Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu

Anonim

O le mea sili ona matagofie o le Moscow baplement tuufaatasiga o ni sitaili o ni sitaili, mafua ai se malu lemu i le manatua. Moli pastel gamma e pei o le soona fai pe a fai ma ata o penina, fatuina o se lyrical lagona

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu 11897_1

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu

I le alatele, o le Chandeewers foliga paʻepaʻe paʻepaʻe chrysanthoustusm o loʻo tuu i totonu o le lapotopoto

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu

I le faigofie i tafatafa ane o le vai, sa mafai lava ona ulufale i se vaega faavae na tupuga mai. Asymmetric mea ma ni tau faʻapipiʻi o loʻo faʻamamaina

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu

Vaega puʻupuʻu ma se laulau pa-faamafanafana ma se nofoa malolo ma se liligi malu i luga o le ulthestery o loʻo nofoia se avanoa itiiti i totonu o le loggelia

Tagata e faaaogāina auaunaga - O se ulugalii faaipoipo ma se afafine talavou - faʻatau se fale mautotogi i se fale fou monolithic gream i luga o se tasi o pito i luga o fola. Tele malamalama o loʻo i totonu o le potu, aemaise i le afa muamua o le ao, o lenei ua aoga taumafai e faʻatumauina le toe faʻalelei ma le siʻi o le moli lanu ma le mafanafana o le lanu samasama. I le avea ai ma faʻavasegaga faʻavasega, na filifilia e le tagata se moli matagofie. I le faʻaopopo atu i le tulaga faʻatulagaina o nofoaga, o le manatu o le tuʻu i ai se isi mea e tasi-muamua, ma loggingia tuufaatasia i totonu o totonu.

O le ata o le aufaʻamatalaga e faʻapipiʻiina i le fausaga o le mataupu autu: O le vaega o mea uma o meafale ma auiliiliga o le faʻaiuga ua toe faʻaleleia ma e fetaui lelei ma le aofaʻiga atoa.

Toe fausia

O le pito i fafo o le fale mautotogi e pei o le mataitusi R. I totonu - Naʻo le lua vaega o le sapalai puipui vavae ese le potu malolo o matua. I luga o puipui pito i fafo i itu uma e lua o loggas. I le taimi o le toe fausiaina, sone uma sa i ai i nofoaga sa muamua, o le SPACATOFK STARAY sa le ofuina ni suiga mai le faitotoa i le fale maulalo. I le auala savali na fausia efuefu, sa fausia e se tasi le pusalee, i leisi lima i le nofoaga e toe fausia ai. O le septum e vavae ese le tala mulimuli o le malo o le malo, ma o le kapeneta o loo i ai i le itu pito i tua. O potu uma o le tina o matua ma fanau, faʻapea foi foʻi ma le faletaele o loʻo i luga o le umi ma mamao o le puipui. Logginia (lua i le tasi lima, tasi ma le faafeagai) pe a uma ona faʻapipiʻi uma ogatasi i nofoaga e nofo ai e ala i le faʻaofuina o le Windows Windows Windows Windows Windows Windows Windows Windows Windows Winter poloka. O le eria o le Logingia, lata ane i le potu malolo, vavaeeseina e le vasega ma e le i mafanafana.

Lipea

O le fale mautotogi e faatino se fusi, na fausia ai puipui fou mai tafe poloka. O fola i totonu o le alatele, na faʻataʻitaʻi le umukuka ma faletaele ma puao, i le potu malolo, taʻele potu ma potumoe pulquts. O puipui na o se vaega na ufiufi i le teuteu teuteu lelei, e savali faʻatasi ma puipui puipui. O le taualuga na faʻavave e le laufanua, i nisi vaega o lo latou tulaga na tatau ona maualalo, a o fai ma sui o le alavai o le ea ma faʻaleleia. O le poloka i totonu na tuu i totonu o le faletaele i lalo o le taualuga, na faʻapipiʻiina i fafo i le Loggia tuaoi i le potu malolo. I luga o le sone o le laulau sima toso. I Lolocias suia Glazing; Tausiga, o fola ma pa puipui; Ma le isi, o le laina mulimuli e le maua ai le pamu.

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu

Fausaga

Faafetai i le mamanu i le agaga o faʻataʻitaʻiga, o faʻamanatu faʻa-tino faʻamanatu lelei ma faʻatonuina. O nofoaga lautele ma le moli puipui e teuteuina i elemene, o le taualuga e faʻaofuina e ala i le polofesa o loʻo maua i le tulaga o le prometry. Ia faaiʻuina puipui o le potu potu ma potu moe, e pei o le sili atu, pei o le silika poʻo le velvet, teuteu pepa puipui, vaega o vaega o le symmetric; O le mea mulimuli e maua ai ma le tele o suiga poʻo elemene o loʻo fausia ai le aʻafiaga o le Kulis.

I le amataga o le mamanu i totonu o le fale ma le fale faʻatasi e leai ni vaega i totonu, o mea uma na faiaina moni mai i le laʻau mama. O le momoe i le va o faʻamalama na taʻaʻi mai poloka pama ma latou te leʻaia se avega faʻavae, o lea na filifili ai loa latou e aveʻese ma faia se hack i se tasi o le nidic. I le laititi na faapipiiina ai se masini fufulu, fausia kapeti ma matala mumu mo le teuina o vailaʻau ma mea e fai ai mea. E leʻi manaʻomia se mea mo le pailate i le faleʻoloa vevela, pei o le fale e faʻaauʻupegaina ma lona lava potu Bililer. I le talosaga a tagata faʻatau, kapeneta ma le droests ma potumoe laupapa na faia e oka ai. I totonu o le potu malolo sofa ma le le mautonu o le faaʻoleʻoleʻole i luga.

Eleona Tambian, Elizabeth Schovorododnikova

Tusiata-mamanuina

Faamafanafanaga sone

O nofoaga mo faʻafiafiaga taʻitasi ma galuega ua sili ona fiafia i ai pe a fai o loʻo vavaeʻese mai le toe poloaʻiga mai le toe vaega o le potu. Ia mafai ona faia ia mafai ona fausia i tupe faʻaalu o le Loggionia: O le potumoe mo le ulu o le aiga na tauva se vaega o le kapeneta ma se nofoa; I le potu o le tama teine, i se tamaʻi manu feʻai i luga o le faamalama, faʻapipiʻi le nofoa ma le pito i tua ma se laulau, e mafai foʻi ona avea ma laulau fale teu oloa. Sa sosoo ai ma le umukuka na filifili e tuu se laulau 'olo ma o se tasi nofoa maualuga - O le nofoaga sili lea ona fiafia i ai le nofoaga, ia ou te fiafia i ai, i se ipu ata mai le faamalama. Ua saunia nei fale mamasina ma isi potu. O lea, i le auala savali, o le fatafata ma nofoa mo Quogs o loo i ai i Nichhe.

Manaia matagofie

O le manaʻo o le tusiata o le tusiata i le fealofani ma le manatu faʻapitoa o le aufaitai o loʻo i totonu o le faʻaaogaina o galuega. O le taimi lava e masani ai ona fesoʻotaʻi uma mataupu uma. O lea, e mafai ona e ulufale i le potu i le lua itu - o avanoa o loʻo i ai i le itu tauagavale ma le itu taumatau o le TV ZEVE, i le lua lima o le alavai. O le lelei le fofo, o le faʻamasinoga o le tulafono o le faʻaupuga a le faʻailoga, o le fanua tele o le vaʻavaʻaia o le potu malolo. Faatasi ai ma se tamai numera o meafale ma vaega o le tufuga i totonu o le potu eletise, astional, faʻaopopo atu i le fausia o le itu o le fogafale. O le isi fata, natia i tua o pupuni, na fausia i le pa o le potu malolo i autafa o le faamalama matala.

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu 11897_7
Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu 11897_8
Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu 11897_9
Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu 11897_10

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu 11897_11

I le potu o le tama teine, o le ulu o le ulu e manatua ai le moega i luga o le potu moe, o le taimi o le moe na moe ma paie, o loʻo tatala ai

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu 11897_12

I totonu o le potumoe, siliva lanu efuefu-bige gamma ma tusitusiga ma le unbrusive mamanu saofaga i se aso malolo atoa. Luga o le ulu na tuu se ata na faia e le tama teine

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu 11897_13

O le nofoaga galue o le umukuka tautua o se le mautonu o le potu ma se potu manaia ma se potu malolo ona o le White Trades ma manifinifi ma le sili atu le lelei

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu 11897_14

Ata o se spacious spaorneio, pe a fai uma ituaiga orthogonal ma vase lalo o le tele o le mafaufau ma le polofesa, ma le fiafia i le laulau fola.

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu

Polokalame i luma ma pe a uma

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Le tuʻufaʻatasiga o aso nei ma le masani masani i totonu 11897_16

Architect-Devidiner: Elena Tambiev

Tusiata mamanu: Elizabeth Schoovorodnikova

Matamata i luga

Faitau atili