Dynamic interor ma scandinavian tofo

Anonim

Le fale lea na faaipoipo ai se ulugalii faaipoipo talavou ma se tamaititi, o loo i ai i le Moscow eria ascoprcpedny. O tusiata na fausia ai se aso nei, o le dynamic inratira e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o mea moni o le malamalama, tele fafie. O le toʻafilemu o le taʻaloga o Gamut "o loʻo pa" moli ma le malosi o le Adont-Garde Greaces.

Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_1

I le amataga o le masani ai ma le tusiata, o tagata e leʻi mafaufauina e foliga mai o le fale fou, ae latou iloa lelei o le totonugalemu, malamalama, e i ai ni vaega tele o mea faifua talafeagai.

Dynamic interor ma scandinavian tofo

Ata: Manatu o lou fale

O le potu malolo e matua manino ma aoga. Manupa momoe, pe a tatau ai, e mafai ona suia i se moega atoa ma se galuega fausiaina. O le uluai kofe laulau o se mea lilo. O le laulau mai le ASH Array ei ai le tele o nofoaga ma ua faaauupegaina i le lua talafeagai USB taulaga.

Toe fausia

O le suiga sa noatia i se tulaga masani o fuafuaga e tolu-potu potu e aunoa ma le teuteuga i se monolithic state maualuga-maualuga. Ona o le faʻatulagaina o le fale mautotogi, le nofoaga ma le tele o le faʻatulafonoina o fausaga, o fesuiaʻiga o suiga e le mafai. Ioe, latou te leʻi manaʻomia ona faʻatino mea manaʻomia o tagata faʻatau - i totonu o le potu malolo i tamaiti.

Dynamic interor ma scandinavian tofo

O se laina o le tuufaatasiga o le umukuka ma le faʻavasegaina fausaga mai se oak e lua lanu o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le vaega o totoe o mea. Mo laupapa, o le Black Medj GrandLed na faʻaaogaina - matagofie ma aoga mea, i le lanu, o le lanu, o le feeseeseaiga ma plalaula. Apron na lafoina Cermicic Tiles

O le avanoa e matua matala lava ma manino o le lagona o le toʻafilemu, toʻafilemu ma le faʻanoanoa ua uma ona faia mai le faitotoʻa. O mea uma o le fale ma sone o le fale mautotogi ua tumu i le ea ma le la, o le aʻoaʻiina o tagata e ana ma malo lelei

Muamua lava, sa latou faʻalagolago i le va o le auala ma le potu malolo, tuʻufaʻatasia nei nofoaga ma le potu puipui. I le tuaoi o le malo ma le pasiina o sone, sttersical woodllas lamellas o loʻo tagofia, lea e mafai ai ona faʻaalia le avanoa ma aveese le umi pogisa. O Boning Lamellas foi faʻaaogaina i le va o potu ola ma umukuka-toe foʻi. I se tamaʻi siʻosiʻomaga, o le faletaele e faʻatupeina i se naifi, lea na fauina i le fufuluina ma faʻamago masini, faʻapea foʻi ma le tele o mea faigaluega aiga. I le potu moe a le tina, o se mea na tupu mo se leoleo o se taunuuga o le toe fausia. O se tagata popole ua saunia i le vasega pepe. Ma i le va o le taimi mulimuli ma le faletaele, o le pusatone i luga o le faavae o le faavae o le elva modular system ua fuafuaina.

Eseesega i luga o le laupapa

O loʻo tuʻuina mai le vaegaʻau sili i le tino o le laʻau. O lea, o vaega o loʻo faia o ni laupapa faʻapipiʻi o nimellas - o se elemene fuiʻai i le va o nofoaga eseese, o le fafie e fai i laupapa ma malutaga ma, mea moni. O Faʻapitoa faʻapitoa o Lamella na oʻo mai i le CDF, o loʻo faʻapipiʻi atu i le taualuga i papatusi faʻapitoa, ma le fola-sasa. O mea faʻapipiʻi e toetoe a le mafai ona vaʻaia, e foliga mai o le slim zong studing mamanu tuputupu aʻe mai le fola poʻo le podium. O laʻau faʻapitoa e le gata i le faʻatinoina o le aʻoga, ae o loʻo avatu foʻi i le malosi o totonu. O elemene tutusa e teuteuina le puipui i le TV Sonisi. O le autu e faʻaauau ai le umukuka o le umukuka mai le Oak Massif, 'ai ma kofe laulau. O le pito i tua o loʻo sulugatiti i tua o le tumutumu o le 'olo o loʻo faʻamamafa ai le la silar o le totonu. O le tuʻufaʻatasia o le potu 'ai e fetaui ma le tuʻufaʻatasia o moli e tolu i luga aʻe o le vaega' ai na faia i le ethele (studing tom dixon). O le latou itu pito i fafo e vali i le uliuli, o le ofutino totonu o le auro.

Lipea

O le pa o Bamm poloka i le va o le potumoe ma le potu malolo na le fiafia ma fausia se piliki fou. O tusitala o le poloketi na muamua fuafuaina e faʻaopopo le totonu o le totonu o le fale, ae sa taugata tele e taia ai foʻi le taugata, e le gata i lea, o le faʻaiuga o le faletalimalo.

Dynamic interor ma scandinavian tofo

O le faletaele e mafai ai ona fai le faletaele i totonu o se fale fale i se isi nofoaga o loʻo mafai ai ona tututoʻatasi le pepe. O loʻo fuafua le Pafula PottulBasin mo le teuina o mea taua. Mo le puipui o le palu, o se tamai talevalu faʻafefete e aunoa ma le faʻamau, tolu vae (mumu, turquite ma beige), o loʻo faʻaaoga i le mamanu o isi nofoaga o loʻo filifilia.

I le fale mautotogi na tosoina. Suia le pupula, e aofia ai luga o le paneta, ma o lea na vave ai ma le taumalulu ma taumalulu, na lagolagoina le vaega o le patele. E leʻi suia le auala galueaina - o le vevela o le faʻatautaia o le agavaʻa ma tuʻufaʻatasia e le tagata e ona se tagata e ona. I potu uma, o le mea o teuteuina ai le fola i fulufulu, tuʻuina e le uafu eletise.

Dynamic interor ma scandinavian tofo

I potu atoa, kalama, potu malolo ma le potu 'ai mo le fola o le faʻatulagaina o le kolisi kolisi. I le faletaele, o le umukuka ma alalaloa, o le foloa na laina i totonu ma se patetele o le sikafu o le maalofia. Puipui pe a uma ona vali ma le shtrock sa vali. I totonu o le faletaele ma le pulupulu faletaele puipui laupapa. O le taualuga sa vaeluaina e le palapala. I totonu o le potu malolo ma le potumoe e tauemuina se tulimanu e pipii i tua ma le tua e maua ai le malamalama mafanafana.

Fausaga

O le filifiliga o le lanu fofo ma mea o loʻo faʻalauiloaina e le sitaili o le fale mautotogi. O lanu autu o lanu vaivai o efuefu ma moli laupapa, o loʻo tuʻuina atu i totonu o le scandinaviaviavor tofo. I potu uma e tasi pe lua foliga manaia. A filifilia meaafale, na latou faia se Best i le ituaiga Rusia - o le iʻuga na faʻamalieina i le au tusitala o le poloketi, ma tagata e ona o le fale mautotogi.

O le sili ona lelei le laki ua mafai ona manatu ua mafai ona matou maeʻa le galuega i luga o le mea. Matou te tautino atu e le faigofie. O le poloketi o loʻo iai paketi, ma lona faʻatinoina o se taimi le mautu. O le mea lea, sa manaʻomia le toe iloiloina o le au faʻatau atu ma faʻasolosolo lava i oloa i totonu o le atunuʻu, ma le tuusaunoaga o le umukuka ma moega. E moni, e le toe salati foi i le mata po oi e le au na auai. Sa matou taumafai e faʻaaoga le avanoa e mafai ai, ma e naʻo le faʻatapulaʻa o paketi na avea ai le iʻuga o le tau. Uma le-le-faʻavae vaega (Lamellas, faitotoʻa, potu i totonu o le potu malolo, faleuila o le fale teu oloa i le laulau a tamaiti aʻoga i luga o a latou lava kapeti. Na matou faʻalatalata atu i le fofo i le faʻafitauli o le moli o le moli, faʻaaogaina tele o faʻamatalaga faʻapitoa o le malamalama ma i le tele o faʻafitauli o le teuteuga.

Petr Lukyanov, kirill UStinoviv

Faatau manatu

Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_6
Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_7
Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_8
Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_9
Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_10
Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_11
Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_12
Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_13

Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_14

O le uluai kofe laulau o se mea lilo. O le laulau mai le ASH Array ei ai le tele o nofoaga ma ua faaauupegaina i le lua talafeagai USB taulaga.

Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_15

O le potu malolo e matua manino ma aoga. Manupa momoe, pe a tatau ai, e mafai ona suia i se moega atoa ma se galuega fausiaina.

Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_16

E pei lava o le potu malolo, e leai se mea e sili atu i le potumoe. O le tapuni o le piliki puipui o le valiina paepae. Mo lavalava o loʻo i ai le fausia-i totonu o le potu. O le ogatotonu o le lamee na suia ai le pito i tua

Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_17

O le puipui i tua o le laupapa o loʻo valivali i se nofoaga fou o le turquoise, o le tutusa paolo o le faʻalauteleina o le faʻaititia, o loʻo liliu i totonu o le fata o fale teu oloa).

Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_18

O le palette o le potu o loʻo aofia ai ni fasi o fafie ma feteʻenaʻi efuefu ma mumu leo. Efuefu ma mumu le pale pu e ese se ituaiga.

Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_19

O le taele na teuteuina le laupepa mai le MDF Platee, na o le Oak Veneer. Lua-sili atu le pupuni e le gata i asthetic, ae aoga foi

Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_20

I le pito i luga o le moega o le moega, o le moega o se nofoaga e faaauupegaina i le pito i lalo - o le sologa lelei.

Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_21

O le Shroc o le Windows sologa lelei alu i totonu o se kesi tusitusi. I le taimi lava e tasi, o le vaega o le tusia i se sechher o le a avea le loloto o le undobe o loʻo tuʻufaʻatasia

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Dynamic interor ma scandinavian tofo 11900_22

Architect: Peni Lukyanov

Architect: Cyril Wetinov

Matamata i luga

Faitau atili