Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola

Anonim

O po o le taumafanafana i luga o le terace faʻapipiʻi se mea faʻapitoa i le atunuʻu olaga. Ae e tele taimi o loʻo siitia ai le potao o le atunuʻu i se lima o le falemaʻi, ma e tatau ona toe faʻaleleia atili. O le a matou taʻuina pe faʻapefea ona fai e aunoa ma le suia

Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_1

Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_2

Ata: Masini lelei

O le terapi o loo taʻua o le tele o nofoaga, e aofia ai ma taualuga o taualuga, ae tele lava i lalo o lenei upu o loʻo avea ma faʻatulagaina, tuʻusaʻo tuʻusaʻo i le fale. O le fausiaina e masani ona faʻavae i luga o le utupoto mamanu ma se fola, malolo i luga o le lagolago poʻo le isi faʻavae o le tino. O le alagatatau e fuafuaina le vaitaimi faatulagaina o le faalavelave a le faalavelave.

Tumau faavae

O le tulaga mataʻutia o se maʻalelei tele, o lona uiga e masani ona talitonu o se mea lelei tele, ona sosoo ai ma nofoa laupapa laupapa. Ae ui i lea, i luga o le pamu ma / poʻo le vai vai vaivai, o le faʻavae o le mea e le talitonuina ai: o le ono mafai ona tuʻuina atu ai pili a le pela. O nisi taimi e tuu saʻo le laulaʻau i le eleele, poʻo le - i le masani ai ma lafoaʻi le tulaga. Ae o lea la, ua faʻaoso faʻamalosia ai i latou i le eleele i le taimi atoa, ma e toetoe lava i taimi uma o le fafie ma faʻateleina. Stamp Foundation e faʻatagaina ona faʻatulaga i luga o mea matutu - lelei-alavai pe faʻatulaga

luga o le mauga (ae le o le slope). I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le tuʻua o pou ma mata filo. Na talosagaina e le e, nati ma fulufulu mamoe, ona tuʻu lea i luga o latou laupapa laupapa fusi faataamilo i pu. O loʻo faʻaliliuina nati ma le siʻitia o le siʻitia o le vaega o mea, e mafai ona e vave faʻatulaga ma faʻasaʻo le tulimanu o le faʻafitauli e mafua mai i le soloia.

I le fola mai le taufaafefe foliga vaaia, e tatau ona faaluaina i le tausaga e fufulu ai le vai o le vai i lalo o omiga, ona faamalo lea o le vaega fou o le suauu

Ma le isi mea matutu, e talafeagai le faʻavae i le foliga o se manifinifi manifinifi (5-7 cm), faʻamalosia i luga o se coungs warged ma faʻauiga, mo le promoni pāina, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le palasitika. Ole filifiliga sili ona lelei mo le faʻavae o fale moli i luga o eleele faʻapipiʻi e iloa e le sikulu paʻu - uamea poʻo le masani ai) palasitika paipa. O ia faaputuga i luga o le faʻaʻaita ma faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa ina ia o loʻo i lalo ole palapala o le palapala ma faʻamoemoe i le mafiafia o le mea mulimuli o le mea mulimuli o le mea mulimuli. O le mafuaʻaga o le fausiaina e le faia ai gaioiga o vaitau ma a ova taimi e le tupu i le lalolagi; O le tautua o le tautua o le faaputuga mai le uʻamea uʻamea ma puipui o le 4 mm e le itiiti ifo 30 tausaga. O faaputuga e faʻapipiʻi i tulimanu o le faʻafitauli, o tagata o loʻo feagai ma le utupoto, faʻapea foi ma le malaga, aʻo le sitepu o le lagolago e le sili ona tele, aua o le tau o le pili e le tele tau ia le itiiti ifo 2800 rubles. (e le aofia ai galuega fausiaina).

O nisi taugofie o le a tau le tau mo le viliina o mea mai le tapenaga ua faia, ae o le tau o le a faateleina, ma e ono mafai ona sefe. Asbestos-cound paipa ma se lapoa o le 100 mm ma se lapoa o le 100 MM mafai ona faʻaaogaina o se faʻapopoleina o faaputuga ma o le sima ma armofreas. I luga o lagolago o loʻo tuʻuina atu i le ata o le ata (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le pa o le br 100 ~ 150 mm, o loʻo i ai i le sitepu e le sili atu nai lo le 1 m), o loʻo faʻapipiʻi ai laupapa. O nisi taimi o le asi e faʻapipiʻi i luga o le oona o loʻo tataina (tatou fai atu, ma se koluse vaega o le 50 å 7 70 mm, ma le sitepu e le sili atu nai lo le 70 cm).

Mo le sorrace ma le maʻa, sima poʻo le ceramic pale, o se faʻavae sili ona faʻamalosia e manaʻomia i luga o le sandbreker geo gion. O lona mamanu e faʻalagolago i le itu o le fale ma geodeatic tulaga, ae i le tele o tulaga e manaʻomia e faʻatumu le ipu ma le mafiafia o le 100-150 mm o le rick 8-12 mm. Faʻatulagaina o le auala i le auala o le 'upega tafaʻilagi e le talitonuina.

Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola

Ata: nes.

Mea Tumau

Faatosinaga o Pine ma Sporce e talafeagai na o le sili ona ufiufi, ae o le taualuga e tatau ona tele sinoneseko. Ae le i taoto, mamago le ato ato e le afaina ai ma le mumū afi. Boocted Boards o loʻo faʻapipiʻiina ma le lua-tolu vaega o le tau o le tau o le tau o le tau pe faʻapitoa

Suauu mo faiga; O lenei fetauiga o le a i ai faafou taimi e le aunoa. E le tatau ona teuina paso paso masani i luga o avanoa matala. Muamua lava, ona o le mea moni e lamolemole: I luga o le timu i luga o se fola, aemaise lava ona sese, aemaise lava pe a fai o le fagotaga o le vao. O faʻamaʻi e le mafai ona 'aloʻese mai ai, aua o le taumafai e tutoʻatasi le puipuia o mea ma ituaiga uma o vali ma vase, e aofia ai-taʻua o le vaʻa vaʻa, e pei o le tulafono, ua le mafai.

O le komiti faʻapitoa e le manaʻomia e le usitaʻi, o le faʻaputuga o le pamu i luga o le solo

Devong mai le fafie faʻasologa e talafeagai mo le fola i luga o le fale puipui i fafo. O le laupapa o le 100-150 mm lautele ma le mafiafia o le 35-40 mm ma se corgiagetated anti-slit luga. Deping o loo faia o 'olo. O filifiliga sili ona avanoa o le siberian larch (mai le 1 afe orbles i le 1 m.) Ma antisppatized Pine (mai le 800 torbles i le 1 m. O le mea mulimuli pe a uma ona teteʻe ina ua teteʻe i le susu, ae tumau le malu, o lea ua vave ona tafiesea ai le tuʻituʻi mai le laufanua. O le isi tau o le vaega o aofia ai le vevela-togafitia laupapa North Northern Pine ma CEDAR (mai le 1400 Rusen i le 1 M.). O oloa fafie na faia o le 'ese o' eseʻesega - Merbau, IPEBU, Kumaru, Iroquo, extc. mo le 1 m.

Ia mautinoa le sili atu puipuiga mai le faʻamalamalamaga ma faʻaali i le tino o le laʻau, o le tele o faaputuga faʻapitoa o le suauʻu faʻapitoa e faʻaaoga e le tatau. Devong mai le DPK (Wood-Polymer tufuga) tau mai le 1500 rubles. Mo le 1 m. O lenei mea faʻavae i luga o le syththic resin ma paʻepaʻe paʻu e mafai ona faʻalogo i fafo mo le itiiti ifo i le 20 tausaga. E le mafai ona pala, e le o le pauu ma e le vave mumusu i le la, ae e i ai le sili lona maualuga o le sili ona lelei, lea e tatau ona mafaufauina pe a faʻapipiʻi. "Aloaʻia" tuʻufaʻatasi e le manaʻomia le faaumaina, ae toʻatele tagata atamamai e fautuaina ai le soli i le paʻu ma le suauʻu. O pusi maa e iloga e le tele tele. Tele o avanoa i le tau o le tele o oneone oneone ma sima ma sima pisia. Biinker ma procederani padyowy sili atu i nei mea i luga o le manatu ma tumau, ae tau le 3-4 taimi sili atu taugata, e ese mai, o latou meaola mailei.

Aua le pipii i luga o le tini

O laʻei le tatau ona feteʻenaʻi ma le fola fola, ina ia tatau ona latou faia mai ia Larch poʻo Fafie e salamō i lalo o omiga mai se affappitic (taofia). O le sili atu le talitonuina o laʻau o le Alumini, ae o le latou tau e oʻo atu i le 900 rubles. Mo le 1 p. M pe a fauina se laupapa terace, e le manaʻomia le faʻaaogaina o se fusi matala, aua e maua ai le fusipau ma le sikulu paʻu paʻu e faʻaleagaina ai foliga o le ogaumu. Pe a faʻatau le teuina, e sili atu le vave o le faʻasoaina o le le vaaia (pito) faʻapipiʻi - fao faʻapitoa, puipui. Ma aua neʻi galo e mautinoa o le 3-5 mm gaps tumau i le va o laupapa, saunia vai tafe ma tuʻu le fulafula o le tau mafanafana i le susu.

3 penefiti o le sikulu faaputuga

1. Faʻatagaina le faʻavae, e le o se vaega o vaitau ma tuʻuina atu se faʻaititia.

2. Aua le manaʻomia le faʻaaogaina o mea faʻapitoa ma tosina mai ai se tele o tagata faigaluega.

3. Fesoasoani i le sefe le taimi (faʻapipiʻi o le tasi pile pile e le sili atu ma le itula; o le faʻavae mo le siama 6 x 4 m o le a mafai ona fausia i le tasi pe lua aso).

3 aufono mo le filifilia o se laupapa

1. O le mafiafia ma le mautu laʻau o papa e ese, faʻapea foi foi le dpk, aemaise le pogisa, e le tatau ona faʻaaogaina mo le fausiaina o malo matala.

2. A faʻatau mai mea o loʻo faʻatau mai ai le faʻasologa o papa, e le tatau ona i lalo ifo o le tele (latou te le maualalo ifo nai lo Ava)

3. O laupapa e ono iai se isi umi. Pe a filifilia, mafaufau i foliga o le faʻafitauli o le faʻafitauli e fai e aunoa ma faʻailoga le talafeagai ma faʻaititia le aofaʻi o otaota.

O mea sese masani pe a faapipiiina se fola

1. Tele naua o le utupoto poʻo le lag ma / poʻo le latou faʻatamaia o le ogatasi, ona o le mea e avea ai le fola poʻo le "vili".

2. O le faʻaaogaina o le pito sili ona atamai, pa'ū pe tuʻituʻi lakapi na paʻu pe a faʻapipiʻi le fola.

3. Faapipiiina o laupapa e ala i mea masani o fao po o fao.

Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_4
Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_5
Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_6
Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_7
Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_8
Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_9

Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_10

Garden parquat ma devoging mai vevela vevela fafie o le a tautua o se tatala-ea-ea le itiiti ifo i le 15 tausaga. Ata: Bohmans.

Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_11

E pei ona o ni mea e tumau ai oloa na faia o laupapa-polymer tuufaatasi. Ata: Teradek

Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_12

O se tulaga sima e mafai ona faʻaaogaina o le pito i luga o le terace, ma o faʻailoga poʻo ni elemene o le fola o loʻo fesoʻotaʻi ma jodwed pulupulu. Ata: nes.

Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_13

O le mata o terate o le a faʻaumaina ai ni anufe ma togalaʻau. Ata: "O lagona masani"

Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_14

O foliga mai o foliga o le maota o le a faʻauma foʻi le folasaga o le fuita. Ata: "Teradek"

Faʻafefea ona faʻateleina le tautua o le faʻaleagaina o le fola 11884_15

O le faʻavae o le tuʻufaʻatasiga o le fola o le fola, o lea e taua le filifilia o le mea saʻo ma le faʻatonuga o le lalagaina laupapa. Ata: "Teras"

Faitau atili