Taele lipine

Anonim

Le tapuni taele, o se tulafono, e tatau ona mamanuina. Luma ma faʻaiʻu Panels (STORS) faʻatagaina i se mea e fetaui ma le vai i totonu o le faletaele, nana fesootaiga ma hydromage meafaigaluega o loʻo i lalo. Afai e tatau, o le vaega o le a fesoasoani i le faʻaaogaina o le avanoa i lalo o le faletaele.

Taele lipine 11837_1

E lua auala e faʻapipiʻi ai le taele: O le mea ua maeʻa mai le gaosi oloa poʻo le pa i le fausiaina o le galuega. Sei o tatou talanoa e uiga i le muamua lomiga, e fesoasoani e sefe taimi, ma o nisi taimi o tupe, aveese le manaʻoga e faia le taʻele. I lea tulaga, o le pito i luma ma le faaiuga, taumatau taumatau ma le agavale Panels na tapunia le va o soo se foliga ma faʻataʻitaʻiga, anmisticlar, eseese ai, eseese ai. E mafai ona e faʻatauina se mata e faʻatasi ai ma le faletaele, e matua talafeagai, pe vavaeese, aemaise pe a tatou talanoa e uiga i le mamanuina o le ipu "e le maua ai ni vaipuna e le maua ai ni fetu e le maua ai ni vaipuna i a latou lava faʻataʻitaʻiga.

Taele lipine

Ata: Ravak

Fautuaga talafeagai

Filifili le fale taele o Balt e matua faigofie lava - o se tulafono, tagata gaosi oloa faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga o le pelati. E le gata i lea, o tapu taele uma e tuʻufaʻatasia ma ata lea o loʻo faʻaalia ai tapulaʻa o le oloa - faʻasino i le tele o le tele, e mafai ona e filifilia le talafeagai lelei vaega.

Faapipiiina e aunoa ma faafitauli

Faʻapipiʻi le mea faʻaiʻu o le a le faigata tele. E i ai fuafuaga o ni ituaiga se lua e mafai ona faia mai mea eseese. O oloa o le muamua ituaiga o loʻo faʻapipiʻi i le fesoasoani o vae, lea, pe a viliina, malolo i le itu o le taʻele ma le fola o loʻo teu ai le mata. Afai e manaʻomia, e faigofie lava ona aveʻesea le vaega ia toe foʻi atu i le nofoaga. Mo oloa lona lua, e manaʻomia le muamua aoina o le uamea faasee (faʻavaʻa) faataamilo i le taele, pe a maeʻa le afi i luga o faʻapipiʻi. O mea e aofia ai le fogafale o le fogafale o le fola i le pito o le itu e mafai ona faʻasaʻoina (le itu) ma le tui, ma le faʻaʻomia o le kapeti ma malutaga. Tutuli, monolithic panels (mo taele tasi taele), pei o se tulafono, sili atu ona faʻaopopo le avanoa i le liligiina. O fea i le sliding matine, o le latalata i paipa tatala i sekone.

Ulufale i totonu o le palu o le taʻele o le taʻele - o se isi vaega, masalo, o se tasi o le sili ona faʻatauaga mo le tagata faʻatau. O le lelei-faʻamaonia mea e talafeagai e le gata mo le gaosia o mea taʻitasi, ae e faia foʻi tuʻufaʻatasiga ma totonu o faletaele. O le mea e le tali atu i uma pe sili atu foi le tele i le susu. E teteʻe lava i masini faʻaletonu ma le 100% le-hygroscopic. Oloa e faia faʻapitoa mo faʻatonuga taʻitasi ma ata, e mafai ai ona faʻatino ni manaʻoga faʻapitoa o tagata faʻatau. Aemaise talu mai le lanu lanu e aofia ai luga o le 90 ata. E tatau foi ona matauina o ni vaega mai lenei mea e mafai ona pasi le malamalama, ma e mafai ona teuteu le taele ma le amataga pupuni ma le amataga o lau.

Bostyan yurkhar.

Ulu o le kali-san tagata ofisa ofisa i Rusia

Mea emu

O le maualuga o le le fiafia i le faletaele e masani lava ona siitia, ma afai e te mafaufau i le latalata o le mata i le vai, ona e tatau lea ona e filifilia se mea e le fefe ai ile susu. Tagata gaosi ofoina oloa mai plastics, uʻamea, mdf, tioata. Ia tatou nonofo pea i le mea e sili ona taatele.

MDF. Faatatau i mea e tetee i aafiaga o le maualuga o le susu, o se falelii iloga o le fale - o le MDF Disture tetee o nei tulaga lelei. O le mea e faʻataʻitaʻi ai le laualuga ma le laupapa laupapa o le a ofi i totonu o le faletaele o le faletaele, o le a faʻamalamalamaina le laina i le atunuʻu ma eco sitaili. A o matou fautua e aua nei tuua le malaia ma le mautonu i luga o le laulau i luga: E mafai ona fufula ma Defomp. O le isi nusing: O loʻo iai ni scctilelar mai le MDF e na o tulaga faʻavae. I le averesi, o le MDF Disdire Retent o le 2600-3500 rubles.

Pvc panels. Pe a faʻatusatusa i le MDF, o le palasitika screens o loʻo faʻaalia e sili atu tele o le tele. Oloa mai i lenei mea e tutusa le lanu o le leo. O le palasitika e faigofie ona tausia le palasitika. O papala o loʻo eseese i le mamanu ma lapoʻa, o lea e mafai ai ona faigofie ona filifili le manaʻomia fetuunaiga. Afai e te le faʻaalia le mata ma se malosi masini faʻafitauli, e mafai ona tautua mo se taimi umi. O le palasitika e taugofie - mai le 690 i le 1500 rubles.

Acrylic. O le pito i luma ma le autafa mo le taele, faia o acrylic, manumalo i le faatusatusaina i oloa mai isi mea. Ma luga o le malosi uiga, ma luga o le ma le loto o le tausiga, ma le mataala ai, ma o le asthethetigism. O le tau eseese i le laina o le 1500-4500 rubles.

Lapataiga: Ontitara

I le faʻatauina o matata mo le faletaele, e tatau ona e gauai atu i mea o loʻo faia ai le faʻavaʻa. E sili pe a fai o Alminirum Cinroon-lilitia taiala o loʻo faʻaaogaina. E manaʻomia aʻe faʻapea tuʻi o ni tamaʻitaʻi i luga o faitotoʻa (pe a iai) na faia foʻi i uamea. Afai e te manaʻo i le lau ma vae, faʻamanino pe mafai ona fetuʻunaʻiina latou i le maualuga ina ia faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi. A o mai le filifiliga ma le faitotoʻa i totonu poʻo fafo, ia mautinoa e faʻamalieina ai le fetaui, e faʻamautu latou i le faʻavaʻa faʻavae. Aua le faʻatau ni mata ma le palasitika lelei, talu ai e puʻupuʻu-ola ma o loʻo i ai i le pa o le tino.

Faafitauli o Filifiliga

O le filifiliga o le lau e faʻalagolago i le ituaiga vai vai. I se tasi tulaga, e manaʻomia e le taele i le pito i luma, i le isi - o le mea mulimuli e faʻatagaina e se tasi pe lua itu faʻavae, e tolu-itu Foaders). Afai e le lava le potu i le tele ma teuina avanoa, matou te le lava, matou fautua atu ia te oe e filifili se faʻataʻitaʻiga o le puʻeina ma le faʻamamaina o sui o loʻo faʻamamaina. E faigofie, aemaise lava mo se tamai faletaele, o le tele o mata ma se sliding masini ma fata. O sea oloa ei ai le pa pito i tua, faafetai po o fea e foliga foliga tutusa ma le loka atoa.

Taele lipine

Ata: roca.

Ua ou mataala i le faʻataʻitaʻiga o screens ma le nota mo vae pe faʻalagolago i se tulimanu. Latou te faʻatagaina oe e ala latalata i le taele, e aunoa ma le le fiafia pe a fufulu le moli moli poʻo le taʻele o tamaiti, maʻi o le aiga

Faaputuga puupuu

O le isi filifiliga i le Mobile Screen o se fau fale e pei o piliki, salala o poloka, gvl, laina ma laupapa po o mosaic. Peitai, ma se faalavelave matuia, o le a latou vaʻaia faʻapaʻulua, ona o lenei mafuaʻaga, e tutusa lava ma le saʻo e le faʻasaoina. Mobile Screens o loʻo vaʻaia i ni nai minute maua ai se tele o lelei. E sili ona aoga pe a fai o loʻo iai ni mea totino i lalo o le faletaele, faʻapea foi ma pamu ma faʻamama.

O le taʻele o le sikauti o le faʻaliliuina o le taʻele poʻo le tauʻavea o loʻo faʻafaigofie ma tau: o tupe faʻaopopo mo mea ma galuega o le a manaʻomia. Ma e sili ona taua: e manaʻomia le tuʻuina atu i paipa ma alatoto, ma mo le Hydromassage faʻataʻitaʻiga i lalo o le faletaele, o lena, o le mea e mafai ai ona maua fua Avanoa i fesoʻotaʻiga pe a tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi. Faapitoa le faʻapipiʻi o se taʻele o le taʻele i le podium. Faʻateʻa le taele ma se faʻamaea le tusi mai le tagata gaosi e sili le faigofie ma sili atu le tamaoaiga. I le taimi lava e tasi, mo le toetoe o soʻo se faʻataʻitaʻiga (faʻafanua poʻo lepoona poʻo aso nei), e mafai ona e filifilia le talafeagai faʻapitoa gagana ma tausia se sitaili paleni. Manaia tele le mamanuina mamanu ofoina atu i a latou faʻataʻitaʻiga tagata gaosi oloa o vai taele. O ia tekete na avea ma amataga o le taimi e faia ai le totonu o le faletaele. A filifilia se mata, faʻaeteete i le auala e tatala ai le faitotoʻa o le faʻafouga o le fofo. Afai o le potu e laʻititi ma o le nofoaga mo le faitotoʻa faitotoʻa e le lava, tuu atu i le mea e manaʻomia i le ata puʻe.

Olga Kharchevnikova

Tufuga

Taele lipine

Ata: Nafuna.

Vavae ese le taele mai le mamanu o le palompa aoina aoina. O le vaega o le faʻatuina o le atoa ma le Fortts o loʻo faia o le tumama

Taele lipine

Ata: Lautele.

O le pupuni e mafai ona faʻaalu i se malu o le fata mo le vaipuna.

Taele lipine

Ata: Villeroy & Boch

Mo uma vai taele (acrylic ma kvaril) o loʻo i ai ni fofo - o ni fofo - lanu lanu (vali e le isumu)

Taele lipine

Ata: Ravak

O le faʻafou o le faʻamoeina o le vaituʻu e tau mai ai ma se vaega (lua lanu e filifili mai ai) (133 950 o le · pru.)

Taele lipine

Ata: Ceanit.

Multifaninectal Smart Screen ma Hygiene Mea Back faleoloa

Taele lipine

Ata: Kolpa-San

Comtodo Pusa

Taele lipine

Ata: Ravak

O le lau mo Asymmetric Acrylic Fort Beantstory II foliga pei o se monolithic mamanu (14 210 Rullas)

Taele lipine

Ata: Vitra.

Taele 4 le leoa o le ola - o le kiona-paepae pamu i le ituaiga o se mautu, atoatoa lamolemole mata na faia o mea tumau e tetee i le susu ma le scatitch foliga

Taele lipine

Ata: Vitra.

O le mata e mafai ona puʻeina ni vailaʻau, vailaau, faʻapea foʻi ma isi mea e tatau ona aveese mai tamaiti.

Taele lipine

Ata: Kolpa-San

Kerroos allceal o le fatu o le panel - ma aoga ma o loʻo i ai le vai taele

Taele lipine

Ata: Ravak

Mata, pei o se ofu pupuʻu, e fetaui lelei ma le taugofie o magnolia (pito i tua o le pati - 10 238 CRYS - 6143 Rubles.)

Taele lipine

Ata: Lautele.

O le pupuni mo le taʻele mai le faʻatasiga faʻatasi e faia o le tutusa mea e pei o le vai. Krion o se mau mafanafana e pei o le maa masani; O le hyminic mea e leai

Taele lipine

Ata: Villeroy & Boch

Vavaeʻese tu taʻele o vai taele squaro pito 12 ma susulu paʻepaʻe i totonu o luga ma lanu lanu (tagata faʻatau o loʻo ofoina atu sili atu nai lo 200 papa)

Taele lipine

Ata: Nafuna.

Vavae ese le taele mai le plumping acrylic ma panels mai le tutusa mea (aofia ai)

Taele lipine

Ata: Ravak

O se tasi o le taimi-galue e le faletaele taele taele framing

Taele lipine

Ata: Ceanit.

Taʻele laula gaosi oloa e ofoina atu le aoga-lelei fofo

Taele lipine

Ata: Kolpa-San

Le manaia o le fofo

Taele lipine

Ata: Kolpa-San

Teuteuga vaega (aofia ai) mo le oval font adnois, ola i totonu o le faletaele (140 835 rubles)

Taele lipine

Ata: Ceanit.

O le isi fofo - o se mata i le ituaiga o le laumua fausia, teuteuina ma Mose, - Cercelio tulimanu tulimanu

Taele lipine

Ata: Afai.

Malte Ball Pannel e le na o se mea faʻapitoa o galuega, ae o loʻo laʻeina foi le vae o le taele (92222 rubras)

Faitau atili