Greatto ae le o le Gazebo i le atunuʻu: o se tala e uiga i le lelei o le uluaʻi tagata

Anonim

I le atunuʻu pe latalata i le atunuʻu o le atunuʻu, o le masani o le fausiaina o se gasebo. O le nofoaga lea o le mea mafanafana o le tau, o loʻo tapena i le taumafataga, ti inu pe naʻo le aoina o fafo. Natani Zhuravlea na filifili i lana lava ala. Na latalata ane foi i le fale, na ia fuafuaina se fomai o loo iai se laulau, nofoa ma le tatatau a se meaai.

Greatto ae le o le Gazebo i le atunuʻu: o se tala e uiga i le lelei o le uluaʻi tagata 11899_1

Grotto Tau Taulima Ajai i le faletaavale, nana se puipui ma le le malamalama. I luga o le isi itu e tasi, ua sasaa ma tumu i le omea i luga o le taualuga ma avea ma luga o le taualuga. I luga o le isi itu, o le Blightlume 'Blue Glass Pala faʻapipiʻi i totonu o le piliki puipui - na latou pasi sina malamalama, toe faʻaola le vanu pogisa o le protto.

Greatto ae le o le Gazebo i le atunuʻu: o se tala e uiga i le lelei o le uluaʻi tagata 11899_2

Sa sasau lima i luga o le sima. Muamua, na avea ma Solarium, o lenei ua e mafai ona faamāfilemu tele i le la. Lona lua, sa faigofie le aoina o apu ma le tuputupu ae apu. Sa nofo lava i luga o le taualuga o le vaegaau strawberry, ae e leʻi fetaui lelei. I totonu o le Grotto e le faʻaaloalo tele ma paʻepaʻe, e tele ni pefu mo ipu ma ituaiga uma o mea laiti. I le tulimanu - lua nofoa na faia i luga o vae o le logo ma se laulau ma se laulau e fai i le mafiafia laupapa i luga o le alatoto. O nofoa e teuteuina i le pito sili ona lelei e toe alu i tua, latou te faamaluluina le fagu tapenaga o puipui.

Greatto ae le o le Gazebo i le atunuʻu: o se tala e uiga i le lelei o le uluaʻi tagata 11899_3

O le mea e tatau ona faʻaaoga e saunia ai ituaiga uma o ipu i luga o malala ma le afi matala. I luga o le ogaumu - o le soketi ma le paipa i luga o le taualuga. O le paipa na faʻapapa ai foliga mai o foliga, ma sa matou faʻamalosiaina i totonu o tamai manogi o maʻa. O le ulufale atu i le uafuto na vavaeeseina ai foi e maa, teuteuina i maa faamaamaua ma le kapoti mo laau.

Greatto ae le o le Gazebo i le atunuʻu: o se tala e uiga i le lelei o le uluaʻi tagata 11899_4

Faʻatau le eletise i le Grotto mo le malamalama o le laulau i le pogisa taimi ma faʻamalamalamaina i aso malolo, faʻapea foi ma le faʻafesoʻotaʻi le malae.

O lenei ua matou fiafia e faʻaalu se taimi i lo matou "ana". I aso vevela o le taumafanafana o loo malu, ma i le pa'ū, tusa lava ma le timu, e tusa lava ma le timu!

O le fola i totonu o le fola muamua na sau mai le Laddock ua taoto i luga o le oneone, ae o le matou maile i le vevela, e fiafia e aʻe i le tulimanu. Ua tatau ai ona le toe avanoa Paulo.

O nofoa na matou faia mai le vao mago, na sili atu le nofoa ma tua o le ax.

  • O le Veranda faia ia te oe lava: o se sitepu-i-sitepu fausaga fausaga

Na lolomiina le tusiga i le mekasini "fale" Nu 12 (2017). E mafai ona e lesitala i le lolomiina o le lomiga.

Faitau atili