Feagai ma le sima ma ceramic trales o le shoptics potu faletaele puipui ma umukuka

Anonim

Faʻafefea ona fai se taʻele i totonu o le tamaʻi faletaele poʻo ni umukuka ma le tele o ituaiga faigata, faʻalumaina ina ia mataʻituina ma le tele o otaota, ma o le aofaʻi o otaota e itiiti?

Feagai ma le sima ma ceramic trales o le shoptics potu faletaele puipui ma umukuka 11849_1

Filifilia o se ceramic tileʻe, tatou tosina mai le faʻalogo i lona lelei matagofie ma tagata faʻatau mea totino. E tutusa lava le taua le faʻaaogaina o elemene o le sili ona lelei faʻatulaga ma mafaufau i le ata o le faataatiaga. O le taimi atoa, o le potu lava e tasi o le a foliga ese ma se "le mautonu e se lapoʻa-fausaga e le tele-faʻatulagaina o le monolithic luga, ma le gaʻo o le vaega o le mautinoa le gaioi.

Tamai foliga

Ata: Kerama Marazzi

O le filifiliga o faʻatulagaga e masani ona faʻalauiloaina e le tau talafeagai o le potu. I avanoa lelei o faletaele masani ma umukuka ma pamu i totonu o puipui puipui, o le pito i luga o utupoto ma isi elemene lavelave, o le tele-forties o tamai laupapa ua manino. O le mea e aofia ai elemene o le 4.9 × 4.9 cm, 9.9 × 9.9 cm, 7.4 ×, 15 cm 15 cm ma isi. Faatasi ai ma le la fesoasoani, e mafai ona e faʻatulaga ni laʻau gatete, e le mafai ona tuʻuina se tele laulu.

Tamai foliga

Ata: Kerama Marazzi

O le vaʻaiga vaʻaia o le foliga o loʻo aʻafia ai le lanu o le paʻu. Pogisa foliga sili atu moni tele, malamalama - a itiiti

O le mea moni, galue ma le tele o le au faigaluega sili atu ona faigaluega (e le o se mea e tupu ai o nisi tagata gaosi e aoina i luga o le ituaiga o le oloa ma le tele o 4.9 × 4.9 cm). Ae o ia aitema e faʻatagaina ai ona e faia ni laupepa laupepa ma uluaʻi teuteu. O tagata alolofa o chatricics o le manaia tele o le tele o le faʻaaogaina o le mataala i le tuʻuga o le ituaiga o se fefiloi o laupapa o eseese ituaiga o eseese lautele. O le a latou toe faʻaleleia ma le mantinomed ma le fesoasoani e aloese ai mai le tuufaatapoina o le tupua, mai le mea o loʻo iai le mamanu o loʻo iai.

Ceramic Tiles o ata laiti o le sili ona lelei filifiliga mo le mamanuina o lavelave i luga lea e le mafai ona faʻaaoga le elemene o le masani masani o le masani o le masani o le masani ai e aunoa ma le teuina o otaota. Tautala atu e uiga i vaega sili ona lelei o foliga laiti o pou, e toʻatele e talitonu e le tatau ona faʻaaogaina mo le feagai ai ma le tele o nofoaga. Peitaʻi, o i latou e tuʻuina atu le sili atu le saolotoga e faʻasaʻoloto, faigofie ona liliu i ni faʻaupuga muamua poʻo se mamanu e pei o Mose. Ae faʻafefea ona gagau le lanu nifo mai le lapoʻa-faʻapitoa fafie e toetoe lava a le mafai. Faatasi ai ma le fesoasoani a pa o loʻo maualalo-talosaga, e talafeagai e faʻailoa mai ai nofoaga aoga i avanoa faʻavasega o aso nei ma le tele o le umi o potu.

Victor ostsky

Faʻatonuga o le maketiina ma faʻasalalauga Kerama Marazzi

Tamai foliga

Ata: Marca Crona

Ceramic tile mai le aoina o Jolie (Marca Corona), o le tele o le 10 × 10 cm elemene (1 ² - mai le 3242 Rubles)

Tamai foliga

Ata: Kerama Marazzi

Tile "Asio" mai le "Neapolitan aoina" (Kerama Marazzi), o le tele o elemene 15 × 15 cm (1 _ ru (1 _ ru (1 _ ‖ ‖

Tamai foliga

Ata: Marca Crona

Tamai foliga

Ata: Marca Crona

Tamai foliga

Ata: Jasba.

O le lapopoa aoina (Jasba) aofia ai se faaputuga o ituaiga eseese o tele,

Pepa ma lanu, mai filifiliga vasega i faʻataʻitaʻiga (1 ² - mai le 3885 Rubles)

Tamai foliga

Ata: Kerama Marazzi

Ceramic Tile "Avellino" mai le "Neapolitan Aoina" (Kerama Marazzi), o le tele o elemene 15 × 15: cm)

Faitau atili