I le malamalama

Anonim

O le afi mati o nei taimi e masani ona masani ai mea uma mo le vevela. Na liliu i se mea teuteu teuteu o totonu ma le mea faigaluega mo le fausiaina o se faʻapitoa, atunuʻu siosiomaga - o se ituaiga o le cozority genrator. Masalo, o le motu o le motu e sili ona tutusa ma nei galuega.

I le malamalama 11853_1

O le motu o le palu o le sami e mafai ona taʻua o le tuufaatasiga o le ogatotonu o Fraic, Faamanino faʻaleaganuʻu tuufaatasiga o tagata anamua - e le aunoa. Ma e oo lava i se masini matagofie o le portint, laei i le tioata uamea ma le vevela-puipuia, e faamanatu atu ia te ia taimi na taua ai o ia ma le lalolagi atoa.

I le malamalama

Ata: Taulaitu.

Ioe, o le mafuaʻaga o le tuputupu aʻe o le lauiloa o le au aoina o motu o motu e le gata i latou romantical aras, ae o le mea moni lava latou o le atoatoa o le potu potu ma tuʻufaʻatasia ogatotonu mo aiga ma malo. Peitaʻi, o tagata e ona le aiga e tatau ona mafaufau i ai i tulaga o faʻagaioiga, o le ogatotonu o le fiva e ese lava mai le puipui ma le tulimanu.

I le malamalama

Ata: o le Orraura, Harri Leeers, Carikaa

I le malamalama

Ata: Marie Leeers

Tele motu e faʻataʻapeʻapeina o loʻo faʻaaogaina i mata ma le vevela-vevela-tioata, faʻatagaina e faʻalauteleina le saogalemu ma lona aoga i le tafeaga.

Island Agasioti

O le nofoaga tutotonu e faʻailoa ai ni manaʻoga faʻapitoa mo le ata o le magalafu: o le "pito i tua" o le oloa e tatau ona avea ma tupu. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻateleina o le vaega, lea e le fiafia i le afi. Mea lelei, o le avanoa e faʻamemelo ai i le afi o le afi o loʻo i totonu o le potu i totonu o le potu.

Mai le manatu o faiga masani, o le mataupu o le tiga o le fatu ei ai vaivaiga. Aemaise lava, e faigata le faamautinoaina le ulaula faʻafaigofie le aveeseina, aemaise lava i le faaupuga, pe a le o le isi chimney.

I le malamalama

Ata: JC Bordelet, Taulaina, Fesuiaiga,

O loʻo iai faʻataʻitaʻiga i luga o le tulaga (a, g) ma taofia (b, b). O le sekone e i ai se moli moli ma mafai ona faʻapipiʻi i le pito i luga o le fola lona lua ma le fesoasoani a se node faʻapitoa e sau ma le magalafu

O le isi vaega e popole ile afi. Afai e te faʻafuaseʻi ona oʻo atu i totonu o le fuli poʻo le vine, o le afi o le a amata ona liliuina alofilima i itu uma, ma o le taulaiga lea, o loʻo i ai, ma nofoa.

Pulea le loimata ma le malosi o le afi e le faigofie foi: O le ea e alu i le fanua o susunuina mai itu uma, e faateleina ai le togavao i itu uma, o le totino ua atili ai ona malosi ai. O le mea na tupu, o fafie mutia i se mataupu o minute, o le vevela e faalavelave i le auala

I le fatu, ma i totonu o le potu o loo i ai se ata.

Ma, i luma o inisinia oe na atiaeina nei vaomatua vaomatua taulealea, sa tele faafitauli ogaoga. A o latou tali, sa i ai le numera o numera muamua o fuafuaga o ogasami ma na valaʻau o ni uila, o nisi o loʻo amata ona foaʻi.

Faasologa.

I le malamalama

O le vevela o le "fāʻasu" o le magalafu tatala, faapea foi le masani ogaumu i le potu ola e sili atu ma le 500 ° C, o lea e tatau ai ina ia filifili le alaasu ma le vevela o faagaoioia e 1000 ° C; O paipa e masani ona gaosia mai le Steel Aisi 310

Uma itu e fa

Island Burclaces ma pa puipui mo latou e masani ona faia o le uamea. O le maketi a le Lusia na sili ona fai ma sui o oloa a Europa - tuaoi, o le vaipanoa, Phozzet, BIANDERTTA, STRMM, o nisi vaega o le atunuʻu ma le faalelei pili. E taua le taofiofia o le soʻotaga o le filifiliga o le 'au faʻataʻitaʻiga ma iloa ai mea e tatau ai ma le faʻaaogaina o ata taʻitasi.

Lapataiga tatala punaʻoa, pei o Zelia (tuaoi) poʻo le Myzzofocs (taulaʻi), o loʻo aofia ai le asu, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le foloa pe faʻapipiʻi I totonu, ma o le asu e aoina mautotogi i le taimi o fesoʻotaʻiga). O le taulaiga e faʻaauupegaina ma se lautele lautele (o le lapoa o le 200 mm, e ui lava o le masani mo le fiva o loʻo manatu o le 150 mmrodes, e masani ona faʻatagaina ai le eletise eletise. O le fua o lenei ituaiga e ofoofogia, ae e le talafeagai. Latou fuafuaina mo le taimi puʻupuʻu faʻaaogaina - mo itula pe lua; I le taimi lava e tasi, o le malae e tatau ona tuu i luga o fanua maualalo.

O le tumutumu o se taulaiga e tatau ona tuʻuina atu ma se simi-labile - anoa i le vaitau malulu, o le a liliu i totonu o se pule malosi faifai pea. E masani ona i ai i le au ona faʻaaogaina ni masini ma toetoe lava a le o le leai o se paʻu o Ethanol pa.

O le taulaiga ma le tasi itu e tatala le afi afi, fai mai Doria Central (Traforat), sili atu faigofie ma saogalemu nai lo le saogalemu. O le taulaiga ei ai se "lapotopoto" mamanu, ae o le ogaumu, e tasi le itu e tasi, ma o le pu e faia o se vaapiapi o se spet slot. O lea, o le afi e sili atu ona pulea, ma o le afi afi e telegese. O le fesoʻotaʻiga o le fesuiaʻiga o rotation, fausia i le tulaga ma / pe i totonu o le chimney faʻapipiʻi, faʻataga oe e faʻatonutonu le vevela vevela i le itu o le potu, ma i le afiafi - i le taimi o faʻafiafiaga.

I le malamalama

Ata: Faʻamalosi lee, taulaiga, feololo, totemo, jc tuaoi

Fuga Afioga (a) e faʻatagaina e faʻaaoga mo le vevela, ae o le gyrofocus (b), Julietta (G) ua mamanuina na o le faʻatinoga o gaioiga teuteu. I se taimi tuai, e mafai ona e opoina se fiva ma se moli uila (B)

Fireplace ma se tioata lau, mo se faʻataʻitaʻiga, Marvik poʻo le oslo (Piazzzetta), e tutusa foliga foliga i le tatalaina, ae sili atu le aoga. O le lau o le laulu o loʻo puipuia ai le tioata vevela-fou puipuia mai aloiafi ma asu, ma e sili ona taua - faʻatagaina oe e faʻatapulaʻaina le ea i le taugofie-susunuina. Faʻafetai i le HumarmAL faiga-faʻamamaina faiga, e le manaʻomia le pupuni o le pupuni mai le lulu ma le soo; I ni nai mea, ona tulaʻi mai lea, o isi na paʻu i lalo, o le lalafi i le ala; O le filifiliga, o le auala o loʻo faʻaogaina ai ma se eletise eletise.

O le faʻavasegaina o le motu o le motu o loʻo faʻafaigofie ona faʻaaoga le mafanafana o le faʻaputuputu ma le faʻatasia o faiga, o lea e masani ona maualalo le masini

Brerucce ma le tapunia palepao poʻo le ogaumu, pei o le Monoblococo Payuracrac (Palazzetti), Pantherem 68 (Faʻasao), e iai le tulaga lelei o le Tutotonu ma le Patai. Tele Payraomis (ma le tolu pe fa o le sikafu i totonu) ma ala (o loʻo i ai le lua faʻafeagaiga) o Europa gaosi oloa o le fale gaosi oloa. O loʻo sapalaiina le ea ausilali i luga o nei i totonu o iniseti, e tali mai ma le sulfur ma carbon ma carbon oxades, cousation ulugalii ma isi mea o loʻo i totonu o le asu. E mafai ona tele le faʻateleina o maile le lelei o le masini ma e masani ona faʻamamaina le chimney.

O togavao o lenei ituaiga e sili i le penina: o le ogaumu, e pei o se tulafono, o loʻo teu i le koluma, o le faʻapaologa i le pala o le pa poʻo gypsum alala poʻo gypsum alatola poʻo gypsum alala poʻo grapstum alatola poʻo gypsum alatola poʻo gypsum alala poʻo le moli moli poʻo gypsum alatola poʻo gypsum alatola poʻo grapstum vai poʻo gyptum alatola poʻo gypsum alatola poʻo grapstum vai poʻo gypsum alala poʻo le moli moli. O lenei mamanu e aoga e faʻaaoga ai le avanoa mo le zoning avanoa.

Swivel Netmation-Maumu, Fai mai Stromboli (Romotop) poʻo le Merailis (e avanoa i le tau, puʻupuʻu) Faʻapitoa Plany Tutu, faʻapea foi ma le faʻapitoa faʻapitoa mo le fesoʻotaʻi o le chimney, e aunoa ma le tele o taumafaiga e faʻapipiʻi ai se mea faigaluega i le 90 pe 360 ​​° (faʻalagolago i le mamanu).

I le malamalama

Ata: Stav

O nisi taimi i le aveeseina o puipui, afi ma potu afi ma le masani (tasi-tasi) ogaumu o loʻo faʻapipiʻiina o le tele o le masini

I le malamalama

Ata: Brunner.

I le malamalama

Ata: Brunner.

Faataamilo afi

O le motu o le motu o le Islandplace e manaʻomia le avanoa - o le aotelega o le manatu o le tusiata ma totonu o tagata mamanuina. O le masini e le talafeagai i se potu latalata, e le gata na faigata ona malosi le saogalemu o afi, ae e leai lava se mea e tatau ona susunuina lona tino. O le taula tatau e tatau ona faʻapipiʻiina mai i ni vaʻalele, faʻatonu se tutoʻatasi o faʻafiafiaga i totonu o taimi uma.

I le malamalama

O le tau o le ogatotonu o Fraical FICI o le Europa i Europa (A, G, e), e aofia ai ma le Statupen Day mo le 400 Afest. Palota Fafie Fafie (B, D) mafai ona faatauina mo 160-240 afe o Rubles.

Tele fale gaosi e ala tele i lalo ifo o le 150 kg ma le manaʻomia se faavae e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina ma faʻatagaina i ni tapulaʻa o le chimney o lo o faasaʻoina le nofoaga faʻapipiʻi. (Tuusaunoaga o loʻo avea ma tulimanu tutotonu ma le maa o loʻo feagai ai, mo se faʻataʻitaʻiga, tulivo ma le auvae a le auvae, o le a tatou tusia i se tasi o numera o loʻo mulimuli mai. ma le le-le-o mea taua, mo se masini ma se tapunia afi afi. O se tulafono, 0.5 m ua lava.

Faapipiiina o se laupapa afi e tatau ona saunia i le mamanu o le fale. O le fausiaina o le faavae ma le kesi o le chimney i totonu o le fale fausiaina e fesootai ma faaletonu ma maualuga tau, ma o nisi taimi e le mafai ai

O le mamao mai puipui o le laau sipela i puipui e le puipuia, utupoto, rafters ma isi fausaga mai mea faʻapipiʻi tatau ona i lalo ifo o le 500 mM. O faʻailoga muamua a le Pepeti e masani ona aofia ai i le afifi o le maʻua, o le a maua e le toe maua i latou lava. I lea tulaga, e manaʻomia le siakiina ma le faaeteete o ata o faʻailoga ma metotia o fesoʻotaʻiga paipa.

I le malamalama

Ata: Piazzzetta.

Tolu ma le fa itu o vae o loʻo i ai ma le MRAILID DACKA tau mai le 120 afe rubles., O le mea lena, e uiga i le faʻaluaina e taugata nai lo masani

I le malamalama

Ata: Chemini Philippe, Stav

Iunite e aunoa ma se faiga o le pyrolytic faʻamamaina o tioata manaʻomia galuega-taunuʻu

E le gata i le fafie

Faatasi ai ma le laupapa laupapa i luga o le maketi o loʻo i ai le tele o le vaʻa i luga o le Ethanol ma le kesi masani. O le muamua o loʻo avanoa i le tau (mai le 25 afe orbles) ma e faigofie tele ona faʻapipiʻi. O le Ethanol Device (o le-igoa o le biocamine) o se uamea tane mo suauu, i le tapuni o le tele o pu eseese e alu ese ai ethhars. Ina ia faia se mea manaia, e manaʻomia le faatumuina o le agavaʻa ma aumai le afi i pu. Tele masini faaonapo nei ua faatulagaina i se electrode ma le afi mumū pulea ai le puleaina. Ina ua mu ethanol, leai se afaina o vai, kapeta dioxide ma o sina vaega o le acetaldehyde ua fausia - i le afi, e le maua ai le gemp totonu o le potu.

O le kesi kesi e sili atu ona taugata (mai le 200 afe rubles) ma o lo o fai ma sui o le maketi a Rusia ma ni vaega eseese. Latou te manaʻomia le faʻataʻitaʻiga a Acid-tetee i le 'ava malosi, o nei masini e matua taugofie e faʻagaioi le potu. O le kesi kesi e tatau ona tuʻuina atu i se faʻaeletonika pulea faiga e liliu ese ai le kesi pe a oʻo mai le afi o le RO 5 53-200921-200921-200921-200921-200921-200921-2009. E tatau ona faʻapipiʻi naʻo le mea e teu ai i le alatele i le ala i luga o le alatele: O le le fiafia o suauu, ma o le a le lava le faʻamasinoga.

I le malamalama

Ata: Patika.

O le motu o le motu o le ata o se maoaʻe ma le styped ma stymed heating masini, lea e fetaui lelei ma le tulaga o le lautele (mai le 30 m2) o nofoaga. O le a avea ma muamua le teuteuina o le 'olo i luga o le maualuga-tech, Avtant-Gardee, Faatosinaga. O le ata o loʻo i ai se tamaʻi tele, e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina. O ni mea faʻapapa ma le faʻamaloloina o le chimneys ma le pusa afi e le manaʻomia fua, ona latou te le faia ni avega i luga o le fola. Mo lung fafo afi mumu, o se lavelave faʻavae e le manaʻomia - e lava le faʻatulagaina o se faʻailoga sima faʻamalosia. Lelei, o mea faigaluega lelei ma lelei-tuufua itūʻaiga o vaʻa e gaosia e Farani ma Italia kamupani. O nisi faʻataʻitaʻiga, e pei o le 4 foliga Suppendu (Totem) poʻo le M360 T (Piazzzet), o le tioata moli ua ave atoa le magagana i totonu.

Alexey Moskalev

Faatonu o le itulagi o le alualu i luma o le kamupani "afi fale teu oloa"

I le malamalama

Ata: JC Bordelet

Faitau atili