ECleckic Studio Seario i totonu

Anonim

O le Polokalame Polokalama: I le potu potu, fuafuaina mo se ulugalii talavou, na mafai ona fatuina se siosiomaga lelei siosiomaga ma mea uma e talafeagai mo sone o aoga uma.

ECleckic Studio Seario i totonu 11827_1

O se tasi-potu fale mautotogi ma se avanoa fua o loʻo fuafua mo se ulugaliʻi (fuafuaina o le 23-30 tausaga). O le talimalo o le le lelei o le kuka ma e masani ona fetaui ma sui pati mo le tele o uo. Mo ia faʻamoemoe, e lē gata o le aoga umukuka, ae faʻapea foi ma le potu tele.

O le tusitala o le Polokalame na fautuaina e fofo le galuega e aunoa ma le fausiaina o isi vaega, naʻo le alu i le aluga o le zoning space. O se tulaga ese o le va o le i le va o le umukuka o le umukuka ma le potu malolo potu o le a avea ma fausaga o le laʻei papaʻe, vaipanoa i le tua o le mea matagofie. O le laulau o le laulau o le kofe mafai ona siitia i le maualuga o le 70 cm ma decmpose i se auala e toavalu tagata o loo i ai i tua. O nofoa faaopoopo ile tulaga o le taliaina o malo na fuafua e teuina ai i totonu o se logging loggia.

I le taimi lava e tasi, na mafai ai e le tagata ona sailia se nofoaga mo se moega ie puipui, lea ua fuafuaina e tuu i totonu o le tamalotu i le fale mautotogi i le faitotoa. O le sone tumaʻonaʻi o le a fesoasoani e tuʻu ese ai le lua potu susulu, na foliga mai na ia faʻataʻotoina se tulimanu faʻafeagai ma le moega. O le fale teu oloa i totonu o le potumoe ua fuafuaina mo mea totino, ma i le alatele - mo le alatele ma seevae. O le taualuga o le latalata i le nofoaga o le fale mautotogi o le a faaitiitia e faaitiitia na o le ogatasi luga. O le faʻatulagaina o meafale i totonu o le potu faʻatagaina le masini feaveaʻi ma fetuutuunai e suia le faʻafeiloaʻiga mo le mauaina o se tele o malo. Democratic intersior ua foia i totonu o le eccoctic style.

ECleckic Studio Seario i totonu

Potutuo

O le uluaʻi nofoaga o le TV o le TV o le Lotoa o le Terracotta Pint Plywotta, tuu faʻatasi ma le puipui ma le mustor o le faʻatumuina i le fale mautotogi. O punavai autu o le malamalama i totonu o le potu malolo o le a sili atu i le mamafa o moli ma se tagata mamanu taofimau le chandelier chanlielier ma le tele o le urosa uamea.

Potumoe eria

ECleckic Studio Seario i totonu

Potumoe

Laconic Wooden Watch Frat (lautele 160 cm) o le a fetaui i le tulimanu o le potu. Faatasi ai ma le fesoasoani a le valepao ma le faʻaletonu o le tino, o le a mafai ona faia se "potu i totonu o le potu" - o se avanoa vavaeina mo le moe, faitau ma le mafaufau o le psychogical.

Vaega

ECleckic Studio Seario i totonu

Vaega

O le ulufale o le nofoaga ma le umukuka o le a autasi, e aofia ai ona o le tutusa foloa o le fogafale tutusa - le kapeta i le sitaili o le paketecwork clocelain. I le iʻuga o le faʻataʻoto puipui, mai le itu o le umukuka, o le a latou tuʻuina mai ai se fano mo lavalava, o le a tapunia "

Umukuka

ECleckic Studio Seario i totonu

Umukuka

O le a iai le umukuka i luga o le lua puipui e latalata i le platrouding ventcourt. O se vaega o le glazed slased o le a toefaafouina se lanu samasama lelei, o le pogisa laupapa laupapa o le a le tele bulky. I le NICCH, faʻaopopo atu i le fale o le fale o loʻo fausia, o le ogaumu o ogaumu ma loka teuina, saunia se galuega galue mo le tautua. O le Palota pepa i tua o malupuipuia o le a aofia ai vali ata vali mo aʻoga aʻoga, o le a faʻatagaina oe e tusi ni mea laiti.

Sanosel

ECleckic Studio Seario i totonu

Sanosel

Faʻafetai i faitotoʻa faitotoʻa, o le taʻele taʻele o le a foliga mai o le a sili atu le malosi, ma o le sologa lelei o fafie mai le fola i luga o le puipui o le totonu. Sefe le nofoaga o le a faʻatagaina le masini fufulu ma se malosi o le 3 kg, ma le manuia le tusiaina i le va o fata.

O puipui i totonu o le potu avanoa o le a amio leaga e ala i le pepa puipui, o le ata o le simic o le masoga mai le paepae pe mu le pili.

ECleckic Studio Seario i totonu

ECleckic Studio Seario i totonu

ECleckic Studio Seario i totonu

ECleckic Studio Seario i totonu

ECleckic Studio Seario i totonu

ECleckic Studio Seario i totonu

ECleckic Studio Seario i totonu

ECleckic Studio Seario i totonu

ECleckic Studio Seario i totonu

Poloketi vaega 100 000 rubles.
Galuega Fale Faigaluega 400,000 Norbles.
Fatu mea (mo galuega tusia) 180 000 ndu.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Potutuo Lamination vergale. 17 ² 20 400.
Sanosel Alchiami Tile (Quintesnzedza) 5 M ² 29,700
Isi potu Artwork Porcelain Stonework (Ipalon) 22 ² 22 600.
Puipui
Sanosel Alchiami Tile (Quintesnzedza) 27 M ² 76 300.
Isi potu Wallpapers mo piliki pei o le foafoaga, vali Tikkupla 32 600.
Taua
Le mea atoa Teuteuina "Europast", vali Tikkupla 17 400.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Hall, faletaele Ulufale, potu potu - "Bravo" 2 PCs. 73 500
Faiva
Sanosel O le fale o loimata, ikea bumb 2 PC, 35 500.
Faleuila, pallet, tioata pupuni, fefiloi, hansgroh herngrothe 6 PCs. 116 300.
Vevela solo le taulaga "Margaroid" 1 PC. 4,300
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, switches - Legane 25 PCs. 25 300.
Malamalama
Le mea atoa Humststar, Loft House, Paʻu (Centvert) Lammps, afifi (Romati) 26 PCs. 207 750.
Meafale ma totonu o loʻo iai (e aofia ai aganuʻu)
Umukuka Umukuka (Lusia), Taptop Techsistone, nofoa, 'ai laulau (Saina) 450,000
Sanosel Laupapa laupapa (ia okaina), malupuipuia "folau" 25,000
Potu moe potu Sofa "kamela" (fale o le fale), laulau 2 pcs. 53 100)
Laulau kofe, faamafanafana, faʻaali, ata, moega, chorrobe, cuchrobe i lalo o le TV (Lusia) 7 PCs. 275,000
Potu, loggi Puff (Lusia), kapeneta meska, faʻata-faitotoʻa 6 PCs. 125 950.
Aofai (Faʻateʻaina le galuega o le 'aufaʻatau ma ata tusia) 1 590 700.

Faitau atili