Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu

Anonim

O le le fiafia o le Moscow LVE e ausia e se auala le masani ai: o le tusiata o loʻo aʻafia ai metotia o loʻo fuafuaina ma fesoʻotaʻi ma le sili ona faigata, e leʻi mafaufauina.

Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_1

Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu

O le fale mautotogi i se monolithic stame na faia ma le naunautai ma le fiafia. O le talimalo - Erdite, malosi, fealofani ma le lelei o le masani i mamanu faaonapo nei, ma le naunautai na lagolagoina manatu o le tagata mamanu. O le faʻaiʻuga, o lagona uma o tagata faʻatau na faʻamanuiaina ma le manuia: I le faʻaopopoina o le potumoe, o loʻo tuʻufaʻatasia le umukuka, e aunoa ma le potu malolo i potu latalata, Faapea foi ma le mamanuina e lua o faletaele atoa ma taele, o se potu faatau ma se potu ofu. Na mafai foi ona tausisi i le avanoa i le lotoa i le taimi nei ma e tatau ai mo le faʻamalieina o fesoʻotaʻiga - o le e ona le fale mautotogi e masani ona maua malo.

Toe fausia

O le fale mautotogi e leai ni lelei: O le faʻataʻitaʻiga faigofie e masani ai i le tulafono o le symmety symmetry, o le fuafuaga e latalata i le sikuea, i le ogatotonu o loʻo maua ai le tele o le striwer lamolemole Arc - i luma o le i ai o le faitotoa ulufale.

Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu

O le fanauina o Pylones e otooto mai ai le vaeluaina i totonu o potu. O le nofoaga o le umukuka na suia - siitia i le taimi nei, faʻaaogaina le sone sa fuafuaina mo le alatele. I itu uma e lua o le umukuka na fausia i le nichh - o le auala i le alatele ma le faitotoa i le potu faatau. I totonu o le potumoe ma le tofi e tau atu i le okaina lua swoting dolima ma le matagofie masani ma glazing; Mai le potumoe e mafai ona e alu i le potu ofu, ma mai ai - i le faletaele. Mai le ala savali e ala i se tamai tambour e i ai se fuaitau i le faletaele faletaele ma le potu faatau.

Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu

Lipea

O le fale mautotogi e sasaa le siku, o puipui fou na fausiaina mea uma mai le moni tusi lesona o tusi lesona moni o loʻo tusia - Na ia faʻatagaina le tapeina o le Lofto A o na latou filifilia e folau ai. O le maualuga o le ciulings e faʻapipiʻiina i le plastersboard faʻaititia i nofoaga e maua ai i fale nofomau ma sili atu - i le aoga, lea na mafai ai ona faia le ala o le alavai i luga o le tino. Fola i le tele o mea mamafa (faʻapipiʻi sone, potu, o potu aoga) na faʻataʻitaʻi ma se poletii le paʻu, faʻataʻitaʻiina o le tele o potu - o potu i totonu o le laupapa masani. O le vai vevela o le vai na lafoina i se potu faatau.

Fausaga

Filifilia o se ata maualalo, tuʻufaʻatasia, foliga mai e le mafaamatalaina fofo. I le itu e tasi, e talisapaia e le tagata faʻatau galuega i le agaga o Niu Ioka ma Chicago Lofts, i le isi - o le tele o vaega o le mea na o le a le mea na tupu ai. Na iʻu ai i le taimi lava ma i le taimi e tasi, ma le paolo o le faʻamamaina o le faʻatamala. Tatala piliki e le puleaina, ae fausia se auala tele. Ona o le tele o faʻamalama ma maualuga glazed duders ma sragges, o le potu e foliga popole ma le faʻamaoni. Faʻafetai i le faʻatulagaina ma toetoe lava a Decetic Gamma, ua maua e le avanoa le manava ma manava loloto, ma le fua o tagata tapuaʻi sili ona taua.

Sa matou taumafai e fai se avanoa e tafi ai, o le vaega autu o se umukuka, e talafeagai mo ni faataʻitaʻiga puʻupuʻu ma e fesoʻotaʻi ai. O le mea moni, o le tulaga autu o le tagata o se tagata, ae o le a felelei solo i totonu toetoe o mea fou. E pei ona matauina e se tasi o le teine ​​teine ​​teine ​​se uo teine, "O iinei ma le faaputuga o pasleyle i le ipu tioata o le a foliga matagofie tele." Aemaise mo le potu malolo o le tagata na tusia lua atavali ma igoa igoa "talanoaga" ma "leai upu". O meaafale mo le umukuka ua uma ona faʻatino i la matou poloketi, aua na matou faʻaaogaina le masima Iva atoa o lo latoufufu. O le laulau i luga o le motu i luga o le uamea faavaa o loʻo faʻapipiʻiina ma le sili atu le lelei o fusi ma se mamanu "Arabesque", o le Vaega omea kuka ua fausia i totonu. O le itu itu e vavaeeseina e le manifinifi (3 mm) procedin straped papatusi i luga o le pupula, latou te toe gaosia le voluma. I le faʻaopopo atu i le teuina o kapeti, o se isi pusaaisa ma fufulu ua faʻapipiʻi, faʻapea foi ma faʻamama vai - o le potu e mafai ona faʻaaogaina e pei o se isi kamukuka.

Irina derbeenova

Tusiata fale

Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_5
Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_6
Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_7
Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_8
Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_9

Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_10

O le faletusi o le kapeneta o loʻo tu i le tulimanu o le potu taʻitaʻi, latalata i le faamalama

Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_11

E leʻi maeʻa ona motusia tusitusiga e faʻailoa ai se faʻamatalaga faʻapitoa

Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_12

O le avanoa i le va o le umukuka motu ma le galuega e faigaluega ai i le pa puipui i le tele o le taualuga

Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_13

I le potumoe, o puipui na ufitia i puipui puipui, lea e pei o le lalagaina ie ma le manifinifi uumi ata

Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_14

O fasi meaafale o meaafale e fetaui ma le manatu o le "manino" totonu

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lofching Aythetics ma elemene Alamanuia i totonu 11893_15

Architect: IRANO DORBEHENOVAVA

Matamata i luga

Faitau atili