Falecet Lever Design

Anonim

O le paluluga e le gata o se elemene elemene, ae muamua o le tusi lesona uma (vagana ai mo ni tagata faʻafesoʻotaʻi).

Falecet Lever Design 11885_1

Falecet Lever Design

Ata: Legion-Media

A filifilia se faʻafefiloi, matou te fautuaina oe e teʻa atu i ni lagona ma le pa tamatamailima, ma le pama ma le faʻatulagaina o le pulega ma le faʻatulagaina.

Fai mai Antonio Gadio Goidi Aidio Gadi, atiaʻe le mamanu o fefiloi mo le fale mautotogi o la bootlolo, ae o loʻo fuafua i ata o lima o le lumanaʻi. O faʻamaumauga o aso nei e faʻatonutonuina manaʻo o mea faʻaleaganuʻu e tuʻuaʻiga i totonu o vaega taʻitasi e lua. Lua lima o loʻo faʻaogaina i le lua-sootaga mo le sapalai o le malulu ma vevela vai. O gaioiga e tasi e faʻatautaia e le tasi e faʻatautaia e le tasi lima-lever. O le ituaiga o mea e te faia e tusa ai ma le mamanu o le paluluga. Ae i ai i se tulaga faapea, tatau ona "sasaa" i le mafanafana o le faaaogaina.

Falecet Lever Design

Digital syxer pris f-digital (36 370 rubles). E tatau ona e fesoʻotaʻi i le faʻatau atu o le eletise. Ata: Grohe.

Valves i luga o se auala fou

O le luasefulufa polosi o loʻo oʻo mai i le tulaga masani o le 'Kerisimasi paeonia, ma mea e lua o loʻo i ai i le fale ma i le ituaiga o se faʻataʻitaʻiga ma le vateatea. Oloa ua fuafuaina mo le nanaina i le magoto (pe o le itu o le taele) ma tolu pu pe mo le tele o puipui. I totonu o ia faʻafefeteina, tutusa manatu o Tap-inks ma le paʻu o le kesi o loʻo suia e tapa i tisiā.

Falecet Lever Design

Atio - o se tasi le mafaufau ma se fale ma le sipela: Wellstick - Axor Starck V. Ata: Hansgroh

Aofai o Talosaga

Fefiloi ma lima i foliga o se masani kolosi o loʻo masani ai i le manaʻoga pe a tuʻu faletaele i se faiga masani poʻo le agaga o Reflayon (Hangroe). Na suia le au koluse-foliga mai i le stylized signitist cuggindrical crossbars e aunoa ma ni desor, fai mai Atrio (Horsgroe).

Falecet Lever Design

Faataitaiga morgana ma le fiafia. Ata: Hansgroe.

Faʻapitoa Faʻapitoa o le puʻeina o loʻo iloga o foliga poʻo le afi o le conligrarmical vasves. O le mea lea, o fefiloi o le Atrio Classica ma Sinamonia faasologa (Grothe) mafai ona avea ma se tali lelei mo le potu malolo-i--marcero) o le a ofi i totonu o le lotoifale. Faʻasolo inapiʻe tamaʻitaʻi, pei o se tulafono, tuʻu foi i itu o le taʻele o le vai, e mafai ai, i luga o le tasi Axis, ma le isi o lona lua o le vai, ma le isi o lona vevela.

I le vaega o le taugata le lua-sili ona mafiafia o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga ma le au taulima na faia mai Crystal Sworovski, Selesele

O le mea leaga tele o le lua-tulaga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o lena (i le faʻatusatusaina i le vasega tasi-vasega palu) e faʻavae ai le vevela o le a tatau ona faʻaalu le taimi

Tasi pe lua, ma sauni

O le asō, e sili atu le fiafia o tagata e tasi-ata (Monocacmand) faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻaoʻo atu i le disk ato. O le vevela ma vai taumafaina e mafai nei ona fesiligia i le malamalama o le lima, tamatamailima poʻo le pito o le alofilima, o ona pito i tua ma le tulilima (fefiloi ma le sili ona umi). Pe a o le lever e agaʻi atu i le itu taumatau pe tuua pe ia te ia, e le faigata ona faʻatonutonu le vevela ma le peʻa aʻe - omiga.

Faataunoa faapitoa

O le vevela o le vevela e fetuunai vave nai lo le lua-itu faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, ae naʻo le tulaga o le lamolemole stroke o le leve. O aufana o le taʻitaʻi Europa gaosi oloa e faia o se faʻapitoa ceramic eyoy ma le faʻamamaina ma le libricant, faia o se vevela vevela i sekone.

I le tasi-laina faʻataʻitaʻiga, o le lever o loʻo tu i luga, i luma pe i le itu - o filifiliga uma e talafeagai. Agavale agavale e aoga le filifilia o le fefiloi ma se leve na faʻapipiʻi i luga, ae le o le itu taumatau, poʻo se fesuiaiga mo le agavale agavale

Faʻavasegaina

Monocomwand fefiloi e vaevaeina i le monokamanda ma fiafiaga moni. O le masini o le pulufana nafa mo le palu faatasi, ma i le tutusa tulaga e tutusa, ae o le au fuifula i mamanu. Monocmalienda - telefoni vave o le fale. E tu i le itu poʻo le pito i luga o le paluluga (i le tulaga lea, ua maeʻa le lever i luma o le gland). O le faʻafiafiaga manaia lever (sili atu masani i le ituaiga o se manifinifi uʻamea rod) e matua ola i fafo o se tamai pu i le pito i luga o le Monolidoc), o le kia).

Falecet Lever Design

Ata: vali.

O le fomu

O le mamanu o le leve, atiaʻe e tusa ai ma le ata o le palu atoa (seʻi vagana le faʻataʻitaʻiga o le nanaina o le nana, pe a iloga ona o ia lava), e le gata i le sili ona faʻatagaina O se tasi o tulaga masani o se mea manino o se mea manino. 'Auvae feololo, pei o le CityPlus (LUFEN), l90 (ROCA), o loʻo faʻapalepaleina i tulaga o loʻo taofi, o loʻo i le taumatau Agles pe Alirpirate, na o le faatanoa, orcute, ua tipi teisi, umi ma faapupuu. Ua maeʻa faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻataunuʻuina i se leve malosi, e masani lava ona faia i foliga o se fasilaau, - o le mea moni (manava), autu (asserkraft).

O le vaega tele na faia ai le fefiloi ma se ergonomic lever i le foliga o le matasele, fai mai quadra (manava), e mafai ona maua se tafatolu, taimi gaioi. E mafai ai e le pu ona e pulea le fefiloi, lea e taua le tasi tamatamai lima. E sili atu tulafono a tagata gaosi oloa ma sili atu faʻataʻitaʻiga ma le itu o loʻo vaʻaia, pei o le bingo star (kiverti), o le orte), o le DEYRO).

Lua-foma palu e maualalo i le tekonolosi o aso nei o le tasi-digesosity: O le mea muamua e manaʻomia tele le taimi e faʻasaʻo ai le vai, o le vevela o le faʻaaogaina o tau. Peitai, i Rusia, o loʻo faʻaaogaina pea le au vaʻalele o le vai o le vai o le vai vevela, o loʻo faʻaaogaina lava mo le palu ma naʻo le lua o vale. O oloa sili ona taatele i le pito sili ona taatele, o le tafe ma le vevela o le vai e vave fetuʻutuʻunaʻi, faʻaopopo, e mafai ona faʻapipiʻi le palu sipela. Faʻataʻitaʻiga ma le pito i luga o lever e tutusa lelei mo le itu tauagavale-lua-lima-lima. Fefiloi ma le itu leve i luga o galuega ma tekinolosi e le ese mai le faʻataʻitaʻiga ma le pito i luga. Peitai e sili atu ona faigofie mo tamaiti e faigata ona oʻo i le leʻaina. I se faʻaopopoga, o itu sa faʻatapulaʻaina e le au leve le vai pa'ū i le maʻilapalapa, e le mafai ona faia e Lice Suetena, o le fefiloi umi. Peitai, mo se faataʻitaʻiga, o tagata tuʻuina i fafo e le aoga le faʻaaogaina o le lega na tu i le itu taumatau. O FACEETES ma se leleni fiafia ua alualu i luma alualu i luma. E ala i le malamalama paʻi, o le tafe ma le saoasaoa o le vai e masani ona vave. O le gasologa o le manaia o le alofaga o lever o le sili sili ona lamolemole. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻagaʻeitaʻiina ai le polokalame o le sukmove o le sili o le mama, lea e maua ai se auala vaivai tele o le taunu. O faʻafiafiaga fiafia e masani ona iloga i le ungatra-aso nei mamanu ma e fetaui ma le vave o le olaga. I se faʻaopopoga, e tusa ai ma le tele o tamaʻitaʻi e faʻaaogaina, e faigofie ona ofuina mama i luga o le malu o le fiafia pe a fufulu lima ma ipu.

Irina Belozerova

Grohe Lusia oloa faiaoga

Faaluaina tulaga

Mo le lua-loloto faʻataʻitaʻiga e lua faʻamatalaga o le lever masini. O le muamua o se tufuga filogia (anufe) ma se mea e le mafai ona lokaina ai le uccnism. I le va o le atoatoa tatala ma atoatoa tapunia tulaga o le crane-fata o le flywel (troup) faia e lua liliu i latou o le Axis (720 °).

O le lona lua, sili atu ona po nei, ma sa suiina le auala i luga o le faiga o papatusi sima. O sea elemene e taʻua o le Ceramic Crane-Bux poʻo le alatoto. Liligi le le mautonu i na vamata mai le tatalaina atoa seia oʻo i le amataga e tapunia atoatoa o le 90 pe 180 °. O le asō, toetoe lava o tagata gaosi Europa tagata gaosi e sili atu le gaosia o oloa i le liliuina o le 'au 180 °. O le mea lea, na mafai ai ona faʻalautele le sipai tuʻufaʻatasia, o se mea sili atu na faigofie ai ona fetuunai vai.

Falecet Lever Design

O le luasefulufa palu e ese mai i le faaupuga: E mafai ona faʻapipiʻiina i le tasi pu - e lua alatoto i le ituaiga o tauau o lo oi luga o le fale. Ata: ORA.

I vae ma le alualu i luma

I ni faʻafitauli o le tuʻufaʻatasia o augatupulaga, nai lo le masani ai o alatoē poʻo le leoa, na atili ai ona faʻaaoga puipui (mo se faʻataʻitaʻiga, Hansgroh, o le a le masini ma se masoa. O faʻamau o loʻo tuu i luga o le tino o le oloa poʻo i autafa o le mea. O faʻataʻitaʻiga o le ki-ituaiga faʻataʻitaʻiga o loʻo fesoʻotaʻi i le fetuunaiga i le 220v palt sapalai pe faʻagaioia mai le maa.

Falecet Lever Design 11885_8
Falecet Lever Design 11885_9
Falecet Lever Design 11885_10
Falecet Lever Design 11885_11
Falecet Lever Design 11885_12
Falecet Lever Design 11885_13
Falecet Lever Design 11885_14
Falecet Lever Design 11885_15
Falecet Lever Design 11885_16
Falecet Lever Design 11885_17
Falecet Lever Design 11885_18

Falecet Lever Design 11885_19

Faamoega fefiloi (tusa o le 6 afe rubles). Ata: Vitra.

Falecet Lever Design 11885_20

X-Line Fefiloi (Uno) (tusa o le 9 afe Rubles). Ata: Vitra.

Falecet Lever Design 11885_21

Twinprime (23 afe Rubles). Ata: Nafuna.

Falecet Lever Design 11885_22

Urban palu. Ata: leai.

Falecet Lever Design 11885_23

Fefiloi Grandera (35 afe Rubles). Ata: vali.

Falecet Lever Design 11885_24

Axor stack orgac party. Ata: Hansgroe.

Falecet Lever Design 11885_25

Lagona le palu. Ata: leai.

Falecet Lever Design 11885_26

Twinprime faʻataʻitaʻiga ma manifinifi manifinifi, scpicks. Ata: Nafuna.

Falecet Lever Design 11885_27

LOTOF MANATU (MAI LE 17 060 Rullas.) Ata: roca.

Falecet Lever Design 11885_28

Manino o taimi o le aufatualu - ma le susulu susulu (tusa o le 40 afe rotabs). Ata: Grohe.

Falecet Lever Design 11885_29

O le tele o foliga o loʻo iai o le faʻataʻitaʻiga o nei o neisi (pe tusa o le 30 afe rubles). Ata: roca.

Faitau atili