TV i le potu malolo ma fale fale talimalo

Anonim

E ui i tuuga o le tala o le tala, o le gafatia e faʻaititia ai tau mo le faʻapolokiki eletise e le i faʻaaogaina tele supolo. O faʻataʻitaʻiga ma le susulu o le diagonal o le 40-50 inisi aso nei ua tuai, ma o le maualuga iuga o le ata ua manatu o le lautele. O le a le fiafia i le ata tifaga gaosi i lenei tausaga?

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_1

O lenei tausaga na pasia i lalo o le faʻailoga o le tolu tekonolosi i le taimi e tasi: o le curved screen, o le fesoʻotaʻiga o le TV i le Lalolagi Fou networks O lenei o le TV ua matua pulea i luga o le initaneti, o le curved speden malosi "talafeagai i le olaga", naʻo le taimi uma o le lumanaʻi e le maalofia.

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo

Ata: Panania

Lelei o se avanoa avanoa

O le filifilia o le TV mo le potu malolo, o le tagata faʻatau muamua e tatau ona tuʻufaʻatasia manino le tele o galuega na ia manaʻo e foia ma le fesoasoani a se faʻataʻitaʻiga fou. O le a e faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa mo le vaʻaia o le cinematic cunitpiac poʻo taʻaloga faʻasalalauga, mo le initaneti surfing poʻo le faʻalogo i musika? O TV o onapo nei e mafai ona tele. Ioe, e mafai e faʻataʻitaʻiga taʻitasi ona maua malosiaga ma vaivaiga.

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo

Ata: supra.

O se isi Supra faamafanafana, o loʻo leai se "faʻaopopo" faamau, aua e mautinoa e fiafia i penisione

O le foliga mai o le itu o aso nei faʻataʻitaʻiga ma laconic - e leai se mea e tatau ona faʻalavelave ai i le aofia o le televise mata

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i luga o le LG TVs ua faʻauʻuina i le sili ona lelei o le leo o le toe faʻaleleia o le faʻatulagaina o le faʻaaogaina o le tagata faʻatau ma le lauiloa o le harman. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia masini faapena, o le a manaia le iloa o ni manulele meaola, ae ia e faalogo foi i faamaumauga o musika lea e sili ona taua. O le tama fou i luga o le CES 2016 faʻaaliga o se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatulagaina i le 4K HDR Prompler X1 Exegy Smisele Totonu ma le sili ona saʻo o lanu. Na faʻaalia e Panasonic le lalolagi muamua 4k o le TV, faʻamaonia e le maualuga tulaga o le fale tifaga fale tifaga. Samsung Faʻatinoina se faʻaaliga fou i luga o le aofaʻi o le tele o le faʻaaliga i le faʻaaliga tutusa (aofaʻi o le faʻaaliga faʻaalia), o le mea e mafua ai le ata.

Toto loloto

O loo faʻaogaina isi mea i onapo nei, o le matati o le mata o le mata (lea e mafai ai ona suia e seu mamana le malosi o se moli malamalama. I le muamua masini mo le LCD Mompumpution, o le tele o moli moli na faʻaaogaina, o le mafuaʻaga lea o le pogisa ua "faalauiloa". I le sili atu faʻavasegaina o faiga, o le tele o taʻitaʻiga ua faʻaaogaina, o lea e mafai ona e tapeina le moli o le pogisa pixels ma o lea ua faʻateleina ai le sili atu o foliga. E ui i lea, ile tele o faʻataʻitaʻiga, o le numera o moli faʻapitoa, ua faʻailogaina e moli i tua atu o le pupuni, e le sili atu i le 150-200. I le taimi lava e tasi, ua sili atu Pixels - o la latou tala ua leva ona i luga o miliona.

Seʻi oʻo i lea taimi talu ai nei, o pogisa na faʻatonutonu e sone, ua masani ona aofia ai i le faʻatonutonuina, ma ua mafai nei ona faʻateleina le pupula o le pupula o matata.

Ina ia faaleleia le lelei o manatu, gaosi oloa ua lafoaia le faavaa e faaputu mai ai le mata. O le le mautonu le vaega, o le ata masani e iloa ai. O le mea lea e toetoe lava a le mafai ai e le soʻotaga uma e fai se mataupu i le lelei e mafai ai. O se isi vaaiga aoga o se itu na agai i tua i tua atu o le tolotolo, lea na fautuaina nai tausaga talu ai Filipo. I le taʻamilosaga o le faʻamalama, i autafa o le TV, fausia-na mafua ai le suia le pupula ma le lanu, atoa ma le pipi i ai le laupepa. O lea, na foliga mai o le ata faanofooso sili atu, o le aafiaga o le faatofuina.

O televise o nei o le aufaasālalau o aufaasālalau ma se malosi o le vitio, "sasaina" e taʻalo faʻamatalaga faila (leo, vitio ma ata)

TV filifiliga fiafia

  1. Ia vaʻai i le tifaga, e taua le lelei o le ata, o lea faʻamanino mai ai le tekonolosi o loʻo faʻaaogaina i le TV; O le ata sili ona lelei e maua e ala i luga ma ips.
  2. Siaki le tulaga lelei i le ata aʻo suʻega vaʻai i le faleoloa. Filifili vitio ma le tele o ata pogisa ma le dynamic vaaiga (atoatoa filifiliga - o le atoatoa filifiliga - po o le po sailiga vaega). Mo le faʻamoemoe tutusa e mafai ona e faʻaaogaina ni taʻaloga faʻapitoa.
  3. Ata o ata ma static ata o le alofa e tamoʻe faʻatau e le talafeagai mo suʻega!
  4. Gauai atu i le leo: E le tatau ona pei lava, pei ona e vaaia foi.
  5. Ia mautinoa ia e faamasani ia te oe lava i le SMAR TRA PRACK Activery interface, ia mautinoa o le tagata faʻaaoga menu e matua sili ona tupu tele.

O le lalolagi atoa o le initaneti

Telefication o loʻo galue malosi e taʻaʻalo eseese o fesoʻotaʻiga Initaneti e le gata i le televise i lona masani (etheal) vaʻaiga. Naʻo le televise o le televise e tele ma selau avanoa, ma le na te maua ai avanoa faʻapena, o loʻo i ai ni manatu faʻapitoa (faʻamaumauga. Ua teuina le Polokalama suʻesuʻe i le televise, e fiaselau ma fesoʻotaʻiga i nofoaga Initaneti, fai faʻavasega ata tifaga, vitio, gaoioiga faʻapitoa ma isi mea taua.

Polokalame Faʻafitauli o se vaega taua o le SMAR RIGV tulaga, lea e tele tagata gaosi, ae o faʻamatalaga faʻapitoa e ono eseese. O nai tausaga ua mavae na taua ai ni eseesega, i ni faʻataʻitaʻiga, mo se faataʻitaʻiga, avanoa i se nofoaga e tasi, i se isi itu. Ae o lenei o le sili ona lauiloa talosaga o loʻo avanoa i masini o toetoe o tagata uma o tagata faʻatau. O le mea moni, mo fesootaiga i luga ole initaneti, e tatau ona fesoʻotaʻi le TI i le Initaneti, ma mo le tele o le Initaneti, ma mo le initaneti, e tuʻuina atu i se masini faʻasolitulafono ma le vitio.

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo

Ata: Bang & Ovafsen

O le TV e avea ai le autu autu o le potu malolo ma o lea e tatau ai ona foliga talafeagai

O le potu malolo e aoga e faʻapipiʻi ai se TV ma se Cinema laʻei ma se diagonal o 40-50 inisi

Muamua lava, vaʻai totoʻa i le mea mamao, vaʻai le faʻafefea ona faʻaalia ki ki pe o le a faigofie ona fai, fai, faʻaaoga tusi. O nisi faataitaiga o fefaʻasoaaʻi ua faaauupegaina i se keke atoa. O lenei mamanu e manaʻomia ai le lauiloa o le paʻu pe a galue, aemaise pe a fai o le fale faʻaseʻe e faatofuina i le maila. O se keyboard keyboard e sili atu ona taatele lea e faʻatagaina oe e faʻaoʻoina ai le sili ona pulea o se tagata pe a fai o le laser poʻo le filifilia o tagata manaʻomia i luga o le mata. Ae o lenei metotia e matua tuai lava. O le mea lea, e saili ni fofo gaosi.

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo

Ata: Bang & Ovafsen

4k TV Buivised Adong 55 "(Bang & Ovafsen). Fola tu e faʻatagaina oe e liliuina le tino o le masini 90 ° mai le puipui e fatu ai se ata sili ona lelei

ERD Allmandand fofo

Ultra HDTV Ultra-maualuga fofo (4k) saunia se mea e fa-piilima e pei o le tele o vaega laiti pe a faatusaina i le taimi nei HD. Faatasi ai ma le toe iloilo lelei, o le eseʻesega e matua matauina - toeititi tutusa ma le va o le HD ma DVD. O le tufatufaina atu o 4k o loʻo toe suʻe aʻo le lava o faʻamaumauga o faʻamaumauga i lenei iugafono i lenei iugafono, e matua lava le alualu i luma o le alualu i luma. O lenei i le faʻaiuga o le 4K faʻasalalauga o le tele o satelite ma le initaneti auala, ma toetoe lava o faʻasalalauga uma ma ni faʻafitauli tetele. I se faʻaopopoga, o le 4K tvs sili atu taʻaloga masani o faʻamaumauga sili atu, ona o le "Youl Commit Computer" mafai ona auiliiliina vaega o le faʻavaʻa ma tusi le ata. O lea e faʻaaogaina e filifili ai se metotia ma se filifiliga 4k mo le potu malolo, o le penefiti o le Agnta HDTV faʻataʻitaʻiga ua faʻaititia, LG poʻo le Philips.

I nisi o tulaga, e faʻaaogaina e le leo e faʻafesoʻotaʻi, pei o le Lg, Samsung, Syanonic Models. O le isi filifiliga o le ata tekonolosi ma se laser pointer i luga o le lg lintouch scrend ​​screen, lea fautuaina i le tele o tausaga talu ai lg. Ae o le tele o taimi e faʻatautaia ai le TV e faʻatonutonuina le Wi-Fi Wireless Network e faʻaaoga ai se telefoni poʻo le laulau. Sourt Syd Tekinolosi faʻatagaina le gata i lea o le telefoni feaveaʻi i le fale faʻatonutonu, ae e fesuiaʻi foi ata taʻalo mai le tasi mata i le isi. E mafai ona e vaʻaia i luga o le TV faʻaali ata na teuina i le Quent's manatua, pe, i se isi itu, ta le faʻasalalauga o le televise. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le keyboard ma le isumu i nisi faʻataʻitaʻiga TV, liliu i latou toetoe lava i se komepiuta atoa. Ma afai e te faʻafesoʻotaʻi le taʻaloga, e mafai ona e auai i le Virtual Tank Battles ma isi lauiloa komipiuta komepiuta.

  • Faʻafefea ona fuafua le ty dagonal, taulaʻi i le 3 taua taua

Pe a filifilia le TV, ia mautinoa e iloilo le "faauo" o le faamafanafanaina ma le pulea o le pati, ina ia mafai ona e faaaogaina

Faʻatau le TV, siaki i luga o le tomai e le maua ai ni faʻafitauli o le dynamic, vave e aunoa ma le faʻaletonu e aveese ai le ata o le ata ma le luluina o gaioiga, e pei o taʻaloga. Ma le isi, e taua tele le leo. Faʻalogo, Faʻafefea ona faʻatulagaina le mea le tautalaga - O leo ma leo ma upu e tatau ona aliali mai e matua ese lava. Mafaufau poʻo fea e sili ai le masini e tuʻu ai le faʻapipiʻi i le puipui. Tele faʻataʻitaʻiga o faia i luga o le faʻavae o temp techkolus e tatalaina avanoa i le Initaneti, tele avanoa i le filifilia o auala, faʻapea foi ma le tagata faʻatau Taofia le puleaina. Taumafai e tatala talosaga ma sue le polokalame o le tului. Filifili mo oe lava o le sili ona talafeagai ma le sili ona lelei lisi. Ua ou gauai atu foi i le tulaga mamao: E taua tele e talafeagai mo le faaaogaina o aso uma.

Dias skoskura

Lg eletise eletise o le TV oloa

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_7
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_8
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_9
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_10
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_11
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_12
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_13
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_14
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_15
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_16
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_17
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_18
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_19
TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_20

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_21

Ott TV TX-65CZR950 (Payanic). Faʻatoatoa Faʻapolofesa Faʻatagaina oe e matamata i ata ma vitio e leʻi faia e le faatonu a le faatonu ma le tagata talosaga.

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_22

Mo le mamanu o le TX-65CZR950 faʻataʻitaʻiga, o le ufiufi ma se matagofie o le almininem o loʻo faʻaaogaina.

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_23

Atoa-HD TV RL-49d1509ft2c (Rolsen) Cud-Bad-Rountra-manifinifi pito i luma. Screen diagonal 49 inisi. Fausia-i le vitio player (30 afe rubles)

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_24

Stv-lc32t840wl masini (sumra). Iugafono 1366 × 768 pixels. Screy Diagonal 32 inisi. USB ala o le aufaasālalau Player ma MKV Vitio Lagolago (14 500 Cloud.)

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_25

O masini o le S1502 faasologa (Rolsen) i ai se olaga amata e maua ai le maualuga o le faʻatusa o le ata ma le toniga o le teleker

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_26

I le atoa-HD TVS L49S650VVe ma se diagonal o le 49 inisi na faʻaaogaina se tekonolosi e faʻasaʻo ai le faʻaseseina o le MGDI Preves (Daewoo)

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_27

Bravia TV o le ZD9 faasologa ma 4k HDR lagolago ma tua House Drive Drive (Sony)

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_28

O le pito i luma o Bravia, e pei o se faigofie uliuli ipu, foliga aulelei tele ma faʻatagaina le aofia atoa i latou i le lalolagi matagofie o 4K hdr.

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_29

Ua uma ona nana ua naea uma

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_30

O le TV e6 (LG) e fetaui ma le fou mamanu manatu o le ata-i luga-tioata (ata i luga o le tioata). O le taimi e mafai ai ona faʻatagaina oe e faʻaliliu loloto lanu uliuli

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_31

Atoa-HD TV l49r630Vake (Daewoo), Daigonal o 49 inisi. Lagolagoina le Dynamic Stond faaleleia Faalelei (26 500 Rullas)

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_32

O le a le poto-faʻataʻitaʻiga samsung. O fale curved e fesoasoani i le tagata matamata atoa i le mea o loʻo tupu i le mea o loʻo tupu i luga o le mata.

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_33

Ultra-HD TV stv-lc50t950oul (supra), diginal o 49 inisi (39 afe rubles)

TV i le potu malolo ma fale fale talimalo 11863_34

SUD-TVS Samsung Faʻatagaina oe e te fiafia tele i le sili ona lelei ata faʻailoga tusa lava pe o le moli

Faitau atili