Tatala tuaoi

Anonim

O le faleoloa i totonu i totonu e talimalo lava tali tutusa i suiga fou i le toe fausia ma le faufaleina o alamanuia ma le kulupu o loʻo iai. O fuafuaga ua avea ma sili ona matagofie, sili atu le aoga ma faigofie ona faʻapipiʻi. E masani lava ona latou faʻatulagaina le leo i totonu ma taʻu atu ia manuia taumafaiga faʻapitoa. O i latou o loʻo auai i le toe faʻaleleia o le fale mautotogi poʻo le fausiaina o le fale, e aoga le ole atu i le "faitotoʻa o le faitotoʻa.

Tatala tuaoi 11835_1

O tausaga taʻitasi, i le faʻapitoa o faleie ma hy dokimita, o loʻo iai faʻaputuputu o faitotoʻa ma ata fou e leʻi faʻaaluina ma lanu o le feagai ai. Ae le gata i le foliga mai o le mafai ona suia. O tagata gaosi faʻaleleia atili le mamanu o poloka faitotoʻa, atiaʻe ni mea fou ma tekinolosi mo le faʻamamaina, faʻapea foi ma loka, tetofia ma teuteu metotia. O nisi fou e omai mai i fafo, o isi e leai. O le a matou faʻaalia le tali atu ma uiga faʻapitoa na matauina talu ai nei.

Tatala tuaoi

Ata: Iuni.

Tauvaga tauvaga.

Leaga ma le monochromity. O le tapoleni e aunoa ma le le talafeagai le leaga o se mea lelei o se mea lelei i lima o le tagata mamanuina. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona tuu se laʻititi laititi poʻo le faʻatinoga lototele o poloketi i le agaga o le maualuga-tech, e fefiloi ai ituaiga ma le manuia lava. O le tauagafau o le ata o loʻo tauia e se puʻupuʻu sili ona lelei o le tipitipi o le tini - O lenei e faatatau i ata valivali uma ma vene o le veneer (gentdal veneer (gentdal ma natura). Mo le tele o le tele o masses, o le leai o le fitönok o se uiga; I le taimi lava e tasi, o le lauiloa o le emepaina ma o le pantographic ua tupu aʻe - o fale gaosi mai le shallow grootoves.

O le faʻatatauina o taʻaloga o le tuʻufaʻatasia o faitotoa ma mea lilo. E faigofie lava ona vali i luga o le mea faitino i le lanu o puipui po o se isi - e tusa ai ma le mamanu o le mamanu. E aoga le matauina o le lelei o galuega e taua tele mo ia fausaga, i totonu o puipui talafeagai.

Tatala tuaoi

Ata: Garofoli.

O 'au o Chrome

Malamalama ma manino. Taʻitasi faʻaputuputu o faitotoʻa o loʻo tuʻuina mai le sioa. Uma i le sili manaoga faaaogaina faaaogaina uma-tioata manava. O ia fausaga fesoasoani e tausi le pogisa Ala ma Ala uiga ia o tatou fale mautotogi, faʻataga oe e vaʻai totoʻa i potu malolo o potu malolo. I le gaosiga o faitotoʻa, o se tioata saogalemu ma se mafiafia o le 8-10 mm ua faʻaaogaina. Maketiga Maketi e faʻamanatuina ai nisi o le manaʻomia o le manaʻomia o tagata taʻitoʻatasi (ata lolomiina ma le puʻeina-tioata i ni ata fou, mo le fiafia ma le matata o le faʻasologa o le faʻasologa o le faʻasologa o mea. O le lautele lautele o 'oloa faʻapea na ofoina e Kaialu, Bata, Mame Hirendeg.

Tatala tuaoi

A TA PUE: Faapaiaina.

Tamoe Valivali "Chojed Oak"

Fesuiaiga i autu masani. O aso nei, o tagata faigaluega e masani ona le mautonu ai le laina i le va o sitaili, tuufaatasi, fai mai, emperted elemene, scortacts i luga o polesi. O se faʻataʻitaʻiga o sea ituaiga o le tele o kolisi o Amioprofil fale gaosi.

Tatala tuaoi

Ata: O le masofanua.

O le manaʻoga e faʻaaogaina e ala i le stylilization i lalo o le mea moni, aemaise - tele mata maualalo i luga o le rivets

Tasi luga. O se tasi o le fou ulufale i totonu o le aufaiti i totonu o loʻo faʻamaeʻaina le puipui o le faitotoʻa i le faitotoʻa poʻo ona fasi mea faʻapipiʻi faʻatasi ma le faitotoʻa o le faitotoʻa. O tagata gaosi, mo le faʻataʻitaʻiga Bluintersi, Ghizzi & Benetatti ma Uniontre, ofo atu oloa i ona po nei. I le auala, faʻatasi ai ma le fesoasoani a faʻaumatiaga, e mafai ona faʻaleleia atili le faʻavae i le agavaʻa gafatia o le puipui.

Le masani ai vaega. I totonu o punavai o faiga mo le maualuga (e oʻo atu i le 3.4 m) o faitotoʻa o le Ilis Alisters Bluintersti, Himera, o Moectic ma isi.

Tatala tuaoi

Ata: Iuni.

O le tuufaatasiga o le aoina (Unionye) na faia i le galulue faatasi ma le taʻitaʻiina o tagata faigaluega Italia. Totnant ma lenbrusive Casvas Dorge e fetaui ma manatu faʻaonapo nei e uiga i le faʻamafanafanaga ma le fale mafanafana. O le au faipule e aofia ai le 12 faʻataʻitaʻiga na folasia i 17 faʻaiʻu filifiliga.

Tatala tuaoi

Ata: Iuni.

5 aoga tulafono

  1. A o le i toe suia le faitotoʻa, faʻaletonu ni togafiti tuai, a leai e faigata ona faʻailoaina le pasene o le vaʻaiga o le vaʻai.
  2. Filifilia o se gaosi oloa, ua ou gauai atu i le tele o tapoleni. I le numera numera o 90 × 100 cm, e tatau ona 14-20 kiloka. O se sili atu le mamafa o le Soush e faigata ona faʻapipiʻiina ma fausia se tele avega i luga o le matasele, sili atu mama - e le lava le malosi ma e le maua ai le faʻamalieina o loʻo maua ai le faʻamalieina o loʻo iai.
  3. O itu uma e tatau ona laina i le faitotoʻa mo le atunuʻu. O le mea moni o le pito i luga o faitotoa tatala e masani ona vaaia mai faasitepu, galleries, leo tele o le leo. I se faʻaopopoga, o le ogalaau i le nofoaga o loʻo faʻaitiitia ai le ono o le paposa o loʻo lapataiina i taimi o le susu mata.
  4. Aua le teuina ni faitotoʻa e aunoa ma ni pepa faʻapipiʻi i luga o le palconsies ma i ogalaau: o le tele o le faʻaumaina o loʻo faʻamatuʻu e le susulu o le la.
  5. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le faitotoʻa ma se pusa lilo, mafaufau i le lelei o le tapenaina o puipui: e le mafai ona iloa le 1 mita i le 1 mita.

Aoga

Faateleina le le gaoia. O lenei aso, soʻo se ituaiga faitotoʻa o le tagata faʻatau lauiloa o le a fetaui ma le faletaele: O mea faʻavae, kelu ma le teuteuina ma le teuteuina o le susu ma le siʻitia o le suavai. Ua atili ai ona faʻaaogaina le tele o kamupani e ufiufi ai lea o Shentons MDF, ae sili atu le Horse HDF, saunia le mautu o le oloa gaosi ma faʻateleina o le susu ma vevela.

Faaleleia le mafaufau o le mafaufau. Tagata gaosi mafai ona ausia le tele o le taliaina o le ea o le le mautonu o le ea i le faasino igoa - 27-30 DB. E moni, o loʻo matou talanoa naʻo e uiga i le tutuli (e le o aofia ai) oloa ma le mafiafia o le itiiti ifo i le 40 mm, o le pusa o le mataga. O le a maua ai e le asini se siitaga o le 1.5 db. Leaga afaina ai o le leo o le tele o faamalama ma mea faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le tele o kilia i lalo o le tapoleni. O le tamoʻe o le pito i luga e tapunia lenei avanoa e le i tufatufaina ona o le maualuga tau, o lea pe a faʻapipiʻi e taua le ausia o le tau maualalo - 5 mm.

Le leoa o le amata ma le tapunia. O le loka i le palasitika poʻo le maneta o le laulaufaiva ua faʻateleina ona lauiloa. Ma ia ma isi e maua ai se tapuni malu, ma o le magnetic laulaufaiva e le o le pito o le tablevas ma se faitotoʻa matala, o le a faagaeetia ai tagata lotu.

Tofotofoga mo le aoga

Faʻafefea ona ia mautinoa o oe o se oloa o se tagata gaosi gaosi oloa, ae le o se fale aʻoga fale aʻoga? Muamua, asiasia le faitotoʻa i le faʻamaloloina o le moli ma ia mautinoa e leai ni galu, saito ma cobbles o maʻa i luga. O le faʻailoga muamua e faʻaalia ai le sese o le faʻatinoina o le faʻavaʻa, o le lona lua ma le lona tolu - e uiga i le le lelei uiga uma. Fetaomi ou tamatamailima i luga o le ata pito i luga - e le tatau ona fafagaina. E aoga le mafaufau i pito o le tapoleni. O loʻo faʻapipiʻiina oloa o paketi i naʻo le lua o latou - o le itu, ma ua vaʻaia faʻata o le faʻavae mai luga ma lalo ifo; Le mea mulimuli e le tatau Afai e te faʻatau se nofoaga faʻavaʻa, asiasia ma le faʻaeteete tuʻufaʻatasia vaega o vaega - o avanoa ma le le faʻatulagaina o vaega o le solia oketisega laupapa poʻo le faʻaaogaina o le faʻasologa o komipiuta, pei o le faʻaaogaina o le unitila.

Faapipiiina: na o ma lemu

Toleniga toleniga. E umi le tipiina o kamupani Europa i le 'olo, fai se faʻataʻitaʻiga i lalo o le matasele ma faʻataʻitaʻiina le pa i le fale gaosi i le tasi ma le isi. E toatele kamupani a le aulotu o loo vaetamaina lenei faiga. O le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o ni vaega e faafaigofie ai le mamanu o le mamanu ma faaitiitia le ono o se fonotaga a le fonotaga. I le taimi lava e tasi, na mafai ona faʻasaoina ni fofo afi mo faʻaita o loʻo faʻatagaina ai oe ona filifilia le taʻitaʻiga o le tatalaina o le faitotoʻa i luga o le ala.

Le faʻaaogaina o le natia faʻapipiʻi. I le taimi muamua, ua leva ona faʻatumauina le pusa ma faleʻaiga, ma platbands - fao faʻapitoa i le leo o le tini (mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaleagaina pe afu). O leneisina faʻaaogaina le nana o papatusi, niniutiʻi ma taligalu faatasi ma le paso o paso.

Faalavelave faafuasei

O faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o le gaosiga o faʻaipoipoga e le masani ai, ae o le faitotoʻa faigofie ai le tuʻuina atu o mea sese. O le a matou auiliiliina le tele o tulaga masani.

Gagau fatufatu. O le mafuaaga e masani ona pepelo i le auala faʻasolitulafono o matapeʻa, ae i le le talafeagai o le mea mulimuli: Ma le loloto o le fanua fanua, o le mata o le pusa o le pa puipui. Faʻalelei le faʻaletonu e le faigata: Ua lava e tuu i lalo o le hinge o loʻo ufiufi mai le veneer.

Le faitotoʻa pe a oʻo le tapunia o le jamb. Masalo o loʻo suia e le mamanu o fua ona o le maualuga o le faʻanoanoa i le susu, ae e foliga mai e le faʻatuatuaina e le pusa. E manaʻomia le aveese o le Platbabband mai le matasele ma siaki le malosi o le taʻavale.

A pupuni, e le aveeseina le laulaufaiva, e tatau ona e oomiina le au. Masalo, o le tali o le tali o le tali atu pe a siiina. I le tulaga o fesoʻotaʻiga ma le laulaufaiva, e tatau ona sili atu le malie. O le isi mafuaʻaga o se mea e faʻaletonu ai le vaega.

E le le maua e le au fai ni tala lelei e le matagofie i mata o tagata faatau, ae i le taimi e matua taugofie. Le faaaogaina o lenei mea, e mafai ona e sefeina, e aunoa ma le leiloa o

Fesili o le tau

I le fale puipui, pei o le sulo o lavalava, tau mo tagata lautele fou e maualuga atu nai lo le tuai, ma, ioe, o le tau o le oloa e fuafua ile brand. Afai o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le lauiloa o le Italia kamupani o le a tau le averesi o le averesi o le 30-60 afe o rubles, ona o le 10-20 afe. O faʻataʻitaʻiga sili ona taugata o loʻo i luga o le foliga o le a Alamanuia fomaʻi ma le igoa o le lalolagi galue. O le pito i lalo o le pito i lalo - 60 afe rubles. Peitaʻi, o le "mea na mafai ona faʻatau atu ai le taugofie tele nai lo le taugofie: kamupani tele, e pei o le faʻatasiga, faʻaaluina faʻatau.

I se faʻaopopoga, o le tau e aʻafia i le auala o le faʻauma. O le taugofie e mafai ona faigofie ona ufiufi i le ata tifaga melami ma laina ma toe fausia le veneer. Tele sili ona taugata - ufiufi i le pa puipui (ecosphon). Ma o le vene o le laʻau o papa taua o loʻo ufiufi na o faitotoʻa o le vasega o le amataga o le vasega (mai le 40 afe rubles). O le tutusa tutusa i le lanu lanu ma le susulu loloto.

Tatala tuaoi

Ata: Garofoli, Romagonoli, Union

O se faʻaiuga lelei o le fofo e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le aoga o le faʻamaeaina ma le malosi o le fausaga

Tatala tuaoi

Ata: Bertalottor Porte

I le ata o le Tusitala o le Tusitala BerTolotto Porte, o mea masani ma le poto ua fuafuaina. O mamanu e faʻaaogaina e le pantographic metotia

Tatala tuaoi

Ata: Bertalottor Porte

Tatala tuaoi

Ata: SJB, Union

Ua toe lauiloa le fiafia. Latou te tuʻufaʻatasia ma le maeʻa i le eco-veneer ma le volumanos sili ona lelei

Tatala tuaoi

Ata: Oleildi.

Tioata sposvist ua faaauupegaina ma laupapa laupapa, Alumini ma Steel pusa.

Tatala tuaoi

Ata: Iuni.

I luga o faitotoʻa o alfa gusiss, valu vaega o enamel ma le o loʻo faʻaaoga i le ogatotonu

Tatala tuaoi

Ata: Mame Arendndegn

O aʻafiaga e le masani ai o loʻo faia le faʻaaogaina o le ki o le ki na mumusu i le masini

Tatala tuaoi

Ata: Bluintersi, Bertalotto Port

I faiga, susulu stavis ma ata e foliga tutusa a tamaiti, ma salu

Tatala tuaoi

Ata: Porta Preta

O le tioata e masani ona tuʻufaʻatasia ma le laupapa faʻapipiʻi poʻo le faʻaumaina o le lalaga e faia ai le teuteuga gaioiga, ma e ese mai le faʻamalosia o le tapoleni

Tatala tuaoi

Ata: Garofoli.

O faitotoʻa mai le Bissinge Colling (Garofoli) e mafai ona teuteuina i le tasi itu ma le lauʻeleʻele o le lauʻeleʻele, ma i le isi - o le vene o le laau. O sea recait e mafai ai ona e lagolagoina le le fiafia o le potu ma fai se mafanafana i potu.

Tatala tuaoi

Ata: Bluinterssi.

O luga o le tele o loʻo teuteu ma le vene o le taua o le tele o ituaiga, ethara "natura" faʻatonuga i totonu o loʻo i totonu

Tatala tuaoi

A TA PUE: Faapaiaina.

Lanu ma Matte Glass foliga sili ona manumalo i le vaega o le uliuli fafie

Tatala tuaoi

A TA PUE: Faapaiaina.

Talu ai nei, na amata ona ofo atu e kamupani i le atunuʻu se 'upega tafaʻilagi e oʻo atu i le 2300 mm (muamua le tapulaʻa o le 2100 mm). O kamupani mai fafo e mafai ona faia faitotoʻa i le 3400 mm maualuga, ae le o taimi uma o le oloa o loʻo i totonu o le alavai o le alavai, o lona uiga e tatau ona e faʻatali seʻia oʻo i le ono masina

Tatala tuaoi

Ata: Iuni.

O mafuaʻaga o le faʻamoemoega ma aso nei ua aliali mai i se auala fou i le matua ma o le faʻaputuputu o le matua, vertio (mesnofor), barxanda I le gaosiga o nei faitotoʻa, lavelave newress tekonolosi o loʻo faʻaaogaina, aofia ai ma le le lelei, aua e tatau ona ausia le lelei sili ona lelei i luga o le mea tuai

Tatala tuaoi

Ata: O le masofanua, Union, "Alexandrian faitotoa"

Tatala tuaoi

Ata: Porta Preta

Pala mafolafola e tutusa ma mea lilo o loʻo fofoina i totonu.

Tatala tuaoi

Ata: Isilli.

Aotelega Ati ma Multi-Spot Syste's Breater Nettings e mafai ona tautua i le tele o tausaga

Tatala tuaoi

Ata: Isilli.

O le aso nei ua faʻalagolagolia ma le le talitonuina ma le leoa mea, pei o le maneta maneta, o loʻo otometi ona faʻaalu pe a tapunia le faitotoʻa

Faitau atili