Laau ma le maa

Anonim

O le poloketi a le poloketi: O tagata mamanuina e liliu ai se tamai potu i se fale atoa ma le umukuka ma se umukuka, o le potumoe ma se ofisa. Mamanu style - loft. O le lanu palette e fai ai se toʻafilemu masani o le beige-brow gama gamma.

Laau ma le maa 11829_1

O loʻo toe faʻaleleia le galuega o se vaega o potu laʻititi i le tama faʻatitu, a o le tagata e le moni, o se vaega taua o le taimi e faigaluega ai i le fale. Fuafua le nofoaga ma faʻatumuina o sone aoga, o tagata mamanu e oʻo mai i le mea moni e manaʻomia e le tagata le saogalemu o le tagata o le a faʻaaogaina ma se umukuka. O le nofoaga o le susu o le vaega ua uma ona faʻatulaga e le ventipelation o loʻo tupu ma se pusa pipili, e ese mai le faigata ona faʻateleina e aunoa ma le faʻailoga i le alavai. Mo nei mafuaʻaga, o le a tumau pea le faletaele i le uluaʻi tuaoi. O le tuu o se masini fufulu i totonu, o le vai taele o le a faʻamalamalamaina e fiafia ai i se tulimanu tulimanu potu. O le vaeluaina i le va o le alatele ma le nofoaga autu o le a le faia - o lona uiga, lelei taui mo le le lava o le le sao o le sone o le sone O le potu ua vaevaeina o loʻo vaevaeina i ni vaega tutusa i le vaega. I le ulufale atu i le potu e faʻaau ai le umukuka faʻatasi ai i le pito o le pito o le ata ma le paʻu pa. Ina ia fesoʻotaʻi ma le fatafata, faʻafetaia le Loggia, ma na ia tautua o se rash balkon i le va o vaega eseese e lua i le nofoaga. O le potumoe ma se moe faʻalua o le a aliali mai i le potu o le taumafanafana. I se isi itu, o le a faʻamauina le televi, lea o le a faʻatoʻilaloina ai le koluma koluma. Ina ia aua neʻi kopiina le faʻatinoina o le poloketi fuafuaga ma lona faamaopoopo, o le a le faʻapipiʻi le Logisia. E faʻaumaina le vaalele sipela (mai totonu o le potu, i totonu o le potu, faʻatasi ai ma le fua), ma pe a maeʻa le faʻalumaina o le taualuga, puipui ma le fola sima. O le iʻuga, i le potu o le taumafanafana, o le a mafai e faʻatutuina ai le tulimanu o tulimanu ma teuina nofoaga.

Laau ma le maa

Potumoe eria

O faʻamalama uma e lua o le a tapunia ma moli moli - faʻaputu pupuni (i le umukuka i le nofoaga) ma le 'eseʻese i totonu o le lafu (i le potumoe o le tino). E le o se faʻalavelave manino o le ie. O le potu potu ua laʻititi tele e faʻaputuina ma mafiafia ie puipui, ae aunoa ma le pupuni o le a le fiafia i ai.

Faʻauma puipui, o le a latou faʻaaogaina le vali, tuʻuina i le susulu o beige, ma le faaputuga i lalo o le piliki ma se moli paʻu

Umukuka sone

O le a tuʻuina atu ii i le faʻaititia o le galue i luga, o le mea o loʻo i ai ni auala o loʻo faʻamauina i totonu o ni modules. Bar Rack o le a susulu mai le fa o le fale. O le Windowspace o loʻo faʻaaogaina e nonofo ai le tele o foloa o moli, e aofia ai fufulu.

Potutuo

Tolu ata malamalama ua atiae. Mo le mea autu o le a tali atu i le taualuga o le moli, faʻapea foi ma le itu i le tino o le potumoe o le potumoe, mo le lotoifale o le a faʻamaumau i luga o le fata i luga o le fata. O le Loggidia o le a faʻapipiʻiina le lua moli moli.

Vaega

E ui i le tamai mea taua, ua fuafua e tuu se fatafata o 'au i le agaga o le elefamu, o le paʻu lapoʻa o le loloto o le 60 cm (o le a le toe faʻatagaina ata o ata, ma fofoga tao.

O se tasi o le laina o le tapuni o le pamu o le tamai tino o le tamai - i luga o le tasi pe lua sitepu, o le a liliu i totonu o le ili-kalory o ata. O le Pasise Pasese o le a puipuia ai le fale o le fale ma o le a le mautonu foliga i le "piliki" talaaga. O le mea e taua ai ata o le a le faaaogaina.

O le a faia le Dresser i le nichh i le ulufale atu i le faletaele, lea e faʻaaogaina ai elemene o le laupapa

Laau ma le maa

Potu malolo

Laau ma le maa

Potu malolo

Laau ma le maa

Umukuka

Laau ma le maa

Vaega

Laau ma le maa

Vaega

Laau ma le maa

Vaega

Laau ma le maa

Sanosel

Laau ma le maa

Sanosel

Laau ma le maa

Poloketi vaega 50 000 rubles.
Galuega Fale Faigaluega 340 000.
Fatu mea (mo galuega tusia) 180 000 ndu.
Ituaiga faʻamalolo Meafaitino numera Tau, olo.
Fola
Sanosel Tile Etic Palsasndro Ret (Allas Concorde) 4.8 M² 13 750.
Potutuo Kamrock piliki laupapa 13 ² 13 000
Tikkurla vali 9 L. 6 200.
Taua
Le mea atoa Vaeluaga o le taualuga, tikkurla vali 57 900.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Input "Lex" 1 PC. 36 900.
Sanosel Faitotoʻa faitotoʻa "Rostra" (Zadoor) 1 PC. 7 100.
Faiva
Sanosel Roca Tooleitt, kapeneta ma le aquanet Sese 2 PCs. 32 600.
Taele cab Nicara, fefiloi 3 PCs. 59 400.
Fufulu masini eletise eletise 1 PC. 23 000
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Switches ma lakapi - Legane 20 PC. 34 100.
Malamalama
Le mea atoa Moli moli, lokaina 15 PCs. 150,000
Meafale: Insior Insice, nila (aofia ai masani masani masani)
Vaega Puff, shortrobe, fatafata o drawers - Mr.towors 3 PCs. 126,000
Potutuo Umukuka ma stools "umukuka o Rusia", countertpop (quartz smaglomerate) 783 100.
Moega, pauna - "muurom-meaafale", STUSED 4 mea. 135,000
Loggia, potu Kapeneta, laulau - Mr.Doors 3 PCs. 125,000
Sanosel Faitotoʻa-tauaso, chorrobe, chartertpop (Lusia) 68 300.
Aofai (Faʻateʻaina le galuega o le 'aufaʻatau ma ata tusia) 1 751 580.

Faitau atili