Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga

Anonim

O tagata fou o le fale na laki na laki. Na latou laki na lava le mauaina o se manuia "tulaga lua" - o se faletalimalo ma se fuafuaga talafeagai - ma saili se mea e maua ai i totonu o le tulafono o le faʻaaloalo o le faʻaaloalo o le faʻaaloalo o le faʻaaloalo o le faʻaaloalo atagifo

Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga 11888_1

Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga

O le ulugalii faʻaipoipo ma tamaiti e toʻalua e soli fale fou i le fesoʻotaʻi ma le agai atu i le Siamani mai ia Lusia. Mai le fale mautotogi i le laumua, na musu, sili le fiafia i le masani o taulaga i le natura. Ae o nei tausaga e tolu sefulu ata, e masani ona alu i totonu o le fausiaina ma le faʻatulagaina o se fale fou, e leai ni ulugaliʻi i le faʻatonuga. O le mea e lelei ai, na latou tosina mai e se fale sauni e fausia i se ata tifaga, i luga o le poloka o 40 eka, o loo tu i luga o le megawows o le itumalo.

Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga

O le malamalama masani mai le faʻamalama o le faʻamalama e atagia i le lua o faʻata - lapotopoto, sili atu i le sito, ma tele, taofi i luga o le venducucleon, ina ia malamalama ai le ufiufi o puipui.

O tagata na muamua na teuina le tele o le taimi ma taumafaiga i le aiga - o se malae laka sa faamautuina ii, o le parbecubut vai o laʻau, laʻau fugalaʻau ma fugalaʻau moega ma fugalaʻau moega ma fugalaʻau moega ma fugalaʻau moega. I le taimi lava e tasi, o se fale e fai ai se fale e taofiofia ai le eleele ma fale 'eseʻese i le 1990, ma o le mea lea na manaʻomia ai le toe faʻaleleia.

Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga

O le mautinoa o le fuafuaina ma faʻamaeaina e faʻamamaina le teuteuga i luga o le lautele o le chitrac "fusi".

O le sili ona lalelei o loʻo vaʻai atu foi i le faʻanoanoa ma le faʻaaloalo. O le fetuutuunai ma le faʻafouina o tagata faʻatau fanua na tuʻuina atu i se tagata taʻutaʻua faʻapitoa - nofoaga Yulia Telnova. O le fuafuaga nei sa le leaga ma, sili ona taua, ma tutusa ma manaʻoga o tagata e ona tagata fou. Ole tele o puipui o totonu o le fale, o lea e fai ai suiga faʻavasegaina i le tali ma se isi upu, i nisi upu, o loʻo i ai ni vaega o loʻo i ai, e le mafai. A maeʻa ona talanoaina galuega ma sini ma tagata faʻatau pe a fai o le afa o le faʻavae, na ave ai e le mamanu le mamanu i lalo o le vaega o faʻafiafiaga - ma le au faʻa-le-le aona.

E ui i le vailaʻau o le fausiaina, o le tele o faʻatoilaloina faʻafitauli o loʻo tuʻuina atu i le fale. Mai le masani ai o le Windows, o le taʻaloga o loʻo tatalaina, Faʻaleleia o le fogafale o le fogafale lona lua

O le uluaʻi tulaga na avea ma faʻatulagaina o nofoaga lata ane: le umukuka, o le potu malolo, ma isi. O lea na latou faia ai, ae aunoa ma le faʻailoga tagata i le lagolago gafatia o le fale). O le uluai umukuka ma le potu malolo i le fautuaga a le tagata mamanu na tuʻufaʻatasia, faʻafetai i le mea na latou manumalo ai i ni tulaga aoga e tele taimi. O iinei, i luga o le fogafale muamua, i totonu o se vaipuna, fesoʻotaʻi ma le alatele, faʻaaogaina le fale faigaluega, i le vaega autu o le tulaga - o le ofisa o le talimalo (avatage, o se potu faʻapitoa - Nichernictage (Steactive, Spacti-Nicher-Nicher Tagata ulufale tumaoti, carridor ma le faletaele).

Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga

O le mamafa o laina e faʻapipiʻi i luga o le fola i potu uma. Faʻamamaina Microclity maua ai Shetting System (Suavai mafanafana fola, ma manaia le tackile lagona - kapeta ma le paʻu maualalo

O le fogafale lona lua o le fale mo le faalauaiteleina, o se isi, o le mea sa malupuipuia lelei i le osofaʻiga astpi ua opoina i luga o le taualuga. O iinei ma fesili i le potu e ana ma potu uma a tamaiti; Faʻapea foi i le lotoa e mafai ona tausia le potu tele, faʻaaoga le faletaele ma fai le potu lavalava.

Galue i totonu o le Sprenario, Sa taumafai le tagata fai tufuga e atagia mai le poto masani a aiga. O le mea lea, o le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae lautele e fausia ai fale, o le faʻapipiʻiina o le taofiofi, toetoe o Monochrome Gamma ma lanu lanu. O le sili ona lauiloa o le leo o le lanumoana ma ona ata, e sili ona fiafia iai i le tagata faatau.

O le vali ese na masani ona faauma ai puipui, ma o tagata e na ona ave i ai le filifiliga o siosiomaga faauo, faauo. Faʻaaogaina o puipui puipui ma isi mamanu vaʻaia na taulai atu i le tulaga talafeagai

Faʻaalia i le ituaiga o pala ma meaafale (puipui puipui mai tioata tioata, pepa lautele, lagolago, o le mekasini o loʻo vaʻai i le faʻamafanafanaga papala), kapeta quartzite (puipui puipui i autafa o le fafie afi) ma wolnut woots ('' '' '' 'laulau, vae o nofoa).

Ae i le teuteuina o potu tumaʻoti, o le natura ma le manaʻo o o latou tagata e ona o latou tagata e ona o tagata e ona. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi o pa i totonu o le potu o le ataliʻi e faʻasaoina e le potu puʻupuʻu o faʻamalama ma ni tulei o fualaʻau, ma le laina autu ole kanepae; Lanu lanu o loʻo faʻaalu e faʻaalu i le moli ma apu. O le potu o le teine ​​o loʻo tumau i le softer, moli moli - beige ma piniki. E pei o le matai o le potumoe, o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma le mafanafana o ata o fafie, ma turquoise leo e faʻaaoga o se faʻamamafa.

Na talia foi talimalo e toe faʻaleleia mo latou i le atoa tausaga, ma o le faʻaiuga e aoga ile faʻatulagaina o isi mea nai lo le vaetamaina. Sa matou tapenaina le fuafuaga ma le muamua vaa o sulu, na latou o atu e faʻataʻalo ia mea, tolopoina i latou e pei o le tagata faʻatau ma fetaui ma oʻu manatu e uiga i totonu. E faapena foi, sa latou suʻesuʻe le tele o meaafale. O le ata lautele sa muai amata amata mafaufau i le mafaufau, ona faʻaalia lea i tusitusiga tumau. O le a ou taʻuina lenei auala i le mamanuina o mamanu. (PE A maeʻa le faʻatinoina o lenei mea, na ou toe iloiloina foi le taualumaga mo le tulaga o le poloketi. E le o tagata faʻatau uma, ae o le mea lea na tupu ai mea moni O le tupe o tupe i le faaiuga o le 2014. O le tau o le puipuia faifai pea, ma tele kamupani sa fefefe e faatau ai oloa. Ae peitai, i le amataga o le 2015, o matou taʻavale na faʻatautaia e faʻasino. Na maua mea uma i le taimi, ma naʻo na matou fuafuaina le umukuka mo le isi 2 masina.

Julia Telnova

Telnova Iulia.

Ua uma ona taʻua le tuʻufaʻatasia o potu e lua i le fogafale muamua - o le umukuka ma le potu malolo - faʻatagaina ona suia tele le avanoa o le tulaga atoa. O le isi, e le o se suiga tele - o se faʻaopopoga o le maualuga o faitotoʻa i luga o le muamua ma lona lua fola. Peitaʻi, e lona lua - o lenei manatu na aliali mai ina ua maeʻa le galuega toe faaleleia i le faleli e tatalaina ai le taualuga ma maua ai muamua le faʻaaogaina muamua 60 cm space. I le maʻi o le ua mamanuina, o le faʻaeva lea na ulaʻia ai, pe a uma ona vaʻaia faitotoʻa o le maualuga o tulaga masani. E iloga lava ona na faamaonia e le au tautupe, ae o le mea ua taʻu saʻo e le tagata tusia - o le tagata ofisa e tetee faʻatasi ma tagata faatau.

I le taimi lava lea e tasi, na fuafuaina e se tagata le taua teuteuga ma iloilo - o le tuufaatasia sa vali i le lanumoana lanumoana tolu ma faamamafaina le lanu o lamepa. O sina taimi mulimuli ane, o tagata e ona "sainia i lalo" i lalo o le tioata mimiti stariticase. O le mea lea a Utilitarian nofoaga - o le sitepu ma le potu tele o le falealuga - maua tagata taʻitoʻatasi ma faʻaalia.

Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga 11888_6
Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga 11888_7
Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga 11888_8
Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga 11888_9

Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga 11888_10

O le kuka ma le fafagaina o sone faʻatapulaʻaina pa puipui ma tuu i luga o se faʻasologa o le faʻamaloloina i le tamaʻi paʻu. Mr.-ata, tuu le tuu umukuka ulu o loʻo faʻamamafa ai le nofoaga o moli i le siʻusiʻu o le viʻiga. O le '' ai vaega o loʻo faʻamamafaina e lua chandeliers ma DEME o loʻo atagia ma fetuʻunaʻi solomuli

Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga 11888_11

O le umukuka sone o loʻo taʻele i le achromatic lanu. O le pa ma se faamalama, lea o loʻo i ai le galuega autu i luga ma se pati kuka ma le lagi, faʻapipiʻi ma le sili ona le vaaia; O le tulaga masani o le vaalele e valiina ma toetoe lava o le taualuga e tumu i le kapeneta-koluma ma pogisa stage.

Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga 11888_12

O nai faʻamalama i totonu o le fale, e aofia ai i potu moe uma, e iai se pepa faʻapugata, lea na sili atu masalomia ai le talimalo. O le Designer e talitonu ia te ia o mea na tupu e le feteʻenaʻi ma le tusiata ma totonu o le ata o le fale

Fale i le au sulugatiti i le Europa faiga 11888_13

Na tuuina mai le Atalii o le tama "i le togavao." Ua leva ona 12 tausaga le matua o le tama, ma le le lava o le tausaga pe a suia vave le fiafia. O le potu o le a mafai ona liua ma i latou

O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le tau o le ola i le fale ma le atoa o le 213 m², tutusa ma le *

Igoa o Galuega numera Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Faailoga Axes e tusa ai ma le poloketi, loyout, atinae, malologa ma toega o le eleele seti 163 400.
Oneone base masini mo faavae 7 500.
Masini o le monolithic faʻamalosia sima i lalo o se lipine ituaiga ma le vircous faʻamalosia ata, faʻavaʻa

ma masini o galuega

110 750.
O le faalumaina o le faavae o polystyolistic 25 200.
Suavai Faʻaola Faʻateleina PVC Membrane 4 250.
Isi Galuega 14 300.
Atoa 325 400.
Apalai mea i luga o le vaega
Oneone 5 650.
Correte kalave, fetaui lelei, pepa 276 700.
Polystyrene Fom (200 MM) 43 400.
Suavai pvc membrane 10 500.
Isi mea 14 650.
Atoa 350 900.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Taina o le puipui faasili o piliki ma le feeseeseaiga ma le tetee; i uta puipui ma vaega - mai le pamu sima; Laupapa laupapa laupapa 635 900.
Malu malu 467 300.
Faapipiiina o faamalama poloka atoatoa ma faamalama ma maualalo, faitotoa 2006.
Isi Galuega 65 200.
Atoa 1 369 350.
Apalai mea i luga o le vaega
Paʻu Paʻu, Minera Wool slabs (50 mm mafiafia), handproomog parchomapuble membrane membrane, o loʻo feagai ma piliki papala 868 500.
Actived Commits, Vappar Barrier ata tifaga, Mineral Fiber Ursa (mafiafia 350 mm), susu membrane, malu ai 598 600.
Palasitika se tolu-potu faʻatasi ma le lua potu potu tioata, tofa; Iunite faitotoa (interrorororoom) 538 200.
Isi mea 2003.
Atoa 2 205 850.
Inisinia faiga
O le Storm faʻapipiʻi galuega 107 250.
Faapipiiina o le vevela system 250 900.
POLOKALAMA GALUEGA, aofia ai lelei 201 200.
Atoa 559 350.
Apalai mea i luga o le vaega
Se seti o meafaigaluega ma mea mo masini eletise ma faapipiiina o le moli uila 215 250.
Seti o meafaigaluega ma mea mo le mafanafana faiga 614 600.
Se seti o meafaigaluega ma mea e fai ai ni mea e fai ai ma le suavai 343 200.
Atoa 1 173 050.
Faauma galuega
Ufiufi uma; faiga o le fola; Vali ma isi galuega 1 147 100.
Atoa 1 147 100.
Apalai mea i luga o le vaega
O le au au fai pese, Peniamina o taeao; 'A faapapenapeā, Pironda; Masani i le mafuie; Lanu pupula tioata; FIR CLANS; Wallpaper Boråstapeter, kapeo ai, kolisi & le atalii, york 818 150.
Atoa 818 150.
Atoa 7 949 150.

* O le fuafuaina o loʻo faia e aunoa ma le teuina o le ea, felauaiga ma isi tupe alu, faʻapea foi ma polofiti a le kamupani.

Faitau atili