Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Anonim

O le umukuka e masani ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o Suiga e faʻavae i luga o le MDF ma le Chipboard, na laina i le polyvyl chloride ata. Ona o le tele o lanu, pito i luga ma e o loʻo i ai, PVC Fitu e mafai ai ona faʻatino toetoe o soʻo se mea teuteu teuteu. Tosina le tau - faatusatusa i isi ofutino o le scades o le scrades, ua ufitia i ata tifaga, ua faigofie ona taugofie.

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga 11842_1

PVC ata o se mea mo le feagai ai ma le feagai ma le umukuka e iai le tele o lelei atoatoa. Ae o le a le aoga o i aso uma le aoga ma tumau? E tali ai fesili nei, ma le iloa o latou oloa ma mea leaga, tatou te aʻoaʻo e uiga i nofoaga teutusi fou, atoa foʻi ma le toe faʻamatalaina o nofoaga sili ona vaivai o nofoaga o le umukuka.

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "Mafusi umukuka"

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "Mafusi umukuka"

I le gaosiga o faʻavaʻa vaega, o le faʻavae o le MDF o loʻo laina i le polymer ata e ala i le gaogao o lotoa (3D ecoplastic)

Gaosiga gaioiga

Muamua, o le a tatou taofi i le telēnolosi masani. O le a le faavae? O le chipport po o le MDF e masani ona faʻaaogaina o le faʻavae o le tele o fale. E masani lava ona faʻatau atu ma ni vaega mai le chipboard's i le tulaga o paketi ma e le o iai taimi uma agavaʻa. I se faʻaopopoga, o le fausaga o le laufanua o le laufanua e tele futua, o mea e le faʻamalosiauina i luga o le ata. Ae peitai, o meatotino a le laulau e faalagolago i luga o le gaosi oloa. O le MDF e pei ona taugata le pa o le faʻamaʻi, ae e aoga mai le chiph sae malosi, e faʻaaoga ai le tala fatu mumu i luga. Sa iai mea faʻataʻitaʻi o se augatupulaga fou, pei o le Ecopfot (toe faʻaleleia ecophing, eco-toe-faʻa-maualuga. Ma luga o luga o le ekotostava, e mafai ona e faia le mapusaga.

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "Maria"

Luga o le pito i luma o le umukuka i luma, faʻataʻitaʻiga o le maa, mafua ai se tulaga ese ai tusitusiga. Faigofie i foliga, kuki faiga o loʻo vaevaeina i ni vaega eseese faʻaopoopo i laina tuʻusaʻo, lea e faia ai le fesoasoani a uluaʻi faʻamafanafana i le agaga o le itiiti.

O le PVC ata o loʻo alu ese ai le faʻapipiʻi, pisia, laʻau, pauna ma togi, e talafeagai mo le lavelave i foliga

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "Mafusi umukuka"

O le kamupani "stylieted umukuka" faʻaaogaina na o le MDF o le faʻavae, e aofia ai le PVC ata, o le mea e iloga ai le tele o le filifilia o le decors. Lenei aso, taʻitaʻia gaosi o umukuka e faʻaaoga ai le tekonolosi fou e aofia ai Concades ma PVC ata tifaga, ofo atu le tele o filifiliga fou fou. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, matou te fautuaina tagata alolofa o fafie e vaʻai ai i le sukalate, teuteuina i le ecospone (Alkorcell). O mea na atiae e Alkor o le a talitonuina o le tele o le tino ma le pito o le natura o le laʻau - o se isi auala lea e sili ona taugata umukuka ua maeʻa ma nofoaga faʻalenatura. Manaia tele i le 3D ecoplasty: O loʻo faia i le CDDDing MDF e Polymer Pese e ala i le Verum o lo o tusia ai le Vietum. Mo le 3D ecoplesty e iloga i se tasi filifiliga o lanu ma foliga, o mea e tumau ma tetee i le leaga o le tamaoaiga. E i ai filifiliga ma mo tagata alolofa o Monophonic stades ma se matagofie matagofie poʻo le aʻafiaga o le faʻafilemu, faʻapea foʻi ma le faʻaumauina atoatoa o le tele o laʻau ituaiga.

Alexander Kuricanov

Faatonu o le Kamupani "o le umukuka malie"

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: IKA

Umukuka metotia / sedal - lautele faʻavaʻa o papaʻe papala e faʻaalia ai le ulu o le ulu o loʻo avea ma ata faaonapo nei (85 24 rubles)

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: Mr.Doars.

Faʻavaʻa Faʻavaʻa ma se Array Dorsor

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "umukuka DVor"

O le gaosiga o luga o le umukuka "irma" (o le tekonolosi tekonolosi tekinolosi), faʻataʻitaʻiga o fafie, ua tuʻufaʻatasia ma lamolemole (33,519 rubles / m)

Faʻaeteetega

O nai aufono nei e mo le tausiga o umukuka ma ata tifaga. E tatau ona faʻaaogaina ni vailaau malu, aua le faʻaaogaina le faʻamamaina o paʻu o loʻo iai ana meafaitino. Aua nei e faʻatagaina malosi le vevela, o lona tulaga e tatau mai ile 10 ia 35 ºC. Ina ia aua nei puapuagatia, le ata mai i luga o le umu, pe a na faapipiiina le umukuka, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le pa puipui a le Kapeneta mai le vevela. O le pule o le eletise eletise, tu i lalo o le siiina o loka, e tatau ona e lafoina mai fafo, aua o le taulaloa o le vevela vevela osofaia 90 º. O ulugalii mai le faleʻoloa ma gaʻo mai le panu o le a le o le sili sili ona lelei e taʻalo i luga o le stades: o le a manaʻomia e tuʻu ai se tui i luga o le paketi kuka.

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: Mr.Doars.

Suiga mai le MDF, uma Ulnut "American Ulnut", o loʻo ogatasi ma pupula mata

Tekinolosi

O meatotino faʻagaioiga o le Faʻalauiloaina e faʻalagolago i le tulaga lelei o le ata tifaga, lona mafiafia ma clad tekinolosi. Ole auala sili ona alualu i luma o le Membrane-Vofum o lo o tuu i ai le vaega o loʻo tuu i totonu o le potu vai vai, i le mea e faʻamalosia ai le sili atu o le 10 ° C Extra Express (filifiliga mai le PRCC). O le tele o le faʻaogaina o le metotia o le agavaʻa e vavaeʻese ai faʻamatalaga o le lavelave foliga, gerte, punou. Mo lenei faʻamoemoe, o ata tifaga o loʻo faʻaaogaina ma le mafiafia o le 0.3-0-0 mm, lea, e mafua ai ona fausaga. Mo le kapeteni (Laminations) o le faʻaaogaina e le i ai ni mea ma mamanu, o nisi taimi faʻaaogaina le sili ata tifaga - luga i le 0.3 mm. Nai lo le kuka o le mafiafia, o le sili atu le tumau nofoaga.

O le au gaosi oloa o le Aai o le umukuka o loʻo faʻalauteleina ai le tele o ofo ma faʻaaoga le fou tekinolosi. O le mea lea, o le Kitchen Dvor Commage, i le faʻaopopoina o le faʻailoga autu na faʻaalia i le averesi o le vaega tau le vaega, na amata le atinaʻeina o le Küschon Hond, e taulaʻi atu i le Democratics Faiga Faavae. O le aoina o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o le aufaʻatasi ma se tau fou: o se edembrane ma taula masani. Pei o le sela membrane, o se failauga fou na faʻatuatuaina e puipuia ai le faʻavae, tuʻuina atu lona amio saʻo ma le sili ona leaga ma se siosiomaga fafo. O iʻuga o loʻo faʻaaogaina i totonu o le HDFDs mai le MDF faʻaaogaina le 3D o le tekonolosi e faʻaaoga ai le membrane. O isi vaega o ata fou o le tele o tomai e i ai se sili ona lelei le ogalaau. E le o le matua o Rarembrane ma le taimi, tetee i Uv Rays (faafetai i le UV Statilaizer), e maualuga le malosi, e aunoa ma le pronetan. O mea ia e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia se vaega o papa taua, maa, uamea ma le tele o isi ituaiga o laei i le matua ma le malamalama mamanu. Ma i le tupe alu o le eseese o le sili ona lelei ata ma lanu tali, o le tagata faʻatau o loʻo i ai le mafai ona filifili se ulutala ma se ata sili ona lelei. I le fesāiga ma se edembrane, o matou o se auala faʻapitoa e fai ai le patipati, o le mea lea na tafiesea ai le lima, ae tumau i le faʻaputuga o le faʻafanua o le faʻafanua. Ona o lenei tulaga ese o tekonolosi, o loʻo toetoe lava a le aofia mai le laufanua mai le laufanua o se fua masani. O le vaega mulimuli o le galuega o se lakapi lacquar.

Lyudmila aksenova

Ulu o le matagaluega faʻatekinisi o le umukuka Dvor Kamupani

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "umukuka DVor"

O le scades o le Classic Catarina Simplement e faia o le MDF ma palu edembrane (mai le 33,519 Rubles / m)

Umukuka ma stades, laina ma ata tifaga, ua lelei ona e tatau ona o le teuteuga o le alofa

ma tau gafatia tau

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "Likarion"

Astassaia Model - PVC ata i fafo o le pito i fafo o le hemode heremetically ufiufi le faavae o le umukuka headset mai le MDF

Teuteuga Faamoemoega

O se tasi o mea o le lauiloa o le lauiloa o le suʻesuʻeina, laina ma ata tifaga, o se teuteu o le magalua. Faʻafetai i le lautele o se tasi o tusitusiga, lanu ma esboses, o le PVC o loʻo mafai ai ona e faataʻitaʻia faka, maʻa, ma e le naʻo le vaʻaia, ae le naʻo le vaʻai. O le lanu lanu e aofia ai, masalo, o fuainumera uma oi ai nei. O lenei ogaumuga o loʻo valiina, faʻaosooso i fugalaʻau, 3 o laʻau, e faʻaaoga ai se lomia lolomiina, togitogia. I le gaosiga o meaafale autu mai le MDF ma le PVC-Port Decer, o le fale gaosi e faʻalauiloaina e le au tekonolosi o le tekonolosi). O le aafiaga o le matua ua ausia ona o le faʻaaogaina o le patitina ma le faʻavae o le vale i luga o le vale i luga o le fogafale o loʻo i luga o se ata, ma le tele O le le gaoia o le susu. Patchy soades kapeta, faʻataʻitaʻiga masani o laʻau masani, tamalii. O le uluaʻi suiga mai le MDF ma le Milling 3D, laina ma PVC ata, o se fou masani i le umukuka meaafale maketi. 3D luga e mafai ona toe gaosia se paʻu masani, pei o galu ma oneone oneone, ma e oʻo lava i le flaMa gagana.

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "Maria"

Faʻafou le faʻafefiloi 22 faʻataʻitaʻiga. O nei laupapa o loʻo iai nei o loʻo iai le vaʻai e le eseʻese

E le manaʻomia le tausiga o le PVC i le PVC, ua lava latou e taulimaina ai le apogige, mou atu ma le vaivai,

ona e solo ai lea ma le matutu mago

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: Nolte Küchen

Montreal umukuka o se fua faatatau o le fua o le tino ma le tioata ma tioata, faʻapea foi ma le tutuli i le tuʻufaʻatasia ma susulu "fafie"

I le tali atu i le maketi talosaga, o le Nolte Küchen fale gaosi faʻalauiloa se numera o faʻataʻitaʻiga e laina i le ata i le 2016. O le lanu ma le devor o le vaega o le ulutala i le tele o mataupu o loʻo i ai ma isi faʻataʻitaʻiga mai isi tulaga o loʻo iai. O lea, o le faʻataulau faʻalauteleina le filifiliga, o se isi manatu, ma o le a mafai ona filifili 'oloa e tusa ma ana tomai tau tupe. E ui i le mea moni o nei suʻega o le auai i le vaega o paketi, tagata faʻatau e mafai ona toʻamalie mo le lelei ma athethetics o le faʻatau oloa. O le taimi o le taimi faʻatulagaina mo le ata tifaga e tutusa lava ma mea uma i oloa uma o nolte o Nolte Küchen.

Alexey dergalin

Faatonuga Lautele o le Nolte Küchen Suiga Ofisa i Rusia

Galuega Faʻatinoga: Faʻatagaina ma Ele

PVC ata tifaga e iloga i se tele lanu lanu, o se tele ituaiga o docors. Na toe gaosia toetoe lava o se tele le misi luga. Tetee i le lagi ma feololo ma fetuunaiga aafiaga (o loʻo matou talanoa e uiga i le maualuga-lelei ata tifaga, o le mafiafia o le le itiiti ifo i le 0.3 mm). I le tausisia o le tulafono o faʻagaioiga, o le mea manaia o le mea e le fefe ai i mata o le susu ma le vevela. Tosina maualalo tau - mo se laʻititi laʻititi e mafai ona e mauaina se maualuga maualuga-tulaga faʻaaloalo o mea taugata. E ui i lea, o le polyvlelinl chloride digy dreves faia mea totino i luga o le vevela luga 60-80 ° C. E mafai ona faʻamalamalamaina mai le faʻavae ma le mimilo, lea e masani ona tupu i totonu o le fale mautotogi i luga o le kamuta, pe a pa'ū vevela, pe a le vevela vevela, pe a pa'ū vevela le ea i luga o le ea. O le mafuaaga e masani ona aofia ai le solia o le fetaomi atu o le tekonolosi i le gaosia o le gaosiga. Ina ia aloese mai faʻafitauli, e aoga e faʻatonu le umukuka mai tagata gaosi oloa o le a faʻatauaina i o latou igoa.

E uiga i le faiga mo le gloss

Talu mai le ata na faoa ai le totonugalemu o le maketi o Lusia, toetoe o mea uma a le aufaiti o loʻo faʻalauiloaina i latou polokalame umukuka ma sacquences scrades. I luga o le pupula o le pupula e atagia mai ai le moli i totonu o le afiafi i le afiafi ma le malamalama masani - aso. Ae o le ata ata o le a taugata. O LE SUʻESUʻE - MDF e ufitia i ata pupula. Faʻafetai i le Aser gaioiga, o le pito e matua le vaaia, e le mafai ona vaʻaia e mafua ai ona iloa gofie.

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "Likarion"

O le New Soades "Disjon" (umukuka "), valiina PVC ata, muamua ona tipiina lea i le vanimonimo o loo maua ai le aoga. Manaʻomia ma le manuia le suia ma le manuia le faʻauiga o le velu

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "umukuka DVor"

I le ulutala "diti o loʻo 'aveʻese mai le faʻasologa o vasega ma le taulaga, puʻupuʻu ma gaioiga lelei

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "Angstrom"

Foliga o le faʻatusatusaga o le faʻataʻitaʻiga - scrades ma le lavelave gaosi: teuteu vaega, o le tusiata fausaga, igoa o le papona

Paleni o tekinolosi ma vale o fee horges, i luga o le PVC ata, faʻataga oe e tuʻuina atu le umukuka malie

Avanoa ma lelei

I tausaga talu ai nei, o le meafale oloa na maitauina o le faʻaalia o tagata faʻatau manaoga i le itu o le sili atu taugofie ma i le taimi saʻo o le mea. O suiga o le HVADS ma le PVC ata - faʻamaonia faʻamaoniga o le umukuka o le tamaoaiga-vasega e le gata o le aoga ma aoga, ae faamalieina foi le asthetic tagata faʻatau talosaga. O le ata e mafai ona faʻataʻitaʻia mea moni, ia monophonic, faʻatasi ai ma ni mamanu eseese, lamolemole poʻo se mafanafana. O le filifiliga e ofo mai ma le fanau ma susulu o polotini, e aofia ai i lalo o fafie, paʻu, sima, sima, maa, ma isi

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "umukuka DVor"

Teuteuina o sui o loʻo ufitia i le pvc ata, e mautinoa ai le faʻatauaina o laupapa laupapa, talafeagai mo umukuka i Netchens ma Cormage Cexles

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: IKA

Matagofie ulutala "metotia"

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: Mr.Doars.

O le scades o pase i le fulufulu "byque paepae" ufiufi i patiina

Asthetics tamaoaiga tamaoaiga

Ata: "Mafusi umukuka"

Suiga i le Scory "Anetik" ma le "lantit", ma le patipati ma le mimio mo le nana o lima

Faitau atili