Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu

Anonim

O taimi faaonapo nei o le vevela i le atunuʻu o loʻo iloga i totonu o fale faigata ma umi o le paipa, ma e le mafai e le taufaʻaseʻe ona faʻamauina i luga o latou na o latou. Mo le sili ona lelei le fesuiaiga o le vevela, pamu faʻapitoa o loʻo manaʻomia - o loʻo faʻailogaina

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu 11887_1

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu

Ata: Legion-Media

I le faʻamafanafana o faiga, vai (pe i ai, o le vevela feaveaʻi suavai) faʻagaioi i luga o se tapuni tapunia. Mai le masini lea e tupu ai le vevela (faʻataʻitaʻiga, i se kesi lauulu o le vevela), E sau i le mea o loo ia faaliliuina ai le vevela i totonu o le potu mafanafana. "O paipa o le fola mafanafana. Ona toe foʻi mai lea o le leoleo i le ponaivi.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu

Cirsert pamu ma le "susu" rotor grandfos alpha3, o le mataupu e faia o Ialona. Ata: GROndfos.

E mafai e le colalant ona agai i lalo o le gaioiga o lona lava mamafa (o le, o le kalave malosi). Mafaufau i fasi polesi ma le similia i le foliga o lua fesootaiga o fesootaiga. O le falaoa o le malulu ma mamafa vai i le sikaitor faasolosolo ona suia le vevela ma malamalama vai mai le boaile corter. O lenei metotia o le faʻagaioi o le malu o loʻo taʻua o le kalave. Lona aoga tele o le faigofie.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu

Ata: Aleksey Stemmer / Fodialia.com

Ae o le faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona faʻaauau i le auala televave. E le talafeagai mo le maualuga-umi paipa (i luga o le 30 m), sili atu, faʻatapulaʻa o a latou paipa sitaima (o loʻo fuafuaina ma le matua faʻaalia o le uila). O le mea lea, o le aso e masani ona faʻaaogaina e se faiga ma faʻamalosia o le siʻomia o le malulu e ala i se pamu lio.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu

Cirselable pamu "belamin" Brs 32 / 4G (taumafaina i luga o 2.8 m3 / h). Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

A faʻapipiʻiina le pamu o loʻo i ai le pamu, o le vaʻa vaʻa e tatau ona i ai o loʻo i luga o matua femalagaiga; A leai, o le lelei o le galuega o le a faaitiitia, a o le pamu e ono sili atu

O ia mea pamu o pamu e matua ese lava mai le alavai pe lelei foi. Faʻalema, e pei o se tulafono, e le manaʻomia se mamafa poʻo se tulaga maualuga. Ae o pamu e tatau ona tele sona talitonuina ma tausiu, aua o le taamilosaga o le latou galuega e le gata pe o le aso, e pei foi o le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona iai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona iai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona masani ai le vaitau - e pei ona iai le vaitau - e pei ona masani ai i masina nei. E le gata i lea, o le faʻalauiloaina o pamu e tatau ona suia lelei i le vevela faifai pea (o le vevela o le collant e mafai ona oʻo i le 80 ° C ma maualuga), faʻapea foʻi ma le Cheladication.

O isi mea faigaluega manaʻomia o le tamaoaiga (e oʻo lava i se tamai afi eletise mo le ono masina o faʻaauau pea le faʻagaioiga e mafai ona susunuina le eletise) ma le itiiti ifo leo pe a galue. Ma o soʻo se pamu faʻataʻamilosaga, e ui i le foliga foliga faigofie o le mamanu, o se vaega faigata ma le tekonolosi.

I totonu o le Cimplation pamu na faʻaalia i luga o le Crapment Pamp Maketi o ni oloa sili ona lauiloa o Darndfos, DAB, o loʻo latou tauva o oloa faʻatauga o le atunuʻu o le atunuʻu. " faia le poto.

I nai faalua taimi

Pe a o le filifilia Paiuga Pamu, Faʻatulagaina i le tapulaʻa faʻaaogaina mo uma masini e fai ai pamu o pamu - o le manaʻomia faʻamalosi ma lafoina (taumafaina (taumafaina). Fafaga o le aofaʻi o suavai pipiʻi i le iunite o taimi. O le mamafa e taʻua o le faʻaopopoina o le mamafa omiga faʻamalosi, faia e le pamu o faʻagaioiga. O le sapalaiina ma omiga o loʻo fuafua i le taimi o le tuʻuga o le hydralic o le vevela o le stating system.

E le iloga i le tele o tagata pamu o loʻo iloga i le maualuga o le faatinoga - o le taumafaina o soʻoga 2-4 m3 / h, faʻamalosi - mai le 4 i le 8 mita mo le genotric tele, ua latou faʻatasi. O pamu e ese mai i le lapoa o le sipai paipa (aiga mai le 0.5 i le 1.5 inisi) ma le fasi umi (o le mamao i le va o le paipa e fesoʻotaʻi paipa).

O le tulaga maualuga o le faasee umi i le tele o faʻataʻitaʻiga o le 180 mm, ae "puʻupuʻu" e avanoa foi, mo se faʻataʻitaʻiga 130 poʻo le 160 mm. O lenei uiga e masani lava (ae le o taimi uma) faʻaalia i le faʻalauiloaina o le faʻataʻitaʻiga. Peitaʻi, ma le suiga i uʻamea-palasitika ma paʻepaʻe paipa, e tele le leiloa o le faʻaaogaina. Uma le faasalalau uma pamu e vaevaeina i ni ituaiga se lua: ma šMochem <ma šsukhim <rotor. I le tulaga lautele, o le muamua ituaiga meafaigaluega ua faʻaaogaina. I ia mea, o le afi eletise e mimilo ma malu ma se vai.

O lenei fuafuaga e iloga i le poto ma le faigofie, ae o lona lelei (tusa ma le 50%) e maualalo ifo nai lo le šir (80%). Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo mafai ona pamu pamu o loʻo mafai ona pamu tele le vevela (e oʻo i le 110 ° C) vai vai. Ae i le vai malulu, atonu e i ai ni faʻafitauli. A maeʻa uma, tele faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo vai vevela e le i lalo ifo o le 10 ° C. O le mea lea, afai o le taumalulu e te fuafua e tape ai le vevela ona faʻataʻitaʻi lea, filifili ni faʻataʻitaʻiga mafai ona pamu "leai se faʻaʻaisa" ma le vevela mai -10 ° C (fai mai, Wilo Star-Rs 30/6 pe faapena).

Faʻafefea ona sefe le 20% suauu? O le faatafunaga o tagata sa tatagi o le lua-pai paipa o le a o lona uiga o le sili ona lelei o le coold e tafe ai. Afai e le o faia, o le pamu o le a galue ma le mafanafana o le ofu ma le malosi o le potu o le a vevela, ma o le isi potu atoa e malulu. O le faʻatulagaina o le faʻavae e faʻatagaina e oʻo atu i le 20% o le tau o suauu ma le eletise. O le masani masani faʻatulagaina o meafaigaluega i le faapaleniina o faigata o faigata e mafua mai i faigata, ae nei o lenei galuega o loʻo i lalo ole mana o meafaigaluega ma le fale teu oloa. Ua lava lea o le faʻapipiʻiina o se fou alpha3 pamu ma alpha faitau fesoʻotaʻiga module, download le Smartphone poʻo le Port Brandfoos e mafai ona paleni. O le mea lea, o le paleni o le pulou o le vevela i totonu o le fale pe tusa o le 200 mita na o le ono onolua.

EKALINA SEMENTOVA, ENTERYER MATAʻI MATAʻIGA MATAʻIGA MO fale tumaʻoti

Drindfos.

Ua sili atu le lelei

O le maualuga o le aoga o le faaonapo nei o pamu o le tamaoaiga o le tamaoaiga. O lenei meatotino e faapitoa le maitauina pe a faʻaaogaina le alofa faamaoni i faiga, e manaʻomia le faʻatinoga o le pa pamu, faʻalagolago i le avega o le tino, o le taimi o isi suiga. Tele o le faʻapipiʻiina o pamu e lagolagoina ai le tele o le rotor rotation fua (masani tolu). Faʻalauiloa faiga eletise fesoasoani fesoasoani ia faʻaitiitia pe faʻaopopo le saoasaoa e fuafua i manaʻoga o le faʻamalieina.

O le mea lea, o le Wilo-Sorotos Pito-Smarthome Pardiver pamu e faʻaauauina ma se dynamic fetuunaiga galuega (dynamic paraturm o le paneta o loʻo taumafaina . O le tomai faʻapitoa e faʻaaoga ai se komipiuta fale, o le laulau poʻo le taʻaloga e mafai ona faʻatonutonuina moni-taimi le faʻatonutonuina o le malosi o le manava i le taimi moni, ma tulaga o le tagata e ona.

O loʻo faʻaaogaina foi le faʻatonutonu o faʻataʻitaʻiga i le faʻatonutonuina o le pule. O le faamafanafanaga a le S faamafanafanaga mo le Autaga o le Faapatoa lea, ma lea o le pamu mo le 2 vaiaso poloka manaoga o le ava ma le fetuutuunai. Faatusatusa i le tasi pamu e faʻatino i se tasi saoasaoa, o mea nei mea e mafai ona faʻaititia tau ile 96%. E le gata i lea, o le teuga o le malosi o le afaina e mafai ona oo atu i le 48%.

O le aso, o le Sorndfos Series Alpha3 faasologa o loʻo taʻua o le atunuʻu. E tolu fetuunaiga faʻataʻamilomilo faʻavavevavega, tolu auala o le faʻatumauina ai o se faʻamalosi faifai pea, tolu auala e faʻatonutonu ai le malosi o le osofaʻiga o le po ma le taumafanafana. I se faʻaopopoga, o le Alpha3 pamu e mafai ai ona faʻatinoina le sologa lelei o le sologa lelei o le lua-pai pai paipa o le tino.

Aua le galo e uiga i le pisa

A faʻapea o le pamu o loʻo iai le pamu i se fale nofomau, faʻataʻitaʻiga, latalata i potumoe, ia pe a filifilia meafaigaluega, ia mautinoa e mataala i le leo Ae a mavae uma, i leo vaivai, e oo lava i leo vaivai, e le fiafia tele, ia, e ala i le auala e lauiloa ai. O le mafuaʻaga lena e tele faʻataʻitaʻiga o le faʻalauiloaina o pamu mo le faʻaogaina o le atunuʻu e iloga i le taugofie leo, tusa o le 45 db.

Ae ui i lea, e leai se leo i le taimi o le taotoga o isi masini e auala mai i le 65 DB. A faapipiiina fasi pamu, atonu e tatau ona e tuʻuina atu le aoga o le leo leo.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu

Ata: Segenvitaly / Fotolia.com

E taua le filifilia o le taumatau auala.

O aso nei o loʻo tusia ai le pamu ma le faʻaaogaina o le subronic stage fetuunaiga e mafai ona lagolagoina le tele o auala eseese o faʻagaioiga. O le mea lea, e mafai e tagata faʻaaoga ona faʻavasega le faʻasologa o le alpha2 l faasologa e te maua ai le avanoa e filifili ai se tasi o filifiliga e tolu:

Polokalame Maualuga

O le tau o le pamu e faʻaititia i le faʻaitiitia o le malulu o le taumafaina, e le faʻaititia ai le pisapisao o le hydialic i le paipa. O lenei filifiliga e sili ona lelei pe a tuu i luga meafaigaluega latalata i potu nofomau.

Tumau le malosi

O le pamu e maua ai le malosi faifai pea tusa lava pe o le tafe o le tauleleia. O sea tulaga e fautuaina e faʻaaoga i le "mafanafana o le foloa" faiga ma i totonu o le lua-paipa faiga e seasea suia ai le pisa.

Faiga ma faifai pea taimi

O se auala e maua ai le maualuga o le pamu maualuga.

Uiga o le liliuina o pamu

Faʻataʻitaʻiga Alt 32 / 6-180 "Laina 25-40" Brs 32 / 4g Upc 25-40 Star-Rs 25/4 I luga 25-40 180.
Faailoga. ALTSTRERAM "Dzhelex" Belamin Faʻapaʻu Apaau. Drindfos.
Taumafaina, m3 / h 3,3. 3. 2.8. 3.7. 3. 2.72
Ulu, M. 6. fa fa fa fa fa
O le pisa, DB E leai ni faamatalaga 65. E leai ni faamatalaga E leai ni faamatalaga E leai ni faamatalaga 35.
Mana, w 93. 65. 72. 62. 68. 45.
Lapoa o le fesoʻotaʻiga, inisi 2. tasi 1.25. 1.5 tasi 1.5
tau, olo. 3300. 3400. 3500. 3900. 5900. 6400.

Pamu faapipiiina fautuaga

A o le i pe a uma le poler?

O le pamu o le pamu e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o le auala tele. I lenei tulaga, o le pamu o le a fesootaiga lava faʻafesoʻotaʻi ma le tele o suavai vevela, e fiafia i ai mo aso uumi umi. Maea mai le, afai o le pamu na te faia lea o le pupuu, ma e le pamu, ona faʻaititia lea o le faʻafitauli o le tui puipuia ma le polesi o loʻo faʻaitiitia.

E tatau ona ou faʻatulagaina le faʻamalosi mo le le malu?

E fautuaina le faia o se tufatufaina (bypass), pei ona faʻatagaina le le malulu e faʻatali ai pe a motusia le pamu ona o le leai o se eletise i luga o le feololo. Ioe, o le fesiʻiga o le maʻi o le a le lava lelei, ae o le tulaga o soʻo se tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, o lenei filifiliga e sili atu nai lo le faigofie i le galuega.

Ou te manaʻomia le puipuiga mai le palapala?

O le tuʻinanau o le pamu e le mafai ona ulufale i le fesoʻotaʻiga o tamai vaega, o lea o le Mesh faamama e faʻapipiʻi i le sao.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu 11887_7
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu 11887_8
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu 11887_9

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu 11887_10

Faʻapipiʻiina o le pamu e faʻafaigofie ona o le tulaga masani i le va o pito o le vaitusi ma fafo atu. Ata: GROndfos.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu 11887_11

Alpha Reader Fesootaiga Module o loʻo faʻaaoga e paleni ai le masini sonderdrauic. E faʻapipiʻi i luga o le masini tulaga e aunoa ma se fesoʻotaʻiga faaopoopo, o faʻamaumauga o loʻo lafoina e ala i Wi-Fi. Ata: GROndfos.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Cliselation pamu 11887_12

Faʻataʻitaʻiga Biol M 15-1 (taumafaina i le 8 M3 / H). Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

Faitau atili