Inisinia Komiti po o le Laminate: Faatusatusa se lauiloa o le 5 tapulaa

Anonim

Faatusatusa le lua mea mai le manatu o le siosiomaga faauo, le mautu, faigofie o le faʻapipiʻiina, tausiga ma le tumau.

Inisinia Komiti po o le Laminate: Faatusatusa se lauiloa o le 5 tapulaa 11850_1

Inisinia Komiti po o le Laminate: Faatusatusa se lauiloa o le 5 tapulaa

O le filifiliga o le fola e matua faigata. A faʻapea lava pe a faʻapea e fiafia iai ni mea i le uluaʻi vaaiga e tutusa. O le eseesega e na o le "natura" o le amataga. Saili mea sili atu: inisinia laupapa po o le laminate. O le faia o lenei mea, o le a tatou fuafuaina i o latou foliga ma faʻatusatusaina le uiga autu o le i-talosaga fola.

Faatusatusa le fola

O le a le inisinia laupapa

E uiga i le laugatasi

Parakalafa mo le faatusatusaga

- Ecology

- Aiaiga Aiaiga

- tausiga

- tumau

- metotia o faapipiiina

Gaosiga

O le a le inisinia laupapa

O le upu "inisinia" i le ulutala o mea e taʻu mai ai o le pa e faia i ni nai elemene. O se mea sili lenei o le tauleleia o le a aofia ai i luga o pusa laupapa laupapa. O le faʻavae e avea Plywood poʻo ninillas mai taugofie taugofie. E i ai le tele o ia papatusi i isi, e lua i le fitu. O le malosi o le maeʻa o le faʻauma e faʻalagolago i latou ituaiga ma aofaʻi. O le pito i luga o le mea e fai ai le teuteuga. O le vene o le mea taua o le tele o ituaiga: ash, ok, nak, matc.

Inisinia Komiti po o le Laminate: Faatusatusa se lauiloa o le 5 tapulaa 11850_3

O le fiber o le pito i lalo o le vaega o loʻo masani ai, lea e mafua ai le ipu o loʻo tumau ma mautu. E faafaigofie ai le fesiitai i le manaia o le susu, e le taitaiina ai, e le taitaiina ma le mimilo. O le mea lea, o se sese e mafaufau e faʻaaoga tele le faʻavae o le tele o mea na faʻatutuina ai le tele o mea. O le tau o le "inisinia", o se nofoaga e sili ona lelei pe o isi laʻau o se laʻau, atonu e maualuga atu nai lo le ash gase poʻo le ok. I soo se tulaga, e aofia ai le faamaeaina o le vasega o le tau ma e taugata.

Foliga o le laumua

O le tele lea o auala o loʻo feagai ma le tele o folasaga, ae ua leai. O le faavae o le faleoloa laupapa. E mafai MDF, HDF po o le PVC. E ui i le gaosiga tekonolosi tekonolosi, o papatusi laititi i le atoatoa ma le malosi. Ona o uiga lea o uiga o tamaitai na gaosia ua gaosia i luga o le a ese ai foi.

Inisinia Komiti po o le Laminate: Faatusatusa se lauiloa o le 5 tapulaa 11850_4

O se vaega o vaega o pepa o loʻo tuʻuina i luga o le faʻavae. O le ata e mafai ona avea ma mea. O le mea lea, o le Pepa atoa o manatu e lelei le faatusaina i fafie, nonoa, maa, ma isi. O le palasitika e sili atu le maualuga o le pepa ma le laumeta o loʻo faia. E aliali mai se ata teu tino olaola. E mafai ona lamolemole pe e leai. O le ulufa o loʻo sili atu ona fetaui ma le faafoliga o mea masani. O le pito i lalo o le faavae o loʻo faʻatonutonuina e se isi vaega, e taofia ai le susu i le mafiafia o le laupapa ipu. E i ai faʻataʻitaʻiga ma se mea e suia ai. E faafaigofie ai lo latou taotoga. O le tau o le ogatasi faʻalagolago i le lelei ma le mata mata mai le mea na gaosia. O lea la, e sese le manatu o le "taugofie faʻataʻitaʻiga" o mea taugata. O le fesuisuiai o tau ma uiga e taua.

  • 5 mea masani sese pe a taoto se laumei (ma e aloese mai ai)

Faatusatusaina o le laumua ma inisinia laupapa

O le autu autu o le "inisinia" ma le laumeta lalagaina o lo o taoto i le tele-ofe. Uma o loʻo feagai ma se ituaiga o le "Puff pastry". Peitai, tuʻuina atu o le 'aina i lenei keke e matua ese lava, le tutusa ma faʻaiuga. Faʻatusatusa mea i luga o tapulaʻa eseese ia malamalama poʻo le a le eseesega i le va o le inisinia laupapa ma lametate.

1. Ecology

Ua uma ona manatu o pamina Ma e le o le tulaga lea. E faʻalagolago uma lava i le kelu. O Lalupu o Lamellas e tele naua mea e masani ai i le palu ma le admaldydedes, e matua leaga lava. Pele e mafai ona saogalemu atoatoa.

Mo kamupani enisinia, o mea masani o supo e masani ona faaaogaina, e ono foliga e leai se masalosalo mo lona evology. Ae o le saogalemu toe faʻamoemoe e faʻalagolago lava i ai, o loʻo faʻaaoga pe a paʻu i lalo papatusi laupapa. Faʻaseseina tagata gaosi oloa naʻo le sefeina o le saogalemu. I isi tulaga, o le oona o lona uiga e mafai ona faʻaaogaina.

O le Tusi Faamaonia o le tausisia pe a faʻatau se mea e sili ona lelei e siaki ma le faaeteete.

2. Gaoioiga Agai

O le le atuatuvale "e le o faʻaalia" i le lua suamalie, ae pei o tapulaʻa.

Ua maeʻa le puipuia o pamua i luga o le le saogalemu mai le susu ma se ata puʻe o palasitika. Ae afai e pa'ū le vai i soosootaʻo, o le laupapa povi o le a fulafula ma foliga mai. O le mea lea, o le conging e masani ona tetee i le susu. Afai e vave ona e solo le spidy vai, o le defofotation o le a le aliali mai. O le umi o le matagofie o le susu o le a mafua ai le leaga. O le faʻateleina o le vevela mo le laʻau e mafai. O nisi o ana ituaiga o loo ofuina i luga o le pulou fola.

O le pito i luga o le "Engining" o se fua faatatau masani, e aunoa ma se puipuiga ogaoga. O le mea lea, o le le magalemu o le 75% o le a malaia ai. Le manaʻomia ma le le fiafia ma le paʻu. Lafoina mea i luga o maaatapee mafana e le fautuaina.

Inisinia Komiti po o le Laminate: Faatusatusa se lauiloa o le 5 tapulaa 11850_6

  • O le a le eseesega i le va o le laminate ma le parquet: faʻamatala ma faʻatusatusa le 9 faʻailoga

3. Tausiga

O le palasitika pito i luga o le laumua vaega e le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa. O le masani lava o le solo i se ie susu. Ma le ogaoga o filogia, e mafai ona faʻaopopo faʻalu malie. Afai o se tasi pe sili atu slats o loʻo vete, e mafai ona suia latou. O le lavelave o le mea na tupu e naʻo le manaʻoga e tuʻu ai le fola o le fola i le vaega o le mea lea, ona faʻaputu lea o le mea moni.

Faaeteete mo le inisinia laupapa e sili faigata ona faigata. E ao lava ona fetuʻutuina e le fafie faʻapitoa mo fafie. E mafai ona suia fasifuaulau mea e mafai ona suia pe a leai se styling i luga o kelu. Ae o le "inisinia" e mafai ona tiʻetiʻe "aveese le vaega pito i luga na alu i le lē fiafia. A maeʻa lena mea, e ufiufi i le vanimonimo po o le wit o loo toe foʻi mai ai o ona foliga vaaia.

Inisinia Komiti po o le Laminate: Faatusatusa se lauiloa o le 5 tapulaa 11850_8

  • 8 Tulafono i le tausiga o laupapa laupapa, o le mea e tatau ona iloa uma e tagata uma

4. Vaeluaina

O le Aomite Auaunaga Ola e laititi. Tele faalagolago i lona uiga. I soo se taimi, i le tele o taimi, o le palasitika puipuia o ofuina ofuina fanaufore. O sikuea e aliali mai i luga o pito o le lamellae, ogaumu fafie ua aliali mai. O nei faaletonu ua le toe faaleleia. O le sui o le fetaui lelei e tatau ona faia se averesi pe a uma le 15-25 tausaga.

I lalo ifo, o le le mautinoa o le "inisinia" e fuaina i le sefulu tausaga. Mafaufau i le ata e faʻatumauina ai le faʻafaga o foliga mai ua faʻafa i lona atoa, e ono tautua le mea a le mea a le mea.

Inisinia Komiti po o le Laminate: Faatusatusa se lauiloa o le 5 tapulaa 11850_10

  • Faʻafefea ona Puipuia le Lamua ma Faʻalautele Lona Olaga Tau Atu

5. Metotia o faapipiiina

Mo laugatasi laʻei, naʻo le fesoʻotaʻiga o le loka ituaiga o loʻo faʻaaogaina. O se iʻuga, o le fola folau ua mauaina, e le faʻataʻitaʻia i se faʻafa o le vevela. "Inisinia" ua tuu i luga o le Glue, e mafai ona faʻapipiʻi i le faʻavae o oe lava-siteki poʻo le metotia tuʻufaʻatasia o loʻo faʻaaogaina: Glue-faʻapipiʻi. Avanoa Boards ma Castle Connections i le ituaiga o Groove Spike. Ua faaputuputu o se fola folau.

Inisinia Komiti po o le Laminate: Faatusatusa se lauiloa o le 5 tapulaa 11850_12

Puʻupuʻu puʻupuʻu

Tatou aumaia se aotelega puʻupuʻu. "Inisinia" ma Laminare Panels e matua ese lava le inisiua. Laminate o le taugofie, o le tauemu vave ma le le lelei, e iloga, e iloga i se vaaiga manaia, faʻatumauina ma o le a tautua mo se taimi umi. Ae o le tau i luga o le taimi e malulu tele ai, leotele "leo" ma sili atu ona matauina.

E sili tau taugata, e faigata tele ona faʻapipiʻiina, ae e sili atu ona matagofie, maoaʻe ma sili ona manaia i le paʻi atu. E mafai ona faʻafouina, lea e aofia tele tautua tautua.

Faitau atili