7 fesoasoani e fesoasoani i le ola mama pe a uma le faamamaina mo se taimi umi

Anonim

Fufulu le laualuga e glycerin, faʻaaoga antitinitic solosolo ma faamama ipu meaai soda - matou te taʻuina atu ni auala e faʻaaoga ai e masani ai ma sili atu.

7 fesoasoani e fesoasoani i le ola mama pe a uma le faamamaina mo se taimi umi 1183_1

7 fesoasoani e fesoasoani i le ola mama pe a uma le faamamaina mo se taimi umi

E leai se mea sili atu le manaia nai lo le i ai i se fale mautotogi i le taimi lava e fufulu ai. Ou te manao i le lagona o le mama e tumau mo se taimi umi. Ae paga lea, o le aafiaga o le faʻamamaina vave e mou atu: o le pefu o loʻo nofo i luga o le isi aso, o loʻo ufitia ai taps i luga o le paʻu o le taʻele. E i ai auala e faʻatumauina ai le mama i le faʻamamaina o le umi nai lo ni nai aso. Na matou mauaina le faʻamaonia o tupe latou te fesoasoani e faʻamalosia ai ile fale.

I le ata vitio lisiina aoga olaga e tatau ona faafaigofie faamamaina ma ola

1 faʻaaogaina mai le pefu o le ea malulu mo ie lino

Faʻaopopo se tamai ea malulu i le pelvis ma le vai ma solo ai fata ma le fofo saʻo. O le mea faigaluega o le a aumaia ai se manogi faʻafaigofie i lou fale, ma o le a ia galue foi o se faʻamasinoga: o le a tulieseina pefu. O le a tumau le umi o le tatala i luga.

7 fesoasoani e fesoasoani i le ola mama pe a uma le faamamaina mo se taimi umi 1183_3

  • 7 auala paie e taua ai fale efuefu

2 apalai i luga o le llycerin

I le tau faasaga i le pefu, o le isi fesoasoani o se masani masani glycerin. Na ona apalai se ulugalii o mataua i luga o le rag ma solo solo mama. Ma le auala lea e mafai ai ona e solo pefu faalua i le tele. O le isi glycerin o le a puipuia le foliga o se maamora. Fufulu ma se ie ma se pea seevae o tau malulu, ma o le a le fausia se afi.

  • Olaga: O le mea e te saunia ai mo le aso malolo e faamama ai le faamamaina

3 fao i le wax pepa cranes

O le a fesoasoani pepa o le a fesoasoani e aveese ai le pamu i luga o le faamoega. Satilil outou tau, ma o le a latou taofia le susulu mo se taimi umi. E mafai foʻi ona tamomoe e solo, pe a maeʻa le gaosiga, pe a le tuʻua e le vai i latou, e le tuʻua ai e le vai teteʻa.

7 fesoasoani e fesoasoani i le ola mama pe a uma le faamamaina mo se taimi umi 1183_6

  • Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu le faʻamamalu e le masani ai: 9 faʻataʻitaʻiga fautuaga

4 Aua le le amanaiaina antitistic solosolo

E masani ona faʻaaogaina le solosolo e faʻapipiʻi ai pe a vali se taʻavale. Na fuafuaina patino, aʻo leʻi faʻaaogaina ni pigments e aveese uma le efuefu ma e le faʻatagaina ona latou aoina fou. O meatotino a le solosolo o le a fesoasoani pe a fufulu i le fale. Fufulu ma le Antistatic tofaki fua i totonu o le fale, ma e te le gata i le aveese uma o efuefu efuefu iina, ae ua galo foi e uiga i se vaitaimi fou.

5 Faʻasologa o le tioata ma vai-faʻamalama sprays

Ile taua e uiga i tetea mai le vai o le a fesoasoani ile vai - e pito i tua. E matua moni lenei mo le fale taʻele poʻo le taele ma se tioata vasega. Taulimaina le tioata luga ma le spray, o le a le faʻalavelaveina oe mo se taimi umi. O le vai o le a mou atu i luga o le tioata, ae le o le tuua o mea leaga papa.

7 fesoasoani e fesoasoani i le ola mama pe a uma le faamamaina mo se taimi umi 1183_8

6 fufulu ipu o meaai meaai

O Soda e tele au talosaga i le faapogai. E mafai ona faʻamauina le lauti poʻo le kofe osofaʻiga mai se mug poʻo se susu susu, e mafai foʻi ona aveese e le Soda nofoaga tuai. O le a ia faaloaloa foi le mama o ipu ma o le a le avatua vave se osooso i luga. Aulelei i totonu o puipui i totonu o mea lelei pe a e fufuluina mug ma uttttle.

7 tuu le pepa o le pepa

Ina ia aua neʻi e olo le fata poʻo le foliga mo le tao mai le gaʻo, siaki aʻo leʻi kuka le pepa kuka. Ina ua uma ona togi mea na faaaoga. Ia e le gata e mafai ona faʻasaoina le ipu mama, ae e faʻaleleia atili ai le faiga kuka: Faʻafetai I le atagia o meatotino o le a fesoasoani i le ipu o le a suia ai le ipu.

7 fesoasoani e fesoasoani i le ola mama pe a uma le faamamaina mo se taimi umi 1183_9

E le manaʻomia le aveesea o aso uma ina ia pupula le fale le mama. Faʻaaoga nei togafiti ma faʻamamaina o le a faʻaititia le itiiti ifo ma le malosi. Ma o le ae faia isi mea taua.

  • 10 auala o le faʻaaogaina o se vailaʻau o loʻo fufulu vai i le faʻamamaina o aso uma

Faitau atili