulaga, e vaivai i le tele o leo, susu i le tele o le vai, fafie, eleele, eleele, eleele, eleele, eleele, eleele Ma manatunatu loloto o tomua o loʻo tuʻuina atu i le pito i lalo o le sili ona maualalo "siosiomaga faauo" tones ma tusitusiga, ata faʻataʻitaʻi.

E masani ona iai 11825_1

E faʻaaoga e le au talavou se fale mautotogi i luga o le tasi o le pito i luga o le tele-faleoloa monolithic sima fale-fou fale. O tagata na ona aiaia ai le potu malolo e tasi ma se potu potu e tasi ma le potu malolo o le umukuka, e fuafua ai (ma le fale o le potu) ma le matai (ma le faletaele). E tatau ona faʻatulaga le falelotu i le agaga o le maʻi o le laititi itiitia, ma le faʻamatalaga o se potu Gamma, ma faʻamamafaina le avanoa ma le mama o le ie.

E masani ona iai

Ata: Manatu o lou fale

Toe fausia

O le octoneted o le faʻatamafa o le fale mautotogi ma le au faʻapaologa ma lua paga o faamalama i le pito o loʻo i ai se tamaʻi itu i le itu tauagavale o le faitotoʻa faitotoʻa. E tusa ai ma le fuafuaga a le tagata atiaʻe, o potu uma na faʻaesea, ae e le mafai ona lagolagoina le vaega o fale i totonu o le umukuka ma le potu malolo i le potumoe, faʻaaogaina le nofoaga o le teuina Potu, ma i le va o le faletaele ma le potu potu e avatu ai se potu maualalo faatauga. E ala i le suia o le faʻatulagaina o le tamaititi, faʻaaogaina se isi potu laei. Ina ua uma ona toe sauni le alatele, o le potu tele na maua ai le sili atu o le atoa otooto.

E masani ona iai

O le mea autu o le moli i totonu o le potu saito e galue ai se mea e sili atu i le taualuga. E fesoasoani e fatu se uiga manino ma faigofie i le vanimonimo, atoa foi ma faateleina le maualuga o le maualuga o le taualuga. Faʻatumuina le ata o meafale ma ni vaega o moli malamalama, o le paʻepaʻe paepae paʻepaʻe (piliki, laina ma apamemea o loʻo tiʻetiʻe)

Lipea

O le sa lata mai o piliki o faʻaupuga na vavaeʻeseina ma gagau mai le iʻuga o mea fou, e tele isi o ni mea tau mataga. Talu ai o le fale mautotogi o loo i totonu o le fale fou - na tatau ai ona ou faataunuuina le fusiua. O fola na taʻu atu i le laumua o le maualuga o le vasega-vasega o le fefe lea (32) ma le mafiafia o le 1 cm, o loʻo faataʻitaʻia i totonu o le moega, i le potu i le umukuka, i totonu o le potumoe, i le vaipanoa i le umukuka, i totonu o le umukuka, i totonu o le moega. Puipui ma le pipii o le sima. O le maualuga o le taualuga na taumafai e faʻasao ma tuu i lalo o latou faʻaaogaina lipine okeni, faʻataʻitaʻiga i luga o le umukuka, o loʻo tu i luga o le umukuka. Sa fiafia le faapaoʻaga, faʻapipiʻi pupuni ma faʻamalama lanu e lua, o le foloa, puipui ma le faʻatafunaina o loʻo taofia. I le potu ma potu potumoe uma ua uma ona tuʻu i luga o le ea, na tuu polokaina fafo o poloka i luga o le foloina, i luga o le tenisiti faʻapitoa.

E masani ona iai

I faletaele uma, o loʻo faʻapipiʻi puipui i lalo i lalo o le maʻa: polething - i le malo, faigata, tutusa, foliga mai o se masani masani - masani. O ofu taele uma o loʻo i ai i ni pefu (i le malo i le vaega). Faʻata, pei o le taualuga, faataamilo i le tino o loʻo faʻaogaina i le amataga o le amataga

Fausaga

Tatala lalaga ma le lanu taʻaloga o le sone o loʻo faʻatupu ai se siosiomaga o le saʻolotoga ma le malamalama. O le tele o aʻoaʻoga e fesoʻotaʻi ai le alatele ma le potu. O le lagona o le vevela o loʻo setiina e faʻaaoga ai se taʻotoga i fafo - o le laumua e faʻataʻitaʻiina ai se faʻasologa o le teak ma se uiga "isenis-fibron-fiva-fiva i le auro enaena. O le umi o vaaiga o le malie o le "faʻavaeina" e ala i lanu lanu. Half ma puff-furry ma chandeliers i luga o le umi faʻamalologa, faʻatasi ai ma faitotoʻa faitotoʻa ma maualuga plthes o loʻo fesoʻotaʻi ma toese o le amataga o le seneturi talu ai. O auiliiliga o faʻamatalaga e taua i le taʻaloga ma le lanu ma le vaʻaiga: O nisi fesoasoani "Aveese" mea, o isi, o isi, e eseʻese mamao.

Mo le teuteuina o le fale mautotogi o le autu o le mafanafana o le lanu efuefu, o le eseese e ala i le leo i potu eseese ma sone. Le teteʻe i lenei talaʻaga, o auiliiliga o auiliiliga o vaega taʻitasi o loʻo faʻalagolago i ai, e pei o le taumafanafana, ma le laʻau i luga o le vai.

Laina teuteu ma vaalele

O mea faʻanatura ma mea e masani ai o loʻo faʻaalia e faʻaalia manino ai, aʻo le totonu o totonu o le mausa e foliga mai o le ea. O le tamaoaiga na faʻaaogaina o le matagofie o auiliiliga e fausia ai se lagona o le le masani ai le eseese o eseesega. O lea, i le umukuka, o le motu o loʻo faia i quarzich slipturms - o ona foliga e pei o le maamora ma le lace mamanuina o le tapaa o le tele o nofoaga o le efuefu o le tele o le nofoaga. O le talieleele e faia o le paʻepaʻe o paʻepaʻe e pito i lalo ma se galu-pei o mea teuteu, mafua ai ma mafutaga ma se laufanua masani. Atoatoa faʻamaeʻaina Niche Laminate, o loʻo iai le vaega LCD, pei ona ia uuina le pito o le potu malolo o le fale teu oloa.

O le masani masani o loʻo iai se nofoaga e le masani ai le ea ma fafie laupapa ma faʻaʻoleʻole uʻamea "puipui" e fesoʻotaʻi ma le puipui o le ata o le ata o le ata. A leai, ua faʻaaogaina lauʻeleʻele i totonu o le potumoe: na faʻavaeina ai o se faʻatonutonu malosi faʻatonutonu i tua atu o le laupapa, e fesoʻotaʻi ma se ata faʻapitoa. O le lanu uliuli o le tatalaina o piliki faigofie i le alatele e pei o le teuteu o le pale, a o le paʻepaʻe o le laufanua o le storess o le somoa.

Tagata e faaaogāina auaunaga - tagata agai i onapo nei, alofa i le natura tele, talisapaia Ekodeagn. O le mea lea, i totonu o loʻo iai lava ni nai mea faʻalenatura. E le gata i lea, e manaʻomia le tuʻuina o se faʻaopoopoina o le malamalama masani i le malamalama masani. "O lenei i le fale mautotogi e oʻo lava i nai sili atu le malamalama o le malamalama nai lo manaʻomia. O maa matata susulu i luga o le taualuga e fausia ai se toe tofo i tua mai le taisi.

O tagata na ona na manaʻo e tuua Taʻau mai i le Lossae, na latou aumaia mai le latou fale mautotogi. Na iloga e nofoa se tasi o tagata e le masani ai, ae o lotoa lelei i le tulaga o le potu ona o le naturava.

O se vaega o mataʻupu ua faia e tusa ai ma aʻu ata: Bresser ma hack i le potu malolo, motu, meaafale uma i faletaele.

I le potu faatau, o le teuina o le teuina sa i ai i le pito i luga o le sili atu o le faaili. O le umukuka o loʻo maua ai pusa teuina. Faitotoa o le umukuka uma modules - aunoa ma ni mea e fai ai mea e mafai ona tatalaina: E mafai ona tatalaina ona o ni masini faʻapitoa. I le talosaga a tagata e ana manu, matou te faapipiiina ni pusaaiu lua i totonu o le umukuka, o le ato ato na o loo tu eseese ai.

O le sofa i le potu malolo e lalagaina i totonu o se lua moega. O faʻata uma i le fale mautotogi i le fale mautotogi, e aofia ai ma le faletaele, ua maeʻa ma faaauupegaina i totonu o le uaua-i tua.

EKALERINA Shilman

Le tusitala o le poloketi

E masani ona iai

O se tamai taga umukuka e tautua o se zogle elemene. Mai le itu o le umukuka, e fausia pusa teuina i totonu. O le laulau 'ai laulau o loʻo faʻapipiʻi i le tasi itu i le puipui o le motu. O le 'aiga o le aoauli e taulai atu i chandeliers

E masani ona iai

O le lanu faʻamamuta o le lanu efuefu lanu efuefu umukuka e galo ai ia te oe e uiga i le aoga o le galuega, o le mea e fesoʻotaʻi ai i le nofoaga o loʻo iai i le nofoaga malolo. Countertp mai le Quarzatan foliga foliga manaia tele

E masani ona iai

I totonu o le potumoe, o punaoa o faatufugaga o le faatufugaga o loʻo taʻitaʻia ma cowndeliers i luga o le maualalo faʻamalologa i itu uma o le laupapa - latou te suia ai ma le amio masani. O le Thinon Tanequoise lanu compless faia saofaga i mata mata

E masani ona iai

E masani ona iai

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

E masani ona iai 11825_10

Tagata mamanu: ekaterina shilman

Matamata i luga

Faitau atili