Olaola

Anonim

E toʻatele ua talitonuina o le laʻau taʻutaʻua e le o se nofoaga i le faletaele, o le ulufale ai fale, o le umukuka, e tele taimi e pa'ū ai le vai i le fola. Mafai e lenei fola e ufiufi ai le tamaoaiga i le susu?

Olaola 11847_1

O le lauiloa o le lauiloa o le laminate e faʻamatalaina e lona maualuga teteʻe i le faʻaʻaisa o laei ma eseese faʻaletonu, faʻapea foi ma le le talafeagai i aʻafiaga o le soifua maloloina, UV i le HICAL. Ae peitai, o lenei alafua ma le matagofie lea, e 80-90% o loʻo iai o laʻau, e iai le gaogao o laʻau, o loʻo iai se nofoaga vaivai - susuga i vaega masani o ata, ma tuʻutuʻuga ia o puipui. O lenei, lameta, e pei o se tulafono, e leʻo fautuaina e taʻoto i fofoga u i luga o le fola ma masani ona paʻu. O le susu, faʻataʻamilomilo pito i luga o le fasi autu, mafai ona mafua ai le fuata o le mea mulimuli.

Olaola

Ata: Vave-laasaga

Ioe, na faʻaleleia atili e le au gaosi oloa gaosia a latou oloa. E faʻateleina ai le malamalamaaga o le faʻavae, e faʻaitiitia ai lona miti, pe faʻaoʻo le suavai vai i totonu o le apamemea. I totonu oi latou o le laminate mai Aqua + aoina aoina (egger), tau o le 1 ², o rubras. O isi e ofoina mai auala faʻavave o le puipuiga mai le susu, sui faʻavae o fafie i luga o le palasitika, e ui o mea eleʻele e faigata ia faʻaigoaina o le suimatua. A faʻapea o loʻo faʻataʻoto atu le laugatasi i umukuka i umukuka ma auala, o tagata atamamai o loʻo fautuaina e misia vaega pito i luga o le vaega Uma latou puipuia lelei le fola e ufiufi mai i afaina ai aʻafiaga o le vai, ae o le tulaga taua o le aʻoga - Anapogi ma le folasaga. O lenei le mautonu o le le mautonu o loʻo taofia se lisi o le vai mai le Umily Ultra Aoina (vave-laʻasaga), o le tau o le 1 M ^ 1605 rubles. O le faʻapitoa faʻapitoa o le hydroseal, o loʻo taofia ai le pipiʻi o le vai i le pito o puipui, e faʻaaogaina i luga i le faʻasologa o gaioiga. O le isi mea manaia tele: o le gaioiga, faʻafetai i le laminate mai lenei o loʻo avea ma le le mautonu mai i le tele o laupapa, aua le tipiina, ma faʻapaʻiaina, aʻo faʻatumauina, aʻo tumau, aʻo faʻatumauina, aʻo tumau, a o taofia, ma faʻamalosi i le faʻamaoni o le faʻavae.

Faʻapitoa Puipuiga Puipuiga i le Corle Coupondunds of Slats e puipuia ai le ofi o le susu i le faʻavae o le laminare ma, o le iʻuga, o lona le masani ai

Pe a taoto se susuga o le susu mai le Uminive Angtra aoina, e taua le taofia o le fausiaina o le avanoa i le va o fusi. O le mea lea o le tele o le vaega o le vaega o loʻo ufiufi (opeopea metotia, e aunoa ma le faʻaaogaina o le fola) e le tatau ona sili atu i le 13 × 13 m. "SICEL I se faʻaopopoga, o loʻo faʻaavanoaina lava ma le fola o le faʻamafanafanaga ma le tele o avega i nofoaga ma le tele o gaioiga. E manaʻomia le le aofia ai le susu e ulufale ai i le fola ma le fola soofaatasi, faʻapea foi mo le pito i luga (faitotoʻa poʻo le faʻatonutonuina o nofoaga eseese). I ia tulaga, e sili le faʻaaogaina o se taligalu, pei o le vave-laʻasaga hydrokit.

Alexander Ivanov

Unlin marketang faatonu

Olaola

Ata: Bostik, Pafus, Pallmann, vave-laasaga

Gel kiliki puipuia (Bostik), 125 ml (1 afifi. - 295 Crum.) (A); Puipuiga o Fusams o Lami-Nata Kiliki-Save (Pafus), 250 G (1 Pack - 295 Normans), e tusa ma luga faaiu ma loka o placks (g)

Olaola

Faitau atili