Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu

Anonim

Matou te taʻuina atu le faʻataʻitaʻi o se tapu mago, teuina o faiga, faʻata e tusa ma mea faʻalelalolagi ma faʻalautele le olaga o meaafale.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_1

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu

O le a matou taʻu atu ia te oe le auala e filifili ai le meaafale mo le faletaele, ina ia lelei le potu ma matagofie. Tatou amata i le iloiloga o mea e talafeagai mo sea siosiomaga.

Filifili meafale tao:

Mea

Mea e ma ai

Ulu

Fausia-i le moli

Aga masani

Tagata gaosi

Tausiga

Mea

O le a tupu ai le vevela ma le steam o le a afaina ai le kapoti i aso uma - aemaise lava pe a fai o le potu e laiti ma e leai se mea lelei. O lea, le ala o le fale, fale, o le isi e tatau ona susu-ai-tetee. O lenei manaʻoga faʻapitoa e taliina ni mea.

Mea o Fale

  • MDF, VDN. O papatusi tumau e mafai ona tatalia ai le tele o mamafa. O le a le lelei lenei, o le paketi mea.
  • Uamea. Tele taimi, uʻamea faʻaopoopo o loʻo tuʻufaʻatasia ma le MDF, hrp poʻo tioata. O le eseese ma le ono mafai, teuteu, ae o le mamafa mamafa, o se tau maualuga. Uaea e le talafeagai mo totonu.
  • Palasitika mamafa tele ma e taugofie. Ae e lē tu mamafa i ai aitema ma e le mafai ona tuu le palasitika tigā e le mafai ona tuʻuina i autafa o le vevela ma fufuluina o lona uiga.
  • Tioata tino. E tele taimi e masani ona tupu i le vaega eseese o le augutu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le laulau. O le a le motusia le tioata agamalu, e faigata tele ona maosia. Ae e faigata ona tausia lelei lau laau.
Mdf ma vdp - o le sili ona taufetuli mea.

Faauma le taina

Lea e le tuiina potu i le pito i ai ni suʻesuʻega mai aafiaga o le vai, e fai ma fale nofomau, taʻimua ma isi ona ofufau. Matou te lisiina i latou.

  • Pvc ata tifaga. O le vai-nifo, lava lava e tumau lava le tumau-tech. E i ai lava le tele o mea e te faatauina atu. E ese mai i le talitonuga lauiloa, e le o le ata le ata mai le laualuga mo se taimi umi.
  • Enamel (varnish). O le ata vali e mafai ona pupula po o le matte. O le enamel e mautu i se ulugalii ma le susu, e matagofie.
  • Melamigi, acrylic, hpl palasitika. O le ofutino e mafai ona tutusa foliga o le swordscep pe o le tioata mataina. O le filifiliga muamua o le sili ona tamaoaiga le fofo. Ae o le tele o le palasitika e le fuaina i aafiaga tau masini, e faigofie ona vaeluaina, scratatch, faʻaaoga le palapala. HPL ma le acrylic hacks, ae o lona tau e maualuga.

Vuskes - Achilles lima lima fatu. E tele tekinolosi mo latou faauma. I se vaega taugofie i le vaega mai le VDSH, o le tekonolosi "e leai se mea" faaaogaina. O pito e maua ai Monolithith ma le susu o le teena o le scades. Ina ia faʻaititia le tau o seti, faʻaaoga le pito o le PVC, lea i tuutuuga o le vevela vevela e mafai ona suia i le taimi. O le sili atu le tausisia o le puipuiga o le pito o le palasitika pito, i le gaosiga o le polyrethane gluethane geeew po o laser tatou faaaogaina (faalagolago i le fua o le gaosiga). O pito o le STRADS o MDF + E masani ona tuuʻesea le enamel pei o le auala e pei o le utu, o lona uiga, latou te o ese ma o loʻo taʻoto i totonu. O lenei tekonolosi maua ai le tele o le ututamaa o le maualuga.

Tumau ma i le taimi lava e tasi o mea tau le tamaoaiga - MDF ma VDF ma le PVC Tounting Comnenel. Aulelei, ofu-tetee, ae o sili atu ona taugata i tioata, uʻamea pe togafitia ma le palasitika palasitika, vali ma varnish.

A o ni rate, nisi ituaiga, ma le maualuga o mea e faanoanoa ai, na pau ai lava i latou. Faaao mo se faaaʻoaʻoga, a tamaiti tagata, 'Auka, e fai foʻi' upu. Ae ui i lea, o laʻau e tatau ona muamua maua ma le lotomaulalo ma ufiufi i le tele o vaega o le fale teu oloa o le prictive o le priger, suauʻu, tiga, vanis, vale ma suauʻu.

O le ulu ulu mai se saʻei le kamela, e oomi mai i le tele o faʻaputuga o fafie (lamellae), lea e tumau i se faʻapitoa faʻapipiʻi e sili atu masani ai. Peitai o oloa fafie, mautu pe faʻapipiʻi, mafai ona gafatia na o tagata faʻatau, lelei tele i nofoaga.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_3

  • O le fea taele e sili atu: acrylic pe uamea? Faatusatusa ma filifili

Mea e ma ai

Mea ua iloa. E tumau le aʻoaʻoina o ni metotia i le auala e filifili ai le vai vai mo le faletaele.

Fautuaga mo Filifiliga Meafaigaluega

  • E masani ona faʻapipiʻiina e le pamu i ni pu e sili atu - ina ia mafai ona faʻapipiʻi fata i mea maualuluga. Siaki pe o le pu i luga o nei pu. Latou te puipuia mea mai le susu i totonu.
  • O mea taua o le fetaui lelei mo nofoaga susu o le chrome. E taua tele i lalo o le chrogium vaega o uamea. Palasitisa ina ua mavae ni nai masina o le a faatupuina ai. O 'auvae sili ona lelei o le stianless steel.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_5
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_6

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_7

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_8

O a mea faʻapipiʻi e manaʻomia mo le mutiaina

O le pa e manaʻomia ai e le gata i le paʻu o elemene, ae o le fogafale-tu i luga o vae. O tagata gaosi Europa e maeʻa ma meaafale o sapalai mo puipui uma. Afai o le puipui e itiiti le tumau: mai le slotted piliki, fula sima poʻo faʻapipiʻi uʻamea, faʻaputuga uʻamea ma isi uʻamea faʻapitoa ma mea faitino.

Afai tatou te fuafua e ufiufi pa puipui e ala i lotoa, e tatau ona e faʻasaʻoina le mokesi o loʻo i lalo o le gvl. E masani ona faia o se PING Timber ma le mafiafia o le 40 cm. Taula le taula mo le faapipiiina.

E tupu o le toe faaleleia ua uma ona uma, ma e le o saunia le toe teuteuga. I le tulaga lea, ua avea aʻu ma uʻamea le umi 10-15 cm le umi. I le taimi e tasi, e manaʻomia le manatu o le tasi le pa puipui ma le gwl o le tino e le tatau ona sili atu nai lo le 50-60 mm. A leai, o le tele o le taula o le a manumalo, pei ona i ai i luga o le mamafa. I se vai malulu, o le glc-septum e masani ona faapipiiina i le taualuga e zonte o le avanoa. A o le i tauina se loka faʻapipiʻi i luga o le, faasino i le saʻo mokesi mo le maualuga atoa. E manaʻomia mo latou mo le faʻatuatuaina o le kilia.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_9

  • Plumping ma tamai faletaele meafale: aoga le soifua maloloina taiala

Meafale & mea faigaluega

Ia tatou taʻu atu ia te oe le meaafale e filifili ai mo le faletaele. Muamua, o le a matou tuʻuina atu ni fautuaga i le faʻatafunaina o loʻo i totonu atoa, ona latou mafaufau faʻatasi lea.

Lautele fautuaga

  • Taumafai e aua le pipii uma i puipui ma fola uma. Fuafua le pito i lalo o mea. O lenei tulaga masani o se kapeneta ma le magoto, o le faʻata o le faʻata, o le matala matala, o le tagamea tagamea. I nisi o tulaga, o le kapeneta.
  • O se tamai potu o le a vaʻaia e faʻalauteleina ai pe a fai e te faʻapipiʻiina le faʻamalologa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tapunia ulutala ma se faʻata poʻo se faʻaiuga ma se nofoaga mo le fufuluina o le masini, o se ato.
  • Mo le foloa o le tino, o faʻapipiʻi modules e talafeagai foi.
  • Afai e te filifilia le fola tu, e sili ai lo latou maua o vae, ae le o se fetuunaiga malosi. O lenei mea o le a faʻafaigofie ai le faʻamamaina.
  • I le vai malulu e mafai ona e faatauina mea tetele. Itiiti - laititi.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_11
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_12

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_13

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_14

Fundhasin

E masani lava i le amataga o le toe faaleleia, pe a e manaʻomia le filifili ma faʻapipiʻi le pamu, e te le mafaufau i le vaega o totoe o totonu. Faatasi ai ma elemene elemene i lea tulaga o le a leai ni faʻafitauli. Ulufale i totonu o le totonu e faigofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatulaga le avanoa i luga o le masini fufulu ma luma o utaina. Ae filifili se prestole mo se vai mamamea sone sili atu i le tulaga o le toe faaleleia. E tatau ona e malamalama poʻo le a le tele o le a avea ma kapeneta o le ae tausia ai, o le a le ituaiga o SPHHAN e sili atu ona faʻapipiʻi.

I le ata tusia, matou te fautuaina oe e mafaufau e uiga i le faʻamamaina o meaaiga ma afai o loʻo e fuafuaina le faʻata o le kapeneta kanetiga ma tuanai. Tatala le uaea i totonu o se potu susu e le aoga.

Poddstoo mo le fufulu

  • Tatala. I fata, o mea uma e lelei tele, aemaise lava le mauaina. E leai se faitotoʻa e mafai ona faʻalavelave i le tulaga tatala. O le faʻafitauli e naʻo le afu, e le puipuia mea ma le pefu.
  • Tapunia. I se gataaga, e tele atu mea o mea faitino, ma na puipuia ai e le maoa e puipuia ai i latou mai le vai.

E sili ona talafeagai mo mea uma o loʻo i ai ma faʻapipiʻi atoatoa e vavaeeseina i potu ma plug-indicering couters. Po o se kapeneta ma se avanoa avanoa ma se puʻupuʻu siphon.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_15
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_16

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_17

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_18

Teuina faiga

  • O le toe faʻafesoʻotaʻi pusa e sili atu le faigofie nai lo fata - e oʻo i se vaega laiti ia i latou e faigofie ai ona faʻatumauina le faʻatonuga ma maua mea talafeagai.
  • Filifili tapunia fata. Ma le tutusa itu, latou e sili atu nai lo le tatalaina. Filifiliga Filifilia - Shelves ma autafa o le kapoti pe tuʻufaʻatasia cpeets ma vaega tapunia ma tapunia.
  • I luga o le pa o Plasterboabboard e mafai ona unaia faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina ma vae. O le a latou aveese se vaega o le uta mai le puipui.
  • Fola tu ma tuʻugamau i lalo o le lautele lautele le sili atu nai lo le 50 cm ma se faʻatafaʻafer faʻataina e aunoa ma se taʻavale. I lalo o le faʻata, fai le fata mo nifo nifo ma le tumama.
  • Afai e lava le avanoa, e mafai ona e tuʻuina le lautele o le faʻasalaga mai le 30 cm. O vailaʻau o le fale, solo, vaipuna o le a ulufale ai. I lalo o le faasalaga i lalo, o le ato ato o le a fetaui.
  • Sandwicks tu ma le tulimanu o haughsets e fesoasoani foi i le avanoa avanoa.
  • O se tusitala manino ma tioata tioata e le ova atu le avanoa, talafeagai mo Niche. E le faʻaleagaina mai le vai - e mafai ona faʻaoʻo atu i luga o le faletaele, tuu gul mo le taele, shampoos.

O le faletaele a le faletaele e i ai le mafai ona tuu le tele o kapeneta po o le kilomita mo le teuina. I lea tulaga, i tafatafa o le magoto e mafai ona faʻatapulaʻaina i se faʻata tele i se tioata tioata poʻo se faʻailoga umi. I le potu tapuni e talafeagai nai lo le faʻaaogaina o le spallow spacver u loka. Latou te maua le atigi ata, potu, fale ato, fausiaina-i lakapi ma se tuaga ma se ki o ona puipui. E suia sui o ia kapoti.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_19
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_20

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_21

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_22

Faʻata

  • O se faʻata tele o le faʻaopopo mo se tamaʻi faletaele, pei o le avanoa o loʻo faʻateleina. Ae leai ni faʻatapulaʻa ma le tele o le faʻataʻitaʻiga e faʻalagolago i lou tofo ma sitaili lea e faʻavae ai le taʻele.
  • Tusa ma le mamao mai le magoto - 35-45 cm. O nei tapulaʻa e manaʻomia ona fetuʻutuʻunaʻi e faʻalagolago i le tuputupu aʻe o tagata uma o lou aiga.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_23
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_24

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_25

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_26

Meafaigaluega tuʻu le nofoaga i luga o fata ma fesoasoani tausia mea uma i le vaega o le vaega. O mata tioata mo pulumu nifo, o loʻo faʻapipiʻi ai le solo, Sopou Soundssers i le puipui, faigofie, e mafai ona suia atoa le kalama.

  • Auala e Filifiliina ai se faletaele UROR: 6 Tulaga e Vaa Atu ai i

Fausia-i le moli

  • Filifili le pito i tua, o le pito sili ona lata mai i le moli masani (Cri lanu e le maualalo i lalo ifo o le 80, ae sili atu 85) - o lea e le vaivai ai le lanu o Gamma. O le a malamalama lelei pe le mautonu le moli o le a faʻaititia le faʻatuatuaina o le ata. O le muamua o le a glare, o le lona lua o le pogisa.
  • Faapipii laau ma matte tioata - o le a latou saunia le faataapeapeina moli.
  • Galue Humpution i se tamai potu i luga o le 5 M² e le manaomia. Lava le malamalama o le malamalama poʻo le faʻaleleia o le malamalama.

O aso nei o meafale mo faletaele

Modular meafale

O le aano o le faʻavae o le fatuina o se seti e aofia ai vavaeʻese, faigofie tuʻufaʻatasia ma isi elemene (modules) o lautele lautele, maualuga, loloto, loloto, loloto, loloto, loloto, loloto, loloto. I le taimi lava e tasi, o se tamai pusa e mafai ona aofia uma ai igoa e tolu poʻo le fa, o loʻo taua uma lava i le lua laʻau ma le tolu.

Faʻalautele pusa e masani ona masani i le taʻitaʻiina o Europa gaosi oloa. Ma i le mataupu lea, ofo tagata faatau ni auala, mautu faʻaputuputu, auala e tatala ai faitotoʻa.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_28
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_29

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_30

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_31

Tasi sitaili

O le taʻele o onapo nei i luga o le faʻatulagaina ua matua faʻateleina lava o se potu malolo. E masani lava ona avanoa mo le teuina o vailaau suamalie ma ituaiga uma o mea e mafai ona iloa mai le fatafata po o le lapotopoto laulau i le potumoe. Lea e mafai ai ona e liliu i le faletaele i le tasi avanoa o le fale, pei o le potumoe, e ala i le auala.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_32
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_33

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_34

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_35

Faigofie

I le masani ai, tagofia elemene, faigofie geometric papes, tupuaga tupuaga. O la latou fuafuaga "'Ais" ma High-Tech Bick-Techoding masini, faʻaalia foʻi sili ona faigofie mamanu ma le faʻateleina o galuega.

I potu laiti, o meaafale laʻititi e sili atu, aemaise lava i le tuʻufaʻatasiga ma faʻapipiʻi. I le Faʻamatalaga: O le mea e le mafai ona faʻailoa atu i tausaga talu ai nei o loʻo toetoe lava atoatoa refulil o le sili ona lelei o le faʻaaogaina ma le soona fai o le tele o le cout. Lamolemole ma le faigofie - O lenei aso e ono le vaega autu.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_36
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_37

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_38

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_39

Mea masani

Ua teuteuina le laufanua ma le mamalu matagofie o le fafie o fafie, poʻo ofutino o le faʻataʻitaʻiga o fafie, c. masani. O nei mea uma fai le avanoa e sili atu ma mafanafana. E talafeagai foi le talafeagai mai le maʻa faalenatura, sima, ala poʻo mea, faʻataʻitaʻiga ia i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, lafo valaʻauliato mai se ata faʻapitoa - goto, i le tulaga lea, faatoa avea ma se vaega o latou.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_40
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_41

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_42

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_43

Tulaga lelei i totonu o le faʻatumuina o kapeneta

Matou te fautuaina oe ia e faʻaeteete e le gata e mamanuina, lapoʻa, lanu, ae faʻapea foi ma le faʻatulagaina o le avanoa o le teuina o faiga. Lautele, o le toe faʻaleleia o pusa ma tagata faigaluega ma loka o loʻo tatalaina i le folauga (tago atu i le stud (o loʻo maua ai le avanoa, sili atu, sili atu, o mea e manaʻomia. Pusa mo le teuina o fulufulu fulufulu ma eletise eletise e masani ona faaauupegaina i totonu o le fausia-i lakapi.

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_44
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_45

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_46

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_47

Lanu masani

Lauiloa lanu o le Greenery, oneone, fanua ma lanumoana lagi. Ma o le iʻuga, e i ai pea le pipi o loʻo i ai pea le tele o lanu. E lelei ma o ia lava, ma i le tuʻufaʻatasia ma isi masani masani. I lalo o le faʻaeteeteina o tagata faigaluega mafanafana le mafanafana o lanu: vaivai caramel, mocha, cinnamona, kulimi-brulee. I aso nei ma mafanafana, malamalama lanu efuefu e talafeagai: Farani efuefu, meulange, monssoon, maa, vaivai graphite

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_48
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_49

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_50

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_51

Mea laiti

O faʻata o faʻata ma le matala tioata malu na suia i le sitaili faʻalelei i totonu o le manifinifi ma faʻaititia faʻataʻoto faʻataina, faʻaatagofie ma le tele o fata. O le faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le faʻavaʻa e sili ona lauiloa - faigofie ma ma le fale gaosi mamanu ma susulu. O le faaiuga fou ua avea ma faʻata o loʻo tu i luga o le fata. I se faʻaopopoga, o faʻataʻitaʻiga sili ona taugata o loʻo faʻaaogaina i le anti-restual system (o le faʻamafanafana o le vaega o loʻo i luga o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata o le faʻata

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_52
Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_53

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_54

Auala e Filifili ai se Fale Saʻo: Tali i Fesili Autu 11881_55

Meaafale o le tagata gaosi oloa filifili i le faletaele

I le lisi - Roniasian ma Silafia Paʻi, na te aumaia aga ma aga uiga lelei, maualuga foliga, kapeneta.
  • Aqewela
  • "Aquaton".
  • Roca.
  • Vigo.
  • Triton.
  • KERARARARAG.
  • Iakopo faauluulu.
  • Burgbad.
  • Villeroy & boch.

Ponesi: Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o meaafale o meaafale

Muamua o mea uma, tausi le faʻamalosia o le taʻavale o le potu, aua o le faʻamalama i totonu o le faletaele o se tagata seasea. E ui lava o le faʻailoga "susu mai i le susu", o soʻo se auala e manaʻomia ai se mafutaga faʻaeteete. E manaʻomia le tuua o vai o vai i luga. O le tausiga o mea mai le veneer ma le laʻau masani, faʻapitoa polyters e tatau ona faʻaaogaina (ma le tuusaunoaga o le wax), o loʻo faʻatupu ai le matagofie o le ata.

A o leʻi oo atu i le fola mafanafana, fai fua, ma manatu i le nofoaga o kapeneta i le faletaele ma tutoʻatasi mai i puipui ma tulimanu o le "vevela vevela".

Faitau atili