O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i le faatumuina o ituaiga eseese o fuʻa o fuʻa: minerale palu ma polymer mastic.

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_1

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina

E tele mea lelei a le au paluga. O se lelei lelei le lamolemole luga e sili atu le malosi ma sili atu le mafaufau. Souleralect Schels e faʻaaogaina naʻo le tulaga, ae o le polymeric e lelei e pei ona maeʻa ai le mamanu. E mafai ona eseese lanu, ma se teuteuga teuteu pe ma se mamanu. O le isi faʻaopopo o le avanoa o le solo i ou lava lima. O le a matou fuafuaina pe faʻapefea ona faia se tele o le fola oe lava ma maua se iʻuga lelei.

O mea uma e uiga ia te oe lava-liligiina o le tele o moli fola

Le mea e tatau ona e saunia

Lua auiliiliga faatonuga

- Faapipiiina o le sisitema ma gypsum palu

- o loʻo taʻoto i le polymer mastics

O Le Mea e Saunia mo Galuega

Ae le i faia le galuega e tapena mea ma mea faigaluega. Muamua e te manaʻomia se paluga. O faʻamaumauga o minerale e faʻatau atu i le ituaiga o le matutu mamago, afifiina i ato. Polymers e gaosia i le faiga o le lua-vaega mastone. O le afifiina e faʻailoa ai le taumafaina o mea. Taulaʻi atu i lenei mea, fuafua le aofaʻi manaʻomia. E manaʻomia le faʻaopopo e uiga i le 10% i le iʻuga e mafua mai i le tulaga o le faʻamoemoeina o le taimi.

Ma le isi, e tatau ona e faatauina se mea muamua. E tatau ona avea o se faʻavae faʻapitoa ua fuafuaina mo le faʻataʻapeʻapeina i lalo o le tagata filifilia mea. Lautele o lona uiga ia faʻaaogaina le le manaʻomia. O le aofaʻi o loʻo fuafua mo le faʻaaogaina o le lua vaega. Mo le liligi, o se tamai seti o mea faigaluega o le a manaʻomia.

Lisi o mea faigaluega

  • Faasee mo le prim i luga o le umi o le au. E sili le filifilia o se mea faigaluega ma se nylon poʻo polymimide "fur ofu" ma le umi o le faaputuga o le 10-12 mm.
  • Nilaʻaiga faʻaola mai le palasitika poʻo uʻamea, faʻapea foi i luga o le umi. O le a manaʻomia e aveese le paʻu o le ea mai le fofo o lologa.
  • Tofa a spatrala. Latou tufatufaina vai faavae i luga.
  • Raquel ma le mafai ona fetuunai le tele o le galuega kilia. Faatasi ai ma lea, o le sima ma le singnum fofo ua toso ese.
  • Fausiaina le faʻafefiloi ma le saoasaoa saoasaoa ma le auvaʻa mo le tootuli.
  • Faamatalaga otooto. Seevae faʻapitoa ma spikes poʻo fao i le tasi. E mafai ona sefe i se suavai vai ma e le o ese manatu.

O meafaigaluega uma e tatau ona mama. E taua tele lenei mea pe a galulue ma Polymer Condosges, o lapisi lapisi o le a afaina ai le talau. E masani ona ufitia ni Spatulas fou i le malamalama. Ina ia aveese, latou ua faʻamafanafanaina e le 3-4 itula ma se so latou malosi, ona ia fufulu lea ma tapuni faʻamago.

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_3

  • O le a le fola e fai i le faletaavale: 4 talafeagai filifiliga

Faʻafefea ona faʻatumu le fusipaʻu lapoʻa

E ui i le igoa lautele, o folasaga o laulu e ese. O lea, o le sima, gypsium ma singments-gyptum fofo ua sasaina o se faavae mo se isi faauma. A o le EPOXXY ma Polyfurthane tautua o se faauma le taina. O le tekonolosi o a latou faatumuina o se mea ese. O le a matou iloiloina uma filifiliga i auiliiliga.

Faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi poʻo le sima fefiloi

O ia faʻatagata e mafai ona fetaui ma le vaega ma le mafiafia o le 100 mm. O lenei e iloa ai le auala e faatino ai galuega. Matou te ofoina atu laasaga-e ala i le laina faʻatonuga, Faʻafefea ona liligiina le fua o le fola mai le sima poʻo le gypsum.

1. Sauniuniga o le faavae

O le faʻatumu iunite o loʻo amata i se asiasiga o le laufanua, fuafua pe o loʻo i ai i luga. O le le mautonu mafiafia o le tulaga o le 100 mm, o le sili lea, o le maualuga o mea e le tatau ona sili atu. Ae ui i lea, o le sasaa lea o se mafiafia faaputuga e le aoga, o le taumafaina o le meaai ua tele naua. O luga o 'eseʻese ma isi mea e sili atu nai lo le 50 mm sili atu e faʻafefeteina ai le tosoina aʻo le i faʻatumu.

Na maua uma le taupuʻu o tau, chips ma isi elemene e tatau ona faʻamalamalamaina. E taua tele le togafitia lelei o le auala i le va o le fola ma le puipui, a leai o le vai inu mafai ai i le va o le taualuga ma sasaa tuaoi. O le tino o le potu ua tuu e le lipine lipe. Ma o le laualuga e tatau ona fufuluina mai le pefu ma nofoaga ma gaioiga i. O loʻo faʻaaoga le Primer i le lua vaega, o le lona lua ua faʻatagaina pe a uma ona faʻamama muamua le muamua.

Afai o le faaluga o le mafiafia o le mafiafia, e aoga le faʻatulagaina o le tulaga lea o le a faʻamutaina ai le faʻavae. O le faia o lenei mea, i luga o se laina o le lautele o puipui o puipui, faaalu le tafailagi. Ia saʻo lava, e tatau ona e faʻaaogaina se tulaga le saʻo poʻo se tulaga o le laumei. Mai le laina lea e fuaina e le mamao i le fola. Faia fua faatatau i ni vaega i luga o le umi atoa o le lautele. O le mea o le a avea ma sili ona laititi, o le pito maualuga o le fola o le. Moe le maualuga o le vaega mai le vaega ma faaalu se isi itu. O le maualuga lea e tatau ona sasaa ai le palu.

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_5
O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_6

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_7

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_8

2. Sauniuniga o fofo

O le suavai tele ua saunia ma a latou lava lima malosi e tusa ai ma le gaosiga faʻatonuga i se tulaga o le 20 lita. Tara tatau ona mago ma mama. O vaega o loʻo faʻailoa mai i luga o le afifi e taua le tausisia o le saʻo. A leai, o le lelei o mea ua maeʻa o le a mafatia. O le pito muamua oolaga e iʻu ai se vai mafanafana, ona i ai lea o vaega, na faʻaosofia ai, susugo faʻamago efuefu.

E manaʻomia le faʻalavelave i se taʻavale poʻo se fale palu i le 5 minute ae le i mauaina se maoaʻe maso. A maeʻa - Faʻatulaga le 2-3 minute, ma toe faʻalavelave i le 2 minute. Ona sauni ai lea o le fofo mo le faʻaaogaina. Afai e foliga mai o le vai e vivii foi o viccous, e le mafai ona faaopoopo vai. E tatau ona tatou toe palu ia. A fuafua le tele o le tele o le tele, e manaʻomia le tatau ona amanaia le taimi o lona tulaga, o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina. O le maeʻa o le aofaʻiga e tatau ona lava mo le averesi o le afa o le itula o galuega. Ina ua uma na te faamaninoina.

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_9

3. Liligi fofo

Liligi masses amata mai le pa tele. E liligiina i luga o le faavae o le le mafiafia. Vaivai vai, ae le lelei tele ina ia le tau ogatasi. Faia ma se nifo nifo po o rocklal. Afai o le tasi vaega o le paluga e le lava mo le taʻoto, ua latou saunia pea. I le taimi o le fefiloi, o le anise tali o le a maua se taimi e alu teisi ai. Ina ia leai se isi, pe a uma le isi tulaga o lo o lolovaia, o le nofoaga tumama ua solo lelei.

I le faaiuga o le galuega, o le laualuga ua faʻasolo atu e se tagata nila fana. O lenei mea e faʻaumatia ai le ea o le ea na faia e ala i le tuʻufaʻatasia o le faʻavae. Afai e le mafai e le au fai le faʻatau atu, ona latou tuʻu i luga o vali, ma e mamao ese mai le faʻavae. Savali i se seevae faapena e manaʻomia naʻo le tausiga o vae. "O le tosoina" o le tiga tiga o le a tuua ai le le aoga manifinifi manifinifi i luga o le ufiufi.

O le fola ua tuua mo le mago. E taua le matauina o le vevela pulega. O se mea taua o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina, ae o le averesi vevela tapulaʻa - mai le 5 i le 30 ° C. O faʻamatalaga faʻapitoa e mafai ona gagau i le vave tele o le vai. O le mea lea, na ufitia ai latou i posithylene pe masani ona mou ese. O le taimi o le tuʻufaʻatasia ma atoatoa le teena o le fofo e tatau ona faʻaalia e le gaosi oloa.

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_10
O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_11

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_12

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_13

  • Ituaiga o vai maualuga o fola ma le tekonolosi o la latou masini

O le lalaga o polymer coting

EPOXXY ma Polylyhane Mayticy e laititi. O le maualuga o le vaega na o nai milillimeters, lea e fuafuaina ai eseesega. O le a matou auiliiliina pe o le a le mea tonu na liligiina le tele o le afi i luga o le epoxy.

1. Sauniuniga o le faavae

Tuu atu i le taimi saʻo lava le mafiafia o le nofoaga o lologa, o mea matuia e faia i le eleele. Muamua lava, e tatau ona atoatoa le mautu talafeagai. Sili o le ipu sima. E le gata i lea, o le tulaga o le tulaga e tatau ona susu susu. O lenei e mafai ona siakiina e se tagata atamamai faapitoa poo tagata. I le mataupu mulimuli, o se fasi Plylyathylene o loʻo faʻatagaina i le faʻavae o Scotch, alu loa mo se aso. O le faamaʻimau na faʻaalia i luga o le ata faʻaalia ai le maualuga o le susu.

Matou te amata ona saunia le fola i le faʻatumu o le tele o le feusuaʻi ma le aveeseina o le vaega pito i luga o le ata o le ata, pe a o sa faagaoioia. Mo se taunuuga lelei, o le sima e manaʻomia ma pepa matala. O le mea lea, o loʻo teuteu ma faʻaosofia le faʻavae. I le taimi lava e tasi, o le pisia uma mai suauʻu poʻo vali e mafai ona faʻaumatia ai le taina o le ogaumu. E le talafeagai le feoaʻi fou.

Tatau ona faʻataʻapeʻapeina i le nofoaga o le potu e ala i le toe lalagaina o le lipine. Ina ua uma lena, faamama le faavae mai le pefu ma lapisi, eleele. O le Primer ua liligi "Snake" ma tufatufa atu i luga ma se spatula. Tuuina atoa le matutu.

2. Sauniuniga o Mastic

Lua-vaega mea aʻo leʻi galue e manaʻomia sauniuniga. Vaega e manaʻomia ona tuʻufaʻatasia ma faʻamalosia lelei tele, a o le taua le saʻo lelei ma vaega. E manaʻomia le fefiloi naʻo le faʻamamaina ma le matutu pipisi. Uamea pakekeke e le mafai ona faaaogaina. O le tele o atigipusa o le tatau ona o le itiiti ifo o le afa tumau pea. Ma o le a mafai ona fufulu lelei le mastic.

Muamua sasaa le vaega autu. Maimau pe a na o se vaega o mea mai le afifi ua faʻaaogaina, e manaʻomia le faʻatapulaʻaina o lona numera. E sili le faia o lenei ma le eletise eletise. O le taufaamatau ma le faiga o mea teuteu o le Glitter ituaiga muamua na mafua ai 1-2 minute ina ia tufatufa atu ai foi le vaega o le au malo i le lautele. Ona faaopoopo lea o se mea malosi. E sasaa atu ma le manifinifi ma le manifinifi, ma uma lava lea 3-4 minute, latou te faʻalavelave faʻatasi i le paluga.

E taua tele le fefiloi lelei le tali lelei. E le tatau ona i ai ni fasi mea e sili ona leaga i le pito i lalo poo puipui. O le saoasaoa o le liliuina o le fefiloi ua filifilia ina ia mafai ai ona gaoioi atoa le voluma. E masani lava, i le taimi lava e tasi, o le funnen e faia i le kuata o le maualuga o pasta i totonu o le pakete. O le mea e faʻaosoina ai le faʻavae o loʻo totoe mo le 2-3 minute, o le a faʻasaʻoina le ea. A uma lena, ua sauni e galue.

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_15

3. Liligi mastic

Saunia e le Park tatau ona sasaa i le fola. Fai mai i le pa tele, sasaa le "gata." Ona tufatuʻa ai ma le faaeteete le spituula lemu le tele o luga. Afai e sasaina ni uo, o le isi vaega e tatau ona lolofi ane i se taimi mulimuli ane i le 20-30 minute. A leai, o le a iai se sui mautinoa e mautinoa. O lenei mafai ona aloese mai ai pe a uma ona manatua le vaega muamua e vavae ese ai le mafiafia o le libbon. Ae le i sasaa le isi vaega, o le lipine o le fufuluina ma le faaeteete.

Ina ua uma ona manatua, o loʻo tumau pea le fasi, e mou atu pe a uma le 10-12. O le taimi lava e tupu ai lenei mea, o le atoa o le laualuga ua fuliina ma le gear start. Ni mailei mai le faʻaseʻe o loʻo i ai se umi umi - 15-17 minute. Ina ua latou mou atu, ua salalau le fili pe a fai. Faatalitali mo se atoatoa le teena o le mastic.

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_16
O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_17
O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_18

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_19

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_20

O le a le mea tonu e sili ona liligi ai le tele o feusuaiga: faʻatonuga mo ituaiga eseese o le taina 11854_21

Polymer fola - tele-tele. O leisi mea e faatatau i le muamua pupuga muamua. Mo le 3D faʻataʻitaʻiga, o le faʻapipiʻi poʻo le fuʻa poʻo le palu poʻo le sprealls deor e faʻapipiʻi i luga o le faavae o lenei. Ona, faapena foi, e tutusa lava, o le vaega lona lua e sasaa. O le taimi o le faʻasologa atoa o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. E le pei o le migao paluga, polyman e le tatau ona ufitia.

Taimi taua. A o le fola e tagi, e le tatau ona alu ese lapisi pe laiti. O le a faʻaleagaina lenei mea.

  • 9 Mea mo le fola ogatasi mo le faʻamaeʻaina

Faitau atili