10 Windows Debor Manatu

Anonim

O le faʻamalama laupapa, faʻatulagaina o se faʻatutoʻatasi o le teuteuina o le totonu, e le tatau foi ona siʻosiʻomia, ae aoga foi. Matou te aumaia i lou mafaufau muamua i ni mea moni ma ni fofo.

10 Windows Debor Manatu 11906_1

10 Windows Debor Manatu

Ata: IKA

1 lanumeamata lanumeamata

I totonu o laʻau i totonu, taofia pe tuʻuina i ni pu i luga o le faʻamalama, e mafai ona suia pupuni. Eco-faauo faamalama mamanu o le a fiafia i mata i soo se taimi o le tausaga.

10 Windows Debor Manatu

2 sturped vaalele

O le lelei o le ie puipui o loʻo i ai o ni pupuʻumiliva o le maualuga o le siʻitia o le maualuga o le potu, lea e taua tele ile taulaga i totonu o le tapulima. E masani lava, o le cemellas o loʻo faʻatinoina mai le tisu o loʻo tetee atu i le la.

10 Windows Debor Manatu

  • Faʻafefea ona kelu se sunflower i luga o le faʻamalama: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

3 susulu i mata

O se isi tagata agavaa e faʻamalosia tauaso ma faʻateleina papa pupuni e mafai ona aoina mai papatusi tetele. O Rays's Rays, o loʻo atagia mai le faʻata i luga o le elemene, faʻatumu le avanoa i le taʻaloga o le taʻaloga.

10 Windows Debor Manatu

4 Vaʻai e aunoa ma faʻafitauli

O se auala sili atu o le vali ai le faʻamalama o le faʻamalama i le lanu o fausaga o loʻo latalata i ai. E mafai ona e alu i le sili atu ma le okaina o le faʻamalama o le paolo tutusa. O sea taliaina e mafai ai le atoa o totonu.

10 Windows Debor Manatu

5 manuia soyaz

Tasi vae vae vaeluaga i le tuʻufaʻatasia ma lanu pupula i le maualuga o le potu e fatuina ai se potu i totonu o le potu i totonu. Ie lavalava i luga o faamalama e mafai ona faia se gaioiga teuteu vaega.

10 Windows Debor Manatu

6 vaevaega vae

I lalo o le faamalama e aoga tele le fausia o se nofoa o le a avea ma se isi nofoaga e malolo ai. O le a nofo ai, e mafai ona e faamemelo ai le vaʻai mai le faʻamalama, fai le nila faʻatino poʻo le faitau. Ma lalo ifo o le nofoa o le a tumau pea avanoa.

10 Windows Debor Manatu

7 rosa apaau

O le leoleoina totonu o faamalama e mafai ona faʻatino uma ni gaioiga mama ma le aoga: I le aoauli o le a latou fesoasoani e faʻatonutonu le maualuga o le potu mai tagata ese.

10 Windows Debor Manatu

8 e le o le para

O lenei tausaga, o le toʻatele o tagata ua teteʻe e tatau ona tofo i le manatu e teuteu Windows ma ni Tisue. Lelei tele o le tuʻufaʻatasia o mea mai se mea e tasi o lanu eseese pe tutusa lanu lanu, ae e le pei o le mamanu.

10 Windows Debor Manatu

9 foliga tutusa

O le faʻatulagaina o le faʻamalama e mafai ona avea ma faʻaauau o puipui o puipui o puipui: Tele tagata gaosi oloa o loʻo faia i le faʻaopopoina o le laulau pepa, toe fai le paʻu o puipui. Vave e talafeagai mo eseese nofoaga i totonu.

10 Windows Debor Manatu

Fautuaga: Faatali o le tele o tomai pupuni o ni lanu i luga o isi eaves. Faatasi ai ma le "faʻamoemoe" o ie, o foliga fou o le a aliali mai i le tasi ma le isi.

10 i le sili

O mea faigaluega e faʻapipiʻi e le mafai ona faʻatonutonu le faʻamalama, ae ia faasaʻo foi le vaʻai i ai. O mea teuteu e sili ona lelei mo le alofa o suiga: o elemene o elemene e le faigata ona suia.

10 Windows Debor Manatu

Faitau atili