Faamaneta

Anonim

Faʻamaoniga o le tamaoaiga o le tamaoaiga o tagatanuʻu ua sili ona taua. Masalo o le sili ona taua le mea e sili ona taua o le mea e tupu ai le fausiaina pe a galue. O le a se tulaga tutusa ma o le a le leaga?

Faamaneta 11834_1

I le tulaga lea, ia faʻauʻuina o se faʻafitauli o le suauʻu ma le vai na faʻatino i le taimi o le faʻatulagaina o le suauu o le suauu o le suauu. I polofesa masani, o nei faamautu oloa o loo matua lele lava i le paipa, talu ai lo latou vevela e maualuga ma latou tumau i le malo. Ma o faamalumaluga i Ponoirs, Cossus Conven ua feʻai tele, ma faʻaalia ai se malosi atili - ona o lea, o le mea moni, e maualuga maualuga le lelei o mea ua ausia.

Faamaneta

Ata: Ariston Lermo

I ni vaega laiti, faʻaititia e le mataʻutia tele. O lona uiga pe tusa o le aoga o le tele o le tele o mea leaga. Ae peitai, na tumu ai le malosi o le a manaʻomia le tuʻuina atu i se mea.

Faamaneta

Ata: Bosch thermotechnik

Fuafua i luga o le mana, ua avanoa le uati o le malosi mo le fola ma le puipui.

A faʻapea e fesoʻotaʻi le taʻavale a le URBAL i le fale, e mafai ona e malilie i auaunaga i totonu o le lotoifale mo le faʻaputuputu o le vaipanoa o le fale o le eleele mai le boaile. O sea avanoa avanoa o loʻo faʻatagaina i totonu o a matou fale faʻatonuga ma o lea e le mafua ai le teteʻe mai i le lotoifale. E moni, mo le faʻatupulaia o le tele o vaʻaiga tetele, e tatau ona totogia uma fua faatatau, o le a tau sili atu i le faʻapipiʻiina o le le mautonu neurarization, o le tau o rubles. Mo le boioler ma le mafai ona oo atu i le 100 kw.

Faʻataʻitaʻiga fuafuaina o le olaga atoa

I le uiga o faʻataʻitaʻiga uma o tagata netorazers, o le voluma o le malaia ua tuuina mai, e mafai ona faailogaina le tasi le le fiafia (mo le faʻataʻitaʻiga, o le dasage e faʻalagolago i le numera ma le ph I le tusi lesona mo le Boiler, o le pito sili ona maualuga o le taunuʻu mai i le itula o galuega e masani ona faʻaalia (fai mai, o le budeaus gb162-100 mole e mafai ona maua i le 10.8 l i le itula e mafai ona maua mai i le 10.8 l i le itula e mafai ona maua mai i le 10.8 l i le itula e mafai ona maua mai i le 10.8 l i le itula e mafai ona maua mai i le 10.8 l i le itula). Ina ia iloa ai le tele o le mautu na faia mo le tausaga, e manaʻomia le faʻamaninoina o le uunaiga o le vevela o le vaitaimi vevela (mo le faʻataʻitaʻiga, o 3200 itula i le tausaga 3200 itula i le tausaga 3200 itula i le tausaga 3200 itula i le tausaga). O lona uiga, mo le tausaga, o le GB162-100 BOILERS i le vaega o le a maua ai le 10.8 × 3200 = 34 560 l = 34.56 l = 34.56 ³. E tumau le vaeluaina o le tafega o le tino (520 m³) i le tausaga faʻaletausaga o le faʻamalologa (34.56 m³), ​​ma o le a tatou umi le mafai ona viliina le tautua tautua - 520: 34,56 = 15 tausaga. Ina ua maeʻa lenei vaitau, o le le mautonu o le malosi e tatau ona faʻafouina atoatoa.

O le faʻatamala o le a manaʻomia i le tulaga o le fale e maua ai lona lava vaega o le sami. E masani ona avea o se faiga o tane o loʻo ola ai siama faapitoa a siama Ole mea lea, e le mafai ona faʻasalaina ai le faʻamalosi i tane. E le taliaina foi le tuʻufaʻatasia tuʻusaʻo i le togalaau.

Faamaneta

Ata: Legion-Media

Malosiaga Proolers, pei o tagata faigaluega o isi ituaiga, manaʻomia se asiasiga faaletausaga o tagata faigaluega

O le faigofie neurarizer o se vaʻa o se vaʻa ma se fatufatu o se sooupu o le le mautonu. I le sili atu faigata faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se pamu, o se faʻailoga o le eleele, o lona lava faʻatonutonuga ma sili atu. O nei auiliiliga uma e taua mo le faʻapipiʻi, ae le o le tagata faʻatau. O le mea mulimuli e manaʻomia ona e iloa pe tele le tele o le taimi o le a tautua ai, ma saili ai o le faʻatuai i lona tulaga. O le tautua o le olaga o le tasi pito i tua e faigofie ona fuafua.

Faamaneta

Ata: Bosch thermotechnik

Bosch neutralrizers mo le faamaʻimau o le le mautonu na fausia i le taimi o le kesi masani kesi

I le taimi o le faʻatulagaina o faʻafitauli o le malaia, aua neʻi galo o le chimneys mo latou e tatau ona faia o le faʻaititia o mea-tetee i mea pe a pipi

O le Tautua Tausia o le Speedsst Nouttrarizer o le suia lea o fulafula ma faʻataʻitaʻiina le pH o le pu o le le mautonu (pH ua faʻatagaina mai le 305) faʻalua tausaga. O le anapogi e mafai ona suia tutoʻatasi pe a faigofie le neurarizer ma faigofie ona tatala mo le tausiga. E taua tele le mauaina o le le mautonu o lona uiga o le gaosi oloa o lau nedratazer, ma atonu e le o avanoa i taimi uma i luga o le faʻatauga (ia mautinoa e maua ai le avanoa a le i tua). Afai e mafai e le loia ona maua ni galuega faʻaopoopo ma masini, pei o se pamu poʻo se faʻailoga faʻapitoa, ona faʻatautaia lea o le faʻalapotopotoga faʻapitoa.

Faamaneta

Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

Faitau atili