Le masani ai lanu lanu i totonu

Anonim

I se fale talimalo a Moscow, o aso nei o le taulaga o le aufaasthethetics o le sili ona manogi i sasaʻe o le itu i sasaʻe, o loʻo fausia ai o le loloto o lagona ma le osofaʻiga loloto

Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_1

Le masani ai lanu lanu i totonu

O se ulugaliʻi faʻaipoipo ma se teine ​​laitiiti na mauaina se fale mautofi i se fale Monolithoc grerete fou fausia e se galuega. Na fuafua e ana tagata e tuuina atu se fale nonofo i se agaga o ona po nei o loo i ai ma le mataala, faigofie, fiafia. Aofia ai manaʻoga faʻapitoa - aofia ai ni fasi meafale aumai mai Initia i totonu o loʻo i totonu o le aiga (o le ulu o le aiga - o se isi atunuʻu o loʻo fai ai i le fale gaosi oloa) , faaopoopo i mea lavelave, manaia lanu.

Toe fausia

I totonu o le faaulutalaina o avanoa, vaega laiti o le fanauina o puipui na atagia i tuaoi o nofoaga o nonofo ai, e le gata i lea, e lua laina laupepa i le ogatotonu. O le fale mautotogi e toalima lea: e fa faʻatasi ma le tasi i le isi, o taimi uma e fetaui ma potu taʻitasi: E tolu potu tumaʻoti (e aofia ai ma potu faigaluega), potu malolo ma umukuka Logginia (tasi i le umukuka, o le isi i le fale faigaluega) na filifili e le faʻapipiʻi i avanoa nofo ai. O koluma na tuʻufaʻatasia i totonu o potu malolo. O potu ausilali e latalata i le vaega o le mea e mafai ai ona e alu i totonu o potu uma e lua e mafai ona alu i totonu o le faletaele o se tama teine ​​i le potu tele.

Le masani ai lanu lanu i totonu

Faletaele

Lipea

O le fale mautotogi a saie, fausia ni vaega fou mai poloka paso, le fusii o potu uma. O puipui sa faʻapipiʻi i pepa puipui i lalo o le vali, auā na latou filifilia faitotoʻa e aunoa ma platfom, faʻaputuputu flu maopoopo. I le va o le umukuka ma le potu malolo na faapipiiina ni faitotoʻa faitotoʻa. O fola na taʻu atu e se poletilain conyware (ulufale i totonu o le potu, fale, Kitchen, Lokus, o le potu i lalo o le PVC. O le COK e mafai ona maua ai le toetoe lava a le mafai ona le mautonu o le fola o le foloa o le fola o ituaiga eseese. O le faʻamalama o loʻo fai mai mai le maamora moni. I totonu o le potu malolo, potumoe ma tamaiti na faapipiiina le ea malulu, o poloka fafo na tuu i luga o le tele. I logosa uma o Loggia, o le fola na faia mai le laupapa, o puipui na vali.

Le masani ai lanu lanu i totonu

Faleoloa Faleoloa

O le masini fufulu ua faʻapipiʻiina i le faletaele, i le kapoti. I leisi faletaele, i tua o le faitotoʻa, ua faamoemoe e faʻaavanoaina vai tau vai, tuu se vai e toto ai.

Le masani ai lanu lanu i totonu

Potu malolo

Fausaga

O totonu o le fale mautotogi latou te faʻamamafaina le uluaʻi uiga o tagata e ona. Ua fuafuaina faapitoa e lanu. O se tala o se tulaga mo ni leo, o se sitaili faaonapo nei na filifilia: Orthononol lalaga ma meaafale mama, sili atu o le fausiaina i le potu-paepae. Tele o fola fola na faia o ni fafie masani pe mai le taʻele i lalo o le sami o le sami (o le umukuka o loʻo faia o le tutusa mea) e faʻafefeteina, pei o se lanu saʻo. Teuina meafale (masani ona fausia-i) e le faalavelaveina ai le mafaufau ma le lanu tutusa i le pito i tua - foliga mai e aofia ai ma puipui. O le mea lea, o le lanu lanu uma e sili atu le lelei ma le masani ai pe a salalau solo ia Arara o lanu. O le le faaituau o le taddrom e na o galuega o le valiina mai le lava aoina o tagata e napika, ma le faitotoʻa faitotoʻa o tagata na o tagata o loʻo taofia, o se leo mafanafana o loʻo tapunia ai le vaʻaiga.

Le masani ai lanu lanu i totonu

I totonu o le umukuka, o le manatu e tosina mai e le efuefu efuefu-oliti-oliti-olive stodes houset, o le mea e iloa mai ai le isi potu, ma i le potu malolo o le vaega vaivai. O fanau a tamaiti ma i le taimi lava e tasi e le fausia ai le le talafeagai ai le fiafia i auiliiliga o le agamalu-lilac ma lanumeamata lanu. I le potumoe o puipui o le lanu o le lagi ma le malu o le mauga mama ma le lagi. I totonu o le fale faigaluega, i le mea na galue ai le tali lau tali i Alaninity, o puipui ua valiina i totonu o se lagona o le lagona o le lagona o lere terikate.

O le tele o le Kapeneta, e faia e oka ai i ata o tusitala o le poloketi lea na faia ai. E i ai le numera o le teuina o nofoaga e fesoasoani ai i le taimi o le taimi e faʻatumauina ai le taimi ma le faʻamalosia le "mama o le" faʻalelei o le manatu o "o loʻo faʻamalosia ai le lelei. O lea, faaauupegaina i ni potu se lua: O le tasi mo fafo, o le isi mo le teuina o meafaitino ma mea e fai ai le fale, mea lelei mo le aiga. O le kapeneta i totonu o le faletaele o matua e faaauupegaina i le tele o le teuina pusa - o ni auiliiliga e mautinoa ai le le lava le totonugalemu.

O 'au e manaia, fatufa tagata, o lea, o le vai suamalie lea e le mafai ona faatulagaina i latou. I le taimi lava e tasi, sa manaʻomia le fausia o se tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi o lanu, aloese mai faʻatoaga. Ina ua maeʻa le talanoaga, sa filifilia le moli, malamalama achromatic i tua ma pupula. Mo potu taʻitasi, na filifilia se tuʻufaʻatasiga, na te tuʻuina atu foliga o le potu. O meaafale Initia na maua i ituaiga o ituaiga, o moli muamua, e aofia ai lamepae, mai i Initia, a mea mea tutupu faʻamalosia ma aganuu mea na faʻaalia ai. I le faletaele, o le tuʻufaʻatasiga o le teuteuina o le faʻataʻitaʻiga o le laʻau ma le piliki o loʻo fesoasoani i le le masani ai o le susulu o le avanoa.

Tatyana Ossetskaya, Alexander Salov

Tusiata

Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_7
Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_8
Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_9
Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_10
Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_11
Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_12
Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_13

Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_14

Tagata e ona le fale mautotogi o le fale ma le fiafia i tusi ma le fiafia e faitau, o lea i le potu malolo saunia tiute mo le faletusi. O lo latou puipui pito i tua na valavala e le USSP. O le manuia i luga o se nofoa lautele i tafatafa o le lima lima o le anufe, e manaia le nofo i totonu o lenei paie mama ma se tusi

Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_15

E mafai ona e alu i totonu o le umukuka mai itu e lua: mai le potu malolo ma mai le ala savali, ma mai le potu mulimuli kuka e vavaeeseina le faitotoa masani

Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_16

L-sampled o loʻo galue i le umukuka foliga mai e sili atu le lautele ona o le faʻaaogaina o le fofo ma foliga o le faʻauma: o le lautele o le autu o le laʻau, "Faʻatupuina le" manatu "

Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_17

O le moe moe i le potu o matua e faatofa atu i se malulu manaia, e saofai mai ai foi i le zoning: Mai le moega, o le moega ua vavaeeseina e ala i le tusi LCD. Tua o ia o se tulimanu tulimanu ma simlators. I le taimi lava e tasi, o sela o le malutaga, tutusa o le faamalama o counds, Miss Malamalama lelei

Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_18

O le potu taele na ola aʻe i le podium mo le sili atu vai tafe, i le fola na i ai o le maualalo-maualuga le tele o mea manogi.

Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_19

O le laulau pito i luga o le uluaʻi ituaiga o loʻo toe fai mai i fafo atu o laina i se vaapiapi o le atigi faʻapipiʻi ma alu i se fata mafanafana i lalo i le puipui.

Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_20

I le potu o le pepe, ua totogi faʻapitoa i pili, ona o le laititi, o lagona faʻataʻitaʻi i se uigaʻaga sili a le malamalama o le lalolagi. O faʻailoga o velvevety o le sofa, natura silik pupuni, o le mafiafia malu malu o se mafiafia kapeta na aumaia le mafanafana o fanau.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Le masani ai lanu lanu i totonu 11894_21

Tusiata: Tatyana Ossetskaya

Tusiata: Alexander Salov

Matamata i luga

Faitau atili