Foliga o le galuega o le vali

Anonim

O atavali valivali o loʻo avea ma tulaga umi o le auala e fesoʻotaʻi ai ma se "manogi" manogi "o vali. O mea faaonapo nei e tele lava e leai se manogi o le manogi, ae a e a le faatinoga? Ou te le manaʻo e faʻaalu uma tafaoga i luga o le vali, o le tusi lesona lea e tatau ona faʻaleleia

Foliga o le galuega o le vali 11886_1

Foliga o le galuega o le vali

Ata: Bosch.

O promotononos ua leva ona faʻaaogaina ma ua maeʻa faʻaaogaina e tagata tomai faʻatino, ma le amataga o "maketi sootaga" ma mo faʻaaogaina le aiga. O le tele o le vali SPRYRY e faʻatulaga i luga o le faʻavae o le ejector, lea e feʻaveaʻi ai le malosi mai le tasi feololo) i le isi (vali).

O le ea tafe e filifilia ai le vali vali o loʻo i totonu o se tane faʻapitoa, ma o le iʻuga o le airoso e pasia e ala i le AEROCOCE Jet. E manaʻomia le faʻatonutonuina o le tagata faʻaaoga i luga o le steenable luga ma mulimuli i le tulaga o le mea mulimuli.

Ua vaevaeina le eletise eletise i ni ituaiga e lua: mo alkyd (vai) ma le vai overpersive (vai-maualuga) tiga ma vaega tele. A o filifilia se vali Pistol, vaʻai i le malosi o le masini ma le lapoʻa o le au faitele. A saunia luga, e tatau ona e malamalama pe o fea le vali lau Vao o loʻo e fuafuaina e faʻaaoga ma le mea lea e faʻataunuʻuina. SAUNIUNIGA O LE MATUA E LE LELEI LELEI LELEI O LE LALOLAGI O LE LALOLAGI MA LE FAAMAONI O LE SICT SOURT O LE SILAGA. O le vaega autu o tapenaga o loʻo faʻatulagaina ma feanu o le laualuga. A faʻaalia le ata, e manaʻomia le siʻi lelei, a aunoa ma ni viʻiga. E fautuaina le amata ata vali mai le tulimanu o loʻo i luga o le faʻamalama. E manaʻomia le valiina i ni itu se lua (taʻitasi vaega) - faʻataʻitaʻi ma faʻaupuga. Pei o se tulafono, o le a tatau ona faʻaoga mai le lua e lua e faʻalagolago i le ata ma le mea faigaluega.

Sergey Trubicin, Painging Agelia Manager

"Šlejlena Mern <"

Ina ia mafai ona mauaina pe o le vali vali o loʻo lelei lava ona faʻaavanoaina e galue, e fautuaina le faia o se adā a o le a tausaga.

O lenei metotia ua valiina, faʻaopopo atu i le tulaga maualuga, e tele isi sao, o le autu e manatu o se toniga faʻaaoga. Faatasi ai ma le faʻaaogaina lelei i luga, smears ma auala e le o fausia, o le uiga o le faʻatinoina pe a galue ma se pulumu ma faʻaseʻe. O le vali ese e atoatoa ma mo ata vali o foliga faigata. O le leai o se mea e ave ai le fana o le mea lea o se polofesa lea, o lea la o se poto masani ma agavaʻa e manaʻomia e galulue ai. O le isi tagata, na muamua na aveina le tagata folau mai mo le taimi muamua, e mafai ona tuʻua le "nofoaga" i isi nofoaga e mafiafia ai. E tapuni ai, atonu e tatau ona e toe faitau atoa.

E tutusa tutusa le tamaoaiga. Faatasi ai ma le le lava o le tago o le fana, o le taumafaina taumafaina e ono siitia ai, talu mai le le poto masani, talu ai le mafaufau tiga. E le gata i lea, pe a tuʻu le paoa, faʻaletonu vali e aʻafia ai le siosiomaga. O le isi minus o le le atoatoa o le tusia o le tutusa tuaoi o le vaega o le sone. E mafai ona matou faʻaaogaina le tele o faʻafitauli ma se pulumulaʻilaʻi ia i taimi, matou te tusia tusi, ae ia faʻataʻitaʻi ma le fesoasoani o le vali, e te manaʻomia se stencil.

Ituaiga o vali

O masini e ese mai le tulaga o le masini o le faʻavaeina o le aerol arch. Mai lea taimi, o loo i ai lava ni ata faʻataʻitaʻi i le nofoaga o loʻo manaʻomia e le pamu e faʻasao ai latou lava loa, ae ua uma ona manatu e amuina. Tele taimi i aso uma o le olaga, faʻataʻitaʻiga ma se eletise eletise e faʻaaogaina, o le penefiti o latou e le maualuga tele (tusa o le 1500 rubles).

Ua maua foi le au fanafanua - ua manatu latou tele e faʻatuatuaina metotia faʻatuatuaina. Peitaʻi, o lenei mea faigaluega e manaʻomia e fesoʻotaʻi ai ma le ua faia i le aiga e le mafai ona masani ona mafai. I le faʻaopopoina i le gaosiga ma le mana e faʻaaogaina, o loʻo suia le auala e eseese lava o le ata vali ata. I le taugofie o faʻataʻitaʻiga, o le eletise eletise ma o le ejector ua tuʻufaʻatasia i lalo o le mataupu, i le sili ona taugata o le pamu e fesiitai ai i le vanu o le ea.

O lenei mamanu e mafai ai ona e faʻaititia le mamafa o le fana, o lea o le mea faigaluega e mafai ona fautuaina mo le umi galuega - faʻataʻitaʻi le itiiti ifo i le afa o le taeao (le mamafa atoa o le 2-3 kg) ma aunoa ma le afi (le tele o le 1 kg). Ou te manatu e vave ona e lagona le eseesega.

O vali ata e ese mai i le ituaiga o tane o le Tank Highting - i luga pe pito i lalo o le ulu o le ulu. O le i lalo o le Mauga e foliga mai e sili atu le talafeagai mo le faʻaaogaina i le fale, ae o le polofesa ata o fana e masani ona i ai le mauga pito i luga.

Foliga o le galuega o le vali

Ata: Bosch.

Filifili "i luga o le mamafa"

Mo le faʻaaogaina o le atunuʻu, o le tele o vali paipa ma le faigofie o le fausiaina e taua tele. Ave le atavali i ou lima, talisapaia le sili atu le lelei o le mafai ona paleni pe a e tumu i le vali vali tane. O le agavaʻa o le mea mulimuli e mafai ona o le 0.5-1 lita, o lea e tatau ona e faʻaaogaina le tele o vali.

E leai se aoga e tuli ai le fou oloa - e mafai ona filifili e le sili ona malosi (200-600 w) faʻataʻitaʻiga. O le mea e tasi e mafai ona fautuaina ma se laititi o galuega.

O le lelei o le galuega e faʻalagolago tele i le mea faigaluega. E sili atu le taua nai lo le tulaga maualuga o le ituaiga, ae o le tulaga lautele o tekinolosi. E manaʻomia le tausia lelei o le sprayer, ma le faʻaeteete tausia lelei. Aemaise lava, aʻo leʻi maeʻa le galuega, e manaʻomia le fetuunai o le faʻaaogaina o se tuʻufaʻatasiga o le tasi poʻo le isi ituaiga e faʻapipiʻi ai se taʻaloga talafeagai. O le ata itiiti o le Viscous vali, o le itiiti ifo e tatau ona avea ma lapoa o le pu laiti. O le mea lea, o se faʻasologa o faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina ni nila e sui ma se lapoa o le pu mai le sefulu o le laupepa o le milimita, ma le bosch comers mo le tolu ituaiga o ituaiga eseese. O uluaʻi mea faigaluega e sili sili atu ona tamaoaiga, ae o le lona lua e sili atu ona faigofie (leai se suiga e manaʻomia).

I se tulaga lautele, o le lelei, e manaʻomia le i ai o le tasi le fana e tasi i le vali o ituaiga taʻitasi. A uma galuega, aua le galo e faamama le mea faigaluega. Afai e te faʻaaogaina le suavai faʻavae, ona faigofie lea ona faigofie le faʻataʻitaʻiga ma le vai, ma afai o le alkyd - paʻepaʻe agaga.

A faʻaaoga le paʻu, aemaise pe a galulue ma tuʻufaʻatasiga i luga o se alkyd faʻavae, e manaʻomia le faʻaaogaina o mea e puipuia ai le tagata lava ia: Mask ma tioata

O a ata e mafai ona faʻaaogaina?

O atavali ma le talitonuina o ituaiga ituaiga e talafeagai mo valiina o bistols. Ua faamaonia lelei i latou mo vai faavae faavae. Muamua, e i ai so latou manogi vaivai. Lona lua, latou te le tau faia le olo i le pitonuu, o lea e mafai ai ona sui le fana le ave o le vaa po o pulumu.

Maputaga ma azuries

E mafai ona vaevaeina uma vaega i ni vaega tetele se lua: o le fetaui ma Alkyd. Ma o na ma isi ua faʻatagaina ona sasaa ifo i le ata vali, muamua 10-15% faʻasaina ma le vai poʻo le paʻepaʻe agaga.

Stored vali mo minerale ma laupapa laupapa

E taua le fetaui lelei o le tuʻufaʻatasia e mafai ai ona e faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga.

Suauu mo togafiti ma meaafale

O le isi oloa lea e faigofie atu le faʻatupuina o le fana a le fana nai lo le faʻaseʻe poʻo le pulumu. O le suauu e talafeagai mo le gaosiga o sipili ma le malosi. E le fiafia i ai le afaina poʻo le vali, o le suauu e le faia se ata tifaga ma e le nanaina le ituaiga o laʻau masani.

Vanini

Lucky Mo Fualaʻau Bases (vaʻa, fale, mo meaafale) mafai ona faʻaaogaina mai le paʻu. I lea tulaga, e taua le usitaʻia o le tafe ma taofi le tusi apalai o le mafiafia mafiafia.

O a ata e le talafeagai?

Muamua o na mea uma, o i latou o loʻo iai i ni vaega laiti. O le a latou sikoa sikoa ma mafai ona oʻo atu i le mea faigaluega. Aua le faʻaaogaina tele viscous palu.

Poto masani i le faʻamatalaina o le sili ona lelei pasene o le faʻaitiitia o vali vali. A faʻapea ona avea le oona, o fea le mea faigaluega "e le o le moe", ua fasia e le vali - o le mea tonu lea o loʻo e manaʻomia. Faaaoga le ata vali pei o manifinifi ma tutusa i le mafai. Mo lenei faʻamoemoe, e fautuaina le faʻaogaina o se fana o le tagata Sprayer o loʻo tutusa ma le lauʻeleʻele.

Olga Imalkova, Brand-pule o le eletise eletise eletise

Bosch.

E fa tulaga lelei o Kraspaptot

Saoasaoa o galuega

O le vali SPRYER e sili atu le faʻaaogaina mo le valiina o lapisi tetele pe a taua le sefeina o le taimi ma malosi.

Sao

Faatasi ai ma le tomai faʻaaoga o le gellaral, sili atu foʻi le faʻaaogaina, e aunoa ma ni falaoa (lea e mafai ona tuʻua le faʻaseʻe) ma teteʻa.

Faigofie o talosaga

Ona o le siʻitia o le saoasaoa o galuega, faʻaaoga le faʻavae e sili atu le faigofie. E le gata i lea, e le manaʻomia, mo se faataʻitaʻiga, olo pe tuʻu ese le vali, pei o le a faʻaaogaina se faʻaseʻe poʻo le pulumu.

Tamaoaiga

Mo vali vali, vali, e pei o se tulafono, e malaia, ma pe a palu le sili atu toniga, o lea, o le oloa e taumafaia faaoo le tamaoaiga.

A o le filifilia vali mo vali Pist Pistol, saʻiina i le tele o tapulaʻa o le faʻamamaina o taimi, taumafaina ma fautuaina numera o faaputuga. Fou vali, o loo i le aoina V33, ufiufi le laualuga i se tasi vaega, o lea latou te lelei mo le tau. Filifili Tyxotropic tufuga: A faʻaaoga, latou te le tafe ma vave alu i luga. I le V33 Aoina, o loʻo faʻaalia mai ai faʻataʻitaʻiga o nei vali, e i ai le faʻatulagaina o le laina va ma le lanu sili lava. Mo apalai ma le fesoasoani a le palapala, matou te fautuaina le faʻalēaogāina o vali vai ma le afaina o le 10-15% vai. O tiga ma le faʻaletonu e tatau ona faʻamago pe a maeʻa le tala. O le a le taimi e faʻaaoga ai e le sprawl, o le tuʻufaʻatasiga e lua i luga o le 6-12 itula.

Irina eremin, o le pule o le maketi

V33 rusia

Foliga o le galuega o le vali 11886_4
Foliga o le galuega o le vali 11886_5
Foliga o le galuega o le vali 11886_6
Foliga o le galuega o le vali 11886_7
Foliga o le galuega o le vali 11886_8
Foliga o le galuega o le vali 11886_9

Foliga o le galuega o le vali 11886_10

PFS 3000-2 Toso Faʻafofoga le Polokalama faʻafetai i Foncy Temelani o loʻo faʻaalia ai faigofie. Ata: Bosch.

Foliga o le galuega o le vali 11886_11

Kraspoilt dexter mana 600 w, ata: Leroy Merlin

Foliga o le galuega o le vali 11886_12

Elitech KIDEC0P, ata: OBi

Foliga o le galuega o le vali 11886_13

Kiliber's DayTopult 80 W, ata: Leroy Merlin

Foliga o le galuega o le vali 11886_14

Blanc Perfesty Vitio O le a faʻaaogaina e le tafe ma vave smoothes i luga, ata: V33

Foliga o le galuega o le vali 11886_15

Teuteuga o le azeare aqua taofi, ata: V33

Uiga o le eletise eletise

Igoa CMI 100 W. Mana 400. 1.0P ECRP-600. JS-910FC. ISS-9PA. Pfs 2000. PFS500 E.
Faailoga. Cmi Dexter. Elitech. "Caliber" Lux. Lux. Bosch. Bosch.
Mana, w 100 400. 350. 600. 900. 900. 440. 1200.
Faatinoga, ml / min 0-300 0-700 0-700 0-400 0-800 0-800 0-200. 0-500
Tank mafai, ml 800. 700. 700. 700. 700. 700. 800. 1000.
O le lapoa o le asoa, mm 0.8. 0.8. 1.6 ma 2.6 1,8. E leai ni faamatalaga 2. E leai ni faamatalaga

E leai ni faamatalaga

tau, olo. 1499. 2652. 2999. 3490. 4449. 2499. 5788. 11 490.

Faitau atili